2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kılar ben geldim topiği okudum fazla ilerlememiş zaten hanginizden başlayım bilmiyorum denizcim araba 2000 model sedan büyük olanından küçüğü hacback bacım bu arada allah kavuştursun oğluna kavuşuyomuşsun geçmişi okumadım zaten neden ist. gittiğini falan neyse anlatırsın sende işte elimizden geldikçe sürüyoz artık resimlercin teşekkürler kızlar güzel sözleriniz için sizde koyun çok merak ediyorm şu yoldan yeni geldik görümcemin düğünden zordu baya bana düştü çoğu iş yenge olduğum için kayın validenin durumunu biliyosunuz ama eskisi gibi değil ilaçlar fayda etmiş kızına çok üzüldü yalnız kaldım diye gelirken doğaç yine ağla ağla kus yollarda üstümüz başımız perişan olduk hemen banyo yaptık ev hali hala yorgunum cmtesi ine düğün var bursada eşimin kuzeninin onada gitcez annem bakcak doğaça yatılı gitmiyoz çünkü gece dönücez sözüm söz valla iyice süreyim şu meleti gelicem oralarada ama doğaçın bu ağlama ve kusma huyuyla nasıl olcak şu an eşimle şaştık valla yazık izne çıkıyo eşimde ramazanda oda bi yere gidemicez bu gidişle gözümüzü korkuttu baya doğaç offf offff eşimde küçükken böyleymiş ya babasının oğlu kayınvalideye sordum eşim 2 yaşa doğru bırakmış yollarda ağlamayı katıla katıla mahvediyo kendini resmen bizide bitiriyo yasemincim sanada iyi tatiller diliyorum canım iştahsızlığa gelince doğaçta aynı malesef hiç bişey yemiyo mahvetti bizi karpuz yada kavun üzüm falan yiyo arada ekmekte tıkabilirsem yediriyom genelde yemiyo onuda ama sıcaktan bence hasta değil çünkü eminim diştende olabilir biraz deryacım sizde ne güzel eğleniyosunuz valla tadını çıkarın bizim içinde serpilcim canııım en napıyosun ciccime üzüyomu senide uyku sorunu bizdede oldu bu arada yeni oturmaya başladı ya çocuklar evlerin dışına çıkınca bi haller oluyo ya yemeleri uykuları bozuluyo eve dönsende tekrar oturtmak zor oluyo malesef 2 yaştan sonra düzeliyomuş inşallah düzelirler dün bi ilk yaşadık bizde şaşırdık doğaç kendi kendine yerde yastık üstünde uyuyakaldı şok oldu bugünleri görürmüyüm diyodum gördüm sonunda ya hemde ağlamadan uyudu maşallah bütün kuzulara şimdi çıkıyorum doğaçın düğün fotolarını fırsat bulursam koyarım yarın ev dandiini çünkü ank.dan beri şimdilik iyi geceler hepinize öpt.

günaydınn canım
oooo düğün fotolarıda gelmiş
çok güzel olmuşsun canım doğaç ta çok tatlı küçük damat
Allah mesut etsin görümceni
artık bu hafta biraz dinlen canııımmm ordan oraya insan perişan oluyo bide çocuklar gerçekten çok zor ecede arabayı hiç sevmiyo ya nasıl alışcak bunlar bilmem
ece şimdi eskişehirde kuzenlerinden öğrendiği bütün yaramazlıkları yapıyo bize hiççç yalnız bırakamıyoruz ya kanepelerin üstüne çıkıp yere atlamaya kalkıyo ya kanepeni üstünden koluna çıkıp dükülmey çalışıyo ya yine kanepenini üstünden cama uzanıp çocuklara bağırıyo abi abla filan
hiç olmadı kapıya gidip anahtarla oynuyo gelip bize baybay yapıyo siz çıkarmazsanız ben çıkarım diyo eşek
yada benim ayakkabılarımı içeri getirip ayağına giyiyo benim makyaj çantamı dağıtıyo çekmecemi dağıtıyo kafasına sütyen fikan ne bulusa geçirip geliyo tespihleri boynuna doluyo bileziklerini koluna takıp şıkır şıkır geziyo ben bi sabah ev topluyorum bide ece yatınca daha cts temizlik yaptım dip köşe yine koltukların altında oyuncaklar ipler mutfak dolaplarındaki herşey karışık kaşıklar yerdeydi ben yukardan toplarken oda aşşağıdan dağıtıyo iyi yordu beni

aysegulcum sende hoşgeldınn.. vallal aralda bebekkken hıcc durmuyordu .. ama dun ıyı geldık ıst dan eve .. yalovada mola verdık uyusun dıye . eşımın teyzelerıne gıttık kayınvalıdem de yanımızdaydı..
ay onları gorunce hıc uyumadı azdı da azdı orda da baktık olmıcak cıktık yolaa yolda uyudu neysekı

eceye maşallahhhh yaa ay neler yapıyormuş oyle cimcimee ya :)) koptum burda :))
ablamın kızı ırmak ta oylee yatak odasından kepçe fln çıkıyor .. bnm çantam ve cuzdanım 10 gun boyunca en buyuk oyuncagı oldu .. her gelenın çantasını karıştırıyor .. yerde peçete fln gorsun hemen alıp yerlerı orayı burayı sılmeye calışıyor ..
düştügünde nedeeeenn nedennn dıye aglıyor ..

bu arada bende evımdeyım kendımı cokkkk tuhaf hıssedıyorum ya....
istanbuldan ayrılmak zordu .. kımseye bellı etmedım amaa bogazımda bır yumruk kaldı sankı..
tuma ılem yegenlerım ordalar arkadaşlarım ordalar .. orası bnm aşık oldugum şehır..
hele benı bır yolcu etmelerı vardı ırmak ın dogum gununden sonra herkes bır aradayken ordan ayrılmak ayrı bır zordu..
şimdi evimi yabancılıyorum.. :S

Ayşegülcüm çok güzel gözüküyorsunuz canım,Allah mutluluğunuzu bozmasın ve görümcene de hayırlı olsun tabi..:)

Cimcime eceeee sıpa yaaa neler de yaparmış kız çocukları kendini belli ediyor sanırım gerçi çekmece karıştırmak bizde de şu an favori!:))

insan mecbur olunca dayanıyo yoksa evlat özlenmezmi yaa ben 4 gün ayrı kaldım da nasıl geçti bana o günler şimdi belkide bayramdan sonra bi süre daha göndericem babanneleriyle şimdiden onu düşünüp hesaplıyorum napalım bakıcıya vermektense sevildiği yerde güvende bizden bi kaç gün ayrı kalması daha mantıklı geliyo bana

neyse sonunda kavuşuyosun ya hatta kavuşmuşsunuzdur artık dimi denizcim ben eceyi bırakmadan önce tatilde bi kaç gün kalır babanesinde bizde eşimle tatile gideriz diyodum ama sonra vazgeçti üstüste olmasın iki kere ayrılık diye bide eşim ben yokken ki halini anlattı ecenin gönlüm el vermedi oynarken keyfi yerindeyken etrafa bakınıp ağlamaya başlaması eşimin göğsüne yatıp meme araması bazen ona anne demesi gibi dile getiremeselerde çok etkileniyolar kesin evet mecburiyetten bırakabilirim belki ama ben artık tatil vesaire için bırakamıııcamı anladım o benim süt kuzummm :ecrin_bebek:

Denizcim sende hoşgeldin evine (hem gerçek hem de sanal evine :) )

Biz de az önce babamızı yolcu ettik biraz duygusalız beni şimdiden eve dönüş,yol korkusu falan kapladı oğluşla tek başına gitcez yine 2 hafta sonra biletimizi aldık önce 3 saatlik izmire ordan uçakla ankaraya inşallah durur yaaa durmazsa tek başına naparım bilmem..

Cimcime eceeee sıpa yaaa neler de yaparmış kız çocukları kendini belli ediyor sanırım gerçi çekmece karıştırmak bizde de şu an favori!:))

ooo o vazgeçilmezleri yaa erkek kız farketmez deryacım ikizler burcu böyle oluyo galiba ablamın kızı eline sopa geçirince lambaları kırmaya kalkardı ben de eceden bi gün öyle bi performans bekliyorum açıkcası işimiz çok zorrrrrrr çooooookkkkkkkkk

Enes artık yürüyor çok şükür...
Bana çok alıştı ayrılmak zor oldu.....
Çok fırlama bir dakika yerinde durmuyor..
Gören Allah yardımcınız olsun bunlar iyi günleriniz diyor....
3 tane azı gösterdi kendini onlarda tamamlanırsa 11 dişimiz olacak
Hava değişikliği hasta oldu yavru kuşum şimdi öksürüğü var hafifledi şükür ki....

hepinize slmlar kızlar evet serpilcim çok yoruldum ama bursa var cmtesi bide gerçi doğaçsız olcaz çok yorulmam bu sefer eve başlıcam yavaş yavaş pislik içinde önce uyutayım benim sıpayı diyorum ayak altında rahat vermiyo bize eceyede maşallah valla ben gördüğümde dedim zaten anneme bu cimcime çok akıllı diye bu ara doğaçta çok sevimli geliyo gözümüze evde fazla ağlamıyo uzanıyo kanepeye tv seyrediyo bayılıyom kendi kendine oynuyo bazen bizi aramıyo bugünleri görmeyi iple çekiyodum inşallah daha daha iyi olurlar denizcim sende hoşgeldin canım yuvana deryacım sanada iyi yolculuklar diliyorum canım hızlı yazıyom kızlar kusuruma bakmayın bazı harflere tam basamıyom eksik oluyolar ama siz anlıyosunuzdur sanırım sende hoşgeldin esracım herkes dökülüyo valla yavaş yavaş bi biz yeni izne çıkıyoz sanırım o da ramazanda malesef

[COLOR="DarkOrchid"]ayyyyy çok sevindim ya inşallah hep böyle olur herkes olur sayfasda valla canım sıkılıyo kızlar akşama kadar kimse olmayınca
esracım sende hoşgeldin [/COLOR]
derya yolculuk inşallah zor olmaz teoyla yalnız eşya taşı filan nasıl hallediceksin
ayşegül maşallah diyorum doğaça başka bişey demiyorum yaa ece tvyi iyice unuttu nerdeeeee yatcakda izliiicek ama acayip babacı hani öpücük diyorm geliyo beni öpüyo sonra babasına bakıyo gidiyo onuda öpüyo ama önce onu öpünce glip beni öpmüyo sıpa eeeee olsun o kadar akşama kadar babişi ilgileniyo nede olsa bu arada ayşegül şu mısırlı mamadan veriyomusun hala doğaça biz eceye veriyoruz da onu sütemi koyuyoduk üstünde suyla hazırlayın diyo ya ben sütle hazırlıyorum ağır gelmezmi acaba anca aklıma geldide :S

ben süte koyuyorum canım ya o suyla hazırlama hani üstündede dikkat et en son 6 aydan başlar diyo bizim sıpalar çorba herşey yiyo artık daha çok kalsiyum alsın diye veriyom doğaçta çok seviyo kaldıramıcak bişey yok anlıcan şu an doğaçta kansızlık vitaminsizlik yoksa ona bağlyorum ben başka bişeyi bu kadar yemiyo çünkü

bende öyle yapıyorum çok da sevyo ama ecede hem kansızlık var biraz hemde ne bilim suyla hazırlayını görünce daha yeni farkettim onuda siz varken diyorum suylamı yapmıştık biz hatırlayamadım
ayyyyy bebişimi ondan mahrum bırakmam en sevdiği şey bayaada tok tutuyo gerçekten eşim yemek yediremeyince uyuturken içiriyo gündüz iyi oluyo ama 1 kiloya yakın süt içiyo gün içinde 400 cc yi geçirme demişti dr neysee boyudauzadı haa ondanmı yoksa
bu arada eskişehirde o mmayı 2 liraya alıyoduk brda 3,25 yuh dedim ya ne kadr kazıkçılar valla varsa yoksa insanın kendi memleketi

mısırlı mama nasıl bısey canlarım banada anlatın hele bı bende alam adı ne markası ne ?

deryacımm evemı dönuyorsunuz canım.. umarım yolculuk cok cok rahat gecer..? asrın nasıl oldu huysuzlukları dışlerı?

mısırlı mama nasıl bısey canlarım banada anlatın hele bı bende alam adı ne markası ne ?

canım mısırlı yada buğdaylı pirinçli farketmiyo hero baby kullanıyom ben uygun fiyatı diye bazen bebelac oluyo normal bildiğimiz muhallebiler var ya hazır süte katıp çalkalıyom memesinide deldim biraz biberonun koyu kıvam olduğunda gece veriyom 12 gibi sabaha kadar tok tutuyo

tamamdır tatlımm aklımda olsun..

bız de Aralımla evı dagıtıyoruzz babamızz derlemış toplamışş heuhehe :)))
yemek yedık az once şımdı uyutacagım ogluşumu sonrada tekrar dagıttıgımız yerlerı toplıcamm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…