2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet serpil şimdi de sıra sende..
birde yanında deıl kuzucugun allah yardımcın olsun

soguk suyun altına tutunca ıyı geldımı ?
bak bırde maydonozu kaynat ılık ılık maydonoozu suzdukten sonra gogsune koy ben oyle yaptım ılk gun ışe yaradı canım

sıbelcım bende oyle yapıcam sagolun desteklerınız ıcın ..
az sagıcam bu aksam pompayla .. sımdı sagamam bugun cok yoruldum esımle addaya gıdıyoruz

serpilcim ece nasılmış canım
seni arıyormuşmuş
aramıyorsada ne mutlu sana
ben zeynebi 5 dakikalığına bile kimseye bırakamıyorum yaa
babası ve benden başkasında durmuyor böyleside çok kötü kızlar
ben herkese gitmesini isterdim

denizcim aralın bakıcı tablosu süperrrr canım
yazını okuduktan sonra gözünün arkada kalacığını bende düşünmüyorum artık
arada birilerine bırakabilmek güzel olsa gerek
bide biraz düşündümde sıcakta bi çocuğun orda olması hakkaten zor olur
dışarı çıkış saatlerini bile çocuğa göre ayarlaman gerekir
gündüz sıcak diye çıkaramazsın gece tam gezilecek zamanda uykusu gelir falan......
gez bacım sen benim yerimede eğlen
balayı hesabııı

sütünüzü sağın kızlar yoksa iltahaplanma yapar bende bunu çok duydum

sevcecim halkısın valla çocukla tatil çok zor
herşeyi ona göre ayarlanıyo batuhan zaten ilk gün otelde çok ağladı alışamadı herhalde zamanla toparladı

SAolun kıslar valla içim rahatladı,ben çok sallamıyorum da eşim çok takmıştı (takıntılı adam nolcak ) yazdıklarınızı ona da okuttum ,ama yazdınmı kafasını çok vuruyo,göğsüde acıyo falan diye sordu hemen..bu arada teo iyice tuhaflaştı çığlık atmaya başladı çok fena..istediği olmayınca (mesela yemekte zorlarsam falan kendini sıkarak çığlık atıyor çok korkuyorum krize girmiş gibi ciyak ciyak bağırıyor sıpa yaa )
bende bavul toparlamaya ,giyeceklerimi falan ayarlamaya çalışıyorum yine zor sığacaklar ya.. zaten bizim planlar değişti eşimin izin olayı dolayısıyla antalya tatili 3 haftaya çıktı daha sonra akçaya gitcez yani ben bu yaz bayağı gezcem sanırım (ama antalyada bilg. yok malasef giremiycem artık internet cafe falan arada girer yazarım) bakalım Teo nasıl rahat duracakmı oralarda gerçi babannemiz var ona güveniyorum dedeyle beraber bakarlar bizde eşimle takılırız diye hayal kuruyoruz..

korktum ben şu memeden kesme işinden..daha bana göre vakti var ama çok mu şişiyor,acıyor ya..gelmesi bi sorun bitmesi bi sorun yani şu sütün :)

Kızlar aranızda su çiçeği aşısını yaptıran oldumu? ben doktora sormayı unuttum zamanı ne zaman ki bu aşının..

canım ecrin doğduğundan beri böyle inanki istediği olmadımı hem ağlıyor hem çığlık atıyor ve siinrleniyor nere düşücem nerem acıycak diye hiç düşünmeden kendini hoooop arkaya direk ayakta bile olsa atıveriyor kucağında bile yapıyor ğer bilmeeyen biri alsa kucağına inanki soluğu yerde alır......çok fena bizm kız cadıı cadıı her istediğini yaptırıyor hemen kozlara başlıyor susmuyorda...

gezmana bak canım ne güzel umarım her şey iyi olur yolunda giderde sende bi steres atrsın...opuyorumnanaktan

kızlar dün ecrini dr.götürdüm ve hafiften boğazları kızarmış ve kabarmış arada da tek tük öksürüyor çok cidid değil dedi ama ağzının içi dişleri çok fenaymış diş çıkarmaya devammış sanıırm hepsi arka arkaya çıkacak ara vermek yok bizde ecrinin dün iştahı sıfırdı ağlama krizleri aşırı çoktu vee en kötüsü hep ateşli sürekli bu günde ponomokok son aşısı var ama yaptırtmaya bilirim hasta olunca ..... DUALARINIZI EKSİKETMEYİN KIZLAR LÜTFEN....

eşimle bu gün gezmeye tam olmasada alışveriş için dışarı çıkacağız aslında gözümde arkada kalacak çünkü ecerinde hasta olunca.....

bi ara bi ağlamayı deniyolar sanırım yapmayınca vazgeçiyolar ama .ece bazen ağlar izin vermiicem şeylerde bakar bana ağlııcak gibi yapar ağlamaz yada suratını ekşitir ağlıyomuş gibi yapar ben odadan çıkarım oyuncaklarına döner girerim yine öyle yapar o hali çok hoşuma gidiyo mahsus yaptığı çok belli oluyo

kıyamam canım :teselli:

ay benim ki de çok arsız nasıl yalandan ağlıyor kendini paralıyor görseniz klava:
geçen ateşlendi gecenin bir yarısı banyo yaptırdık... eline de şampuan şişesini istedi neyse verdik.. banyo bitti bu nasıl parçalıyor kendini yerden yere vuruyor anlamadım ilk başta... baktımki şampuan şişesi elinden düşmüş diye paralıyormuş kendini :mymeka:
sonra istediği elinde olunca nasıl gülüyor seviniyor biraz önce kendini paralayan bendim sanki klava:

gece 3:00 - 5:30 saatleri arasında nöbetimiz vardı uykusu kaçmış beyimizin çok kötüyüm şu anda

kızlar dün denize indik
ama zeynep denize girmiyor yaaa
nasıl ağlıyon görseniz
sadece kumlarla oynadı face koydum videosunu

bende korkuyorum deryacım meme kesme olayı çok zor görünüyor hem bebiş için hem anne için ben şu an bebişi düşünüyorum benimki çok düşkün offfffff

korkmayın cnm o kadar da zor değil memeden kesme sadece alışması zaman alıyor ara sıra aklına geldikçe istiyor o zaman başka şeylerle oyalamak unutturmak lazım şişen göğsü de sağınca geçiyor zamanla azalıyor zaten sonra göğüs de küçülüyor.aynı hamilelikten önceki gibi oldu benim.

karamsarcım geçmiş olsun ecrin e bol bol ıhlamur içir bal yedir ve tabi bol bol da suyu ihmal etmezsen hemen iyileşir güzelim benim kıyamam..

sevcecim zeynebim çok tatlı ya kumlarla da oynarmış aman da aman...maaşallah..

ben de dün rüya ya banyo yaptırdım normalde bizim küvete sokar o ayakta bekler tutunup ben de yıkardım ama dün onun kendi küvetini koydum bizim küvetin içine suyla doldurdum oyuncak da attım içine ay yapmaz olaydım ayıramadım bir türlü zaten suyla oynamayı çok seviyor ortamı da görünce çıkmak istemedi ben de mecburen çıkardım ağla ağla tam yarım saat susturmaya çalıştım neyseki sonra sakinleşip uyudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…