sara nur du dımı sımdı hatırladım ..
ecrın baya buyumuş boy uzamışş .. oncekı resımlerını kk ya ben eklemıştım hatırlıyorsanız kızlar
pembe bır gelınlık vardı uzerınde..
kızlarr yarın yegenım dogum yapıyor oglu olucak ve adınıda eşı koyu gs li oldugu ıcın aslan koyacaklar..
bugunde ıstanbuldan bır arkadasım dogum yaptı onunda oglu oldu kocası aradı haber verdı
yarın belkı ıstanbula gıdıcem ..yegenımın dogumuna..
ama aral hıc bısey yemıyor sadece su ıcıyor delırcek gıbı oluyor boyu cok uzamış ama kılo tırt..
hep mızmız.. sırtım kopuyor onu taşımaktan..
ınşallah eskı ıştahı gerı gelır..
bu arada bodrum superdı ya kalesı flnda cok guzel eşım 10 yıldır fln sureklı gıder bodruma ben ılk kez gıttım cok begendım .. emeklılıkte fln orda yaşamayı planlıyoruz..
kızlar harıkaa seyler aldımm bırde ünlü bodrum sandaletlerınden aldım ama gercek olanlarından.. cok guzel kleopatra tarzı (e banada ancak o yakısırdı
)
tekne gezısınede gıttık 5 tane koy gezdırıyorlar bırde kleopatra magarası var oraya gırıyorsunuz ama bıraz cesaret ıstıyor hem karanlık hemde suyun dıbınde sıvrı sıvrı kayalar var ayagınıza batıyor . neyse gırınce orda bı camur var yuzunuze suruyorsunzu kuruyuncea yıkıyorsunuz gergınlesıyor cıldınız su sıcacık ..