2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

lımanı bılıyorum oraya yakın mı evınız? benı ordan alırsın oyleyse
organıze sanayı bana cok ters ama bır yerden bınerım artık

slmm kızlar nasılsınız ...
BU GÜN BİZİM EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ VE EN GÜZEL HEDİYEM ECRİNİM.....5.YIL.YILIMIZA GİRDİK...

yasemincim yıldönümünüz kutlu olsun canım
nice mutlu yıllar geçirin kızınızla inşallah

kızlar arkadaşımın bebeği oldu onu görmeye gittim bugün
ayy çok tatlıydı ya maşallah
ben galiba zeynebin o yeni doğmuş hallerini unuttum sanki zeynep hep bu haliyleydi gibi :)

burasıda doldumu tam doluyo geçmişi okumakta zorlanıyorum
boşalıdımıda tammmmm boşalıyo kimsecikler uğramıyoo

yaz gunu kım ugrıcak ayoll
herkess gezıooo bende ıstanbula geldım amaa gezemıyorum yaa ılk gun taksımee gıttım arkadaslarımla bulustum fal kafeye gıttım kadınlar kahvesınee.. 2 yıl oncee bana fal bakan kadını bulduk
ayy herseyı soyledı yaaa pes dedım.. bnm evlenıp sehır degısıklıgı yaptıgımı fln soyledı ..
tabıkı o an baya canı gonulden dınlıyorsun ama soraa amaaannn deyıp gecıyorsun fala ınanma falsız kalmaa :))
ama cok eglendık kızlarla yaaa ıstıklal caddesındee yuruduk..
alısverıse gıtmek ıstıyorum ama yanımda cok param yokkk ((

bende bu gün ve yarın yokum kızlar düğünümüz var o raya gideceğim...pazteside bavul ve temzilik işlerini halledeceğim..size bahsetmiştim bu ay düğün var onun vesilesiyle tatil yapacağız diye ama eşim bana dün süpriz yaptı ve rezervasyonları felan hepsini halletmiş bu çarşamda tatile gidiyoruz düğüne artık gitmeyeceğiz 1hft.kalacağız inş...

aşkım 14 aylık oldu yaa maşallah büyüdü ecrini götürmeyeceğiz yenice düzeliyor ailem ve eşim caydırdı çok sıcak felan filan bir sürü şey hastalığı arta diye...ne yapsam kii ben 2 saaat bile bıraksam abaartmıyorum 10 kere ararrım offfff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff...........

yasemınnnn senın dınlenmen gerekıyor canım.. esınızlee aranızın tekrar ısınması ıcın tek basınıza tatıl gerekıyor ecrın emın ellerde oldugu surece bence hıc dusunmee azcık kafa dınlee.. cocukla cok zor oluyorr yasemıncım orda huyuda ıyıce degısır senın mınıgın .. b ztn cok huysuzz bılıyorsun .. prensesın keyfını kacırma bence sımdı ... kalsın o sız gıdın eglenın..

ıyı tatıllerrr mutluluklar canım

haklılar yaa
bebekle çok zor oluyo tatil hiçbişey anlamazsın
ailen bakıyoken sende tadını çıkar tatilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…