2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım umarım düzelir eskisini ara oldum düşünün artık ben ne hallerdeyim.....:gitme:
canım sende çok yıprandın ecrinin rahatsızlıkları iştahsızlığı senide yordu
ondan bu kadar çabuk tepki veriyosundur
umarım kısa zamanda düzelir yavrun ve sende rahatlarsın

slm kızlar nasılsımız hiç uğrayan yok ben bitkinim çok kötüyüm ecrin yememesi yanında kusması ve ishali ateşide başladı kafayı yedim yaaaaaaa

kızlar ıstanbuldan selamlar .. az once bır sayfa yazdık yasadıklarımı sıze ve bırden pckapandı ..... şuan şoklardayım o kadar uzun yazıyı bır daha yazamıcam sanırım .. yaşadıklarımı yazmıştım ..kablolara degmışım yanlışlıkla..kapanınca cok uzuldum nerdeyse aglıcaktım..

kısaca suan ıstanbuldayım aral yanımda deıl babasında..
aılesıyle problemlerım oldu..eşımlede var .. anlatırım suan cok ışımvar ve yazdıllarım gıdınce cok uzuldum bı daha kafamı toparlayamam şuanda..

hepınızı opuyorum bebeklerı kokluyorum ..
oglumu cok ozledım sureklı aglıyorum dun gece geldık..
hoşcakalın

canım çok üzüldüm aslında hep aranız iyiydi imrenek anlatırdın ne oldu da ne değiştide sorunlar çıktı anlaymadım seni.....

yasemın senı cok ıyı anlıyorum ..ama atlatıcaksın canım dıslerden dolayı ecrın boyle hepsı cıkınca tum dertler bıter umarım..

nurancım tebrıkler canım .. bnmde ehlıyetım var yıllardır ama bı b.ka yaradıgı yok

Ayyy hepimize bi haller oldu valla kızlar üzerimizdeki uğursuzlukların,kötülüklerin hepsi uçsun gitsin bi an önce yaaa..eskiden sayfamızda güller açardı şimdi okudukça üzülüyorum kendime,sizlere..

Yasemincim inşallah bu dönem geçicidir herşey diştendir canım,gerçekten bizde çok zorlanıyoruz (gerçi ben anlamış değilim diştenmi yoksa genelmi) ama köpek dişlerinden biri patladı bizde de biraz rahatladı sanırm Asrınım arada küçük yeğenimle anlaşamıyorlar o vurunca gelip bacaklarıma yapışıyor,ağlıyor hem alışsın istiyorum hem de oğlumun psikolojisi bozulurmu ,kişiliğini etkilermi bu kıorkular bu günler onları düşünüyorum ama sanırım bizim tatil uzayacak babamız haftasonu gelcek 1 hafta kalcak lafta biz de onunla dönecektik ama ben yaz sonuna kadar kalmaya karar verdim (buradakiler de göndermiyor yine eve tıkılacaksınız ankarada diye) nurancım belki de haklısın bende arada düşünüyorum evini,babasını,düzenimizi mi özlüyor acaba diye..bilmiyorum ve bende çok yoruldum,bittim valla..

Denizcim çok üzüldüm neler oldu niye istanbula gittin anlamadım ama araya kimseleri koymadan herşeyi eşinle hallet canım ve aralı da yanından ayırma derim babasıyla gelsin sorunlarınızı halledin yaa..gerçekten şu nazar denilen şey var ben artık buna ciddi anlamda inanıyorum (gerçi burda hiç birimiz kötü bi bakışla bakmamıştır) ama gerçekten ne kadar iyiydi bağlarınız ..inanıyorum ki küçük bi yanlış anlamadır ve düzelecek sen moralini bozup kendini yiyip bitirme canım benim!hbrlerini bekliyorum merak ettim toparlayınca tekrar yaz bize..

Ben sizlerle çok sık konuşmasamda sürekli takip ediyorum.Zaman zaman hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz.Ben 6 aylık hamileyken eşimle ve ailesiyle bir takım sorunlar yaşadım.Artık boşanma noktasına gelmiştik.Çok kötü ve zor günlerdi 3 gün sürekli ağladım.Sonunda yine sorunu eşimle ikimiz çözdük ve evlilğimizi kurtardık.Deniz sorunlarınız her neyse umarım çözersiniz.

freedommm cok sagol umarım hersey duzelır.. ama asloıl sorun esımle ılgılı deıldı bı takım kısılerden sonra esımın benı yeterınce savunamamasından dolayı onun uzerıne gıttım..

asıl sorun babası ve sıtemızın yonetıcısıyle ılgılydı .. kayınvalıdemı de araya kattım bazı seylerını gordum cunku .. hepsıne actım agzımı yumdum gozumu .. hakaretler sıralandı..
krız gecırdım esıme saldırdım kollarını yırtttım .. aral arada kalıp cıglıklar attı..
suan ablamdayım kafamı toparlamam lazım 4-5 gundur yemek yemıyordum neredeyse.. sadece çay fln
halımı gorsenız varya..

tarabyadayım sahile ınıcem sımdı nefes almayı ozledım..

deryacım cok zor oluyor bu tatıl senın ıcınde asrını cok opuyorum ınsallah eve donunc euzelır..ama annelerıne sımardıgından baska bıseyden deıl bu hareteler aralda aynı her zorlugu bana yasatıyor

Son düzenleme:
kılzar inanki gözlerim yaşlı yazdıklarınızı okuyorum kendimemi üzüleyim sizemi çok kötü ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN UMARIM DÜZELİR HER ŞEY....çok üzlüyorum hepimiizn durumuna herkes dağılmış perişan durumdayız ne olacak halimiz ne oldu bize anlamadım aramaızda iyi olanlarda duruları kötü oldu sesi çıkmayan görüşemediğimiz arkadaşlar ne alemdeler acaba onlarıda meraketmiyor değilim....

canım sorunlar kişi olarak değil üstelik yöneticiden dolayı neden bu kadar büyüdü kii onu anlamış değilim ....mafoldumben

Deniz biraz kafanı dinle.Sakin ol yürüyüş yap ve güzelce yemeğini ye!önce sen iyi olacaksın.ınan seni tanımıyorum ama çok şeker ve iyi birisin.iyi şeyleri hak ediyosun.Ve sonunda evine çocuğunun yanına dön evini terk eden olma.Bebeğinin sana ihtiyacı var.Eşini karşına al ve sadece onunla konuş.Bizim boşanma dilekçemiz bile hazırdı.çok kötüydü Deniz anlatamam çok.Sizde atlatacaksınız eminim.

deniz yemek yemiyorum yazmışsın lütfen yapma arkadaşım yaaaaa
salma kendini sorun neyse inşallah en kısa zamanda düzelir canım benim
k.validen ve k. pederine imreniyordum hep aralla çok ilgiliniyorlar ve seni birazda olsa rahatlatıyorlar diye
inşallah ortada bir yalnış anlaşılma vardır yaaaa
site yöneticisi için değmez üzülmeye

benı korumadılarr .. ve kendı evlerınden gıtmemı ıstedılerr.. restı cektım .. evıme geldıler sonradan amaa herseyı kustumm onlarıda mahfettımm laflarımla kendımde uzuluyorum ama cok acı cektırdıler bana ..
kötuler demıyorum .. ama bıraz sahıplenmek ıstedım sadece..

ben cıkıyorum kızlar......... ıstanbulu cokkk ozlemısımm yaaa ıcıme cekıcem havasını ..

allah hepınızden razı olsunn.. mrk etmeyın atlatıcazz. hersey ınsanlar ıcın..
yasemın sende annenden fln yardım ıste.. hergun gelıp 2 saat baksın ecrıne yat uyu yada yuruyus yap bana yurumek ve yuzmek yada duş almak cok ıyı gelıyor

allaha emanetolun rabbım hayırlısını versın .. boşanmıcam tabıkı eşımden sevıyorum onu hemde cokkk ama ders vermem lazım anlaması lazım bazı seylerı
hafta sonu sanırım kayınvalıdemde gelıcek benı almaya

ztn ben gemıye gıderken bınanın aşağısına kadar ındı goruşeım opuşelım fln ded arkama bıle bakmadım ..

cok yaralıyım

sevda döndugumde bırgun sana gelme ıstıyorum mumkunse.. ben aralla alısverıs merkezıne fln gıdemem cok yarmaz durmuyor yemıyor ıcmıyor sadece evde rahat edebılırz mudanyaya sahıle ınerız cocuklarımızlaa ne dersın .. denız kenarını cok sevıyorum ben

Denizcim seni çok iyi anlıyorum neredeyse benzer şeyler yaşamışız tatlım bende hala çok kötüyüm artık düşünmüyorum aklıma gelince çok fena oluyorum (bizde hala görüşmüyoruz aramadılar bile )umarım herşey düzelir canım öyle kendini bırakma bu hayat sen iyiysen güzel arala da annesini özletme..

canım çok sevinirim mutlaka bekliyorum döndüğünde
organizeden sarı otobüsler var ona bin limanda inersin zaten son durak orası
telimi yazarım sana özelden ararsın inince alırım ben seni

şimdi gez kafanı dağıt biraz canım
haftasonuda eşinle birlikte dönersin artık bursaya
kendine iyi bak canım
yemezsen kilo kaybedersin bak zaten zar zor almaya çalışıyorsun

denizcim gez dolaş üzülme oğluşunuda düşün tai ama kendini hırpalama kafanı dağıt sen iyi olacaksın kii oğluşunda iyi olsun umarım dediğin gibi düzelir gelir geçer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…