2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaa ben resim eklemekle uğraşırken hepiniz gelmişsinizzzz..
Yasemincim hoşgeldin canım özledik valla,ben kendi adıma hepinizi özledim buradaki paylaşımı özledim,meleklerimizi özledim merak ettim vs..
kızlar sizlerde resim ekleyin görelim yeğenlerimizi,büyümüşlermi..
Çok tsk ederis teyzeleri Teoş öpüyomuş sizi,bi de ısırıyomuş biliyosunuz bu aralar dişler yüzünden felaket ısırıyor :))

o izin verdikçe yazıyorum şu an,kimse gelmeden bilgisayarı kaptırmadan yazıyım :))
Nurancım kökü sizde yine boşver isteyince yine uzar,böyle de çok yakışıklı batuhancım..

Ya bizde de var o sorun Teo da kalabalığı,ilgiyi sevmiyor kış boyu evde yanlız olunca çocuklar da haklı gerçi..ben şimdi yeni yani kalabalığa alışsın diye hep bi yerlere götürüyorum mesela biraz sonra amcamlara götürecem:)

yasemincim eşinle aranızın düzelmesine çok sevindim canım bir de tatil olunca inanıyorum ki herşey süper olacak..

deryacım bişi sorucam 4 fotoyu nasıl birlerştirip buraya koyuyosun
bende bikaç foto koyucamda

o izin verdikçe yazıyorum şu an,kimse gelmeden bilgisayarı kaptırmadan yazıyım :))
Nurancım kökü sizde yine boşver isteyince yine uzar,böyle de çok yakışıklı batuhancım..

evet canım uzarda berber dediki artık öyle kıvır kıvır olmaz dedi daha düz çıkar dedi (
bende ısırıyorum teoyu hartttt

deryacım bişi sorucam 4 fotoyu nasıl birlerştirip buraya koyuyosun
bende bikaç foto koyucamda

photoscape programını indir,daha önce sevda tavsiye etmişti orda karıştırıp değişik şekillerde resim kolajları yapabiliyosun canım

deryacım eşinle nice mutlar seneler diliyorum canım size

asrın çokkk tatlı
havuzuda çok sevmişş öpüyorum onu kocamannn

umarım olmuştur
bizim tatildeki fotolarımızı yanlışlıkla eşim silmiş sadece son 1,5 günün fotoları var onları eklicem

resmi bi türlü büyütemedim yaa s,inir oldum
batuhan yemekhanede kucağımda uyudu odamıza çıkıyoruz(üstteki resim)

sağol bitanem evet gerçekten bende özlüyorum hemen giriyorum boş vakit uldukça merakediyorum neler yaptılar melekelrimiz nasıl ki diye...opuyorumnanaktan

sağol canım aslında yazdımya düzelen yokta ben eşimi çok seviyorum çok çabuk yumuşuyorum ve bu yüzdende eşimle hiç aramızda mesafe olsa bile eşim oo mesafeye uymuyor daha üzerimde kalakalıyor :umursamaz:
yasemincim eşinle aranızın düzelmesine çok sevindim canım bir de tatil olunca inanıyorum ki herşey süper olacak..

nurancım çak tatlı oğluşun maşallah nasılda bakmış fotoğraflarda gözlerine bak kuzum benim yerim seni ben...maşallah...saçlarıda ama çok güzelmiş belirtmeden geçemiyeceğim yani....

nurancım çak tatlı oğluşun maşallah nasılda bakmış fotoğraflarda gözlerine bak kuzum benim yerim seni ben...maşallah...saçlarıda ama çok güzelmiş belirtmeden geçemiyeceğim yani....

teşekkür ederim canım havuzu çok sevdi.bu fotolar iyi olduğu zamanlarda çekildi :))
saçları güzeldi evet bi zamanlar.... şimdi kısacık oldular :))

6 gun ayrı kaldım oglumdan ve ılk üç gun akşamları hep agladım ama bılıyordum emın ellerde oldugunu .. tek babaannesıyle kalmadı cunku yalovaya bıraktık onları orda 4 teyze bı buyuk dede yegenlerı vardı bırde babaannesı ve dedesı ohhoo hergun cıcıler alınmoş yenı gs li şapka alınmışş sahıle plaja fln goturulmuş sabah akşam çıkarmışlar 4 teyze donuşumlu olarak .. her sabah 8 de onların odasına gıdıo haydaaaa deyıp kendını yataklarına atıyormuş.. her gun 3-4 posta konuşup bılgılerını alıyordum .. ozlem oluyor tabıkı ama tatıl bu ben Aralı gotursem hıc bısey anlamaz ve kaleyı fln hıc bı yerı gezemezdım ztn 6 saatte gıttık arabayla Aral uzun yolu sevmıyor onde oturmaya hatta dıreksıyona cıkmaya vıtesı degıstırmeye fln kalkısıyor yalovaya gıderken bıle mola verdık yolda 45 dk lık yol uzadı da uzadı aral bey yuzunden . o yuzden o 6 saat bodrum yolculugu bıze 12 saate gelırdı cok yorulur perısan olurduk .. havuzan baska hıc bıyere gıdemezdım.. aral durmazdı yanı bırakmam en dogru kararım oldu ordakıler cok şanslısın bızım bırakıcak yerımız yok dedıler.

valla yıne gıtsem yıne bırakırım bende ozlerım yavrumu herkes ozler ama goturemem bır cok nedenı var daha sayamadıgım . yollarda vede otelde perısan olurdu derya gıbıı aılemın yazlıgı fln olsaydı bende alırdım yanıma cok guzel olurdu ama otel farklı oluyor kızlar ya.. bırde bız gece 2 lere kadar gezdık eşımle aral olsa yapamazdım balayınada gıdemedıgımız ıcın balayı cıftı olarak gıttık tatıle super oldu :kedi:

Son düzenleme:
derya asrın cok tatlı yaa saclar super bende olsam kıyamazdımm maşallah canıma.. dedesı o sanırım fotodakı cok yağuşkluymuşşş :utanan smıleıııııı

offff aral, teo, batuhan, dünyaya gelen minik kuzucuk hepsi birbirinden harika hepsini ısırıyorum sadece minik meleği kokluyorum o daha alışkın değil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…