batuhanın havuz keyfinede bayıldım suyuda seviyor herhalde annesi çok tatlı çıkmış resimde...haftaya ezel de havuz keyfi yapacak bakalım ne tepki verecek geçen sene havuza sokmuştum ama ozaman 2 -3 aylıktı bişey anlamadı tabi...
Ayyy aynı şeyler yaa 3-4 gündür bizde de durum aynı duruyor duruyor bağırıp kendini atıyor sağa sola kafayı vura vura bi hal olduk,çocuk oldu bunlar resmen yaaa şımaran çocuklar gibi davranmaya başladı şu son günlerde,nerde benim masum yavrum?? sanırım dişten ,yani umarım öyledir ve geçici bir dönemdir bu akşam da aynı şeyler tekrarlandı calpol falan verdim özüne döndü meleğim.. Saol canım umarım yılın stresi,gerginliği tatille beraber uçarrrr gider..canım ecrin doğduğundan beri böyle inanki istediği olmadımı hem ağlıyor hem çığlık atıyor ve siinrleniyor nere düşücem nerem acıycak diye hiç düşünmeden kendini hoooop arkaya direk ayakta bile olsa atıveriyor kucağında bile yapıyor ğer bilmeeyen biri alsa kucağına inanki soluğu yerde alır......çok fena bizm kız cadıı cadıı her istediğini yaptırıyor hemen kozlara başlıyor susmuyorda...
gezmana bak canım ne güzel umarım her şey iyi olur yolunda giderde sende bi steres atrsın...opuyorumnanaktan
başka bir topikte gördüm hemp yaşında falan yaptırmışlar sanırım ondan sordum ,zamanı falan varsa kaçırmayalım özel aşıymış sağlık ocakları hatırlatmaz yani..canım dr.muza sormuştum 15.ayda yapılacak demişti...
Çok geçmiş olsun canım umarım bi an önce iyileşirsiniz tabiki dualarımız sizinle..kızlar dün ecrini dr.götürdüm ve hafiften boğazları kızarmış ve kabarmış arada da tek tük öksürüyor çok cidid değil dedi ama ağzının içi dişleri çok fenaymış diş çıkarmaya devammış sanıırm hepsi arka arkaya çıkacak ara vermek yok bizde ecrinin dün iştahı sıfırdı ağlama krizleri aşırı çoktu vee en kötüsü hep ateşli sürekli bu günde ponomokok son aşısı var ama yaptırtmaya bilirim hasta olunca ..... DUALARINIZI EKSİKETMEYİN KIZLAR LÜTFEN....
eşimle bu gün gezmeye tam olmasada alışveriş için dışarı çıkacağız aslında gözümde arkada kalacak çünkü ecerinde hasta olunca.....
Bizimki Allahtan çok düşkün değil ben susturucu niyetine veriyorum bir de gece uyanırsa kolay geliyor,ben vermesem onun aklına bile gelmiyor tuhaf çocuk bu Teo! Bugün annemde emzirebildiğin kadar emzir emzirmek vuücudu göğüs kanserine karşı koruyormuş falan dedi zaten kesesim yoktu hepten karar verdim gittiği ,onun beni ittirdiği yere kadar..bende korkuyorum deryacım meme kesme olayı çok zor görünüyor hem bebiş için hem anne için ben şu an bebişi düşünüyorum benimki çok düşkün offfffff
Sibelcim hani demişsin ya göğüslerim hamilelik öncesi gibi oldu diye sadece boyutudur dimi? yani benim göğüsler göğüslükten çıktı resmen yaaa doğum yaptığım gün bile taş gibiydi azıcık sarkma bile yoktu hep övünürdüm (severdim yanii kaydirigubbakcemile3)gel gör kii süt gelmeye ve oğluş emmeye başlar başlamaz günden güne evrim geçirdi resmen..şimdi sütten kesince boyutu küçülür ok ama kendini de toplar mı biraz acep?korkmayın cnm o kadar da zor değil memeden kesme sadece alışması zaman alıyor ara sıra aklına geldikçe istiyor o zaman başka şeylerle oyalamak unutturmak lazım şişen göğsü de sağınca geçiyor zamanla azalıyor zaten sonra göğüs de küçülüyor.aynı hamilelikten önceki gibi oldu benim.
Ayyy kıyamam ben ona yaaa özlemiştir annesini ,özlemez mi! Valla Allah hiç bir yavruyu annesinden ayrı bırakmasın her iki taraf için ne kadar zor..hemen gelsin haftasonuda git serpilcim prensesine!sevdacım geceleri raha t geçiyomuş kuzenleri de var onlarla oynuyomuş iyiymiş ama bazen oynarken durup ağlamaya başlıyomuş etrafına bakınıp annem nerde diyo sanırım çok üzülüyorum bende ağlıyorum o zaman
bu sabah da eşimin tşirtünü açmış bakmış kapatmış eşimin yüzüne tokat atmış kaydirigubbakcemile3 meme bulamayınca herhalde
çok özledim yaaa arkadaşlarla zaman çabuk geçiyo çok şükür sıkılmıyorum ama iş dönüşü eve girmek çok zor dün evde değildim daha kolaydı bu akşam da uğrıcam yine gidicem kalamam evde senağlama
kızlar aral cok hastaa...
sabahı sabah ettık sabah 8 de doktoruna goturduk hastaneyı ınlettı.. cok kötuyum yaa
yavrum 10 tane ıgne yıyecek enfeksıyon kapmış.. of offf
hala da bıcır bıcır oynuyor .. eşım benı sucladı ılk kez..
havuza ındırmem yasak artık aralı ordan kapmış olabılır cunku
bende fazla sesımı cıkaramadım bılmıyorum suclu olabılırım .. uzatmadım meseleyı
hastanede ıgne yaptılar once ates dusurucu ve fıtıl koydular .. daha sonra kan alınıcaktı ama aral bırakmadı 3 hemşıre alamadı kanını 2 de bız olmadı katıldı mosmor oldu aglamaktan nefesı fln kesıldı
korktular.. sadece parmakın ucundan alın dedı dr uda o yeterlı olurmuş oyle zar zor parmagının ucundan aldılar.. ben aglar o aglar mahfoldum .. suan yanımda
aydedde dıye dıye aydedelerıyle oynuyor (cekmecelerının kulbu aydede seklındede)
allahım onların acısını dındırsın hıc aglamasın melekler....
canım msj yazmışsın daha şimdi okudum onları..havuz fikri güzel valla bizde aldık ama antalayayı bekliyoruz havuz keyfi için..bende kara kara düşünüyorum oralarda nasıl yıkayacağım diye havuzda yıkanabiliriz bak küvetini aratmaz paşama..sorm canım şimdide eve şişme havuz aldık onun içinde valla nerde su görse atlıyo
çok fena oldular ya gerçekten gözünü ayırmamak gerekiyor öyle bi döneme girdiler bilinçsizler ve meraklılar..kendine zarar vercek diye çok korkuyorum akşama kadar peşinde takip et dur çok yoruluyor insan.. Batuhan Allahtan çiçeği yada toprağı yememiş sen ona dua et canım ! :)dün batuhan oynuyodu bende bi mutfağa gidip yemeğe bakıp geleyim dedim.
mutfaktayım ama batuhandan çıt çıkmıyo bi gidip baktım ki aman Allahım...
benim oturma odasında koltuğun arkasında çiçeğim vardı onu yerle bir et çiçekleri kopar her yer toprak olmuş ayyyy çıldırdım yaaa
iki dakka boş bırakmaya gelmiyo sıpayı
Bizimki Allahtan çok düşkün değil ben susturucu niyetine veriyorum bir de gece uyanırsa kolay geliyor,ben vermesem onun aklına bile gelmiyor tuhaf çocuk bu Teo! Bugün annemde emzirebildiğin kadar emzir emzirmek vuücudu göğüs kanserine karşı koruyormuş falan dedi zaten kesesim yoktu hepten karar verdim gittiği ,onun beni ittirdiği yere kadar..
Sibelcim hani demişsin ya göğüslerim hamilelik öncesi gibi oldu diye sadece boyutudur dimi? yani benim göğüsler göğüslükten çıktı resmen yaaa doğum yaptığım gün bile taş gibiydi azıcık sarkma bile yoktu hep övünürdüm (severdim yanii kaydirigubbakcemile3)gel gör kii süt gelmeye ve oğluş emmeye başlar başlamaz günden güne evrim geçirdi resmen..şimdi sütten kesince boyutu küçülür ok ama kendini de toplar mı biraz acep?
Bu arada yazacam unutuyorum nereye gittiniz kıs,eşinle başbaşa yurtdışı falan sizde 2. balayı olayına girdiniz heralde ! nasıldı tatil hiç anlatmıyosunuz ya..
kızlar bana akıl verin çıldırıcam....
enes akşam beni görünce meme istiyor başkada birşey almıyor ağzına....
zorla bir iki birşey yedirmeye çalışıyorum şaklabanlıkla ya hiç yemiyor ya iki kaşık zor yani haliyle aç yatıyor gecede açlıktan durmadan meme istiyor... biberon almıyor illa o memeyi ağzına alıcak.... ben bu hafta yerlerdeyim artık işe gelmek resmen işkence gibi... nasıl biberon alıştırabilirim ne yapailirim bana akıl verin lütfen......
kızlar benim başka bir problemim daha var offfffffffff offffffffff gündüz annem yedirmeye çalışıyor işte zorla ara ara bir yeme düzeni yok maalesef.....
birde uyucağı zaman annemi emiyormuş biliyormusunuz bu konuya canım çok sıkılıyo ben nasıl bıraktırıcam memeyi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?