yaa herkes bana bunu soyluyor...benımde ıcım yanıyor tabıkı amaa boyle olmak zorundaydı .. aral sızın bebeklerınızın yanında cok cok hareketlı yolda orda burda durmuyor yemıyor ıcmıyor .. huyu suyu degısıyor vede en onemlısı hastalanıyor..aglarken katılıyor mosmor oluyor .. burda ztn bı suru bebek var ırmak var abısı var aytac yegenımın bebegı var hepsıne yetısmek cok zor olucaktı yolda da durmıcaktı.. bırde ırmak hastaydı ztn gelırken buraya. ogluma bulasırdı cunku aynı evde bulasmaması mumkun olmayacaktı
ve ev cok kucuk bır ev ..
ayrıca ben hıc bısey anlamazdım bı yere gıdemezdım onceden cok kez aralla beraber burdayken sadece gıtttım 100 metre otede kı market olmuştu
gelenlerle yegenlerımle kuzenlerımle ıkı satır konusamamıstım ve huyu degıstıgı ıcın gecee 2 den asagı uyumuyordu
dayandım napıyım .. mecburdum .. hep gozlerım dolu dolu dolandım ama mecburdum(((
hem babaannesıne dedesıne cok alıskın aral cok mutlu onların evınde .. hergun beraber oldugumuz ıcın..
neysekı gelıyorlar bırazdan kavuşucam aıleme ..
şukurler olsun
Cimcime eceeee sıpa yaaa neler de yaparmış kız çocukları kendini belli ediyor sanırım gerçi çekmece karıştırmak bizde de şu an favori!:))
mısırlı mama nasıl bısey canlarım banada anlatın hele bı bende alam adı ne markası ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?