gerçekten zor oluyo canım
ilk gün alışamdı onunda huysuzluğu çok vardı
bide batuhan kalabalığıda sevmez yemek zamanları yemekhanede durmadı ne yediğimi çoğu zaman bilmiyorum bile
akşam dışarı çıkıp gezemiyoduk batuhan asansör hastası çoğu zaman asansörün yanında durup inip çıkışını seyrediyoduk(
gece 11 de uyurdu odamıza geri gelirdik
ama dediğim gibi seneye gitsem yine götüreürüm
o izin verdikçe yazıyorum şu an,kimse gelmeden bilgisayarı kaptırmadan yazıyım :))
Nurancım kökü sizde yine boşver isteyince yine uzar,böyle de çok yakışıklı batuhancım..
deryacım bişi sorucam 4 fotoyu nasıl birlerştirip buraya koyuyosun
bende bikaç foto koyucamda
photoscape programını indir,daha önce sevda tavsiye etmişti orda karıştırıp değişik şekillerde resim kolajları yapabiliyosun canım
Aaaa ben resim eklemekle uğraşırken hepiniz gelmişsinizzzz..
Yasemincim hoşgeldin canım özledik valla,ben kendi adıma hepinizi özledim buradaki paylaşımı özledim,meleklerimizi özledim merak ettim vs..
kızlar sizlerde resim ekleyin görelim yeğenlerimizi,büyümüşlermi..
Çok tsk ederis teyzeleri Teoş öpüyomuş sizi,bi de ısırıyomuş biliyosunuz bu aralar dişler yüzünden felaket ısırıyor :))
yasemincim eşinle aranızın düzelmesine çok sevindim canım bir de tatil olunca inanıyorum ki herşey süper olacak..
nurancım çak tatlı oğluşun maşallah nasılda bakmış fotoğraflarda gözlerine bak kuzum benim yerim seni ben...maşallah...saçlarıda ama çok güzelmiş belirtmeden geçemiyeceğim yani....
evet canım yaa animasyon izlemeye bir gün gidebildik orda da uyudu yavrum sesten rahatsız olunca mecbur otele geri döndük
yemek saatleri var uyku saatleri var şenzlongtada uyutamıyon tabi(
çok zor oluyo gerçekten ama ben seneye gitsem yine götürürüm batuhanı bırakamam kimseye :ecrin_bebek: çok özlerim yavrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?