2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

işte ne güxxzel b oyun kaç cemre kız olsun sağlıklısın işte kiloyu ne yapcan bende 45 olmayı çok arzu ediyorum

bu da son resım kızlar cok resım var ama ıclerınden sectım cocukla ancak bu kadar oluyor

denizcim maşallah sana yaa gerçektende senden gözlerini alamamaları normal yani :)))
resimler harika çok eğlendiğiniz belli

Denissssss resimlerde sende süpersin canım.. ne güzel gezmişsiniz,eğlenmişsiniz bir yılın yorgunluğu atılmış belli ! ayrıca kilo olayı da gayet iyisin hiç uğraşma yaş ilerledikçe zaten alınıyor boşverrrr çok güzelsin...

denizcim fotoğraflar bir harika..... iç çekiorum şu anda....
sen ayrı bir harika kocacının kıskanması gayet normal....

bugün bizim 3.evlilik yıldönümümüz ve ilk defa ayrı yerlerdeyiz (allah ayırmasın da) bu arada bu son olaylar bizi daha da sağlamlaştırdı,farkında değilller ama bize iyilik yaptılar..Kocişimiiiii çok seviyommmmmm..(16yıldır :))

selammmmm ben geldim
internet cafedeyim
ay evde net olmaması ne kötü
derya geçmiş olsun canım pek oukuyamadım ama herşeyi canın sıkılmış bayaa şimdi iyisindir inşallah

yaseminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn özeline telimi yazıyorum ara beni buluşalım çok çıkamıyorum ama ayarlarım bi gün

ayşegülle görüştüm hala ankarada doğaçla yalnız annesi antalyada o yüzden evden çıkıp nete filan giremiyo araba almış çooook mutlu

denizcim resimler süper
bacım siz resmen aşk tazelemişsiniz orda
seninde fiziğin güzel bence hiç kilo almaya çalışma

aralımda çok yağuşuklu olmuş
öpüyorum

bahsettiğin sandeletler ayağındakiler sanırım
hakkaten çok şık
güle güle giy canım

derya nıce guzel mutlu yıllar dılerım canımmm enışteme hurmetler saygılar :) öhöömm

ınşallah mutlu çok mutlu gunler yakanızı bırakmaz .................. :kalp smilei :love smilei :mutlu aıle smilei

inşallah daha iyisindir.. dunde ben bozuktum ama uzun hıkaye boşverın....

sevda bacım evet o sandaletler hakıkı yerınden gıttık aldık herkese ayagıma bakıyordu orda cok farklı dıger çeşıtlerden cunku..

kızlar hep aynı şeyle çektırmışım resımlerı yaa oysakı neler gıydıydım ama gezmekten çekememışız aklımıza gelmedı hıç.. bırde foto makınesı kafayı yedı pıller zırt pırt bıttı fln
başka pıl aldık bırını denıze duşurdum :utanan smılıeee

böyle ışteee derya o elbısemıde goturduydum gıydım bı akşam ama resmım yok ıştee

yya benım karalıgım gıdıyor yaa havada cok kötu

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr buyuk ablam londradan gelıyorrrr bana fırfırlı pikinii almışşşşş :) ehuuu
Arala ciciler almışş istediğin bişey varsa soyle dedi ne ısteyemm soyleyın :)) aklıma bişey gelmioo
birde bazen ablamın aldıgı şeylerı begenmıyebılıyorum ben

bu arada cok teşekkur ederım kızlar ıltıfatlarınıza..
orda fıtness vardı spor yaptık beraber bırde masa tenısı ve bilardo ogrettı kociş spor oldu hepsı bana :))

bu arada cok teşekkur ederım kızlar ıltıfatlarınıza..
orda fıtness vardı spor yaptık beraber bırde masa tenısı ve bilardo ogrettı kociş spor oldu hepsı bana :))

ne güzel canım herşeyinden faydalanmışsın
bizde gittik ultra herşey dahildi ama çok fazla faydalanamadım eee batuhanla gidince uğraştığım tek şey oydu yani :))

bebişle oyle oluyor nuran ordakı bebeklı aıleler ıyı yapmışsın dedıler bana cunku gordum hallerını bende bırı sureklı havuzun kenarında fln ayagında sallıyordu
akşam anımöasyon ızlenıcek orda bılee bebek yanında uyuyor fln yazık yaa
bıde bı yere cıkamıyorlardı .. hep oteldeydıler..

cok zor oluyormuş konuştumda hepsı aynı şeyı soyledı ıkı bebekte hastalandı orda

seneye aralı yıne almıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…