2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar umarım en kısa zmanda meleğim düzelir çok zor oluyor bebeğiğn hasta oldumu ......

sevdacım bayıldım zeynebe maşallah canım.....ne kadarsda tatalı olmuş...nasılda bakıyor masum masum benim neişim var denizle gibisinden......

serpilcim senin için çok zülüyorum yavrundan uzak olmak çok zor uarım çabucak geçer günlerinde kavuşursun meleğine.....

kızlar ecrin bu gün sabah ben ALLAH ALLAH DEDıKÇE ECıNDE ALLAH YADA AYYAH DıYE BAĞIRIYOR BUNUDA ÇÖZDÜ....ŞÜKÜR RABBıME....

sevdacım geceleri raha t geçiyomuş kuzenleri de var onlarla oynuyomuş iyiymiş ama bazen oynarken durup ağlamaya başlıyomuş etrafına bakınıp annem nerde diyo sanırım çok üzülüyorum bende ağlıyorum o zaman
bu sabah da eşimin tşirtünü açmış bakmış kapatmış eşimin yüzüne tokat atmış kaydirigubbakcemile3 meme bulamayınca herhalde
çok özledim yaaa arkadaşlarla zaman çabuk geçiyo çok şükür sıkılmıyorum ama iş dönüşü eve girmek çok zor dün evde değildim daha kolaydı bu akşam da uğrıcam yine gidicem kalamam evde senağlama

kıyamam eceye ya
biran önce kavuş meleğine canım üzülüyorum rabbim hiçbir zaman ayırmasın bizi evlatlarımızdan inşallah

oy ecem benim yavru kuzucuğum... Allah sana da annede sabır versin :teselli:

ecrinin de maaşallahaı var ya benimki şimdilik açç bir de anne diyor çok net ve bilinçli bir şekilde...

kızlar aral cok hastaa...

sabahı sabah ettık sabah 8 de doktoruna goturduk hastaneyı ınlettı.. cok kötuyum yaa
yavrum 10 tane ıgne yıyecek enfeksıyon kapmış.. of offf
hala da bıcır bıcır oynuyor .. eşım benı sucladı ılk kez..
havuza ındırmem yasak artık aralı ordan kapmış olabılır cunku
bende fazla sesımı cıkaramadım bılmıyorum suclu olabılırım .. uzatmadım meseleyı
hastanede ıgne yaptılar once ates dusurucu ve fıtıl koydular .. daha sonra kan alınıcaktı ama aral bırakmadı 3 hemşıre alamadı kanını 2 de bız olmadı katıldı mosmor oldu aglamaktan nefesı fln kesıldı
korktular.. sadece parmakın ucundan alın dedı dr uda o yeterlı olurmuş oyle zar zor parmagının ucundan aldılar.. ben aglar o aglar mahfoldum .. suan yanımda

aydedde dıye dıye aydedelerıyle oynuyor (cekmecelerının kulbu aydede seklındede)

allahım onların acısını dındırsın hıc aglamasın melekler....

bugun araldan fırsat kaldıgı bır zaman dılımnde sutumu sagıcam orda kaldılar gıtmıyorlar

aklınızda olsun dun gece annemı aradım o soyledı
soguk suyla yıka goguslerını ve uclarından tut salla gerıye dogru dedı
ama ıse yarıyormus
annem onca cocuk buyuttu emzırdı hepsının herseyını hatırlıyor bugun soguk suyu ve pompayı yapıcam

canım geçmiş olsun kendini suçlama...
bizimki de enfeksiyon kapmış....
çocuk bu biz dikkat edicez başka çaresi yok....
Allah şifa versin...

şımdılık çıkıyorum aral baya bır kılo vermış 9 kusur çıktı tartıda ztn dogru duzgun durmadı da tartıda mahfettı cıglıklarıyla ortalıgı .. ne kadarını dogru tartabıldı dr bılmıyorum

allaha emanet olun canlarım.. kuzukları opuyorumm

geçmiş olsun deniz ama kendini suçlama hastada olucak kuzular inşallah çabuk atlatır zor şimdi sana tatilde iğne yapılırken yanında olmak istersin kötü denk gelmiş ama toparlanır o merak etme

bende dün akşam çeşmenin altına tututm göğsümü iyi geldi buzlukta havlu beklettim sızladıkça koydum bugün daha rahatım kolmuu kaldırabiliyorum akşam banyoda bende biraz sağıcam artık sonrada kalmaz zaten
ayrılık çok zor gerçekten kızlar Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın

ayy bu arada zeynep çok tatlı maşallah videosunada bayıldım kumları alıp alıp atıyo gerçi kumlardan çok çerçöple ilgileniyo bi ara ama
unutuyorum bi çok şeyi atladığğım filan varsa kusura bakamyın kızlar aklım başımda değl

deniz geçmiş olsun canım üzme kendini
aral çabuk topluyor kendini hastayken biliyosun
baksana hala aydede diyomuş yerim onun ağzğnğ
sen gidene kadar bişeyi kalmaz merak etme
enfeksiyonu havuzdan kapmış olabilir evet
bende dün denize götürmüştüm şimdi korkmaya başladım gerçi deniz temizdi ama dün inşallah bişey olmaz
aralım çok çabuk iyileş bebeğim annenin aklı sende kalmasın giderken
denizcim dua edicem aral için

serpil evet tam eline kenarı vuran yosunu aldı zaten o anda hemen kamerayı kapatıp elinden aldım
çok meraklı yerlerden bişeyler toplamaya
kapının önüne indiriyorum hemen yerlerden çöp toplamaya başlıyo
sırf o yüzden dışarı çıkarmak istemiyorum
gıcık yaaa

kızlar dıleklerınız vede dualarınız ıcın cok cok sagolun .. ztn sızde olmasanız ıyıce tırlatıcam hemen buraya kaçıyorum..

aralı şuan babannesı alt katta sallıyor uyuycak.. benı gorunce uyumuyor dıye kovdu annem benı evden bende sıze koştum..

sevda havuzdan kapmış olabılır evet ben hıç ama hıç Aralı tamamen havuza sokmadım sadece dızlerıne veya kalcasına kadar soktum ama bır ara geçen gun aral kovasının ıcındekı suya cap cup vurmaya başladı o zaman agzına kaçmış olabılır.. hemen elımle kapadım oynarken agzını ama aradan kaçtı belkıde havuzun suyu .. o nedenle olabılr yanı bılemıyorum kı ne dıyeyım
Allahım cabuk ıyıleşsiun yeter..

bırde ben gıdene kadar ıgnelerı bıtıyor sabah akşam vurulucak ıgneler cunku .. eve ıgnecımız var o gelıcek bız hastalandıgımızda da o amca vuruyor ıgnelerımıız kendısı hemde sunnetcı..
ama gelın gorun kı cım sızlıyor yuregım acıyor resmen ıgneler bana batıyor.........................!!!!!!!!!!!!!!!

serpılcım tez zamanda yavruna kavuşmanı dılıyorum .. allah kımseyı sevdıklerınden ozellıkle yavrularından ayrı koymasın..

sevda zeynap cok tatlı ya maşallah sübhanallah..

oyyy kıyamam ben bebişlerimiz hasta olmuş ecrine ve arala çok geçmiş olsun yaz günü bu sıcaklardada çok zor Rabbim acil şifalar versin...

batuhanın havuz keyfinede bayıldım suyuda seviyor herhalde annesi çok tatlı çıkmış resimde...haftaya ezel de havuz keyfi yapacak bakalım ne tepki verecek geçen sene havuza sokmuştum ama ozaman 2 -3 aylıktı bişey anlamadı tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…