2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegülcüm fotolar çok güzel doğaçta maşallah çok yakışıklı ısırıyorum onugamyoncuiremsu

denizcim evine geldin hoşgeldin bu yadırgamalar normal bende tatilden geldikten sonra normal hayata alışmam zor olmuştu:smiley-cool:

kuzucum sende hoş geldin özlemiştik seni yaa eneside öpüyorum

deryacım bizimkide artık dolap karıştırıyo çok meraklı yaaaa

Kızlar ya ben Asrına süt içirmiyorum tadını sevmedi napsam sevdiremedim nesquikli verdim olmadı,aptamil verdim olmadı her türlü denedim alıp tadına bakıp yerlere döküyor,oyun oynuyor daha da zorlarsam ağlamaya başlıyor nolcak böyle yaaa içmesi lazım anne sütünü kesince içermi acep?sanırım aynı tadı arıyor aynı olmadığını anlayınca da.. mamalarına koyuyorum o da az miktarda tabi.. siz nasıl alıştırdınız?
ben kahvaltılarına hala bazen karışım yapıyorum dediğiniz gibi toz (mısırlı,meyveli,pirinçli, vs.. mamalardan) yanına labne,ceviz,bal,püre meyve ve süt koyup yediriyorum güzelce yerse yani 10 tatlı kaşığı kadar falan içim rahat oluyor karnı tok diye akşam üzerine kadar yemek diye zorlamıyorum yoğurt,danino vs atıştırmalarla geçiriyorum öğleni.. bir de kahvaltılarımızın en gözdesi bu aralar peynirli yumurta yanında domates,salatalıkla seviyor

deryacımm evemı dönuyorsunuz canım.. umarım yolculuk cok cok rahat gecer..? asrın nasıl oldu huysuzlukları dışlerı?

yok canım henüz dönmüyorum 2 hafta sonra bugün eşim ankaraya gidince yolculuk falan gözümde büyüdü ondan yazdım.. serpilcim babam arabayla izmire götürecek izmirde kuzenim de var o da yolcu etmeye gelecek bavulları falan verirken onlar yanımda olur artık Asrın da yürüyor (akçaya gelirken zor oldu tam yürümediği için kucağımdaydı,elimdede çanta falan derken binerken biraz zorlanmıştım)umarım sakin ve sağlıklı bi şekilde evimize döneriz.. gerçi hiç dönesim yok kayınvalidemler de dönmüşler onlarla yüzyüze gelmek istemiyorum olayları biliyorsunuz hala hiç aramadılar ( ben saygısızlık yapmışım ,kendileri haklı yani!!!) gidince de oğluşu görmek isteyecekler ben eşime onların evine oğlumu göndermem geleceklerse benim evime gelip sevecekler dedim yani bi şekilde karşı karşıya gelinecek mecburen offf dışarda falan görseler (bensiz) boşanmış aile çocuğu gibi bi durum olacak amannnn ne biliyim işim iş dönünce yani bir de bayram falan gelecek gitmesek küslük iyice büyüyecek bilmiyorum bu aralar kafam çok dolu yine psikolojim altüst olmuş durumdayım..

Esracım hoşgeldin sen de canım özlettin kendini,havadisler nasıl tatil işe yaradımı?

Bizim saçlarımız halaaa duruyor kıyamıyorum iyice uzadılar lülük lülük çok tatlı oldular ama herkes üzerime geliyor önüne gelmesin diye küçük belli olmayan siyah bir toka takıyorum ama bazen kız zannediyorlar (gıcık oluyorum gerçi yüzümüz gayet sert erkek ) hafta sonu dedemizin program yaptığı restoranta gittik ailece çok eğlendik önce büyük yeğenim ardın da annesi yani ablam ( doğum günü çocuğu )sahneye çıktı şarkı söylediler babamla güzel bir haftasonuydu haaa nerden geldim bu konuya orada bi çocuk vardı onun saçlarını çok beğendim öyle yapabilirmiyim Teonun saçlarını diye düşündüm resmini çektim (durun ekliyim) hem uzun,hem çok sevimli hem de çok modern duruyordu

..

Son düzenleme:
çok fena oldu bu aralar denizcim sormuşsun unuttum yazmayı o huysuzlukları azaldı ama hala tek başına gezmeye falan çıkaramıyorum pusette oturmuyor,kucak diye ağlıyor vs.. babmız 1 hafta boyunca yine kucağa çok pis alıştırdı umarım beni üzmez yoksa babamızı bol bol anıcam :))) çok bilinçlendi bu aralar tabi benim yeğenlerin içinde olması da büyük etken amcamlar,halamlar,komşular vs. derken insanlara da alıştı iyice (biraz yabaniydik de )3 gün sonra kuzenimin bebği de geliyor teodan 3,5 ay büyük onunla oynarlar diye ümit ediyorum..
bu aralar ben ne söylersem tekrar etmeye dilini döndürmeye çalışıyor sıcak tencere kapağına dokunup sıcak diyorum o da dokunup cakk cakkk diyo falan ya da maması bitince bittiiii diyorum onu söylüyor,k
tediiii diye kedinin peşinde dolanıyor hatta bacağından ,kuyruğundan tutup kaldırmaya çalışıyor hayvanı tırmık yiycek diye ödüm patlıyor..

Esra ve nuran face adresiniz varmı? varsa özelden yazsanıza biz tüm kızlar (yani demirbaşlar:)) birbirimizi ekledik siz yoksunuz

gece gece sıpa uyandırdı beni bir de çok sinir bozucu bir sivrisinek bende hızımı alamadım yazdıkça yazmışım ha haaaa şimdiden günaydın hepinize!

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hatunlarrr gunaydınnnnn guzel bayööönnnlerrrrrr :)

Aral dun hıc uyumamıştı sadece tum gun 30 40 dk arası bışey uyudu gecede 10,30 11 gıbı yattı ve sabah 7,30 da ayağa dıkıldı yaa sızın cocuklarınızda uykuyu boyle sevmıyormuu? hıc uyumasa bılee uyudugunda sabahın körunde kalkıyor ..

bızım 4 tane dişimiz var ama eller bogazına kadar agızda dolanıyor .. baktım ust yanlardan da cıkacak bellı bellı duruyor hepsı ..

yahuu bişey sorucam ader nerelerde yaa.. ne olursa olsun gırer ıkı satır yazardı duraamazdı .. ne oldu bu hatunaa bılen goren varmı bacılarrrrrrrrrrrrrrrr :)) ?

HOŞBULDUK CANIM BENDE ÇOK ÖZLEDİM.....

DERYACIM BENİMKİDE SÜT İÇMİYOR, PEYNİR YEMİYOR, YOĞURT SEVMİYOR, ALIŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUM AMA IHIHIHHHHHH NASIL OLACAK BİLMİYORUM MEMEDENDE BU YÜZDEN KESEMİYORUM.... BİBERONLA SÜTÜ VERİYORUM GÖRSEN NASIL İTTİRİYOR...

sıkma canını herşey olacağına varır evlerine göndermicem diye de kendini yıpratma bence görmek isterseler eşin götürsün hem senin için daha iyi olur yüzyüze gelmiş olmazsın...

Esracım hoşgeldin sen de canım özlettin kendini,havadisler nasıl tatil işe yaradımı?

hoşbulduk canım...

tatil yaramaz mııı :tomato: kiloları aldım geldimmmm
bunun yanında bol bol moral depoladım zemuszemus
eneste kalabalığa alıştı şimdi evde zorlanıyoruz....
erkeklere bayılıyor kızları pek sevmiyor....
geceleri kurt gibi kaynıyor napıcam ben bu yaramazla bilmiyorummmm

deryacım bizimki de kedi kovlayanlardan
bende korkuyorum bir zarar görücek diye

günaydııııınnnn herkese benim uyku manyaklığım bugün aştı kendini yeni kaltım onun için günaydın diyorum kızlar doğaç gece uyandı salladım uyumadı bende aramıza aldım ağladı azcık sonra yat dedim bak babada var dedim biraz mızırdandı baktı bende uyuyom uyudu aramıza sokulup alerji ilacı kullanıyorum bende uyku veriyo doğaç böyle uyanınca gece çekemiyorum hiç alıştı kuzumda annede tık yok uyuyo sıkılınca ama iyi oldu böyle olması alışsın artık sallamadan uyumaya
deryacım maşallah döktürmüşsün çok eğlendiğiniz bell teonun harekette süper bu arada saça bende kıyamıyom ailede herkes kıyamadı sözde 3e vurdurcaktık düğünden sonra kıyamadık bence sen sade önünü kes gözüne gelmesin ben öyle yaptım ank. doğaçın kakülünü kesiyom sadece arkaları uzuyo rıdvan dilmenin saçları gibi oldu bizimki düz olduğu için sallıyo saçlarını çok seviyo sallanmasını

estedacım ben senin adını blmiyorum kusura bakma deryanın deyimiyle demirbaşlardan sonra gelenlerde artık tutamıyorum isimleri yavaş yavaş alışcaz artık

adere gelince denizcim beni arıcaktı sözde ank.da vermiştim nomu aramadı sormadı kendi nosunuda vermediki ben arıyım nerde napıyo kimbilir

denizcim bizim 2aydır diş çıkmıyo 6 tane oldu ama son 3diş aynı anda çıktı baya bi mahvetti oğluşumu sıradakini bekliyoz altta 4 tane üstte 2tane oldu şey çok komik ya üsttekiler ayrık büyüyo dr. değişir daha o dedi değişmezse ayrık dişli olcak tarkan amcası gibi şanslı olur derler ayrık dişliler ama kötü örneklerde var :)

ayşegülcüm düğünde çektirdiğiniz fotoyu gördüm çok güzel olmuşsun ayrıca doğaçta çok tatlı bir sıpa olmuşş maaşallah

aynen denizcim benimki de uykuyu sevmiyor maalesef..... :1no2:

ayşegülcüm düğünde çektirdiğiniz fotoyu gördüm çok güzel olmuşsun ayrıca doğaçta çok tatlı bir sıpa olmuşş maaşallah

sağol esracım sende tekrar tekrar hoşgeldin artık yürümeyen kuzu kalmadı sanırım deniz ve sevdanın kızı benim oğlan erken yürüyenlerdi sanırım kızlar konuşmalar ne durumda bizde çok ilerleme yok hala inne baba dede mama bide suya buh diyo neden ilerlemiyo ya sizde ne durum şundan soruyom erken yürüyen geç konuşur dedi bi parkta kadının biri doğrumu diye merak ettik en erken aral yürüdü özellikle denizcim cvp yazsana bi sendedemi aynı

sağol canım hoşbulduk...
enes geç yürüdü konuşması da hala gelişmedi anne diyor herşeye...
söylediklerimizi taklit etmeye çalışıyor ama beceremiyor anlamsız kelimler dökülüveriyor....
dün kucağıma aldım şarkı söylüyorum benim annem güzel annem diyee oda benimle mırıldanıyor....
net kelimelerimiz anne - aç - atta - çok fazla net kelimemiz yok onun dışında bıdır bıdır ağzının içi laf dolu.

aynı esra dediğim kelime dışında arapça gibi bıcır bıcır anlamsız çok konuşuyo dolu ağzı seninde dediğin gibi ama serpilin ece biz gittiğimizdede maşallah baya net kelimeler kullanıyodu doğaça uzatırken oyuncağı net bi şekilde al diyodu yada ver diyodu maşallah ya inş. bizimkilerde başlar daha sevimli oluyolar bu arada doğaçın parmağı sıkıştı kapıya şimdi çok ağladı buzda koydurmuyo hareket ettiriyo bişey yok sanırım biraz şişti şimdi sustu biraz yedirdim mamasından ağrı kesici verdim baby tv izliyo şimdi ağlamıyo önemli değil herhalde duramazdı yoksa

selam kızlar
baya döktürmüşüz bakıyorumda
aceleyle okudum hepsini çünkii çooooooook işim var temizlik yapıyorum heryer batmış durumda 10 gündür ev kalabalıktı
zeynebi uyuttum şimdi vitrinin içini silicim
ya bizim zamanımızda bu tv üniteleri neden çıkmamıştı ya
(sanki yılların evlisiymişim gibi konuştum )
3 yıl önce varmıydı onlar kızlar
aldık bu vitrinleri temizle dur boşuboşuna sinir oluyorum ya
gerçi çok büyük değil ama
biraz daha zaman geçsin değiştirmeyi düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…