2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ecrin bu gün çoook huzursuzz...........

Serpil alooooo gel be artık hani bulaşaktık kız..gerçi ecrinde hastaya o da ayrı bir konu ...

herkese günaydın..
yaklaşık 10 gündür modemim bozuktu onedenle giremedim.

oğluşumun doğum gününü kutlayan herkese çokkkk teşekkürler.

sevdacım evet herkes tatilde galiba. biraz gözattım geçmişe.
pazartesi mudanyaydaydık gözlerim hep aradı seni.

haklısın çokkk sıcak uyumak çok zor..sabahtan başlıyor sıcak .

deryacım teo ya çokkk geçmiş olsun. bizde geçen hafta ateşeten çok çektik ve 3 dişimiz aynı anda geldi.

ayrıca yeni yaşında kutlu olsun.

karamsar ecrinde rahatsız galiba geçmiş olsun. bebeklerin rahatsızlıkları bizleri de mahvediyor tatlım.
tüm bebişlere sağlıklar diliyorum..

arkadaşlar çok kötüyüm eşimle yine tartıştık yani kavga ettik vara yoka kavga çıkarıyor ve yine hep hakaretler vs...sanırım bu gün artık aileme bahsedeceğim bu olup bitenlerden ve artık ne olacak bilmiyorum yani dayanamıyorum artık..........duaedin benim için....ecrinde aksilik işte dün daha beyterdi huysuzluğu ne olacak bilmiyorum birde biz böyle kavgaedince inan kızlar eşime gitmek istemedi bile yanında olunca olaylar mecbuen oluyor çükü yalnızız nerede duracak ki ecrin hep yanımızda kavga anımızdada .......tartışmamızda zaten akşam başladı ecrin huysuzdu iyice fena oldu saırım rahatsız oldu ......

yasemin çok üzüldüm canım ya
ecrin mutlaka etkileniyordur bu olanlardan
en azandan ecrin yanınızdayken sesinizi fazla yükseltmeyin be canım
aileme bahsedicem demişsin eğer aranızda halledebileceğiniz bi konuysa şimdilik onları hiç üzme derim
konuyu bilemediğim için fazlada yorum yapmak istemiyorum canım

elifnihal hoşgeldin canım
sık sık gel artık malum tatiller başladı buralar çok ıssızlaştı (

deryacım çok geçmiş olsun
bu aralar tüm bebişler enfeksiyon kapmış
ateş desen cabası...
Allah hepsine acil şifalar versin...

deryacım geçmiş doğum günü kutlu olsun....
seneye daha mutlu girmen dileğiyle....

deryacım teo ya çokkk geçmiş olsun. bizde geçen hafta ateşeten çok çektik ve 3 dişimiz aynı anda geldi.

tüm bebişlere sağlıklar diliyorum..

Canlarım benim hepinize çok tsk ederim çok şükür hastalığımız geçti ama sonuçları çok kötü oldu Asrın çok sakin bi bebekti en ufak bi yüksek seste bile korkup bağıran bi çocukken şimdi her dakika herşeye avaz avaz bağğırıp ağlıyor,kendini yerlere atıyor napcağımı şaşırdım kaldım,benden başka kimsede durmuyor (bazen bende de durmuyor) çıldırmak üzereyim hiç susmadan saatlerce ağlıyor.Ve bütün azılar,köpek dişleri hepsi şişmiş çıkmak üzere sanırım hepsini aynı anda çıkaracak acısı ondan ama bir diş ağrısı bi çocuğu bu kadar değiştirirmi yaaa canımdan bezdim geldiğimden beri (hastalık gerçekten çocuğun huyunu değiştiriyormuş) bize antalya yaramadı daha 2 hafta daha kalacaktık ama hava çok sıcak Teoş pişiyor resmen (saçlarda uzun)2 gün sonra akçaya döneceğiz onunla yol çekmeyi (sadece ikimiz ) göze alamadığım için uçakla gitcez izmire kadar ordan da dedemiz karşılayacak umarım uçak da durur da beni mahçup etmez..

deryacım teonun durumuna çok üzüldüm canım
face de sormuştum neyi var diye görmedin sanırım
dişler huzursuz ediyor çocukları teonun huyu ondan değişmiştir canım
ama zeynep doğduğundun beri senin şu an yaşadıklarını yaşatıyor bana
bu yüzden seni çok iyi anlıyorum arkadaşım
ayrıca antalya tatilinin yaısını iptal etmişsin evet buralarda çooookkkkkk sıcak umarım akçay biraz daha iyidir ve sende teoşla tatilinin tadını çıkarırsın

yasemncim inan bende çok üzüldüm
ecrinde bunlardan çk etkileniyodur.
umarım sorunuz neyse halledersiniz
çok yıpratma canım kendini ...

deryacım teo belki dişlerinden bu kadar huysuzdur
bide havalr çok sıcak onun etkisi vardır
bizde tatilde antalyaya gittiğimi,zde batuhanda durmamaıştı çok huysuzlaştı
şükür eve geldiğimizden beri daha iyi huysuzluğuı gitti

batuhan iki gündür tam anlamıyla yürüyo pıtır pıtır yaa bütün evi dolaşıyo
çok hoşuna gidyo yürümek hiç durmuyo alkisalkisalkis

aferin batuhana ama estedacım sürekli artık peşinde dolaşman gerekicek artık
heryeri gidip keşfetmeye çalışacak şimdi
onları yürürken seyretmek çok keyifli oluyor

artık zeynep hanım dışarıdayken elini bile tutturmuyor
kendi yürücekmiş hanfendi
elini tutmuyu çalışıyorum yere atıyor kendini
artık dışarıda dolaşmak zor olmaya başladı benim için

ne bebek arabasına biniyor nede bisikletine biniyor
aksesuar olarak yanımızda taşıyoruz
arada kendi itekliyor o kadar

öyle canım yaa durmuyo iki dakika sürekli yürüyo çokta hoşuna gidiyo
canım bizde ne zamandır bebek arabasını aksesuar diye taşıyoruz hiç binmek istemiyo (

selam kızlar nasılsınız ? Beni hatırlayabilecek misiniz baklaım ? Bilin bakalım ben kimim? aynı dönemde hamilelik geçirdik diyimde kopya olsun bari sizleir çok ama çok özledim dayanamadım geri geldim :)süprizzzzz

kızlar bu arada herkse merhabaaa
ben yuvama döndumm
Aralımı cok ozledım bol bol hasret gıderıyoruz..

yavas yavas tatılımızı anlatırım harıkaydı.. hersey cok guzeldı .. orda bol bol bebek sevdım ılk üç gun akşamları fln agladım hep otelın muzıklerınde slow bı ses duydugumda...

ama aral a kesınlıkle anne baba demedıler hatırlatmmak ıcın 1 hafta o da cok mutluymuşş .. sadece son ıkı gun cok mızmızmışş cunku 3. dişimizde çıkmış ve 4. de gelıyor gelır gelmnez yuksek tempom başladı yavas yavas valızlerı bosaltıyorum aral hep yanımda..

kızlar bodrumdan donerken eşım sürprız yapıp benı pamukkaleye de goturdu.. yol bıraz uzadı amaa degerdı pamukkale harıka bır yer.. ya bu japonlar orda bıle var.. her yerdeler valla keşke bızde onlar gıbı gezebılseydık dunyayı..

otelımız hersey dahıldı ve superdı odalar fln yerı ıçı yemeklerı cok cok ıyıydı..

dha sonra detaylara devam edıcem anlat anlat bıtmezkıı

Son düzenleme:
hoşgeldin denizcim....

bizim de 9. dişimiz geliyor köpeğin hemen yanın daki küçük azılardan...
eneste pıtır pıtı yürümeye çalışıyor....
ama komik olan bişey var daha yürümeden koşmaya çalışıyor :)

cemrecim tatil senin için iyi olmuş birtanem oh iyi dinlenmişsindir aralımı öp benim için ayrıca bu hafta bandırmaya gelecegim sanada gelmeyi çok istiyorum bursadaydın dme canım sen ayrıca seni sevceyi scapulayı ve diğer arkadaşlarımı çok özledim ecrinin şu an 5 dişi var 6 cısı gelmek üzere boyu 77 cm yürüyor basit bazı kelimeleri söylüyor resmini de ekleyeyimde kuzumun sne ve eger merak edenler varsa görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…