Esracım bende okuyunca şaşırdım kaldım çünkü bebekler boş memeyi almazlar,alırlarsa da memeden soğuyup süt gelmediği için emmezler diye biliyordum.(öyle bi şey duymuştum bakıcı memesini vermiş bebekte annesinin memesini de reddetmiş diye..)sizinkinde tam tersi olmuş anlaşılan daha bi memeye bağlanmış ama olmaz ki o şekilde.. küçükken ben ameliyat olduğumda falan ablam emzirmişti(sütü vardı :) bir de nihal bi kere emzirmişti çok küçükken (sütkardeş olsunlar diye) zaten onu da bii kez emdi 2.görüştüğümüzde verdi bizimki almadı,şimdi de öyle geçen kuzenim (o da emziriyor bebeğini ) verdi tuhaf tuhaf bi memeye bi kuzenime baktı,sonra da bana baktı ittirdi memeyi..artık büyüdüler anneyi ayırt etmeleri gerekir ama sizdeki olayı bende anlamadım.. peki annen memeyi verince emip uyuyormuymuş? (yani emzik misali) bilmiyorum denedinmi ama emzik deneyin canım çocuk belliki boş da olsa bişeyleri emmek istiyor.. ama anneni uyar canım artık vermesin ağlasa da,durmasa da..yazık valla..
bence bu konuyu sen doktorla falan görüş ve tabi yeme probleminizi..hatta ben bazen internette doktor siteleri var ya (pediatri portal vs..)onlara girip soru soruyorum orada bi sürü doktor kendince cvp yazıyor bi sor bakalım ne önerecekler..