2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

estedacım sağol canım hoşbulduk deryacım salı günü bandırmaya gidiyoruz görümcemin cuma günü düğünü var pazara döneriz bugün baya sürdüm arabayı amcamı terminale bıraktım sonra eşimle biraz dolaştık sonra eve geldik tabi ben sürdüm eşim çok memnun sürüşümden pişmişsin sen artık diyo olay tamam dedi benimde o olunca yanımda daha çok güvenim geliyo doğaçla binmedim daha panik yapmaktan korkuyorum çok ağlıyo arabaya binince çığlık çığlığa susmuyo hiç yol boyu buraya gelene kadarda mahvetti bizi ağlaya ağlaya delirtiyo ya tam ne zaman dönüyosunuz deryacım siz biz sadece hafta sonları gelebiliriz bide ayın sonunda eşim senelik izne ayrılıyo antalyaya gitmeyi düşünüyoruz ama sanırım arabayla değil 12 saat antalya çok uzak uzun yola çıkamam sanırım

Gelirseniz hbrleşiriz ayşegülcüm ararsın..bu arada antalyaya giderken şiddetle uçağı tavsiye ederim canım o 12 saatlik yol 45 dak bitiyor çocuk anlamıyor bile bileti şimdiden alırsan uygun da bulabilirsin..

doğru diyorsun nurancım valla bi şey anlamadım ama bugün eşim geldi belki bu hafta rahat olurum yüküm hafifledi..:)

aysegul hosgeldınn bebeemmmm napıyorsun yaaa nasıl gıttı hersey anlatt..anlattın mı yoksa gecmıs sayfaları okumadım dahaa
bende ıstanbuldayım..tek basıma.. kafa dınlıyorumm
dun bı kız arkadasımda kaldım cok eglendık eskı gunlerdekı gıbıydı..

araba almıssın kız ne marka nası bısey sıfırmıı ? bana sozun vardı bılıosun dımıııııı araba alınca gelıcektınnn ....
doğaç nasıll
enışteyle aranız nasıl

kayınvalıden nasıl oldu ?

ozlettın kendını beee opuyorum cok

deryacım cok gecmıs olsun canım .. teoya nazar degdı ya

a aaa durdugunuz kabahat canım bnmmm hemen atlayın gelın yaaa (tabı ben bursaya dondukten sonra:)
cok sevınırım bana bakkk sevdayla esınıde alırız selaleye yemek yemeye gıderız eslerlee super bır yer uygunda fıyatları

slmmmmmm kızlar tek tek dökülüyoruz bende geldim ece yi bi uyutsak rahat rahat igircemde şimdi dibimden ayrılmıyo evide özlemiş arada dolanıp geliyo
ayşegül hoşgeldin canım nasıl geçti yolculuk doğaç durdumu
bu gün olmasada yarın işteyim bol bol yazarım artık ohhhhhhhhhhhhhhhh ya dünya varmış insanın evisi gibisi yokkkk

reno clio aldım canım sıfır değil ama sıfırladık nerdeyse sanayide acemilikten hırpalamışız baya gelicem dedim ya arabayı ilerletelim eşimden geldi ilk teklif zaten en küçük fırsatta ordayız aaa hatta 2hafta sonra ordayız ama görüşmemiz zor çünkü eşimin kuzeninin düğünü için gelicez ama yollara bi bakıcam gelirmiyim gelemezmiyim falan diye gözüme kestircem doğaçta çok iyi canım allaha şükür aral nasıl dicem ama istanbulda yanındamı bu arada sefan olsun kız bende gezdim arkadaşlarımı doğaçla tabi huysuz huysuz olsun yinede değdi gittiğime kayınvalide özel dr.a gidiyo baya düzelmiş gibi bugünde konuştum ama görümcemin düğünde beden medet bekliyo hala kendine güveni yok öyle işte benden havadisler bu arada sizde sevdaylamı görüştünüz bak geçmişi okumaya bi üşendimki sorma oku oku bitmez valla bide msnye sinir oldum açılmıyo ya sizde nedir durum kızlar çalışıyomu kaç kere yükledim çalıştırdım olmadı malesef :1no2:

hoşbulduk şekerim doğaç ferformansını düşürmedi emin ol ağladı yine ama 8 saat değil tabi ara ara oldu bide hiç oturmad arabann içinde gezdi durdu annem mahvoldu resmen zapdedicem diye kurtmu var poposunda nedir anlamıyoz çok hareketli ya doğaçta evi ilk bi turladı yabancılık çekti oyuncaklarını unutmuş yeniymiş gibi oturdu başına oynadı babasını yadırgadı unutmuş 1.5 ayda ya şimdi alıştı peşinden düşmüyo eskisi gibi değil doğaç oyuncak ve tvyi bulunca başından ayrılmıyo babasının yanına uzanıp tv izliyo hemde uzun bi süre bu benim için önemli bi gelişme kaydirigubbakcemile3
serpilcim ece nasıl sen nasılsın sende anlat tatilini merak ettim bugünü bekledim ya hepinizin neler yaptığını nerelere gittiğini ilginç anılarınızı benim için özet geçerseniz sevinirim kızlar :Saruboceq:

ohh ohjh kaynatmışsınız maşallah ...tekrar hoş..ayşegülcüm ...sters atmana sevindim sana yaramış bu tatil canım...
deryacım çoook geçmiş olsun canım benim...
serpilcim sizde evinize hoşgeldiniz evet doğru insanın evi gibisi yok...

benim tatilim çok güzeldi ya herşeye rağmen kayınvalidemin ameliyatı ecenin hastalığı filan son hafta pek çıkamadık onuda zaten izinden saymıyorum raporlauzattım ece hasta olunca ondan önce gidicem dediğim heryere gittim gezdim eğlendim yarın işe bi gidiyim fotolaro düzenleyebilirsem eklerim ecede çok mutluydu yürüdü sonunda sıpa eskişehire gidersek yapıyo zaten yapcaanııııı emir damla abicim diye dolandı kuzenlerinin peşlerinden kavga fila etmediler çok şükür ben hiiççç koşmadım peşlerinden ecede onlarla atladı zıpladı yer yatağına kanepeye çıkıp atlarken yakalamış dün kayınvalidem köçek oldu iyice oynuyo heryerde bizde dün eşimle liseden arkadaşımın düğününe gittik eceyi evde bırakıp orda döktük kurtlarımızı geldik
ama hala çok yorgunum düğün yorgunluğu yol yorgunluğu bide eşya yerleştirip ütü yapıp ecey
oyalamaya çalışıyorum şimdi cüzdanımı dağıtıyo
ece ramazana kadar babasıyla başbaşa inşasllah çok yormaz kocamı adamcaaazzzzzz bi tatil yapamıyo ayaklarını uzatıp yarın nasıl bi gün olcak merak ediyorum dua edin kızlar bizim için kayınvalidem iyileşirde gelirler inşallah en kısa zamanda
ne çok yazmışım yarın eskileride okuyayım bakalım neler var neler yok
haydinnnnn iyi gecelerrrrrrrrrr

serpilcim sende hoşgeldin canım
burası dolmaya başladı ne güzel
genelde herkes biyerlere gitti kızlar ama ben demirbaş olarak burdaydım :)
biz tatile gitmedik zeyneple çokzor olur diye düşündük
bide ayrıca bizim burası zaten tatil yeri herkes buraya yazlıklarına tatile geliyor o yüzden buradan ayrılamadık

ayşegülcüm malesef biz denizle buluşamadık
ama en kısa zamanda düşünüyoruz deniz bana gelicek aralla inşallah
denizde tatile falan çıktı şimdide istanbulda

denizz kız sen hala oralardamısın ?
aral nasılmış konuşuyormusun eşinle
seni özlemiştir aral hadi dön artık evine bacım

iyi geceler arkadaşlar ..ecrin nihayet uyudu bu gece beni biytidi yine çok yaramaz yaa akşam akşam iş çıkarıdı bize cimcime gitmiş şampuanını almış açmış kapağını onu yemiş ayy ayyyyyyyyyyyy yani şu kızımı anlamakta zorlanıyorum ben yemek yediremiyrum kendisi neler yiyor...ALLAH KORUSUN İNŞ...sanırım bebek şampuanları bir şey yapmaz değil mi kızlar gerçi bu bizim ilk değil her fırsatta ya pişik kremini yer yada sabununu.....

günaydın kızlarrrrr
zor bi gece geçirdik yine ece yerini yadırgadı sanırım kucağımda dolaşarak uyudu kaç saat salıncağına koyuyorum 10 dk uyuyo başlıyo ağlamaya beşiğinde aynı eskişehirde yerde yatıyodu yer yatağı yaptık gecenin bi yarısı ordada ağladı 4 gübü uyudu sanırım 2 saat sonra yine uyandı sabah kahvaltıda yapmadı babasıyla napıcaklar bakalım gün boyu

geçmiş olsun sevdacım ecede aynıydı ben 3 gün bekledim zar zor ateşini ölçüyoduk 38 filan duşla şurupla idare ettim geceleri ama aynı zeynep gibi ne ilaç içiyo ne ateşini ölçtürüyo ne sildiriyo başını filan gündüz se hiç bişeyi yok oynuyo sadece iştah sıfır bişey yemiyodu
sonra baktık geçmiyo dra gittik boğazı kızarmış dedi antibiyotik verdi ben 2 buçuk gün kullanabildim zaten ben veriyodum ilacını ve enjektörle veriyorum yutmuyo tükürüyo katıla katıla ağlıyo muz kokul şurup muzdanda soğuttu çocuğu bi onu yiyebiliyodu eşim sonunda dedi bence verme bak ateşlenmiyo ilk defa kullandık antibiyotik yeter zararı olur verme verme diye diye bıraktırdı ama dedim bi tekrarlarsa sorarım sana o zaman tekrarlamadı çok şükür tabi huysuzluğu kaldı
buna şükür napalım iştahıda biraz yola girer belki hasta ola ola büyüüücekler

kızlar bu arada dğn hızlı trenle geldik ankaraya kadar süperdi yaa hiç bişey anlamadık yoldan film izledik ecenin uyku saatinede denk geldi salladık uyuttuk çok rahattı tabiiiiii ankaradan sonra bindiğimiz trende acayip yawaştı attan indik eşeğe bindik hesabı 250yle giderken 25 le giden tren bayaaa yawaş geldi ama bi daha hep bu rotayı takip etmeye karar verdik sizede tavsiye ederim

günaydddııııııın hanımlar bende ankarada doğaçı götürdüm grip olduğunda ilaç vermicem dedi güçlü bünyesi c vitamini kivi limon falan verin dedi verdik atlattı şükür fakat sonrası öksürük oldu onuda ballı ıhlamur falan atlattık ilk defa kan testi yaptırdım dr.a dedim hiç yapılmadı yapalım o zaman dedi kansızlıkta yokmuş çok iyi dedi bişeyde yemiyo ama maşallah iyiymiş ağlıyo şu an sıpam çıktım öpt. sizi

selammm kızlar zeynep uyuyo bende bi güzel temizliğimi yaptım evim mis gibi oldu oh
bu akşam ablam gelicek bana kalmaya çok mutluyum bir hafta yollamaya niyetli değilim :)
zor bir hafta olucak ablamın iki çocuğu var biri 10 yaşında diğeri ise zeynepten 2 ay büyük
ikisi bir araya gelince acyip kuduruyolar birbirlerini itekliyolar vuruyor en komiğide birbirlerinin ağzındaki emzikleri almayo çok seviyolar resmen emzik kapmaca oynuyolar :)
bakalım çok zorlanırsak takviye kuvvet olarak annemi çağırıcaz :))

ayşegülcüm serpilcim doğaç ve ecenin son hallerini merak ediyorum
resim ekleyinde görelim paşa ve prensesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…