kızlar nerdesiniz
neden kimse uğramıyor
hadi derya deniz ayşegül serpil yoklar
yoksa sizdeme tatile gittiniz
demek bu yaz bitek ben gidemicem biyerlere
Slm güzel anneler
antalyadan internet cafeden slmlarrr,öpücükler...
beni sorarsanız hala tatile başlayamadım geldiğimiz günden beri Teo çok fena hasta oldu doğduğundan beri ilk kez ateşi çıktı hem de öyle böyle değil 40 derece üstü oldu bugün 4.gün kısmen biraz düştü ama ömrümden ömür gitti günlerdir 1-2 saat uykuyla duruyorum ..offf ne zormuş bu hastalık evde herkez zombi gibi ve mutsuz o iyi olunca bizimde güllerimiz açıyor..
yavrum nasıl kötüydü gözlerini açamıyordu sürekli uyumak istiyordu falan boğaz enfeksiyonu varmış antibiyotik ve ateş düşürücü bir de fitil falan verdik hala da veriyoruz saat başı duşa sokuyoruz,soğuk suyla tampon vs..denemediğimiz şey kalmadı ateşi düşürmek için 4 gündür çırılçıplak yinede cayır cayır yanıyor yavrum...
Biz kulaktan ateş ölçerimizle ölçüyorduk meğer alet bozulmuş yanlış ölçüyormuş 2-3 derece o haliyle bile 39 lardaydı ateşi neler çektik kızlar yaaa havale geçirecekmişiz az kalsın salaklığımızdan ucuz atlattık yani..günlerdir gece acillerden çıkmıyoruz..
offf benden hbrler böyle dün d.günümdü onu bile unutmuşum oğluş azıcık kendine geldi de annesine d.günü hediyesi oldu valla neyse kızlar hepinizi öptümmmmm yine girerim fırsat bulursam
serpille buluşmayı düşünüyormusunuz ?
yasemincim ecrine de ayrıca geçmiş olsun :teselli:
Allah acil şifalar versin...
Slm güzel anneler
antalyadan internet cafeden slmlarrr,öpücükler...
beni sorarsanız hala tatile başlayamadım geldiğimiz günden beri Teo çok fena hasta oldu doğduğundan beri ilk kez ateşi çıktı hem de öyle böyle değil 40 derece üstü oldu bugün 4.gün kısmen biraz düştü ama ömrümden ömür gitti günlerdir 1-2 saat uykuyla duruyorum ..offf ne zormuş bu hastalık evde herkez zombi gibi ve mutsuz o iyi olunca bizimde güllerimiz açıyor..
yavrum nasıl kötüydü gözlerini açamıyordu sürekli uyumak istiyordu falan boğaz enfeksiyonu varmış antibiyotik ve ateş düşürücü bir de fitil falan verdik hala da veriyoruz saat başı duşa sokuyoruz,soğuk suyla tampon vs..denemediğimiz şey kalmadı ateşi düşürmek için 4 gündür çırılçıplak yinede cayır cayır yanıyor yavrum...
Biz kulaktan ateş ölçerimizle ölçüyorduk meğer alet bozulmuş yanlış ölçüyormuş 2-3 derece o haliyle bile 39 lardaydı ateşi neler çektik kızlar yaaa havale geçirecekmişiz az kalsın salaklığımızdan ucuz atlattık yani..günlerdir gece acillerden çıkmıyoruz..
offf benden hbrler böyle dün d.günümdü onu bile unutmuşum oğluş azıcık kendine geldi de annesine d.günü hediyesi oldu valla neyse kızlar hepinizi öptümmmmm yine girerim fırsat bulursam
arkadaşlar bu gün bir yazı okudum sizinle paylaşmak istedim ayrıca yurtdışında yaşayan arkadaşların bilgisi varmı bu konu hakkında meraklandımda yani eğer yurtdışında tanıdığınız varsa sorabilirmisiniz lütfen....
Milupa da toplatıldı Nestle de.
İtalya Sağlık Bakanlığı, Milupa marka bebek sütünde yapılan analizlerde, Nestle marka bebek sütünün piyasadan toplatılmasına neden olan 'ITX' maddesinin tespit edildiğini bildirdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, ambalajın üzerine yazı yazmakta kullanılan mürekkepte bulunan ITX' maddesinin, Milupa'nın Aptamil 2 çeşidinde bulunduğunun 13 Ekim'de öğrenildiği belirtildi. Açıklamada, aynı tarihte, AB ülkelerine bu marka sütlerin piyasadan toplatılması uyarısının yapıldığı kaydedildi. Dünyanın en büyük gıda firması Nestle, bu hafta başında İtalya, Yunanistan, Fransa, Portekiz ve İspanya'daki bebek sütlerini piyasadan çekmişti.
alıntıdır....zehir varmış içeriğinde az miktar ayrıca
zeka geriliği yapıyormuş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?