2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anneme temızlık yapmaya gıdııyorum kızlar..of he ryerım tutulmuşşş ama benımış yapmam lazım camlar kapılar yerler benı beklıyor ((

denizcim sen istanbuldamısın burdamı ?

sıpa nasılda mutlu suyun içinde ısırdım o yanakları
bide maşallah aral kilo almış galiba
yanındaki fıstıkta ayrı bi gözelmiş canım

Son düzenleme:
canım oğlun kaç aylık bilmiyorum ama bizimkilerle ise erkek çocuklarının biraz geç yürüdüğünü biliyorum

sibelcim uğramıyorsun bayadır
ben şeyi merak ettim hani sen rüya ile bir okulda programa katılacaktın
ne yaptın o işi hiç bahsetmedin detaylarından eğr katıldıysan neler yapıldı ?

kızlar zeynebin ilk defa 38 derece ateşi var şu anda
dünden biraz keyifsizdi zaten bende bugün sağlık ocağına götürmüştüm araya hafta sonu tatili girdiği için önlemimi alıp ilaç yazdırayım dedim
iyikide illaç yazdırmışım
dr eğer durumu kötü olmazsa ilaçlarını hiç kullanma dedi
ateş yükselirse kullanırsın dedi
38 olmuş kuzumun ateşi zaten boğazında haff kızarıklık var demişti
bende mecburen antibiyotiğine başladım az önce
bide ateş düşürücü verdim
şimdi uyuyor kuzum kızlar inşallah gece dahada yükselmez dua edin ne olur

sevcecim geçmiş<olsun çok üzüldüm ya sen bol bol ıhlamur içir eğer boğazında kızarıklık varsa içine de biraz limon sık en iyi tedavi doğaal olandır cnm.

ben arada girip okuyorum ama yazacak pek fırsatım olmuyor sen kreşi sormuşsun daha gidemedim ama gidince yazarım zaten okul işine de tam karar veremedim açıkçası sanırım devam etmeyeceğim eşim de rüya yı bu kadar küçükken kreşe verme yanlısı değil ama ben evde çok bunaldım.iki senedir hiç bişey yapmadan oturuyorum benim öyle anneme yada kayınvalidem e gittiğim de yok onlar da sık gelmiyorlar çünkü annem çalışıyor kayınvalidemle de sıkılıyorum rahat olamıyorum buralarda arkadaş da yok of ne yapacağımı bilmiyorum ama kreş e vermesem de o dediğim haftasonu programlarına katılmayı kesinlikle düşünüyorum bakalım o da nasıl olacak sürekli eşime beni götür demek de istemiyorum o yüzden bir araba olsaydı çok iyi olurdu ama o da biraz ertelenecek gibi para durumlarından dolayı yani kısacası ne yapacağımı bilmiyorum sadece evde çok bunaldım ve kızım da çok sıkılıyor biraz değişiklik yapmak gerek onu biliyorum.......

çook geçmiş olsun canım
şimdi nasıl canım huysuzmu??

kızlar çok zor bir gece geçirdik
ateşimiz bir ara 38.6 oldu çıldırıcaktım
ıslak havlu koyucam koydurmuyor ağlıyor
banyoya sokup duş aldıramıyorum ağlamaktan katılıyor
ateşli diye ağlatmamak için yıkayamadımda en sonunda banyonun lavobosu açtık orda suyla oynamayı seviyor eliyle oynadı suyla eşimde arada çaktınmadan ayaklarını başını falan ıslattı
o şekilde biraz düşürdük çok şükür gecenin üçünde dördünde hep oturma odasında oyun oynadık
kuzum o ateşle bile oynuyodu
bide ateşini bile zor ölçtüm kızlar herşeye ağlıyor yaaa
huysuz çocukla uğraşmak hakkaten zor kızlar
rabbim hiç bir çocuğu hasta yapmasın inşallah

şu anda ise akşam ateşlenen çocuk o değil sanki
maşallah hiç birşeyi yok ama ben ilaca devam tabi zaken antibiyotik 3 günlük verdi

sllllllmmmmmmmmmmmmm kızlarrrr ben geldim balıkesirdeyim evimdeyim toz içinde her yer hemen bi slm verip çıkayım dedim hepinizi çok özledim geçmişi yavaş yavaş okuyacağım ilk gördüğüm sevdacım zeynebin hastalığı oldu geçmiş olsun canım doğaçta gripti yeni atlatıyo bu arada araba aldım arabamla geldik buraya direksiyonumu geliştiriyorum şimdide ev hali malum valizler yerleşicek ben çıkıyorum şimdi öpt. hepinizi bye

hoşgeldin canım özledik vallahi seni
umarım tatilin güzel geçmiştir detayları anlatırsın dah sonra
araba almana çoook sevindim ve arabanla eğer kendin sürüp geldiysen daha daha sevindim bravo sana :))
doğaçım iyidir inşallah onu kocaman öpüyorum

geçmişi okumak zor olmadı fazla ilerlememiş yine ayşegülcüm özlemiştik seni iyiki geldin hoşgeldin canım....nasıl geçti neler yaptın doğaç nasıl ..bu arada da araban hayırlı olsun hiç bahsetmemiştin araba alacağım diye....

sevdacım çoooooooookkkk geçmiş olsn canım benim...çok şükür düzelmiş zeynebimizz küçük prensesimiz...

denizcim nurancım ilginiz için teşk...götürmeyeceğim ecrinin ama nasıl dayanacağım bilmiyorum..
deniz resimi göremedim.......

eve gelmeyecektim kıyafet almaya geldim şimdi tekrar düğüne gece artık inş..evimdeyim ecrin her zamanki gibi huysuz artık ben bağırıyorum ne yapayım kızlar ayy birde fena cadım küsüyor her şeye yere yatıyor tepine tepine ağlıyor kafayı yere kırıyor ağlıyor küsme yöntemelri...her şeye küsüyor sizde de durumlar böylemi.....

kızlar şöyle bi canım arkadaşlarımın koyduğu resimlere baktım tatil sürecindeki yeni görüyorum serpilde deryada çok tatlılar çok iyi anlaştık gerçekten keşke aynı şehirde yaşama imkanımız olsaydı sürekli görüşürdük deryanın mamalarını yemeyi gerçekten çok istemiştim çok güzel görünüyolardı bide çok emek harcamıştı belki başka zaman yineleriz çocuklarda uslu uslu otururlar inşallah serpilin mamasını yeme imkanı buldum hatta bizim iştahsız doğaç bile serpil teyzesinin o güzel krepini löpür löpür yedi ama şu var deryacım serpilde benim annem ve serpilin annesi vardı o yüzden çocuklara bakan çoktu mama yemek kolaydı :) teoyla eceyle çok güzel anlaştı doğaç
bu arada sevgili bursalı arkıdeşler eşim şimdi dedi sıra bursada arabayı iyice ilerleteyim eşimle bi hafta sonu gelip eşli tanışmaya ne dersiniz ! eşime anlattıkca çok sevindi şimdi resimleri o da gördü beğendi eşli olarakta görüşmek istediğini söyledi ilk adımı biz attık kızlar sıra sizlerde hadi bakalım

bu arada hemen lafa daldım hoşbulduk canlarım çok özledim hepinizi valla artık burdayım kızlar kaynatmaya devam nette başka eğlencem yok zaten tekrar hasta olan bebişlerimize acil şifalar diliyorum kızlar geçmişi okumakla bitmiyo yapamıcam sanırım anlatırım yine aklıma geldikçe tatil anılarımı şimdilik iyi geceler

Benden de slmmm herkese..
Ayşegülcüm hoşgeldin canım tekrar bak topik ağırlaştı iyice hadi coştur buraları :)) madem eşin niyetlendi haftasonu gezmelerine en yakın yerden akçaydan başlayın o zaman hem yarın eşim de gelecek eşli eşli takılırız bebeciklerle tabi.. Teoş özlemiş Doğaçı öyle diyo..

Sevdacım zor gerçekten hastalıkta,hasta çocukla uğraşmakta,hastalıkla gelen huylarda ve en önemlisi hastalığın yarattığı psikolojik yıpranma ama zaten atlatmışsınız çok şükür canım iyileşmiş kuzu hem 38,5 yüksek bi ateş değil panik yapmayın biz 41 lere çıktığımız için diyorum 39 a indiğinde seviniyorduk çok iğrenç günlerdi ya hiç hatırlamak bile istemiyorum gerçekten çok zor geçmiş olsun canım..

Denizcim son durum nedir yazmıyosun..naptın,eşinle görüştünüzmü sorunları hallettinizmi?
bu arada aral da ırmak da çok tatlılar ne güzel oynuyorlardır yaaa yaşıt olmaları ne güzel maşallah ikisine de!

Yasemincim ne güzel valla okuyunca çok sevindim senin adına eminim sizin için çok iyi olacak bu tatil hem eşinle aranızdaki sorunlarda düzelir çok güzel fırsat tadını çıkar canım..

Bizi sorarsanız o deli gibi ağlamalarımız azaldı (bitti diycem korkuyorum valla ) artık beni görünce tepinmiyor çok şükür! gözlerinde enfeksiyon var jel ve damla verdi doktor 2 gündür sürüyorum bakalım umarım yarına düzelmiş kalkar,kan çanağı gibi ve şiş..

bizde ki tek sorun Asrınla küçük yeğenimin arası..2 yaş sendromunda prensesim sürekli Asrını itekliyor,ısırıyor,tekmeliyor vs.. Ablamla çıldırmak üzereyiz o da bebek laftan anlamıyor,kıskanıyor vs.. off ne zor ya yaş farkı az olunca! en sonunda ablam kayınvalidesinde kalacak bu hafta hem eşimde geleceği için bizi yanlız bırakmak istedi hem de eşim pimpirik oğluşun dayak yemesine asla tahammül edemez sorun olur diye korktuk :))

azaldı derken gözünden de rahatsızlanmış çabucak düzelir inşallah sende tatilden bişey anlamadın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…