2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
yasemin hoşgeldin canım hep yanındayken birden bırakıp gittiğin için tepki gösteriyodur ecrin şimdi sana ece yi ben eskişehire gönderdiğimde o kadar gelmiyodu üstüme 4 gün ayrı kalmıştık ben işe gittiğim için alışıktı belki ondan belkide orda kuzenleri arkadaşları vardı hep sokaktaydı ondan arkadaşları vardı yaa kapıya gelip ece çıkcakmı diyolardı
neyse ama tabi 1 ay izindeydim ve acaip alıştı birden buraya dönüp işe başlayınca akşam eve gittğimde aynılarını ece de bana yapıyo babasına çok zorluk çıkarmıyomuş gündüz bakalım babanneyle dedemizin gelmesini iple çekiyoruz ev kalabalıklaşcak ya eski düzene döneriz yine
tatilinin üyü geçmesine sevindim sürekil çocukla uğraşmak yoruyo insanı arada nefes almak gerkiyo

derya ellerine emeğine sağlık canım ilk aylarda nasıl takip ederdim nelr yaparmış filan artık hiçç baktığım yokk demek ikinci çocuk olsa ben hiç sallamııcam ne yemesini ne yaptıklarını gerçi burdan sizle konuşmalarımızdan hemen hemen aynı şeyleri yaptıklarını gördüğümden belki bu rahatlığım amannn sağlıklı olsunlarda :Saruboceq:

kızlar gunaydın

delırıcem oglum elımden tutmadan oyun oynamıyor sureklı yanında olmamı ıstıyor.. hep gelıp yanıma parmagımdan tutup oraya buraya cekıstırıyor... bıraz oynayıp kendımı unutturuyorum ama sadece 2 dk suruyor.. hemen gerı gelıyor yanıma yıne parmagımdan tutup cekıstırıyorr

denizcim 3 hafta boyunca inan tuvalete gittiğimde kapıda çığlık çığlığa ağladı.....
hiç ayrılmak istemedi....
hele izmite kayınvalidemin yanına gittiğimde odadan mutfağa gittiğimde yine çığlık çığlığa ağlıyordu hem yapışık ikiz gibiydik... geçicek inşallah öyle umut ediyorum

yasemincim hoşgeldin cnm.... tatilin güzel geçmiş ama hasretlik çekmişsin... inşallah eşlerimiz düzelir... :Saruboceq:

deryacım bilgiler için teşekkürler...

kızlar dediğiniz olayların hepsini bizde yaşadık bu ara fazla yapmıyo doğaç artık alışıyolar zamanla tuvalete ilk girdiğimde biraz mızırdanıyo sonra gidiyo mutfaktada eşyalarla oynamaya başladı artık paçamı tutmuyo

ayşegulll dun elektrıkler kesıldıı msn de yarım kaldı konusmalarımzı canımm kusura bakma.. senı burda gormusken dıyıımm dıdımmmm :)

az evvel Aralı salladım bıraz ayagımda.. baktım uyumuyorr bende bı yastık aldım yataga yanına uzandım ve şıp dıye uyudu.... sallayarak saatler sonra uyuyan melegım yanına uzanıp ellerınden tuttugumda uyuyor artıkkkkk..
ztn gecelerı de ortamıza aldıgımızda ellerı hep elımde.. baska turlu kabul etmıyor olsun bnada şukur

duzelcekler evet evet.. ha gayret ..... ya sabır......

çok tatlısın bence deniz yakışıyo sana zayıflık bence çrkin durmuyo minyon gösteriyo zayıflık insanı yaşlansanda küçük gösterirsin kiloluyken ben 30 küsür gibiydi yaşım zayıflayınca yaşıma döndüm sanki

anamm moral verdınız bacılarımmmm sagolun yaa
ıste boyleyım ben suanda...
ama kayınvalıdem olmadan cok zorlandım yaa 3 gundur yok ıstanbula gıttı sunnet vardı arala tek bakıyorum ne zormus yaaa tek bakan arkadaslarımı sımdı daha ıyı anladım ...
yemek bulasık camasır ev topla derken haşatım cıktı yaa
ve aralla cok zor .. sureklı parmagımdan tutuyorr.. aglasın dıyorum bazen bakmıyorum katılmaktan morarıyor .. bılıyorsunz huyunu ıstee

ve bugun 4 kez kaka yaptı son bezı kalmış evde onu bagladım artık aksama babası getırcek

bizde bu ara sık kaka yapıyoz üstelik ishal kıvamında ama ates vs yok sanırım dişten ve sıcaklardan..
2 gündürde acayip kıskanma huyu basladı..babasıyla yanyana oturtmuyo bile..

maşallah denizz harikasın
ben veremem kilo filan şimdi bisküvi tıkınıyom meselaaa ramazandada ekelrim dhaa üstüne bayramdan sonra Allah kerim

ecede dün sürekli kaka yaptı ishalde değil en son uyucak artık son yaramazlıklarını yapıyodu gıdıklamaca oynuyoduk sözde oturdu bide dün nasıl yaptı kakasını dolaptan plastik leğen çıkarmış onun içine girmiş ııhh ıhh diyo alttan da gidiyo ama babasını çağırdım nasıl hoşuna gidiyo lazımlık sandı heralde alsak belki yapar

bende ne güzel 60lı rakamları görmüştüm ama burda bıraktım ipin ucunu..aslında haksızlık etmeyim kilo vermesemde almamaya dikkat etmeye calısıyom..annemin sipeziallerini bidaha nerde bulcam diyip azar azar yiyom..

amaaannnn ye boşver yasemin banadaeskişehirde oldu zaten nolduysa
hoşgeldin bu arada nerdesin şimdi gidebildinmi eskişehire
daha ne kadar burdasın

hosbuldum..haklısın sorun yaptıkca artıyo zaten..
şuan ankardayım..eşim ptesi salı eskişehirde..bizide götürecekti..bi türlüfırsat olmadı..zamanda daraldı ..daha trabzona gidecez..ordan tekrar ankara ordan istanbul göcebe olduk..hamdolsun yavrum hasta olmadı..cok yol yaptık..
eylül ortası viyanadayım nasipse..

yasemıncım hoşgeldın canooo.. valla ye bacım yaaa yemezzsen daha cok kılo alırsın tıpkı bnm yıyıp alamamam gıbı.. herseyden ye ama az olsunn o zaman kılo yapmaz hıc bı sey ..
annenın yemeklerını kımbılır ne zaman yıyıcen bı daha boşverrrr

zeynep nasıl buyudumu bıgun gızlıden yenı hallerını eklee ozledık sızı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…