deryacımm evemı dönuyorsunuz canım.. umarım yolculuk cok cok rahat gecer..? asrın nasıl oldu huysuzlukları dışlerı?
ayşegülcüm fotolar çok güzel doğaçta maşallah çok yakışıklı ısırıyorum onugamyoncuiremsu
denizcim evine geldin hoşgeldin bu yadırgamalar normal bende tatilden geldikten sonra normal hayata alışmam zor olmuştu:smiley-cool:
kuzucum sende hoş geldin özlemiştik seni yaa eneside öpüyorum
deryacım bizimkide artık dolap karıştırıyo çok meraklı yaaaa
Kızlar ya ben Asrına süt içirmiyorum tadını sevmedi napsam sevdiremedim nesquikli verdim olmadı,aptamil verdim olmadı her türlü denedim alıp tadına bakıp yerlere döküyor,oyun oynuyor daha da zorlarsam ağlamaya başlıyor nolcak böyle yaaa içmesi lazım anne sütünü kesince içermi acep?sanırım aynı tadı arıyor aynı olmadığını anlayınca da.. mamalarına koyuyorum o da az miktarda tabi.. siz nasıl alıştırdınız?
ben kahvaltılarına hala bazen karışım yapıyorum dediğiniz gibi toz (mısırlı,meyveli,pirinçli, vs.. mamalardan) yanına labne,ceviz,bal,püre meyve ve süt koyup yediriyorum güzelce yerse yani 10 tatlı kaşığı kadar falan içim rahat oluyor karnı tok diye akşam üzerine kadar yemek diye zorlamıyorum yoğurt,danino vs atıştırmalarla geçiriyorum öğleni.. bir de kahvaltılarımızın en gözdesi bu aralar peynirli yumurta yanında domates,salatalıkla seviyor
yok canım henüz dönmüyorum 2 hafta sonra bugün eşim ankaraya gidince yolculuk falan gözümde büyüdü ondan yazdım.. serpilcim babam arabayla izmire götürecek izmirde kuzenim de var o da yolcu etmeye gelecek bavulları falan verirken onlar yanımda olur artık Asrın da yürüyor (akçaya gelirken zor oldu tam yürümediği için kucağımdaydı,elimdede çanta falan derken binerken biraz zorlanmıştım)umarım sakin ve sağlıklı bi şekilde evimize döneriz.. gerçi hiç dönesim yok kayınvalidemler de dönmüşler onlarla yüzyüze gelmek istemiyorum olayları biliyorsunuz hala hiç aramadılar ( ben saygısızlık yapmışım ,kendileri haklı yani!!!) gidince de oğluşu görmek isteyecekler ben eşime onların evine oğlumu göndermem geleceklerse benim evime gelip sevecekler dedim yani bi şekilde karşı karşıya gelinecek mecburen offf dışarda falan görseler (bensiz) boşanmış aile çocuğu gibi bi durum olacak amannnn ne biliyim işim iş dönünce yani bir de bayram falan gelecek gitmesek küslük iyice büyüyecek bilmiyorum bu aralar kafam çok dolu yine psikolojim altüst olmuş durumdayım..
Esracım hoşgeldin sen de canım özlettin kendini,havadisler nasıl tatil işe yaradımı?
çok fena oldu bu aralar denizcim sormuşsun unuttum yazmayı o huysuzlukları azaldı ama hala tek başına gezmeye falan çıkaramıyorum pusette oturmuyor,kucak diye ağlıyor vs.. babmız 1 hafta boyunca yine kucağa çok pis alıştırdı umarım beni üzmez yoksa babamızı bol bol anıcam :))) çok bilinçlendi bu aralar tabi benim yeğenlerin içinde olması da büyük etken amcamlar,halamlar,komşular vs. derken insanlara da alıştı iyice (biraz yabaniydik de )3 gün sonra kuzenimin bebği de geliyor teodan 3,5 ay büyük onunla oynarlar diye ümit ediyorum..
bu aralar ben ne söylersem tekrar etmeye dilini döndürmeye çalışıyor sıcak tencere kapağına dokunup sıcak diyorum o da dokunup cakk cakkk diyo falan ya da maması bitince bittiiii diyorum onu söylüyor,k
tediiii diye kedinin peşinde dolanıyor hatta bacağından ,kuyruğundan tutup kaldırmaya çalışıyor hayvanı tırmık yiycek diye ödüm patlıyor..
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hatunlarrr gunaydınnnnn guzel bayööönnnlerrrrrr :)
Aral dun hıc uyumamıştı sadece tum gun 30 40 dk arası bışey uyudu gecede 10,30 11 gıbı yattı ve sabah 7,30 da ayağa dıkıldı yaa sızın cocuklarınızda uykuyu boyle sevmıyormuu? hıc uyumasa bılee uyudugunda sabahın körunde kalkıyor ..
ayşegülcüm düğünde çektirdiğiniz fotoyu gördüm çok güzel olmuşsun ayrıca doğaçta çok tatlı bir sıpa olmuşş maaşallah
sağol canım hoşbulduk...
enes geç yürüdü konuşması da hala gelişmedi anne diyor herşeye...
söylediklerimizi taklit etmeye çalışıyor ama beceremiyor anlamsız kelimler dökülüveriyor....
dün kucağıma aldım şarkı söylüyorum benim annem güzel annem diyee oda benimle mırıldanıyor....
net kelimelerimiz anne - aç - atta - çok fazla net kelimemiz yok onun dışında bıdır bıdır ağzının içi laf dolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?