2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrr yegenımın oglu dun dogduu sapsarı dımıı ama cok farklıı ay ıstanbula gıdemıyorum delı olcam yaa bı koklasam şunu

kızlarrrr yegenımın oglu dun dogduu sapsarı dımıı ama cok farklıı ay ıstanbula gıdemıyorum delı olcam yaa bı koklasam şunu
ayyyy ne tatlııııı maşallaaahhhh diyelim hayırlı olsun denizcim unutmuşuz küçük bebeği ne küçük,ne farklı geldi gözüme şimdi..Allah analı babalı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
deryaaaa sobeeeee :)

canımcım ben pc yi açıyorum denk geldiğim an oturuyorum yani bazen sayfa açık kalıyor,evin halini bir görseniz curcuna 3 çocuk olunca çok zor yaaa.. bi biri ağlıyor,sonra diğeri öbürüne kızıyor,teonun dişi tutuyor,biri uyurken diğeri ses yapıp uyandırıyor vs.. ama bazen de hep beraber oynuyorlar işte en güzel anlar..

Denize gidişimiz zaten bi olay oluyor ama özellikle Asrın bayılıyor denize soğuk falan dinlemiyor kahkahalar atıyor suda resmen..dedesinin ufak motorlu teknesii var ona bindircem bugün balık tutmaya gidecez..dün sahilde eline şeftali vardim bir yedi ki görmelisiniz suyunu akıta akıta her yeri yapış yapış oldu,bayıldı o şekilde yemeye sonra da cup denize artık meyveyi hep öyle vercem..

Son düzenleme:
Kızlar bu arada çok tskler güzel dilekleriniz için aminnnn hepimiz için,hepimiz mutlu,huzurlu bi evlilik yaşayalım inşallah ağzımızın tadını hiç bişey bozamasın..

ben geldimmm heyyyyyyyyyyyyy ne bu ya neler olmuş neler ayy okudum hepsini........
DERYACIM HOŞGELDıN CANIM K.VALDENıN YAPTIKLARINA ÇOK KIZDIM YAA NASIL BıR ŞEY BU ANLAMADIM BOŞVER SEN ONLARI SALLA GıSıN YAAA.....CANIM NıCE GÜZEL MUTLU SENELERE EŞıNLE BEBEĞıNLE ıNŞ....

KIZZZZZZZZZZZ SARANUR NEREDEN ÇIKTIN SEN BAK ÇOK SEVıNDıM GELMENE ECRıNı BÜYÜTMÜŞSÜN MAŞALLAH ÇOOOOOOOOOKKKK TATLUUUUUUUUU

NURANCIM OLSUN CANIM SAÇI YıNE UZAR BENDE ECRıNıNKıLERı,Nı KESTıRSEM Mı Kı DıYE DÜŞÜNÜYORUM YAVRUM KAŞINIP DURUYOR RAHATSIZLIK VERDı SANIRIMMMM

VEEEEEEEEE ıŞTE DENıZZZZZZZZ KIZ NE EĞLENMıŞSıNıZ NE EĞLENMıŞSıNıZ ÇOK SEVıNDıM SENıN ADINA ıNANKıı ÇOK GÜZELSıN AYRICA NE OO FıZıK MAŞALLAH CANIM OTELıNıZDE ÇOK GÜZELMıŞ YANı KIYAFETLERıNE BAKTIM ÇOK GÜZEL ŞIK GıYıNMıŞSıNDE....YEĞENıNDE ÇOK ŞEKER ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN MAŞALLAH

SEVDACIM BEN GELDıM ARTIK DÜĞÜN YAPIYORUM UĞRAYAMADIM ....[/COLOR

AıLEME BAHSETTıM 3 GÜN ANNEMELERDE KALDIM HEMDE DÜĞÜN YAPTIM ZATEN ANNEMLERLE YAKIN OTURUORZDA AMA EŞıMLE KÜS GıBı DEĞıL BıRŞEY OLMAMIŞ GıBı DURDUK YANı ARAMIZ YıNE BENıM SAYEMDE HEMEN BUZLARI ERıDı DAYANAMIYORUM YAAAA SEVıYORUM BEN .....
SERPıL HALA YOKSUN BULUŞAMADIKTA YANııı....

Son düzenleme:
deryacım yaa maşallah teoman asrına
ne kadar tatlı yaa maşallah çok keyifli baksanıza

şakkıdıpişşşttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt beni özlemediniz mii yaaa uğramadığımda beni hiç anan yok gideyim bari ben......:1closedeyes::çok üzgünüm:mafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama

kızlar bir daha ki ay tatile gidiyorum İNŞALLAHHHHHH:Saruboceq: .............:teytey::teytey::içelim::dance::dance::dance:

evet canım yaa animasyon izlemeye bir gün gidebildik orda da uyudu yavrum sesten rahatsız olunca mecbur otele geri döndük
yemek saatleri var uyku saatleri var şenzlongtada uyutamıyon tabi (
çok zor oluyo gerçekten ama ben seneye gitsem yine götürürüm batuhanı bırakamam kimseye :ecrin_bebek: çok özlerim yavrumu

aşk olsun canım yaaa kim özlemez seni olurmu öle şey gitme biyere kaydirigubbakcemile3
sendemi çıkıyon tatile bol bol gez eğlen canım

Nurancım çok zor oluyormu bebişle sen daha iyibilirsin bende kararsızım acaba götürsem mi ki diye....

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ÜZÜLMÜŞTÜM BENı UNUTTUNUZ DıYE..CANIM NASıP TABıKıDE AMA BııZMKı TATıL DEĞıLDı ASLLIN BAHSETMıŞTıM TATıLE GıDEMMEYCEĞıZ DıYE AMA ANTALYADA AKRABALARIMIZ VAR VE ÇOCUKLARINI EVLENDıRıYORLAR YAKIZ AKRABALARIMIZ ANNEMLER ZATEN MECBUREN GıDECEKELR EŞıMDE ARABAYLA BıZDE GıDELıM HEM DE DÜĞÜNDEN SORADA KALALIMDA TATıL YAPALIM DEDı BıR AKSıLıK ÇIKMAZSA DıGECEĞıZ AMA DAHA 1 AY VAR AĞUSTOSTA..
aşk olsun canım yaaa kim özlemez seni olurmu öle şey gitme biyere kaydirigubbakcemile3
sendemi çıkıyon tatile bol bol gez eğlen canım

gerçekten zor oluyo canım
ilk gün alışamdı onunda huysuzluğu çok vardı
bide batuhan kalabalığıda sevmez yemek zamanları yemekhanede durmadı ne yediğimi çoğu zaman bilmiyorum bile
akşam dışarı çıkıp gezemiyoduk batuhan asansör hastası çoğu zaman asansörün yanında durup inip çıkışını seyrediyoduk (
gece 11 de uyurdu odamıza geri gelirdik
ama dediğim gibi seneye gitsem yine götüreürüm

hem iş hem tatil misali :))
olsun canım değerlendir valla inşallah bi aksilik çıkmaz

Deryacım çok tatlı gerçekten oğluşun maşallah nazar değmesin kızzz ama gerçekten abiyaa maşallah boyuyla posuyla maşallah ecrin zayıf tabi teoya görede kısa......ecrininm saçlarıda lülee bir uzadı yeni foto çekince koyarım bEn bonus diye takılıyorum NURAN CANIM ÜZÜLME YıNE UZAR ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…