2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amanda aman şu prenseslerede bakın ne bu endam güzellik eğer oğlum olsaydı inannın kiii göz koyardım yani.............maşallah zeyneple eceye çok şekerler yaaa canım benim ikiside çok çok çok tatlıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı..................

evet bakalım inş...bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki günlerde serpille buluşacağız.....yani ece ve ecrin fotoları yakın...

bizde de saç bandı toka aynı niye bilmem sanıırm bütün kız bebeklede mi oluyor...sevmiyorlar herhalde,,,,

Son düzenleme:
slmmmm kızlarrrr..
aynen katılıyorum yasemincim çok tatlı bu fıstıklar koyuyosunuz böyle güzel güzel fotoları benim bi oğlum var hatırlatırımmm :)) maşallahh kuzulara..

Denizcim ne güzel olmuş gerçekten ve geç bile olmuş yaaa olsun sonuçta barışmışsınız ya kardeş gibisi varmı yaaa... artık o içindeki huzursuzluk,kabus dolu rüyalar falan yok olmuştur ,çok sevindim senin adına canım..

kızlar biz dün lunaparka gittik ilk kez oğlumu atlı karıncaya falan bindirdim çok sevdi sımsıkı yapıştı.. :) o ortam,müzik vs..bayıldı lunaparka.. ama dışarı çıkınca burnumdan getiriyor ben anlamadım bu çocuğun derdi ne benimle sadece bana yapıyor ben olmayınca süper..bugün ben yoktum dışarı çıktım 3-4 saat oynamış,gülmüş ben içeri girdim beni gördü ve kendini yere attı tepine tepine ağlamaya başlıyor falan çok üzülüyorum yaaa..imdattttt!

Nurancım hayırlı olsun ehliyetin canım ,benim gibi cüzdanda kimlik niyetine taşıma amannn..ankaraya gidiyim ders alcam bende öyle kocadan hoca olmuyor gerçekten..

Nurancım hayırlı olsun ehliyetin canım ,benim gibi cüzdanda kimlik niyetine taşıma amannn..ankaraya gidiyim ders alcam bende öyle kocadan hoca olmuyor gerçekten..

teşekkürler canım
daha ehliyetimi almadım ama haftasonu direksiyon sınavından geçersem alıcam inşallah:)))
bende hep korkuyodum yapamam diye ama yapıcam sanırım...
deryacım en iyisini gerçekten kocadan hocada mocada olmuyohihoyyyt

aman da aman zeyneple ece ne kadar tatlılar öyle maşallah
o etekler kıyafetler çok şirinler yerim sizi:)))

sağolun kızlar
yasemincim zeynebin boyu aslında sizinkilere göre kısa sanırım
en son 75 cm di şimdi olsa olsa 77 olmuştur
sizler 80 lerden falan bahsediyonuz
inşallah uzun boylu olur kızım
kilosuda 10 larda geziyo

aynıymış aslında boy kilo tabi 9 bizim hala da sanırım ecrin minyon tipli daha çıtı pıtı gösteriyor maşallah zeynep boylu poslu gösteriyor yerim ben onuuuuuuopuyorumnanaktan

nurancım ahh ahh ben ne ehliyet alabilirim nede bu gidişle çalışabilirim amaç ok istiyorum bu bir gerçek ....eşim istemiyor....

zeynep e de eceye de maaşallah kızlar ne güzel bakmışsınız elinize emeğinize sağlık büyüttük valla pıtırcıkları oysa ne kadar minik ve muhtaçtılar şimdi ise herşeyi kendi başlarına yapmak istiyorlar...

nurancım inşallah ehliyetini alırsın güzel bir şey ehliyet sahibi olmak ben hep 18 olayım hemen alıcam derdim öyle de oldu zaten gerçi çok iyi kullanamıyorum ama biraz da tecrübe gerekiyor kullanmadıkça unutuyor insan..

denizcim ablanla barışmana çok sevindim en iyisini yapmışsın senin de mutlu olduğunu sanıyorum..bir daha da hiç küsmessiniz inşallah..

bizim kızın boyu83cm di geçen hafta kilosu da 11.5 iri bir bebek ama biz uzun olduğumuz için öyleymiş doktorun dediğine göre..

zeynep ece buluşması :)))))
serpilcim senden izinsiz resminizi kullandım canım ama umarım sorun değildir
kızları görüştürme imkanımız yok barı sanalda olsa buluşsunlar dedim

kızlar aklıma ne geldi bütün bebişlerin boydan resimlerini ekliyelim
onların hepsini birarada toplayıp güzel bir çerçeve oluşturalım
onları hepimiz kopyalayıp saklayalım
ne dersiniz ???
hepsi bir arada olmuş olur

bu işi yapsa yapsa en güzel derya yapar diyorum ben daha ilgili bu konularla
hemde mesleğiydi sanırım
kabul ederseniz boydan çekilmiş en son hallerinin resimlerini ekleyelim kuzucukların

evet kızlar ehliyet ve araba kullanmak benim için artık ihtiyaç haline geldi. hep birilerinin ellerine bakıyodum ama artık kendim sürecemmmm:lepi:

olarrrrrr kızlar siz resim gönderin fırsat buldukça uğraşırım bebişlerimiz için..
benim yine moral bozuk teo akşamüstü yine ateşlendi şimdilik en fazla 39 ama umarım daha yükselmez çok korkuyorum antalyadaki gibi olacak diye moral sıfır,suratım asık geziniyorum..dua edin teyzeleri hasta olmayalım.. dişlerdendir umarım çok salyası var ilk defa ve biraz ishal inşallah diştir yaaaa yoksa yine o kabus dolu günlere dönmek istemiyorum zaten çok huysuzdu bir de üzerine hasta olursa benim bünyem,psikolojim kaldıramaz ya..

çok geçmiş olsun canım
umarım diştendir ve çabucak atlatır(

deryacım çoook geçmiş olsun canım benim ...bizde de farklı değil bir atlatamadık şuuu hastalığıyaa... offff offfffff

kızlar süpermiş fikriniz bizim yakın zamanlarad yok fotomuz çekince koyarım ....

slm kızlar
tam tatilin sonuna geldik bişeyolmadan derken ece kaç gündür ateşli canım sıkılıyo annemdeydim dün akşam kayınpederm geldi aldı bizi oraya gittik ben bugün yine anneme geldim abimlerde mevlüt var orda elden ele hırpalanmasın diye oraya bıraktım ama aklım da onda ateşi varmış hala şurup içip uyutmaya çalışıyolarmış hastaneye götüğrücez kayınpederim işten gelince inşallah önemli bişey değildirdüşer ateşi onuda ölçtürmüyo ağlaya ağlaya helak oluyo yawrum hastalık ne zor yaa
yasemincim bugün ararım seni düyodum ama şu hastane işi hallolmadan görüşme ayarlayamam ben dışarı çıkaramam şu anda eceyi ama kayınvalidemlere gelin orda oturalım canım dışarda çok zor oluyo senin aradığında buluşmaya gidiyorumbi arkadaşla demiştm yaa öldüm o gün yorgunluktan ecede öyle çok sucaktı zaten o akşam hastalandı ilk en iyisi evde görüşmek canım gelebilirsen öyle yapalım ben yine bugünkü durumuna göre arıyım seni inşallah

slm kızlar...herkes afiyettedir umarım..
bizde türkiyedeyiz nihayet..annemlerde tam curcuna yasadık kız kardeşimin 1 haftalık bebegi,erkek kardesimin 10 aylık kızı benimki ablamın 2 tane derken kreş gibiydik..ablamla ona kaçtık dinleniyoruz evsiz olmak zor eşyalar orda burda..eşim yaz okuluna gidiyor eskişehir osmangaziden ders alıyo bizide bi hafta götürecek bakarsınız karşılaşırık adaşımla serpille..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…