slm kızlar...herkes afiyettedir umarım..
bizde türkiyedeyiz nihayet..annemlerde tam curcuna yasadık kız kardeşimin 1 haftalık bebegi,erkek kardesimin 10 aylık kızı benimki ablamın 2 tane derken kreş gibiydik..ablamla ona kaçtık dinleniyoruz evsiz olmak zor eşyalar orda burda..eşim yaz okuluna gidiyor eskişehir osmangaziden ders alıyo bizide bi hafta götürecek bakarsınız karşılaşırık adaşımla serpille..
bu gün arkadaşlar annemlerde bebeğim bir sağa bir sola koşuştururken bir düştü ve başı yerler taşdı kenarlarda aynı taştan düşünce kenara hemde diklemesine geldi ve başı yarıldı kanlar akmadı anında şişti kan birikti kızım ağlama krizlerine girdi telaştan buz felan koyduk yakınımızdaki hastaneye götürdük 48 saat gözetim dedi yarın çocuk dr.götüreceğim sizce bir sorun olurmu iyi şimdilerde öğleden sonra oldu ...kzıım çok halsiz yemiyorda bir şey yürürken çok düşüyor ve yürümüyor aslında hep koşuyor koşuncada düşüyor çok sert... senağlamasenağlama ona bir şey olursa ben ne yaparım......yada olduysa...
ALLAH IM SEN KORU YAVRUMU...........
KIZLAR BELİRTİLERİ NE OLABİLİR Kİ...
çok şükür canım iyileşiyo yavrunben geldim kimseler yok hani, nerdesiniz ecrini dr.götürdük şükür iyi gribide azalmış gezdi bugün her yerlri nee kaydırak ne salıncak atlara arabalara bindi gezdi balıklara baktı balık diye bağırdı kuzum benim...
kızlar ecrini 2. azı üst dişide çıkmak üzere az kaldı ayrıca 1 ay içerisinde ecrin tamı tamına 445 GR.KİLO VERDİ ŞOK OLDUIM ÇOK KÖTÜYÜM ÇOK.........
kızlar bu gün çok güzel bir şey aldım ecrinde deryacım sende biirsin hani yapömaya çalıştığımız şu kartlar varya onlardan aldım arkası kağıt diğer tarafıda yapboz olarak 98 tane parçası var oldukça büyük bir tarafı ingilizce bir tarafı hem ing.ce hemde türkçe........çok güzel renkler eşyalar bebek kız erkek kapı şapka her şey var yani kısacası...başka bir tane daha var oda ilkbahar yazı anlatıyor yani mevsimleri arkasında da hangi mevsimde ne giyilir kıyaftler var resimli çok güzelelr ....
arkadaşlar selam ben cok cok kötu gunler gecırdım halada devam edıyor .. sızlere belkı ılerıde anlatırım .. ama suan dagılmıs vazıyetteyım.. hıc ummadıgım seyler basıma geldı .
ıstanbıula gıdıyorum tek.. cunku aralı vermıyor babası. bıraz toparlanmam lazım.. ablam burda geldı 1 yaşında kızı ve 6 yaşında oglu (ıstanbuldan gıdıp almıştım bılıyorsunuz azıcık yanımda tatıl yapsın cocuk dıye) neyse üçü ve ben yarın mudanyadan gemıye bınıp gıdıyoruz..
ellerım bacaklarım tutmuyor ablam gelınce yemek yaptı allahtan yoksa cocuklarada bakıcak takatım kalmamıstı bana yasatılanlar karsısında.. her yerım dayak yemışım gıbı agrıyor ama en onemlısı kalbım cok kanıyor cok acıyor..
hepınız Allaha emanet olun..
yıne yazarım hoşcakalın
Denizcim hayırdır yaaa tam ablanla barıştın rahatlamışsındır diye düşünürken..umarım çok büyük bi sorun yoktur,çözülebilecek bir şeydir birazcık bencil ol kendini ve çekirdek aileni düşün canım sen mutsuzken unutma ki onlarda mutsuz olur..arkadaşlar selam ben cok cok kötu gunler gecırdım halada devam edıyor .. sızlere belkı ılerıde anlatırım .. ama suan dagılmıs vazıyetteyım.. hıc ummadıgım seyler basıma geldı .
ıstanbıula gıdıyorum tek.. cunku aralı vermıyor babası. bıraz toparlanmam lazım.. ablam burda geldı 1 yaşında kızı ve 6 yaşında oglu (ıstanbuldan gıdıp almıştım bılıyorsunuz azıcık yanımda tatıl yapsın cocuk dıye) neyse üçü ve ben yarın mudanyadan gemıye bınıp gıdıyoruz..
ellerım bacaklarım tutmuyor ablam gelınce yemek yaptı allahtan yoksa cocuklarada bakıcak takatım kalmamıstı bana yasatılanlar karsısında.. her yerım dayak yemışım gıbı agrıyor ama en onemlısı kalbım cok kanıyor cok acıyor..
hepınız Allaha emanet olun..
yıne yazarım hoşcakalın
Canım inanıyorum ki çok iyi geçmiştir sınavın ve sen şu an rahatlamışsındır,şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız çık trafiğe,kullan arabanı emi..kızlarr yaa uyuyamadım çook heyecanlıyım yazı bile yazmamıyorum kaç kere silip yazdım düşünün yani :)))
bugün saat 10 da direksiyon sınavım var 7 den beri uyanığım uykum yokkk
dua edin bana yaa şunuda atlatıyım...
ben geldim kimseler yok hani, nerdesiniz ecrini dr.götürdük şükür iyi gribide azalmış gezdi bugün her yerlri nee kaydırak ne salıncak atlara arabalara bindi gezdi balıklara baktı balık diye bağırdı kuzum benim...
kızlar ecrini 2. azı üst dişide çıkmak üzere az kaldı ayrıca 1 ay içerisinde ecrin tamı tamına 445 GR.KİLO VERDİ ŞOK OLDUIM ÇOK KÖTÜYÜM ÇOK.........
kızlar bu gün çok güzel bir şey aldım ecrinde deryacım sende biirsin hani yapömaya çalıştığımız şu kartlar varya onlardan aldım arkası kağıt diğer tarafıda yapboz olarak 98 tane parçası var oldukça büyük bir tarafı ingilizce bir tarafı hem ing.ce hemde türkçe........çok güzel renkler eşyalar bebek kız erkek kapı şapka her şey var yani kısacası...başka bir tane daha var oda ilkbahar yazı anlatıyor yani mevsimleri arkasında da hangi mevsimde ne giyilir kıyaftler var resimli çok güzelelr ....
Canım al benden de o kadar kaç gündür nete giresim bile yok acayip bi gerginlik,mutsuzluk,negatiflik var üzerimde.. evden çıkmıyorum,denize gitmiyorum,kimseyle konuşasım yok sanırım yavaştan depresyon belirtileri gösterir oldum..bende çok iyi değilim ecrine çok kötü davrandığım bir gerçek çok bunaldım ecrinde çok huysuz bu gün aşırı başım ağrıyordu ve vücudum kırgın çok ağırlık vardı hiç ilgilenemdim bu gün hemdne bir de bağırım ne oldu bana bugün sizde de oluyormu böyle şeyler....
Canım al benden de o kadar kaç gündür nete giresim bile yok acayip bi gerginlik,mutsuzluk,negatiflik var üzerimde.. evden çıkmıyorum,denize gitmiyorum,kimseyle konuşasım yok sanırım yavaştan depresyon belirtileri gösterir oldum..
Bizim böcek de beni delirtiyor çok üzülüyorum çokkk hergün sinirden ağlıyorum nedeni de Teoşuma bişeyler oldu kızlar sakin sakin oynayan çocuk beni görünce kendini yerlere atıp ağlamaya başlıyor( öyle böyle değil ciyak ciyak)kafayı her yere vuruyor tabi (bakmadan atıyor kendini arkaya) ben yokken süpermiş artık ne yemek yedirebiliyorum ne oyun oynuyoruz birlikte (çok üzülüyorum) bana şımarıyor sanırım ondan yapıyor ama neden o kadar çok ağlıyor anlamış değilim sürekli kucağıma alıyım istiyor istediği olmazsa abartmıyorum 1 saat ağlıyor tepine tepine.. internetten baktım tepkisiz kalın alışkanlık haline gelmesin falan yazıyordu bazen bekliyorum ne kadar ağlıycak diye 1 saat sonra susuyor ama o 1 saatte ben çok fena oluyorum aşı olurken bile onun ağlamasına kıyamazken kendim özellikle bırakıyorum ağlasın ve sussun diye çok yıpratıcı çokkkkk.. (valla nazarım değdi her yerde övünüyordum benim oğlum çok uslu diye al sana uslu çocuk işte dilim kopsaydı..)
beraber pusetle gezelim diye çıkarıyorum 10 dak sonra yine ağlama krizine giriyor kendini atmaya çalıuşıyor pusetten yanımda ablam falan varsa o sürüyor puseti bu sefer susuyor onlara bakıp gülüyor oyunlar yapıyor benim sesimi duyarsa kazara yine aranıp deliriyor vs.. az kaldı sıyırcam sanırsam imdatttttt! noldu bu çocuğa yaaa!
bende çok iyi değilim ecrine çok kötü davrandığım bir gerçek çok bunaldım ecrinde çok huysuz bu gün aşırı başım ağrıyordu ve vücudum kırgın çok ağırlık vardı hiç ilgilenemdim bu gün hemdne bir de bağırım ne oldu bana bugün sizde de oluyormu böyle şeyler....
kızlar hepinize teşekkür ediyorum
sınavım güzel geçti 90 puan aldım
artık ehliyetime kavuşabilirim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?