aynı esra dediğim kelime dışında arapça gibi bıcır bıcır anlamsız çok konuşuyo dolu ağzı seninde dediğin gibi ama serpilin ece biz gittiğimizdede maşallah baya net kelimeler kullanıyodu doğaça uzatırken oyuncağı net bi şekilde al diyodu yada ver diyodu maşallah ya inş. bizimkilerde başlar daha sevimli oluyolar bu arada doğaçın parmağı sıkıştı kapıya şimdi çok ağladı buzda koydurmuyo hareket ettiriyo bişey yok sanırım biraz şişti şimdi sustu biraz yedirdim mamasından ağrı kesici verdim baby tv izliyo şimdi ağlamıyo önemli değil herhalde duramazdı yoksa
geçmiş olsun.... kuzucuğa :teselli:
slm kızlar
bugün yoğundum pek giremedim ayşegül nasıl oldu doğaç ın parmağı canım kıyamam kuzuma yaaa ekmek filan çiğneyip koyarlar ya bide metal para filan aklıma geldi bak şimdi şişin inmesi için onu koyabilirsin
konuşma konusuna gelince ece nin maşallahı var o konuda bayaa bayaaa anlatıyo derdini hergün tlf babasına getirip anni anni diyomuş beni arıyolar ben konuşunca o da karşıdan annee annnneee diyodu bugün yanımda olsa ısırcaktım yanaklarından bileziğini tlf a geçirmiş aaaa aaaaaa diye şaşırıyo bide çok seviyo bilezikleriyle oynamayı
suya brrrrr diyo resim albümünde görümcemin oğlunun resmini gördü hemen emiy dedi artık albümün adı emiy oldu
tlf eline alıyo emiy ece gel abi aba filan diyo onun dışındada sürekli şarkı söylüyo konuşuyo ali babanın çiftliğini söylüyo ama bizim baktığımızı görünce utanıyo yoksa videoya çekip koyucam facee bakalım biraz alışsında çekerim belki utanmaz o zaman
canım adım nuran opuyorumnanaktanestedacım ben senin adını blmiyorum kusura bakma deryanın deyimiyle demirbaşlardan sonra gelenlerde artık tutamıyorum isimleri yavaş yavaş alışcaz artık
yerim senin dötüşünü
bizimkide çok fazla belli kelimeler söylemiyo ama çenesi düşük kendi çapında takılıyo:)))ayşegülcüm konuşma olayına değinmişsin
zeynepte ben ne darsem tekrerlemeye çalışıyor maşallah
tabi birebir değil ama çok tatlı çıkıyor kelimeler ağzından
günaydııııınnnn herkese benim uyku manyaklığım bugün aştı kendini yeni kaltım onun için günaydın diyorum kızlar doğaç gece uyandı salladım uyumadı bende aramıza aldım ağladı azcık sonra yat dedim bak babada var dedim biraz mızırdandı baktı bende uyuyom uyudu aramıza sokulup alerji ilacı kullanıyorum bende uyku veriyo doğaç böyle uyanınca gece çekemiyorum hiç alıştı kuzumda annede tık yok uyuyo sıkılınca ama iyi oldu böyle olması alışsın artık sallamadan uyumaya
deryacım maşallah döktürmüşsün çok eğlendiğiniz bell teonun harekette süper bu arada saça bende kıyamıyom ailede herkes kıyamadı sözde 3e vurdurcaktık düğünden sonra kıyamadık bence sen sade önünü kes gözüne gelmesin ben öyle yaptım ank. doğaçın kakülünü kesiyom sadece arkaları uzuyo rıdvan dilmenin saçları gibi oldu bizimki düz olduğu için sallıyo saçlarını çok seviyo sallanmasını
estedacım ben senin adını blmiyorum kusura bakma deryanın deyimiyle demirbaşlardan sonra gelenlerde artık tutamıyorum isimleri yavaş yavaş alışcaz artık
adere gelince denizcim beni arıcaktı sözde ank.da vermiştim nomu aramadı sormadı kendi nosunuda vermediki ben arıyım nerde napıyo kimbilir
denizcim bizim 2aydır diş çıkmıyo 6 tane oldu ama son 3diş aynı anda çıktı baya bi mahvetti oğluşumu sıradakini bekliyoz altta 4 tane üstte 2tane oldu şey çok komik ya üsttekiler ayrık büyüyo dr. değişir daha o dedi değişmezse ayrık dişli olcak tarkan amcası gibi şanslı olur derler ayrık dişliler ama kötü örneklerde var :)
aynen denizcim benimki de uykuyu sevmiyor maalesef..... :1no2:
sağol esracım sende tekrar tekrar hoşgeldin artık yürümeyen kuzu kalmadı sanırım deniz ve sevdanın kızı benim oğlan erken yürüyenlerdi sanırım kızlar konuşmalar ne durumda bizde çok ilerleme yok hala inne baba dede mama bide suya buh diyo neden ilerlemiyo ya sizde ne durum şundan soruyom erken yürüyen geç konuşur dedi bi parkta kadının biri doğrumu diye merak ettik en erken aral yürüdü özellikle denizcim cvp yazsana bi sendedemi aynı
selam kızlar
baya döktürmüşüz bakıyorumda
aceleyle okudum hepsini çünkii çooooooook işim var temizlik yapıyorum heryer batmış durumda 10 gündür ev kalabalıktı
zeynebi uyuttum şimdi vitrinin içini silicim
ya bizim zamanımızda bu tv üniteleri neden çıkmamıştı ya
(sanki yılların evlisiymişim gibi konuştum )
3 yıl önce varmıydı onlar kızlar
aldık bu vitrinleri temizle dur boşuboşuna sinir oluyorum ya
gerçi çok büyük değil ama
biraz daha zaman geçsin değiştirmeyi düşünüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?