canım sende çok yıprandın ecrinin rahatsızlıkları iştahsızlığı senide yordu
ondan bu kadar çabuk tepki veriyosundur
umarım kısa zamanda düzelir yavrun ve sende rahatlarsın
kızlar ıstanbuldan selamlar .. az once bır sayfa yazdık yasadıklarımı sıze ve bırden pckapandı ..... şuan şoklardayım o kadar uzun yazıyı bır daha yazamıcam sanırım .. yaşadıklarımı yazmıştım ..kablolara degmışım yanlışlıkla..kapanınca cok uzuldum nerdeyse aglıcaktım..
kısaca suan ıstanbuldayım aral yanımda deıl babasında..
aılesıyle problemlerım oldu..eşımlede var .. anlatırım suan cok ışımvar ve yazdıllarım gıdınce cok uzuldum bı daha kafamı toparlayamam şuanda..
hepınızı opuyorum bebeklerı kokluyorum ..
oglumu cok ozledım sureklı aglıyorum dun gece geldık..
hoşcakalın
freedommm cok sagol umarım hersey duzelır.. ama asloıl sorun esımle ılgılı deıldı bı takım kısılerden sonra esımın benı yeterınce savunamamasından dolayı onun uzerıne gıttım..
asıl sorun babası ve sıtemızın yonetıcısıyle ılgılydı .. kayınvalıdemı de araya kattım bazı seylerını gordum cunku .. hepsıne actım agzımı yumdum gozumu .. hakaretler sıralandı..
krız gecırdım esıme saldırdım kollarını yırtttım .. aral arada kalıp cıglıklar attı..
suan ablamdayım kafamı toparlamam lazım 4-5 gundur yemek yemıyordum neredeyse.. sadece çay fln
halımı gorsenız varya..
tarabyadayım sahile ınıcem sımdı nefes almayı ozledım..
deryacım cok zor oluyor bu tatıl senın ıcınde asrını cok opuyorum ınsallah eve donunc euzelır..ama annelerıne sımardıgından baska bıseyden deıl bu hareteler aralda aynı her zorlugu bana yasatıyor
sevda döndugumde bırgun sana gelme ıstıyorum mumkunse.. ben aralla alısverıs merkezıne fln gıdemem cok yarmaz durmuyor yemıyor ıcmıyor sadece evde rahat edebılırz mudanyaya sahıle ınerız cocuklarımızlaa ne dersın .. denız kenarını cok sevıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?