2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hşg.canım inş..görüşürüzzz....a.s.a.s.a.s.

bu gün arkadaşlar annemlerde bebeğim bir sağa bir sola koşuştururken bir düştü ve başı yerler taşdı kenarlarda aynı taştan düşünce kenara hemde diklemesine geldi ve başı yarıldı kanlar akmadı anında şişti kan birikti kızım ağlama krizlerine girdi telaştan buz felan koyduk yakınımızdaki hastaneye götürdük 48 saat gözetim dedi yarın çocuk dr.götüreceğim sizce bir sorun olurmu iyi şimdilerde öğleden sonra oldu ...kzıım çok halsiz yemiyorda bir şey yürürken çok düşüyor ve yürümüyor aslında hep koşuyor koşuncada düşüyor çok sert... senağlamasenağlama ona bir şey olursa ben ne yaparım......yada olduysa...

ALLAH IM SEN KORU YAVRUMU...........

KIZLAR BELİRTİLERİ NE OLABİLİR Kİ...

canım çook geçmiş olsun
kötü düşmüş umarım bişey olmaz
doktorlar en iyisini bilir bir sorun olsa söylerlerdi

çok güzel olur canım
batuhanın fotolarını çekiyim güzel bi tane koyarım bende :)))

ben geldim kimseler yok hani, nerdesiniz ecrini dr.götürdük şükür iyi gribide azalmış gezdi bugün her yerlri nee kaydırak ne salıncak atlara arabalara bindi gezdi balıklara baktı balık diye bağırdı kuzum benim...

kızlar ecrini 2. azı üst dişide çıkmak üzere az kaldı ayrıca 1 ay içerisinde ecrin tamı tamına 445 GR.KıLO VERDı ŞOK OLDUIM ÇOK KÖTÜYÜM ÇOK.........

kızlar bu gün çok güzel bir şey aldım ecrinde deryacım sende biirsin hani yapömaya çalıştığımız şu kartlar varya onlardan aldım arkası kağıt diğer tarafıda yapboz olarak 98 tane parçası var oldukça büyük bir tarafı ingilizce bir tarafı hem ing.ce hemde türkçe........çok güzel renkler eşyalar bebek kız erkek kapı şapka her şey var yani kısacası...başka bir tane daha var oda ilkbahar yazı anlatıyor yani mevsimleri arkasında da hangi mevsimde ne giyilir kıyaftler var resimli çok güzelelr ....

Son düzenleme:
çok şükür canım iyileşiyo yavrun
kartlar çok iyi olmuş canım batuhan çok ilgilenmiyo onlarla bazen bakıyo sonrada kalkıp gidiyo aklı başka şeylerde :)))

kızlarr yaa uyuyamadım çook heyecanlıyım yazı bile yazmamıyorum kaç kere silip yazdım düşünün yani :)))
bugün saat 10 da direksiyon sınavım var 7 den beri uyanığım uykum yokkk
dua edin bana yaa şunuda atlatıyım...

arkadaşlar selam ben cok cok kötu gunler gecırdım halada devam edıyor .. sızlere belkı ılerıde anlatırım .. ama suan dagılmıs vazıyetteyım.. hıc ummadıgım seyler basıma geldı .
ıstanbıula gıdıyorum tek.. cunku aralı vermıyor babası. bıraz toparlanmam lazım.. ablam burda geldı 1 yaşında kızı ve 6 yaşında oglu (ıstanbuldan gıdıp almıştım bılıyorsunuz azıcık yanımda tatıl yapsın cocuk dıye) neyse üçü ve ben yarın mudanyadan gemıye bınıp gıdıyoruz..

ellerım bacaklarım tutmuyor ablam gelınce yemek yaptı allahtan yoksa cocuklarada bakıcak takatım kalmamıstı bana yasatılanlar karsısında.. her yerım dayak yemışım gıbı agrıyor ama en onemlısı kalbım cok kanıyor cok acıyor..

hepınız Allaha emanet olun..
yıne yazarım hoşcakalın

hayırdır ne oldu denicim yazdıklarına bakarsak çok kötü bir şeyler olmuş umarım sorun neyse düzelir...:gitme:

bende çok iyi değilim ecrine çok kötü davrandığım bir gerçek çok bunaldım ecrinde çok huysuz bu gün aşırı başım ağrıyordu ve vücudum kırgın çok ağırlık vardı hiç ilgilenemdim bu gün hemdne bir de bağırım ne oldu bana bugün sizde de oluyormu böyle şeyler....

denizcim hayırdır ne oldu öylee
yazdıklarına göre durum kötü sanırım
umarıum neyse sorun düzeltirsiniz

Denizcim hayırdır yaaa tam ablanla barıştın rahatlamışsındır diye düşünürken..umarım çok büyük bi sorun yoktur,çözülebilecek bir şeydir birazcık bencil ol kendini ve çekirdek aileni düşün canım sen mutsuzken unutma ki onlarda mutsuz olur..
çok genel yazmışsın sorunu anlayamadım ama sanırım yine ailevi ..her şey istediğin yönde gelişir umarım!

Canım inanıyorum ki çok iyi geçmiştir sınavın ve sen şu an rahatlamışsındır,şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız çık trafiğe,kullan arabanı emi..

Canım benim çok geçmiş olsun (gerçi geçmiş çok şükür)çok fena oldular yaaa bizde hergün bi yerlerimizi vuruyoruz umarım daha büyük kazalar yaşatmazlar..

bu arada ben Teoya dizlik aldım tavsiye ederim düşünce falan dizleri yara olmasın diye malum biz yeni yürüyoruz çok düşüyor..

Canım al benden de o kadar kaç gündür nete giresim bile yok acayip bi gerginlik,mutsuzluk,negatiflik var üzerimde.. evden çıkmıyorum,denize gitmiyorum,kimseyle konuşasım yok sanırım yavaştan depresyon belirtileri gösterir oldum..

Bizim böcek de beni delirtiyor çok üzülüyorum çokkk hergün sinirden ağlıyorum nedeni de Teoşuma bişeyler oldu kızlar sakin sakin oynayan çocuk beni görünce kendini yerlere atıp ağlamaya başlıyor( öyle böyle değil ciyak ciyak)kafayı her yere vuruyor tabi (bakmadan atıyor kendini arkaya) ben yokken süpermiş artık ne yemek yedirebiliyorum ne oyun oynuyoruz birlikte (çok üzülüyorum) bana şımarıyor sanırım ondan yapıyor ama neden o kadar çok ağlıyor anlamış değilim sürekli kucağıma alıyım istiyor istediği olmazsa abartmıyorum 1 saat ağlıyor tepine tepine.. internetten baktım tepkisiz kalın alışkanlık haline gelmesin falan yazıyordu bazen bekliyorum ne kadar ağlıycak diye 1 saat sonra susuyor ama o 1 saatte ben çok fena oluyorum aşı olurken bile onun ağlamasına kıyamazken kendim özellikle bırakıyorum ağlasın ve sussun diye çok yıpratıcı çokkkkk.. (valla nazarım değdi her yerde övünüyordum benim oğlum çok uslu diye al sana uslu çocuk işte dilim kopsaydı..)
beraber pusetle gezelim diye çıkarıyorum 10 dak sonra yine ağlama krizine giriyor kendini atmaya çalıuşıyor pusetten yanımda ablam falan varsa o sürüyor puseti bu sefer susuyor onlara bakıp gülüyor oyunlar yapıyor benim sesimi duyarsa kazara yine aranıp deliriyor vs.. az kaldı sıyırcam sanırsam imdatttttt! noldu bu çocuğa yaaa!

selam kızlar
en yakın arkadaşımın düğünü annemde keldım 3 gün dün gece geldik
hep arkadaşımın yanında olmak istediğim için eşimde anneme geldi kuzuma beraber baktılar yoksa anannesi yalnız asla bakamazdı
ama düğün salonuna eşimde geldiği için mecburen götürdük ordada kocacım sağolsun ben rahat edeyim diye sürekli gezdirdi
böyle yani bende durumlar

ama burda herkes gergin heycanlı ve üzgün günler geçirmiş
okuyunca çok üzüldüm
öncelikle yasemincim ecrine çok geçmiş olsun canım
bir an bırakmaya gelmiyorlar
bende sabah zeynebi düşürdüm balkondaki salıncağından hemde yerdeki halı yayılı değildi ve kafa üstü düştü allahtan yumuşak bir şekilde düştü yere yoksa çok telaşlanırdım

nurancım seninde sınavın başarılı geçmiştir canım umarım
ehliyetini alınca bursaya beklerim

deniz sen neler yaşadın anlatmamışsın canım ama seni baya üzmüşler
bizimle paylaşırsan rahatlarsın belki canım
biliyosun hepimiz herzaman dert dinlemeye açığız

yasemin sende türkiyeye hoşgeldin arkadaşım
ailenle sana iyi tatiller diliyorum
aradada uğra bizi unutma

deryacım teoşa kesin nazar değdi canım
çok uslu pusetinde duruyo denize giriyo falan derken
kuzucuk nazara geldi
inşallah geçicidir yoksa ben çekiyorum çok zor biliyorum

canım belki teo evinide özlüyo olabilir biz tatildeyken aynı tepkileri veriyodu batuhan bide kursa gittiğim zamanlar hep annemlerde duruyodu düğün telaşımızda vardı doğru düzgün eve gelemiyoduk batuhanda çook ama çook huysuzlandı
bütün telaşlar bitti şimdi evimizdeyiz ve batuhan o kadar rahatki huysuzluğu gitti
dediğim gibi belkide evini özlüyo

canım sende çok yıprandın ecrinin rahatsızlıkları iştahsızlığı senide yordu
ondan bu kadar çabuk tepki veriyosundur
umarım kısa zamanda düzelir yavrun ve sende rahatlarsın

kızlar hepinize teşekkür ediyorum
sınavım güzel geçti 90 puan aldım
artık ehliyetime kavuşabilirim :))))

deryacım çok üzüldüm canım arkadşalrında dediği gibi umarım geçicidir ....

sevdacım ne güzel eğlenmişsin ahhh ahh nerdeben de öyle koca..sayıylamı verdiler bana yaaaaaaaaaaa......

ecrin bu gün nihayet 1 aydır olamadığı ponomokok son doz aşısını oldu şuan ateşli ama sakin sakin uyuyor fitil soktum ama uzun bir gece beni bekliyor eğer ateşi artarsa yaygarayı basar uyanır kuuzm bunuda atlatacağız inş...çok yoğun hep hastalık gibi üzücü şeylerle geçiyor günlerim çoook çookkkk yoruldum kızlar takatim kalmadı sabrım desen o hepten gitti vücudum hep yorgun .....ecrin 3 tane diş çıkardı 2 azı dişi biride azı dişin yanındaki çok zor oldu bir taneside çıkmak üzere sizze bir şey soracağım bu azı dişleri tek seferdemi çıkıyor yoksa hani köklü olarak ayrı ayrı patlatıyormu bilginiz varmı....

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:lepi::lepi::lepi::sm_cool:a.s.a.s.:teytey::teytey:kaydirigubbakcemile5hihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis canım ne güzel bir haber bu oh biraz keyiflendim bak......alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar hepinize teşekkür ediyorum
sınavım güzel geçti 90 puan aldım
artık ehliyetime kavuşabilirim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…