2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ARAL ıyılestı gıbı cok mutluyumm suan kucagımda oyun oynuyoruz evde.. ben bı yandan valız hazırlamavede evı toplamaya calısıyorum ama ızın vermıyor cekmeceler en buyuk sorunumuz.. hep açıp açıp hızla kapatıyor ...

kızlar Aralın 10 tane ıgnesı vardı bılıyorsunuz 5 ı vuruldu bu aksam 9 da 6 . vurulucak daha vurdurmasam olmazmı yaa
kıyamıyorum oglumaa .. hem ıyılestıde atesı fln yok cok yaramaz ooldu yıne yanı aral yıne eskı aral

denizcim çok sevinidim aralın iyileşmesi ne mutlu sana :)))
esracım iznin çok iyi olmuş 3 haftada birçok seyi ayarlayabilrisin

Aralım sen iyi olda yeterki hep dağıt bu kadun toplasın arkandan :) canım dr 10 tane yazmışsa sen hepsini vurdur sonuçta dr tedavi amaçlı veriyor o kadar iğneyi 5 taneyle toparlanmış olabilir aral ama vücutta hala enfeksiyon olabilir...sen bence bir dr danış derim...aralımı öp benim için...

denizcim elin değmişken şu bizim valizleride bi hazırlayıver be gülüm he olmazmı... ya hiç sevmiyorum ben bu işi hele ezele valiz yapmak kabus gibi koy koy bitmiyor of

yok yaa yok oyle yagmaa

ezelım sende bu kaduna ezıyet et olurmu teyzem :))

ezgı şaka bı yana umarım orda goruşcez.. bı akşam belkım dışarı cıkarız hep beraber.

bu arada kızlar ben hanı bıseyler alıcam fln dıyordum yaa hıc bısey alamadım sadece bı tane sıyah bıkını altı aldım

bnm ıcın alısverıse gıttık ama hep esıme bıseyler aldık

bana alınanlar sıyah bıkını altı
esıme alınanlar bermuda short şıpıdık terlık ıkı tane marka tshırt atletler vs.. vs.. (bunlar unuttuklarım oliii)

ben hıc bısey bulamadım bursada yaa ıstanblu bu açıdan cok arıyorum .. offf.. bugun dısarı cıkıcaz yıne yada yarın yalovadan alıcam (yalovaya aralı babaannesını ve dedesını bırakıcaz ya o yuzden ordan da bakabılıcem)

yalovada bı magaza kesfettım harıka seyler vardı oraya bakarım artık buldugumu alırım

kızlar o gun aralın bogazından kulturde alınmıştı

neyse bugun eşım drunu arayıp sonucu sormuşş dr u sadece bogazında enfeksıyon oluştugunu soylemış.. eşım ıyıleştıgını atesınınde artık duştugunu soylemışş ıgnelerı sormuş dr 10 taneyı bıtırmenız lazım demışş ( offf 5 tane daha yıyıcek oglum.. bacakları delık deşık oldu yaa

sıtedekı komşularıma sordum cogunun bebegı hıc ıgne yememış bu konuda hep surup olarak vermış dr ları .. bılemıyorum
tek bıldıgım cocugumun acı cekmesıne dayanamadıgım ..

Allahım sen yardım et

slm arkadaşlar nasılsınız bakayım...

denizcim çook geçmiş olsun arala meraklanma biz çok yedik iğne hepsini vurdur ama mutlaka ihmaletmeyin ...iyi yolculuklar canım iyi tatiller...

esracım durumumuz seninle çok farklı değil bende inanki çalışmıyorum ama sırf bu durumdan dolayı çalışmak istiyorum eşim berbat yani sanırım biraz iyisin artık....

deryacım iyi yolculuklar iyi tatiller canım....

serpilcim canım üzme kendini bebeğin iyiyimiş bak kendini ferah tut ...

batuhan çok şeker yaa maşallah nede güzel eğleniyor ecrin eskiden bayılırdı suya şimdilerde uzun zamandır ağlıyor hep...

Aynı telaşeler bizde de var yaaa..bavul hazırlıyorum onu da koyayım bunu da derken yine bir sürü oldu yaw!

bir de bu telaşe arasında akşam akşam yaprak sardım (ben yokken bozulmasın diye,bir de yarın için yemek telaşı olmasın diye )komikim valla..

bizde yarın akşam gidiyoruz inşallah babanemiz ve dedemiz yolumuzu bekliyorlar saat sayıyorlar (beni mi özlediler acep? :) )

şimdi bilgisayarı kapatıp kıl,tüy temizliğine devam etcem (işin en eziyet kısmı ) sonra banyo,sabaha karşı da yatarım artık..

neyse kıslar hepinizi kocaman öpüyorum yarın gündüz giremezsem.. beni özleyin anacımm 3 hafta sonra Akçaydan yayın yaparım :) Kendinize ve meleklerinize iyi bakın..

selam kızlar
evde yoktum 2 gündür
bakıyorumda burası boşalmış bu süre içinde
derya ve deniz
size iyi tatiller canlarım
bu arada isimlerin uyumluluğunu daha önce dikkat etmemiştim :)))
esracım enesin durumu nasıl canım ?
umanım herşey yakın zamanda düzene girer canım

iyi akşamlar arkadaşlar
kızım arada kusuyor kustuktan sonra meme istiyo tekrar
bende veriyorum dogrumu acaba

merhaba kıslar
dün kız kardeşim evlendi
çok güzeldi herşey ama duygulanmamak elde değil mutluluklar hep seninlşe olsun anım opuyorumnanaktan

iyi akşamlar arkadaşlar
kızım arada kusuyor kustuktan sonra meme istiyo tekrar
bende veriyorum dogrumu acaba

canım bence doyduğu için fazlalığını çıkarıyordur
zaten karnı tok bide hemen üzerine meme vermemelisin derim ben
ama yinede sen büyüklerine bir danış

selmm.kızlar nasılsınız bakayım boşalmış iyice buralar herkes gezmelerde sanırım.....

estedacım kardeşine mutluluklar canım....

deryacım iyi tatiller güleeee güleee git canım gülee gülee gel ....gez eğlen stresi at bitanemmmm

canım bebekelerde kusma olur ama sizin minik nasıl kusuyor o önemlii eğer emdikten sonra az biraz su gibi çıkarıyorsa sevda arkadaşımında yazdığı gibi fazlasını çıkarır ama eğer ağız dolusu kusuyorsa kii benim meleğimde vardı dr.götürmelisin ben götürmüştüm ilaç vermişti ve kullanınca geçmişti...

canlarım çok yorgunum bende ecrinde hatta eşimde yoğun bir haftasonu geçirdik esteda gibi bizimde düğünümüz vardı ve eğlendik oynadık kurtlarımızı dökütkk ama yoruldukta....kaydirigubbakcemile2
ama en kötüsüde ecrinin hastalığı ikiye katladı resmen şimdilerde daha da kötü evimizdeyiz artık umarım iyileşir meleğim...:Saruboceq:

canım belki fazla yedirdiğin için kusuyodur batuhanda öyleydi doktora götürdüm bana 3-4 saatte bir yedirmemi arada birşey yedirmememi söyledi uyguladım ve hemen durdu kusması. kuzuma fazla yediriyomuşum meğer (

Son düzenleme:
esteda allah mesut etsin canım kardeşini
inşallah ömür boyu mutlu olsun

amin canım çok sağol valla çok özledim yaaa

estedacım kardeşine mutluluklar canım....[/QUOTE]

çok teşekkür ederim canım

[/QUOTE]canlarım çok yorgunum bende ecrinde hatta eşimde yoğun bir haftasonu geçirdik esteda gibi bizimde düğünümüz vardı ve eğlendik oynadık kurtlarımızı dökütkk ama yoruldukta....
ama en kötüsüde ecrinin hastalığı ikiye katladı resmen şimdilerde daha da kötü evimizdeyiz artık umarım iyileşir meleğim...[/QUOTE]

ne güzel canım insan stresten uzaklaşıyo valla arada böle yapmak lazım :)))
geçmiş olsun canım yaaa umarım çabucak iyileşir

slm kızlar ben kızıma kavuştum sonunda
cuma sabahı hoca hadi git sen diyince hemen kapattım bilgı çıktım işten akşamüstü evdeydim kızım arabada bekliyodu beni bi sevindi görünce gülüyo filan tabi hemen memey saldırdı eve kadar oyaladım eve gelince yarabandı yapıştırdım uff olmuş filan dedim iki gün filan öyle durdu arada geldi baktı yüzünü buruşturdu gitti çok şükür unuttu şimdi

gezmekten fırsat bulup bilgı açamadım şimdi annemlere geldim bağlandım biraz çok yoruluyoruz sabah erken kalkıyoruz dün pikniğe ordan buraya bi park yapılmıştı yasemin sen bilirsin sazovadaki parka gittik harika olmuş ece bayıldı her şeyi elledi suya girmeye kalktı
herşey çok güzel bizde çok iyiyiz geçmişi okuyamadım sizlerde iyisinizdir inşallah hoşçakalın

Günaydın...
Herkesler tatilde...
Sevce enesi sormuşsun...
Enes iyi çok şükür.

Suus kızınla kavuşmana çok sevindim...
Memeyi de vermemekle iyi etmişsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…