2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar..nasılsınız..kandilinizin mübarek olsun...DUALARINIZ HAYIRLISIYLA KABUL OLSUN RABBİZİN KATINDA HEPİMİZİN İNŞALLAH...

ben yola çıkıyorum ALLAH IN izniyle serpilcim alanya ya tatile gidiyorum..1 haft.yokum özleyin beni...kızım gitmiyor babanne ve anane karışık bakacakalar umarım sorun olmaz...ALLAH A EMANET OLUN...........................................................................................................................................................

Slm annişlerrrr...
ben bu doğaç ve Eceyi yerim yaaaa çok tatlı olmuşlar büyümüşler..maşallah böcüklere hele ecenin o büzüştürdüğü dudakları öperim.. O küçük gitaristte ayrı bir fiyakalı çok şekerler çokk!

Yasemincim iyi yolculuklar canım çıkar bir yılın acısını bi balayıda siz yapın..

Serpilcim hoşgeldin canım tatilden sonra iş zor gelmiştir sana dimi! biz Teoya 1 yıldır yemediği balığı şimdi yediriyoruz en son çupra yedirdim canım (burda taze taze olunca ve ben yemediğim için bu ara balık takılıyoruz) dedemiz de balığa çıkıp oğluma balık tutuyor...
Eşim geldi kaç gündür onunlayız babamda sağolsun hergün bi yerlere götürüyor bizi haftasonu da babamın çaldığı yere gideceğiz..
dedemizin çalmadığı müzik aleti yok gibi(oradada kanun ve ud çalıyor), haftasonları burada çok güzel kazdağı içinde bi yer var (adı da saklı bahçe) çok güzel ve bilenin gittiği elit bi yer orada fasıl yapıyorlar ,geçen sene de gitmiştik ama Asrın küçük olduğu için durmamıştı umarım bu sefer durur..

Yasemincim Alanyaya gitmişken dim çayına da gitmeye çalışın canım çok güzel bi yer öneririm.. (ama sanırım bu öneriyi yapmak için geç kaldım )

Maymunum bana kaç gündür deyaaa diyor (herkes öyle diyince çocuk napsın ) ama öyle tatlı diyor ki! deyaaa aşağı deyaaa yukarı sıpa yaaaa.. ankarada söylediği tüm kelimeleri unuttu nerdeyse ama yenileri de eklendi tabi mesela cıcıkk diyo (gıcık :) )

Ayşegülcüm valla cesaretine hayranım canım dün bir bugün iki arabayla ne güzel planlar yapıyosun canım yaaa.. tabi eşinin desteği de çok etkiliyordur eminim işine karışmak gibi olmasın ama biraz ustalaş canım yaaa uzun yol acemi için zor değilmi?

deryacım hoşbulduk canım sağol işe gelmek zor geldi tabiii ya 1 aydır yoktum bide forumda kimse yok iyice canım sıkılıyo zatn iş yok akşam olmuyo yanii gelin tamamende canlansın artık

maşallah teo ya balıkları götürüyo demek buradakilerin tazeliğinden şüpheliyim yediremiyorum o yüzden ama ceviz alıp başlııcam bi an önce ece kalabalıkda alıştı yemeye içmeye şimdi biz le yemek istemiyo sabah kahvaltısını yapmamış yine Allah tan süte hayır demiyo içine mama koyuyo babası onu içiyo ama oda kansızlık yapar diye korkuyorum zaten düşük

ya iyice dillendiler demek deyaaa diyo ne tatlı söylüyodur ısır onun tombik yanaklarından yerime

yasemincim iyi tatiller canım iyice dinlen stress at en çok senin ihtiyacın var belkide buna aramızda

hayırlı yolculuklar canım

selam kızlar öncelikle ece ve doğaça maşallah resimler süperrr
büyüttük kızlar çocukları beee

ben çok yoğunum çookkk :)
ablam burda çocuklarla canımız çıkıyo vallahi :)))
bir denize gidiyoruz halimizi görmeniz lazım çok komiğiz giderken perişan oluyoruz bir orda çocukları zarzor zaptediyoruz iki bide eve gelince kumlu pisli gelip temizleniyoruz üüççç
ama bu yorgunluğa değiyo be kızlar çocukların mutlu halini görünce unutuyoruz yorgunluğumuzu
gündüz yetmiyormuş gibi bide gece iniyoruz sahile gezmeye :)
abalamla herseferinde bugün evde oturalım biyere gitmeyelim diyoruz yine dayanamayıp gidiyoz

yarında mavi tura çıkmayı düşünüyoruz bakalım
ama şansımıza şu an hava acayip bulutlu sanki yağmur yağıcak gibi duruyo
kısmet bakılım havaya bağlıyız

Sevdacım seni en iyi ben anlarım 3 sıpayla denize giden ablamla ben varız bir de! ama senin de dediğin gibi onları öyle mutlu görünce değiyor tüm enerjilerini harcayıp eve dönüyoruz bi güzel uyuyorlar ki ohhhh..

selam kızlar. bir sorunum var sızle paylasıyım dedım. oğlum yemek yemıyo.:umursamaz: sadece 2 kere o kadar.
sonra yani oğlen ve akşam ağzını kapatıyor acmıyo.
zorla açıb ağzına verıncede cıkartıyo. doktora kontrola goturduk bir şeyı yok diyo.
Sizde boyle durum oldumu hic bebeklerınızle. ne yapdınız, ,
Acaba ne kadar surer bu :1no2:
1kılo kayb etdık 20 gunde.:gitme:

sevdiği şeyleri yedir cnm bir de tv ilerken yedirmeye çalış ya da sevdiği bir şeyi yaparken...çok zor yemeyen çocukla uğraşmak belki bir derdi vardır dişi falan çıkıyordur hiç dikkat ettin mi?

sevdiği şeyleri yedir cnm bir de tv ilerken yedirmeye çalış ya da sevdiği bir şeyi yaparken...çok zor yemeyen çocukla uğraşmak belki bir derdi vardır dişi falan çıkıyordur hiç dikkat ettin mi?

dişi cıkmıyo doktor dedi. ya 2 ay bundan once cok guzel yerdı her kes hayret ederdı. nazarmı deydı ne? Sevdıyı şey meyvedı sadece ama sadece meyveyle olmazkı.

paz<artesı kan tahlılı yapdıralım dıyorum. belkı kanında sorun var iştahsızlık verıyo. doktor yapdırın demedı bu benım düşüncem.

neyse. bı ara burda okumuşdum kızlardan bırının cocugu boyleydı. unutdum kimiydi. Bizim hazıran annelerınden yanı.

ya kızlar bıde lutfen rica ediyorum. Zamanı olan bana 1 gunluk yemek menyusunu yaza bılırmı cocugunun ve hansı aralıklarla ne yedırıyosunuz mesela. uyuyana kadar.

azerin sıcaklardan yemiyo olabilir
zeynebinde bu ara iştahı sıfır sürekli kandırarak yedirmeye çalışıyorum
yemezsede zorlamıyorum napayım

denis sende iyi bi tatil yaptın valla canım
bodrumun üstüne iyi gelmiştir istanbul
ama aralın yokluğuna nasıl dayandın be bacım ?
mutlaka seninde burnunda tütüyordur
ben şimdiye kadar zeynepsiz bırak geceyi gündüz bile en fazla 2 saat ayrı kalmışımdır
heee bu iyi birşeymi tabiki hayır benimde bırakıcak kimsem olsa ve zeynep dursa bende dinlenmek isterim tabe
biz yapışık ikiz gibiyiz kızımla

yaa herkes bana bunu soyluyor... benımde ıcım yanıyor tabıkı amaa boyle olmak zorundaydı .. aral sızın bebeklerınızın yanında cok cok hareketlı yolda orda burda durmuyor yemıyor ıcmıyor .. huyu suyu degısıyor vede en onemlısı hastalanıyor..aglarken katılıyor mosmor oluyor .. burda ztn bı suru bebek var ırmak var abısı var aytac yegenımın bebegı var hepsıne yetısmek cok zor olucaktı yolda da durmıcaktı.. bırde ırmak hastaydı ztn gelırken buraya. ogluma bulasırdı cunku aynı evde bulasmaması mumkun olmayacaktı
ve ev cok kucuk bır ev ..
ayrıca ben hıc bısey anlamazdım bı yere gıdemezdım onceden cok kez aralla beraber burdayken sadece gıtttım 100 metre otede kı market olmuştu
gelenlerle yegenlerımle kuzenlerımle ıkı satır konusamamıstım ve huyu degıstıgı ıcın gecee 2 den asagı uyumuyordu
dayandım napıyım .. mecburdum .. hep gozlerım dolu dolu dolandım ama mecburdum (((

hem babaannesıne dedesıne cok alıskın aral cok mutlu onların evınde .. hergun beraber oldugumuz ıcın..

neysekı gelıyorlar bırazdan kavuşucam aıleme ..

şukurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…