2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegülcüm konuşma olayına değinmişsin
zeynepte ben ne darsem tekrerlemeye çalışıyor maşallah
tabi birebir değil ama çok tatlı çıkıyor kelimeler ağzından

deryacım teonun yaptığı hareketi zeynepte yapıyo uzun zamandır çok hoşuna gidiyo onunda
eskiler eğer kapıya doğru yapıyosa misafir gelicek derlermiş :)))

geçmiş olsun.... kuzucuğa :teselli:

slm kızlar
bugün yoğundum pek giremedim ayşegül nasıl oldu doğaç ın parmağı canım kıyamam kuzuma yaaa ekmek filan çiğneyip koyarlar ya bide metal para filan aklıma geldi bak şimdi şişin inmesi için onu koyabilirsin
konuşma konusuna gelince ece nin maşallahı var o konuda bayaa bayaaa anlatıyo derdini hergün tlf babasına getirip anni anni diyomuş beni arıyolar ben konuşunca o da karşıdan annee annnneee diyodu bugün yanımda olsa ısırcaktım yanaklarından bileziğini tlf a geçirmiş aaaa aaaaaa diye şaşırıyo bide çok seviyo bilezikleriyle oynamayı
suya brrrrr diyo resim albümünde görümcemin oğlunun resmini gördü hemen emiy dedi artık albümün adı emiy oldu
tlf eline alıyo emiy ece gel abi aba filan diyo onun dışındada sürekli şarkı söylüyo konuşuyo ali babanın çiftliğini söylüyo ama bizim baktığımızı görünce utanıyo yoksa videoya çekip koyucam facee bakalım biraz alışsında çekerim belki utanmaz o zaman

serpilcim elimizi sürdürmüyoki bi türlü soğuk suya tutuyom zorla anca uyandı şimdi bi ağlamalar sorma artık üstünü giydirdim annemle aşağıda bisikletine biniyo ağlamıyo düzelir inş. aşırı bi şişlik yok bakınca normal gözüküyok çok fark yok diğer parmağıyla

estedacım ben senin adını blmiyorum kusura bakma deryanın deyimiyle demirbaşlardan sonra gelenlerde artık tutamıyorum isimleri yavaş yavaş alışcaz artık
canım adım nuran opuyorumnanaktan

Teyzoşlarrrrrr günaydınnnnnn!!!!:)))
yerim senin dötüşünü
ayşegülcüm konuşma olayına değinmişsin
zeynepte ben ne darsem tekrerlemeye çalışıyor maşallah
tabi birebir değil ama çok tatlı çıkıyor kelimeler ağzından
bizimkide çok fazla belli kelimeler söylemiyo ama çenesi düşük kendi çapında takılıyo:)))

günaydınnn kıslarrrrrrr
ayşegül nasıl oldu doğaç ın parmağı ecede dün çekmeceye sıkıştırdı hiç yapmazdı ama sert kapattı cadı ağladı bi süre ama geçti önemli bişey değil onunki bide dün banyoda düşmüş en korktuğum şey Allah tan paspasın üstüne düşmüş hemen giriveriyo yaa babası bezini değiştirip dötünü yıkamış sonra banyoyu yıkayım demiş oda kapıdan bakarken dalmış içeri çok şükür bişey olmamış babannemiz geliyo haftaya yaşasınnnn eve gidip bi de yemek yapmak ne zor yaw -tatlicadiarzu-

eskişehirdeyken guatr ameliyatı oldu kayınvalidem patoloji sonuçlarını bekliyoduk dün pzt almışlar kötü demiş dr ankaraya sevketmiş eylüle gün almışlar tahlil için inşallah önemli bişey çıkmaz kızlar dualarınızı esirgemeyin Salat-ı Tefriciye başladım onun için inşallah bitirebilirim zamanında Allah ım şifa versin belki sadece ilaç tedavisiyle geçicek eğer iyi temizlenmişse tekrar ameliyat gerekmiicek inşallah gerekmez ona canımız sıkıldı bizimde

derya teo nun pozu çoook güzel nasıl da bakmış kıvırcıım yerim onu ece eskişehirde çok yapıyodu ama artık yapmıyo şimdilerde sepetleri tencereleri ters çevirip üstüne çıkıp oynamak en sevdiği şey dün düdüklüyü makineden çıkarıp dolabı bağlamıştım kapağını açıyo diye orayı açana kadar yerdeydi bi baktım sandalyeden tutnmuş çıkmış üstüne batıcak bi yerine sapı haberi yokk offffffffffffff yaramz bunlar yaramaz
bu arada esracımm hoşgeldin unuttum sanırım yazmayı diyorum esra ayşegül ben her sabah girerdik kimseler yok sıkılıyorum neyse şenlend artık burasıda tatil bittiiiiiiii:1ninca:

baya diş cıkarmış doğaç bılmıyordum .. cok zor olmuşturr bızım 4 tanede erıdık resmen yaa.. sımdı dıgerlerı gelıyor off off

aynen denizcim benimki de uykuyu sevmiyor maalesef..... :1no2:

esracım hoşşgeldın canım bnm tatıl nasıl gectı .. ne zaman duzene gırecek bunların uykusu yaaa 6 aydan sonra gırer dedıler yok anacım nerdeee :jeyyar:

valla ayşegul Aral cabuk ta konuştu ama şöyle ki konuştugu cogu kelımeyı degıstırıyor unutup yerıne başkalarını soyluyor dede anneanne eniiee baba dıyor ama babayı demıyor artık mesela.. aydede fıks lafımızz asla unutmuyor onu .. hadi diyor attürk fln dıyordu şımdı onuda bıraktı yanı kelımelerı degıstırıp konusuyor .. bırde cok konusuyor ama anlamsız anlamsızzz kendı kendınee yururken fln evın ıcınde bıseyler mırıldanıyor ama bı anlamı yok (en azından bızım dılımızde yok belkı bebekcede vardır ) sırnaşık şey
bırde kız bebekler cok dıllı oluyorlar ablamın kızı 1 yasında baya sey konusuyor maşalalhh

sevda bende oda takımımı alırken vıtrını cıkarmıstım ıcınden cok rahat boylee ztn yerım yok bnm olsada almazdım gercı cunku dedıgın gıbı temızlemek gerekıyor sureklı .. bekarken bızım evde eskıdenn vardı canım cıkardı ıcını boşalt yıka sıl ortulerını yıka utule ser ohhooo sonra anneme attırmıstım kendı evımede almadım
Allah kolaylık versın sana

günaydın kızlarrrrr serpilcim geçmiş olsun canım ya çok üzülüyo insan iyi allahtan fazla bişey olmamış dün doğaçın ezilmişti baya akşam neşesi normale geldi rahat uyudu sabahta neşeli uyandı annem dışarı çıkarmıştı ağlıyo diye üst komşum hemşire onları görmüş annem göstermiş oynatabiliyosa sorun yok demiş buz koysaydınız demiş koydurmadı demiş annesi biraz dokundurabildi demiş o da yeter ona demiş ağrı kesici verin demiş verdik demiş düzelir merak etmeyin demiş şiş biraz demiş o kadar şimdi oyun oynuyo şükür kayınvalidene acil şifalar diliyorum canım inş. sonuçlar temiz çıkar

denizcim doğaçta çok güzel deel deeel diyodu elini bay bay yaparken ba ba ba diyodu unuttu hepsini mırıldanmalar meşhur zaten bide bugün anladı mamayı sadece mamaya demiyomuş ben ev eşyalarının adını öğretmeye çalışıyodum doğaça meğer lambayada mamba diyomuş anlamıyodum şimdi keşfettim mama yerkende yemek istemeyincede mama diyodu diyorumki ondada tamam demek istiyo kendi kendine konuşurken işaret parmağını havaya kaldırıp karışık karışık bıcırdanıyo sürekli evet dediğin gibi kızlar konuşma konusunda daha becerikli erkekler biraz daha yavaş geç konuşcak olsa bu kadarınıda diyemezdiler benim amcamın küçük kızı 4 yaşında konuştu yengeme soruyorum doğaç kadarken mama anne baba diyebiliyomuydu diye diyemiyodu hiç bi kelimeyi dedi demekki o kadar zaman almıcak

bu arada nurancım tekrar memnun oldum canım tanıştığıma ben özelden face adresimi veriyorum ekle ok.

tünaydınnnnnnn!
bi daha öyle uzun uzun 4-5 msj yazmıycam sorduklarım arada kaynıyor yaaaa..:umursamaz:
kızlar süt olayını nasıl alıştırdınız?
saç modeli nasıl sizce?bir de stüdyo fotoğrafı çektiren varmı?biz saçlarımız gitmeden önce çektirelim istiyoruz..

Kıyamam Doğaçımın parmaklarına umarım bugün daha iyidir onların bi yerine bişey olcak diye ödüm patlıyor çok minicikler,korumasızlar bizde Ece gibi az önce kayıp düştük banyoda güm diye,dün yataktan düştü ve her an bekliyorum elini kapıya sıkıştırcak diye (evin kapıları çok fena jilet gibi )sağ salim bi gidebilseydik evimize..

kızlar ya ben çok kilo aldım bu yaz evde otur otur ,denizde soğuk gitmiyoruz kaç gündür bahçeye havuzu doldurup oynatıyorum (gerçi denize gitsekte kendi başıma yüzdüğüm 5 dakikayı geçmiyor malesef) yani öyle böyle derken ben yine zar zor verdiğim kiloları gram gram geri alıyorum malesef bir de temiz hava iştah mı açıyor nedir acayip açık ablam da yanıma destek offff offff acısı ankarada çıkacak bunların soğuklarda yürürken..

tunaydınnnnn

bunu teyzesı getırmış ıngılterden oluyormu dıye gıydırdım o an resmını cektım sızın ıcın.. bı suru cici getırmış yazlık kışlık ıkı tanede ayakkabı getırmış bırı spor ama o olmadı kuzum ayakına yaaaa 20,5 numara almş şaşkın ablam

deroo ben uyudugundaa veryorum sut baska turlu ımkanı yok almıyorr bacımmm
reım olayına gelınce cektır mutlakaa... sacları harıka teonun maşallah

kılolar ıcın cok kızıyorum sana yaaa yazın veremezsen kışın nası vercenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…