- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
ayyyy ne tatlııııı maşallaaahhhh diyelim hayırlı olsun denizcim unutmuşuz küçük bebeği ne küçük,ne farklı geldi gözüme şimdi..Allah analı babalı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..kızlarrrr yegenımın oglu dun dogduu sapsarı dımıı ama cok farklıı ay ıstanbula gıdemıyorum delı olcam yaa bı koklasam şunu
deryaaaa sobeeeee:)
bebişle oyle oluyor nuran ordakı bebeklı aıleler ıyı yapmışsın dedıler bana cunku gordum hallerını bende bırı sureklı havuzun kenarında fln ayagında sallıyordu
akşam anımöasyon ızlenıcek orda bılee bebek yanında uyuyor fln yazık yaa
bıde bı yere cıkamıyorlardı .. hep oteldeydıler..
cok zor oluyormuş konuştumda hepsı aynı şeyı soyledı ıkı bebekte hastalandı orda
seneye aralı yıne almıcam
şakkıdıpişşşttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt beni özlemediniz mii yaaa uğramadığımda beni hiç anan yok gideyim bari ben......:1closedeyes::çok üzgünüm:mafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama
kızlar bir daha ki ay tatile gidiyorum İNŞALLAHHHHHH:Saruboceq: .............:teytey::teytey::içelim::dance::dance::dance:
evet canım yaa animasyon izlemeye bir gün gidebildik orda da uyudu yavrum sesten rahatsız olunca mecbur otele geri döndük
yemek saatleri var uyku saatleri var şenzlongtada uyutamıyon tabi(
çok zor oluyo gerçekten ama ben seneye gitsem yine götürürüm batuhanı bırakamam kimseye :ecrin_bebek: çok özlerim yavrumu
aşk olsun canım yaaa kim özlemez seni olurmu öle şey gitme biyere kaydirigubbakcemile3
sendemi çıkıyon tatile bol bol gez eğlen canım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ÜZÜLMÜŞTÜM BENİ UNUTTUNUZ DİYE..CANIM NASİP TABİKİDE AMA BİİZMKİ TATİL DEĞİLDİ ASLLIN BAHSETMİŞTİM TATİLE GİDEMMEYCEĞİZ DİYE AMA ANTALYADA AKRABALARIMIZ VAR VE ÇOCUKLARINI EVLENDİRİYORLAR YAKIZ AKRABALARIMIZ ANNEMLER ZATEN MECBUREN GİDECEKELR EŞİMDE ARABAYLA BİZDE GİDELİM HEM DE DÜĞÜNDEN SORADA KALALIMDA TATİL YAPALIM DEDİ BİR AKSİLİK ÇIKMAZSA DİGECEĞİZ AMA DAHA 1 AY VAR AĞUSTOSTA..
hem iş hem tatil misali :))
olsun canım değerlendir valla inşallah bi aksilik çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?