kızlar şöyle bi canım arkadaşlarımın koyduğu resimlere baktım tatil sürecindeki yeni görüyorum serpilde deryada çok tatlılar çok iyi anlaştık gerçekten keşke aynı şehirde yaşama imkanımız olsaydı sürekli görüşürdük deryanın mamalarını yemeyi gerçekten çok istemiştim çok güzel görünüyolardı bide çok emek harcamıştı belki başka zaman yineleriz çocuklarda uslu uslu otururlar inşallah serpilin mamasını yeme imkanı buldum hatta bizim iştahsız doğaç bile serpil teyzesinin o güzel krepini löpür löpür yedi ama şu var deryacım serpilde benim annem ve serpilin annesi vardı o yüzden çocuklara bakan çoktu mama yemek kolaydı :) teoyla eceyle çok güzel anlaştı doğaç
bu arada sevgili bursalı arkıdeşler eşim şimdi dedi sıra bursada arabayı iyice ilerleteyim eşimle bi hafta sonu gelip eşli tanışmaya ne dersiniz ! eşime anlattıkca çok sevindi şimdi resimleri o da gördü beğendi eşli olarakta görüşmek istediğini söyledi ilk adımı biz attık kızlar sıra sizlerde hadi bakalım
aysegul hosgeldınn bebeemmmm napıyorsun yaaa nasıl gıttı hersey anlatt..anlattın mı yoksa gecmıs sayfaları okumadım dahaa
bende ıstanbuldayım..tek basıma.. kafa dınlıyorumm
dun bı kız arkadasımda kaldım cok eglendık eskı gunlerdekı gıbıydı..
araba almıssın kız ne marka nası bısey sıfırmıı ? bana sozun vardı bılıosun dımıııııı araba alınca gelıcektınnn ....
doğaç nasıll
enışteyle aranız nasıl
kayınvalıden nasıl oldu ?
ozlettın kendını beee opuyorum cok
deryacım cok gecmıs olsun canım .. teoya nazar degdı ya
slmmmmmm kızlar tek tek dökülüyoruz bende geldim ece yi bi uyutsak rahat rahat igircemde şimdi dibimden ayrılmıyo evide özlemiş arada dolanıp geliyo
ayşegül hoşgeldin canım nasıl geçti yolculuk doğaç durdumu
bu gün olmasada yarın işteyim bol bol yazarım artık ohhhhhhhhhhhhhhhh ya dünya varmış insanın evisi gibisi yokkkk
aysegul hosgeldınn bebeemmmm napıyorsun yaaa nasıl gıttı hersey anlatt..anlattın mı yoksa gecmıs sayfaları okumadım dahaa
bende ıstanbuldayım..tek basıma.. kafa dınlıyorumm
dun bı kız arkadasımda kaldım cok eglendık eskı gunlerdekı gıbıydı..
araba almıssın kız ne marka nası bısey sıfırmıı ? bana sozun vardı bılıosun dımıııııı araba alınca gelıcektınnn ....
doğaç nasıll
enışteyle aranız nasıl
kayınvalıden nasıl oldu ?
ozlettın kendını beee opuyorum cok
deryacım cok gecmıs olsun canım .. teoya nazar degdı ya
kızlar çok zor bir gece geçirdik
ateşimiz bir ara 38.6 oldu çıldırıcaktım
ıslak havlu koyucam koydurmuyor ağlıyor
banyoya sokup duş aldıramıyorum ağlamaktan katılıyor
ateşli diye ağlatmamak için yıkayamadımda en sonunda banyonun lavobosu açtık orda suyla oynamayı seviyor eliyle oynadı suyla eşimde arada çaktınmadan ayaklarını başını falan ıslattı
o şekilde biraz düşürdük çok şükür gecenin üçünde dördünde hep oturma odasında oyun oynadık
kuzum o ateşle bile oynuyodu
bide ateşini bile zor ölçtüm kızlar herşeye ağlıyor yaaa
huysuz çocukla uğraşmak hakkaten zor kızlar
rabbim hiç bir çocuğu hasta yapmasın inşallah
şu anda ise akşam ateşlenen çocuk o değil sanki
maşallah hiç birşeyi yok ama ben ilaca devam tabi zaken antibiyotik 3 günlük verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?