- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
ayyy ayyy sütün çekilmesi ne zormuş yaa deniz seni en iyi ben anlarım göğsün taş gibi işte çok anlamamıştım sadece kolumu kaldıramayodum soyununca baktım damarlar nasıl sert soğuk suyun altına tuttum of yaa kızımıda özledim zaten göğsüm kalbim heryerim sızlıyo
SAolun kıslar valla içim rahatladı,ben çok sallamıyorum da eşim çok takmıştı (takıntılı adam nolcak ) yazdıklarınızı ona da okuttum ,ama yazdınmı kafasını çok vuruyo,göğsüde acıyo falan diye sordu hemen..bu arada teo iyice tuhaflaştı çığlık atmaya başladı çok fena..istediği olmayınca (mesela yemekte zorlarsam falan kendini sıkarak çığlık atıyor çok korkuyorum krize girmiş gibi ciyak ciyak bağırıyor sıpa yaa )
bende bavul toparlamaya ,giyeceklerimi falan ayarlamaya çalışıyorum yine zor sığacaklar ya.. zaten bizim planlar değişti eşimin izin olayı dolayısıyla antalya tatili 3 haftaya çıktı daha sonra akçaya gitcez yani ben bu yaz bayağı gezcem sanırım (ama antalyada bilg. yok malasef giremiycem artık internet cafe falan arada girer yazarım) bakalım Teo nasıl rahat duracakmı oralarda gerçi babannemiz var ona güveniyorum dedeyle beraber bakarlar bizde eşimle takılırız diye hayal kuruyoruz..
Kızlar aranızda su çiçeği aşısını yaptıran oldumu? ben doktora sormayı unuttum zamanı ne zaman ki bu aşının..
ayyy ayyy sütün çekilmesi ne zormuş yaa deniz seni en iyi ben anlarım göğsün taş gibi işte çok anlamamıştım sadece kolumu kaldıramayodum soyununca baktım damarlar nasıl sert soğuk suyun altına tuttum of yaa kızımıda özledim zaten göğsüm kalbim heryerim sızlıyo
canım ecrin doğduğundan beri böyle inanki istediği olmadımı hem ağlıyor hem çığlık atıyor ve siinrleniyor nere düşücem nerem acıycak diye hiç düşünmeden kendini hoooop arkaya direk ayakta bile olsa atıveriyor kucağında bile yapıyor ğer bilmeeyen biri alsa kucağına inanki soluğu yerde alır......çok fena bizm kız cadıı cadıı her istediğini yaptırıyor hemen kozlara başlıyor susmuyorda...
gezmana bak canım ne güzel umarım her şey iyi olur yolunda giderde sende bi steres atrsın...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?