2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

serpilcim eceye kavuşmana çok sevindim canım
iyi dayandın vallahi yaa hoca biraz daha insaflı davranıp 2 gün önceden yollasaydı keşke ama olsun sonunda kızının yanındasın
bol bol gez eğlen serpilim
biz buralardayız arada uğrayıp ceee dersin artık :))

slm kızlar..nasılsınız bebişler nasıl.........

SERPİCİM HOŞGELDİN MEMELEKETİNE EVET GİTTİK CANIM O PARKA ÇOK GÜZEL KAVUŞTUN YAVRUNADA HADİ GÖZÜN AYDIN CANIM....

SEVDACIM HERZAMANKİ GİBİ ECRİNİN BOAĞAZLARI ACIMIŞ ONDAN VE AYRICA DİŞİNDEN BAĞRINDA HIRILTISI VAR....

kızlar nerdesiniz
neden kimse uğramıyor
hadi derya deniz ayşegül serpil yoklar
yoksa sizdeme tatile gittiniz
demek bu yaz bitek ben gidemicem biyerlere

Slm güzel anneler
antalyadan internet cafeden slmlarrr,öpücükler...
beni sorarsanız hala tatile başlayamadım geldiğimiz günden beri Teo çok fena hasta oldu doğduğundan beri ilk kez ateşi çıktı hem de öyle böyle değil 40 derece üstü oldu bugün 4.gün kısmen biraz düştü ama ömrümden ömür gitti günlerdir 1-2 saat uykuyla duruyorum ..offf ne zormuş bu hastalık evde herkez zombi gibi ve mutsuz o iyi olunca bizimde güllerimiz açıyor..
yavrum nasıl kötüydü gözlerini açamıyordu sürekli uyumak istiyordu falan boğaz enfeksiyonu varmış antibiyotik ve ateş düşürücü bir de fitil falan verdik hala da veriyoruz saat başı duşa sokuyoruz,soğuk suyla tampon vs..denemediğimiz şey kalmadı ateşi düşürmek için 4 gündür çırılçıplak yinede cayır cayır yanıyor yavrum...
Biz kulaktan ateş ölçerimizle ölçüyorduk meğer alet bozulmuş yanlış ölçüyormuş 2-3 derece o haliyle bile 39 lardaydı ateşi neler çektik kızlar yaaa havale geçirecekmişiz az kalsın salaklığımızdan ucuz atlattık yani..günlerdir gece acillerden çıkmıyoruz..
offf benden hbrler böyle dün d.günümdü onu bile unutmuşum oğluş azıcık kendine geldi de annesine d.günü hediyesi oldu valla neyse kızlar hepinizi öptümmmmm yine girerim fırsat bulursam

kızlar nerdesiniz
neden kimse uğramıyor
hadi derya deniz ayşegül serpil yoklar
yoksa sizdeme tatile gittiniz
demek bu yaz bitek ben gidemicem biyerlere

sevececim ben burdayım ama dediğin gibi kimse girmiyo bu aralar yaz geldi herkes biyerlerde :))

canım çook geçmiş olsun yaa zor olmazmı canım insanın ömründen ömür gidiyo valla
inşallah çabucak toparlanır tekrar çook geçmiş olsun canım
bu arada doğum gününde kutlu olsun nice yaşlara

deryacım çok geçmiş olsun
bu aralar tüm bebişler enfeksiyon kapmış
ateş desen cabası...
Allah hepsine acil şifalar versin...

sevdacım düşünüyorum ama serpil uğramıyorya haberleşemedik bakalım ne olacak...

bende tatile gitmedim tatili bırakın eşimlew bile gezemiyoruz.. zaten kk yada giriyorum ben ama eskisi kadar değil çünkü bu aralar yoğunum biraz...annemlere başka yakınlarımıza yani buralardayım aslında ama kışın çok dışarı çıkamadık en azından dibimdeki teyzeme bile gidememiştik ecrinle ananemlere felan sadece annemlere gidiyordum şu araalar ara ara çıkıyor bize gezme oluyor yoksa başaka yere gideceğimiz yok en azından şu havaaların tadını çıkarayım yoksaaa kış gelecek yine her zaman ki gibi tıkaanıp kalacağım dört duvar arasına..kapımın önüne bile çıkmıyorduk...mafoldumben:umursamaz:birde işimiz vardı yoruluyorum yine başalayacak ...
serpille buluşmayı düşünüyormusunuz ?

Son düzenleme:
ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh canım arkadaşım umarım iyidir teom canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldük bizde de çok farklı değil bu boğaziltihabı çok fenaya hemen hooop ateş yapıyor ne olacak nhalimiz bileme evdende uzaktasınız umarım rahatsınızdır.....ayrıca geçmiş d.günün kutlu olsun canım benim..opuyorumnanaktan

deryacım geçmiş doğum günü kutlu olsun....
seneye daha mutlu girmen dileğiyle....

arkadaşlar bu gün bir yazı okudum sizinle paylaşmak istedim ayrıca yurtdışında yaşayan arkadaşların bilgisi varmı bu konu hakkında meraklandımda yani eğer yurtdışında tanıdığınız varsa sorabilirmisiniz lütfen....

Milupa da toplatıldı Nestle de.

ıtalya Sağlık Bakanlığı, Milupa marka bebek sütünde yapılan analizlerde, Nestle marka bebek sütünün piyasadan toplatılmasına neden olan 'ITX' maddesinin tespit edildiğini bildirdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, ambalajın üzerine yazı yazmakta kullanılan mürekkepte bulunan ITX' maddesinin, Milupa'nın Aptamil 2 çeşidinde bulunduğunun 13 Ekim'de öğrenildiği belirtildi. Açıklamada, aynı tarihte, AB ülkelerine bu marka sütlerin piyasadan toplatılması uyarısının yapıldığı kaydedildi. Dünyanın en büyük gıda firması Nestle, bu hafta başında ıtalya, Yunanistan, Fransa, Portekiz ve ıspanya'daki bebek sütlerini piyasadan çekmişti.

alıntıdır....zehir varmış içeriğinde az miktar ayrıca
zeka geriliği yapıyormuş.....

canım bende duymuştum bunu daha önce
ben zaten vermiyorum hem güvenemem bundan sonrada

yasemin ben yeni duydum böyle bir olayı
eğer gerçekten doğruysa yazıklar olsun ya
küçücük bebeklerin sağlıklarıyla nasıl oynuyor bu vicdansızlar
ben hep sma vermiştim zeynebe
şimdide pınar süt veriyorum ama bebek sütü değil normal bizim içtiğimizden
nestle ve milupanın ürünlerini hiç kullanmadım

kızlar hava çokkkkkkkkkkkkk sıcak
zeynep geceleri hiççççççççç uyumuyor
bende çoooooooooookkkkkkk uykusuzum

Arkadaşlar bilinçli bir anne olarak olayın üzerine gitmek istedim ve milupaya meil attım inanırmısınız bugün tel.attiler ve kendi mallarının italyadan gelmediklerini vs..her şey kadar izah ettiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…