2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maaşallah çok tatlı...
Allah nazarlardan saklasın....
Kırmızılım sana yandı canım zemuszemus

hoş geldin denizcim tatilinizin güzel geçtiğine sevindim
sanbacım sende hoş geldin

haftasonu batuhanın saçlarını kestirdik
çok yakışıklı oldu canım yaaa
keserken tabi durmadı çok ağladı yavrum
saçlarının hepsini aldım saklıcam hatıra olarak :))
yeni halinin resimlerini çekiyim hemen koyucam

selam 2008 haziran anneleri, aranizda ankarali olanlara bi sorum var, bebeginizi hangi cocuk druna goturuyorsunuz?memnunsaniz ben de deneyecegim, bu arada ben de haziran 2009 annesiyim...tesekkurler

ooo
deniz denizden gelmişşşşşşşş
arkadaşım hoşgeldin tatilinide yaptın dinlendin fit bi şekilde maratona başladın tekrar
aralın durmasına çok sevindim canım
ama sanırım sen araldan daha çok mızmızlandın oralarda demi onsuz :))
bacımmm iyi dayandın valla 1 hafta onsuz
bol bol sarıl şimdi kuzuna hasret giderin bakalım

betül ecrine maşallah çok tatlı
keşke ecrininde büyüme aşamasını gebeliğimizde olduğu gibi burda yaşasaydık bacım ya
valla o kadar çok akadaş yok olduki burdan
bi anlam veremiyorum ben bu duruma
sadece hamilelik kardeşliği yaşadık burda onlarla sonra hiç girmediler

batuhanın saçlarını çok merak ettim şimdi
canım bir an önce foto bekliyoruz senden

haklısın aşkım benim ki bir aptallıktı ama olsun canım bun dan sonra inşaallah burdayım güzelleirm sizleir terkedip gitmek benim en buyuk yanlışım oldu ama neyse ben sizlerri genede takip ettim unutmadım gördümki sizlerde unutmamışsınız gerisi artık öenmli degil öptüm bacıla rsiiz bu arada çarşamba günü tatile gidecegiz haberiniz olsun giremeyebilirm öptüm sizleir kızım ile mucuks

kızlar selam betulcum canım tekrar hoşgeldın .. oncekı nıckın neydı len unuttum ..
bu arada beklerım canım bursadayız bız.. yolculuk nerelere olucak bakalım..

bu arada Aral hıc durmuyor sureklı aglıyor mızmızlanıyor cok degısmıs huyu suyu .. benı mahfedıyor bodrumda 1 hafta boyunca sırtım hıc agrımadı gectı dıye sevınıyordum buray geldıgımın ertesı gunu buyuk bır agrıyla uyandım (gece çapraz çupraz uyursan oglan ortada oyle olur)
bırde aral hıc kucagımdan ınmıyor .. dun mememı açtı baktı gulumsedı ve gerı kapadı ..

bnm gogusler artık eskı halıne döndu tabı dogumdan ve hamılelıkten once dımdık sert ve harıkalardı (bazıkız arkadaslarım bıle sılıkon sanardı) ama sımdı oyle degıller.. bırazda olsa yumuşama var.. onlarıda egzersızle bıraz toparlamak lazım..
olsun melegıme degerdı .. allahtan çaylagım fln yok nefret edıyorum çatlaktan

kızlar bız daha 4. dişimizdeyiz şımdı bızı mahfedıyor hem kendıde mahfoluyor dığer dışler cokd aha zor dımı ne yapıcam ben ya .. yavrumada nasıl ıçım cız edıyor

bu arada resımlerı kociş atcak pc ye ordan yuklerım daha bı suru ışım var ama yorgunumn tatılde de hıc dınlenemedım kesıntısız gece uykularım harıcınde
sureklı denız gezme tozma alışverış bole gectıııı

sara nur du dımı sımdı hatırladım ..
ecrın baya buyumuş boy uzamışş .. oncekı resımlerını kk ya ben eklemıştım hatırlıyorsanız kızlar
pembe bır gelınlık vardı uzerınde..

kızlarr yarın yegenım dogum yapıyor oglu olucak ve adınıda eşı koyu gs li oldugu ıcın aslan koyacaklar..
bugunde ıstanbuldan bır arkadasım dogum yaptı onunda oglu oldu kocası aradı haber verdı

yarın belkı ıstanbula gıdıcem ..yegenımın dogumuna..

ama aral hıc bısey yemıyor sadece su ıcıyor delırcek gıbı oluyor boyu cok uzamış ama kılo tırt..
hep mızmız.. sırtım kopuyor onu taşımaktan..
ınşallah eskı ıştahı gerı gelır..

bu arada bodrum superdı ya kalesı flnda cok guzel eşım 10 yıldır fln sureklı gıder bodruma ben ılk kez gıttım cok begendım .. emeklılıkte fln orda yaşamayı planlıyoruz..

kızlar harıkaa seyler aldımm bırde ünlü bodrum sandaletlerınden aldım ama gercek olanlarından.. cok guzel kleopatra tarzı (e banada ancak o yakısırdı )
tekne gezısınede gıttık 5 tane koy gezdırıyorlar bırde kleopatra magarası var oraya gırıyorsunuz ama bıraz cesaret ıstıyor hem karanlık hemde suyun dıbınde sıvrı sıvrı kayalar var ayagınıza batıyor . neyse gırınce orda bı camur var yuzunuze suruyorsunzu kuruyuncea yıkıyorsunuz gergınlesıyor cıldınız su sıcacık ..

deniz daha fazla anlatma yaaa
kıskanıyorum amaaaaaa :))))))
şaka canım
tatilin süper geçmiş bende bodrumu çok merak ediyorum artık seneye düşünüyoruz biz kısmet olursa
bahsettiğin sandelet nasıl canım ben bilmiyorum resmini eklersen sevinirim

araldaki mızmızlık kesin diştir
zeynebin 8 tane oldu 9.çıkmak üzere
herdiş ayrı dert oluyor çıkarken

bu arada aralcım tatil vesilesiyle memeyide unuttu
resimleri bekliyorum

Slmmmmm canolarrrr...
Akçaydan slmlar,öpücükler...
dün gece geldik,oğluş uçakta annesine hiç zorluk çıkarmadı kalkarken emzirdim uyuyakaldı inerken ben uyandırdım sonrada dedemiz karşıladı benimde ilk uçak seyahatimdi çok hoşuma gitti Teo uyudu uyayacak derken bi baktım izmire gelmşiz inanılmaz kısa bi yolculuk oldu (45dak) otobüsle en az 12 saat gidecektik süpermiş artık ankaraya da uçakla dönmeye karar verdim..
denizcim sende dönmüşsün hoşgeldin canım ne güzel geçmiş tatilin senin adına sevindim canım
ben çok dertliyim yine fırsat buldukça yazarım tatil ayrıntılarını yine beni çok üzdüler çokkkkk o yüzden erkenden döndüm akçaya..
Betülcüm hoşgeldin kaçakk!1 senedir naptın ne ettin yazarsın yavaş yavaş ecrin de çok tatlıymış maşallahh..

kızlar az önce çektim taze teze ekledim size
bide ne yapıyo zeynep varya kızım seni resim çekicem karşıya geç diyorum gidip kanepeye dayanıyo hemen ve tek ayağınıda arkaya alıp poz veriyo çok komik bu kız ya

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa şoklardayımmm o ayak ne oylee yaa tam yemelık yaa bu varya yakacak yakacak ortalıgııı .. babası yandı vallaaa ama kız evı naz evıdır vermez oylee babalar kolay kolay kızlarınıı :))

maşallahhhh

deryaa haberlerını beklıyorum
ve teonun diş çıkarırken acı cekmesı benı cok uzuyorr ( ınşallah daha sorun olmaz bu dışler .. off offf daha sırada bız varızz..

sevdacım bende ılk kez gıttım sende gıt bacım ama turıstlere dıkkat et
şaka şakaaa ama cok rahatlar yaa.. allahtan kıskanc deılım eşımde capkın deıl yoksa sorun cıkardı ..
tekrar aşk tazeledık bız cocuk olmadıgı ıcın cok daha guzeldı ama ılk uç gun agladım durdumm ( hep sızladı ıçım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…