2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Serpilcim çok geçmiş olsun,moralinizi yüksek tutun umarım sonuçlar iyi çıkar canım!

Ayşegül Teo da Doğaç gibi aynı parmağını kaldırıp bıdırdanıyor çok tatlı oluyor laf yetiştiriyor resmen,dünden beri dedesinin arkasından da ağlamaya başladı erkeklere ve özellikle de dedelere karşı zaafı var resmen..

gitti bak şimdi neyse kısaca yazayım yine deryacım ver şu kilolarını kuşum ya sıcak bak hava kavun karpuz ye hafif ye kışın zor vermek temelli eve kapancan kışın

denizcim kız çocuğu planı var herhalde ayy bende korkuyom hamileyim diye 8 gün gecikti reglim gerçi dikkat ediyoz ama rüyamdada gördüm hamileyim diye tırstım baya üzüldüm hamleyim diye yaaa çok erken daha doğaçla zaten zor başediyom 2. şu an olmasın mümkünse

yok anacımmm suan bende almayayım mumkunseee ılerdee cok ılerdeee

8 gun az buz deılmıs ama aysegul bende tırstım sımdıkkk:1shok:

ayşegül benim de günüm geçti bende tırsıyorum....

denizcim tatilimiz çok güzeldi....
bu arada kız papuçları çok güzel..... aral da çok tatlı... maaşallah.....

serpilcim geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin.

deryacım bende tatilde kilo aldım maalesef..... veremiyorum ya... veremiyorum....

erdek nasıldı esracım bende gunu bırlık orya gıdelım dıyorum eşımee gıdelım mı sence tavsıye edermısın?

bu arada cocukla nasıl yıyorsunuz yaa aral bı dk bırakmıyor benı....

kızlar fotolar çok tatlı hepinizin maaşallah kuzulara...nazar değmesin..

deryacım sütü özellikle sen doğrudan inek sütü vermeye başla bence bırak aptamili fln..biberona koy ver önceleri istemiyorlar ben 2 aydır uğraşıyorum ilk kez dün içti şaşırdım sen her gün dene en sonunda tadına alışıyorlar bir de yaptığın şeylerin içine koy ben mesela muhallebisine kahvaltısına koyuyordum tadına alışıyorlar öyle öyle ama istikrarlı bir şekilde vermen önemli merak etme en sonunda içiyorlar...

biz vize için rüyayı stüdyoda fotoğraf çektirmiştik hiç durmadı hep ağladı en sonunda benim kucağımda çektiler beni sonra sildiler montajla zor yani ama belki de durur seninki..doğum gününde de çektirecektik ama durmadığı için götürmedik artık 2 yaş fotosu çektirebiliriz inşallah..

bizim de alt ve üst azılar çıktı sonunda sanırım artık köpek dişlerinin acısı başladı ama azıların çıkması çok uzun sürdü tam iki ay hep parmakları ağzındaydı gerçi hala öyle ama şimdi az da olsa rahatladı..toplam 11 dişimi var..bir de rüyanın alt kesici dişler oluyor ya 4 tane onlardan sadece 3 ü çıktı sağ taraftaki yok ne biçim birşey anlamadım çıkmayacakmı yoksa???çok komik duruyor..

neyse kızlar hepinizi öptüm evde tadilat oldu onun temizliğiyle uğraşıyoum bir ara gene girerim öptüm hepinizi..

denizcim bu arada aral ın cicişleri güle güle giysin çok tatlı kız patilerine de bayıldım çok güzeller allah gönlüne göre bir kız bebiş verir inşallah...

Saol sibelcim valla denemediğim hali kalmadı sütün ama asıl sek süt olarak alışması en iyisi tabi az önce coco popslardan yiyordu yeğenler Asrına da koydum sütüyle beraber yedi ve sevdi en iyisi yavaş yavaş çaktırmadan alıştırmak (gerçi bende içmiyor diye peynir,yoğurt,puding,mamsına vs herşeyi sütle yapar oldum) ablam sütten kesince alışır kıyas yapıyordur diyo bakalım her gün sıkılmadan deniycem..

Bizde de tamirat var ustalar falan evin içi toz toprak çocuklarla zor yawww..kolay gelsin canım..

slm kızlar sağolun iyi dilekleriniz için
ayyyy kızımla babası pazar alışverişine çıkmışlar halimize bakarmısınız yaa anne çalışıyo baba evde çocuk bakıyo bide iki gündür ece uyuynca bulaşık filan yıkamış dedim aşkım napıyosun bırak tezgahın üstünde nasıl olsa diziyorum makineye Allah başımdan eksik etmesin çok yardımcı bana

deryacım sütü ece hep güzel içerdi ben yaşından önce alıştırdım ama tabii dün akşam nazlandı akşamları dışarı çıkarınca böyle oluyo sapıtıyo uyumak istemiyo yemiyo içmiyo nazar değiyo acayip eve kapatamıyosun içmeden uyudu zor bi geceydi zaten son zamanlarda iştah yok neyse diyorum babannesi gelince düzene girer
neyse sütü sever genelde yemek yemediğinde içiriyo eşim içmem demiyomuşşş

fotoya gelince eskişehirde hep dedim çok güzel bi stüdyo var orda çektirelim diye ama ameliyat filan çıkınca gidemedik bide ecede hiiiç durmuyo saçını da kestirmek istiyorum mesela ucundan accık ondada durmaz kesin naparım bilmem teo durursa çektirin bence

deniz hediyeler süperrr bebiş daha beklesin ayşegül sende hamile değilsindir inşallah noluyo kızım size böyle uzun ayrılıklardn sonra bi bebiş mi geliyo yoksammmmmmmmmmmmmmmzemuszemus

Ayşegül ve Esra ben de bu aydan korkuyorum tedirginim günümün gelmesini bekliyorum umarım 2010 ..anneleri olarak devam etmeyizzz!ben hiç hazır değilim buna! Denizcim sende başlamışsın yeni bebek telaşına :)) çok kaptırma canım kız olsun diye çevremde çok var kuzenim ikinciye hamileydi aylardır kız olcak kesin diye dolandı şimdi cinsiyeti erkek çıktı büyük bi hayal kırıklığı..bende çok istiyorum bi kızım olsun herşeyin hayırlısı zamanı gelince hepimize Allah gönlümüze göre verir inşallah!

erdek nasıldı esracım bende gunu bırlık orya gıdelım dıyorum eşımee gıdelım mı sence tavsıye edermısın?

bu arada cocukla nasıl yıyorsunuz yaa aral bı dk bırakmıyor benı....

Teoşun yemediklerini yiyorum çoğu zaman sanırım ondan! :))) bir de ne olursa olsun asla yemeğe zaman bulurum soğusa bile yerim yani affetmem canım..

derooo ben yazmıstım sanaaa uyuyunca ver dıye okudun mu canımmm sorularına yanıt verıyorum yanııı kırılmaa luffennnnnn

ay yok yokkk suandadusunemıyorum kafanda hunıyel dolanıırım heralde
dun parkta bı kadın gordum ıkı tane kızı vardı ıkısıde bırbırıne cok benzıyorduuu once ıkı sandım ama sadece ralarında bır yaş varmı kadının dışlerı dokulmuştu yaaa :S

bi test alıcam en küçük fırsatta içimi rahatlatıcam korkuyom rüyama bile girdi ya yine davul gibiyim falan ben sevmedim hiç hamile olmayı bilmiyorum belki eşim yoktu yanımda yalnızdın onun için olabilir bandırmada eşimin arkadaşlarıyla gezmeye gittik eşi hamişti 2.5 aylık ayyy ne nazlar yapıyo kız eşine anlatamam daha şimdiden bi iştahki sormayın ben dedimki yiyemediğim yemeği hep eşime devrederim o da diyoki ben hiç devir falan yapamam valla kendim yer bitiririm diyo korktuk kızın sonundan 9. aya kadar benide geçer herhalde 35 kilomu alır dahamı fazla olur bilemedim bende 54 kilo oldum 52 kiloyla hamile kalmıştım eski kotlarımın hepsine giriyorum ank.daydı hepsini getirdim giyiyorum artık gardropum yenilenmiş gibi oldu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…