2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah doğaçın boyu uzamış canım görmeyeli çok tatlı yaa
işte ecenin son halleride burdaaaaaaaa

serpilcim ecede çok tatlı maşallah ya çok güzel geçmiş tatiliniz belli oda çok büyümüş abla olmuş artık :)

günaydıııııınnnn hanımlar keyifler nasıl ben bugün gidiyorum pazara kadar yokum düğüne gidiyoruz doğaç küçük damat olcak düğünde resimlerini koyarım gelince görüşürüz öpt. hepinizi

ayyyyyyy bayıldım serpilcim çok şeker ece nasip olmadı bir türlü buluşmak....bir yakından sevemedim prensesimi....

ayşegülcüm dğaçta koca adam olmuş yaa ne kadar büyümüz özlemişim cenım benim tatlı kuzum ALLAH NAZARLARADAN SAKALSIN...HER ıKı BEBEĞıMıZıDE...güle gggüle git iyi eğlenceler..

çok sağol yasemincim yine dayanamadım gitmeden bakıyım bi dedim nete sende iyisindir umarım ecrinide özledim bende resmini koysana bi sende son halini prensesin:1hug:

slm kızlar
ayşegül canım hayırlı yolculuklar inşallah güzel geçer düğün eğlenirsiniz fotoları bekliyorum görelim damadımızı
yasemin çok sağol canım Allah sağlık versin büyüyo sıpalar bende çok istedim buluşmayı ama naasip değilmiş inşallah bi dahaki sefere
fotosunu eklede ecrini burdan bari görelim fıstığın

hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızzzlarrrr ıstanbuldan sevgılerrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... sevdacım ben hala burdayım surtuk oldum cıktım hahahaha
şaka bı yana a cok ıs yaptım burda ıyıce kılo verdım herkesın colugu cocugu varr dıye yuk olmak ıstemedım .. yarın eve doonuyorum esım gelme dedı cunku bugun ıngıltereden ablam gelıyor onu gör oyle gel dedı hafta sonu aralı alıp oyle alecek gelıcezz ıstanbulaa..bı eve doneyım

aysegul clıo kac modell..arkadasımda da var clıo bayanlar cok ıyı kullanıyorlar clıoları onunkıde 2002 kasa

Allah kaza bela vermesın baccımmmmmmmmmmmmmmmmm gule gule kullann..

ece ve dogac cok tatlılar sımdın gordum resımlerııı cok opuyorummmm yavrulara maşallahhh

koyarım inş.canım ecrininde resimlerini ..ecrinin saçını kestim kızlar birazcık yonttum daha doğrusu:ecrin_bebek::kedi:kaydirigubbakcemile3ne yapalım çık fena kanatmaya başlamıştı ensesini artık.........inşallah serpilcim başaka sefere dediğin gibi...
bavulumu hazırladım kızlar artık yarın gece yolculuk var bizim..

Son düzenleme:
slm kızlarrr
yasemin nereye gidiyosunuz ben kaçırdım galiba orayı iyi yolculuklar
kimseler yok kızlar ya ben geldim herkes tatilde galiba canım sıkılıyo valla sayfa hiç ilerlememiş oluyo giriyorum çıkıyorum
zaten bu aralar ece de üzüyo beni geceleri hiç uyumuyo aslında uyuyo ama benim omzumda ve gezerken beşiğinde yatmak istemiyo bu akşam yatak sericem yerde uyusun eskişehirde ona alıştı sanırım onu istiyo onuda her akşam hazırla sabah topla zor olcak zira yatakta 25 kilocuk yün varmış
çok fazla yemekte yemiyo kahvaltı faslını uzun yapıyoduk yiyodu şimdi ben işe gelmedne yine sevcee şeyler hazırlıyorum ama 1 saat oturamıyoruz tabi 15 20 dk o da yemiyo bişey sonra meyve filan yiyomuş ben ceviz vermiyorum nerdeyse bir aydır balıkda hiç yemiyo siz balık yediriyomusunuz hangi balıkları yedirebiliriz ki yazında iyi balık yok neler yiyo sizinkiler gün içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…