2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende bugün dr a gittim kızımı gördüm maaşaallah kızıma maaşallah allahım korusun kızımı amin inşaallah canım kızım selam çaktı bize yerim ben onu yerim yerim kıyamam ona ben canım benim 145 gram olmuş herşeyi yerind e maaşaallah 3 lü test için kan da verdik sonuçları cuma günü çıkacakmış hayırlısı ben inanaıoyurm ki bişey çıkmayacak herşey çok iyi olacak canım kızım benim hadi bay kızlar

arkadaşlar sağlık ocağı olayı doğru bende kayıt yaptırdım. Yapılması gerekiyo diye biliyorum artık zaten aile hekimliğine geçti onlarda hamileliği takip ediyolar... bence yaptırın

selam kızlar
inşallah bütün haziran annelerinin ve bebeklerinin keyifleri yerindedir
dün üçlü testimin sonucu aldım allahıma binlerce şükürler olsun normal değerlerde çıktı sonuçlar.
şimdi 2 hafta sonra kontrolümüz var artık
dr 21 ve 24.haftalarda görmem gerekiyo dedi.
ayrıca yarın sağlık ocağına gidip kayıt yaptırıcam bende

bende haziran annesiyim.oğlum 2 haziran doğumlu 2.5 yaşında.ve allah hamile olan annelerin hayırlısı ile sağlıklı şekilde çocuklarını kucaklarına almalarını diliyorum.ve herkesin evladını allah bağışlasın.

kızlar saglık ocagına kayıt yaptırmaya gerek yokmuş onlar tespit edip arıyormuş araştırdım tanıdıklar aranmışlar hep üstelik saglık ocagında aşı yaptırmak daha iyiymiş çünkü aşılar günlük gelip bitiyormuş her gün yenisi geliyor o yuzden bayatlamıyor.saglık ocagında çalışan tanıdığım söyledi.

bu arada üçlü testte ikili test gibimi oluyor 16 ocakta gidicem.

ben geçengün bir panik oldum sanki karnım hiç büyümüyomuş gibi geldi (hergün baktığım için sanırım:))içim rahat etmedi gittim doktora ben bebeğimi görmek istiyorum saanki hiç büyümüyo gibi dedim doktor güldü tabi daha çok büyücek senin karnın merak etme dedi ve bebeğimi gördüm kalbide atıyo güzelgüzel usluydu gördüğümde sırtını yaslamış keyif yapıyodu:))benim bulantılarım bitti gibi kızlar iştahta yerinde çok şükür siyah kuru kayısı ve kuru incir yiyiorum tavsiye ederim..

burda bir arkadaşımız diş etlerinin kanadığını yazmıştı okumuştum ama cevap yazamamıştım.bu kanama bende de oluyor. eşim hamilelik döneminde dişeti kanamasının çok doğal olduğunu çünkü kılcal damarların hamilelikte dişetinde daha çok kan tuttuğunu söyledi yani bir vitamin eksikliğinden kaynaklanmıyor.soft diç fırçaları iyi geliyor çok sert fırçaları kullanmayalım..

ben sağlık ocağına kaydımı yaptırdım üstelik hamilelikte aşı oluyor ya onuda sağlık ocağında yapılıyor üstelik çok güzelde ilgileniyorlar.

hayırlı olsun canım benim ki de kız çok tatlı minicik şeker bişi gülüyorşutarafagitti:asigim:

bebeğimi daha hissedemedim kızlar 18 hft. oluyor bakalım inş.bundan sonra hissederimdir.bazen korkuyorum bişi var mı diye eğer hissedersem belki bu korkularımda geçer.

1.eylul-su....................1 haziran
2.sevce......................1 haziran...KIZ
3.şirinemiyim neyim...... 6 haziran
4.soda-lamon..............10 haziran
5-ceydacey................10 haziran
6.sara-nur..................10 haziran...KIZ
7.çilemsin...................12 haziran
8.handerya.................12 haziran
9.gülşah-kılıç...............16 haziran
10.narin.......................16 haziran
11.fasülyeninannesi........16 haziran
12.yasemin....................19 haziran
13.çorumlu cadı..............19 haziran
14.sarı zambak.............20 haziran
15.aytii........................22 haziran
16.dilekgndz..................22 haziran
17.bennu beyzam...........23 haziran
18.serpil.......................25 haziran
19.gülden.....................25 haziran
20.berrinyy...................25 haziran...KIZ
21.ayça.......................27 haziran
22.senace....................27 haziran
23.yağmursu.................28 haziran

2008 ylı hepimize sağlıklı
getirsin.hepinizin yeni yılı kutlu olsun...........

kızlar ben dün ablamın saçlarını boyadım.kokusu bbiraz rahatsız etti.sizce bir sıkıntı yaratırmı,birşey olmaz inşallah...

karamsar sende bebeğinin doğumtarihini yazarsan senide ekleyebilirim

1.eylul-su....................1 haziran
2.sevce......................1 haziran...KIZ
3.şirinemiyim neyim...... 6 haziran
4.soda-lamon..............10 haziran
5-ceydacey................10 haziran
6.sara-nur..................10 haziran...KIZ
7.çilemsin...................12 haziran
8.handerya.................12 haziran
9.gülşah-kılıç...............16 haziran
10.narin.......................16 haziran
11.fasülyeninannesi........16 haziran
12.yasemin....................19 haziran
13.çorumlu cadı..............19 haziran
14.sarı zambak.............20 haziran
15.aytii........................22 haziran
16.dilekgndz..................22 haziran...KIZ
17.bennu beyzam...........23 haziran
18.serpil.......................25 haziran
19.gülden.....................25 haziran
20.berrinyy...................25 haziran...KIZ
21.ayça.......................27 haziran
22.senace....................27 haziran
23.yağmursu.................28 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…