2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben 1.5 2 yaşına kadar emmişim annem ek gıdaya 2yaşımdan sonra geçirmiş ara ara tabi taddırmış ek gıdayı ama tamamen beslememiş hep emmişim ben cahillik işte ozamanlarda ne bilsinler ergenliğe girene kadar zayıftım ergenliğe gelince duba gibi oldum sonrada vercem diye çalıştııım durdum şu yaşımdayım hala alsam alırım yani kiloyu iştah yerinde aslındada frenler sıkıya alıştı artık dur diyebiliyorum ama bunu herkes yapamıyo işte o yüzden zayıflık her zaman daha güzel bence

bende 2,5 yaşına kadar emmişim canım :)) annemi baya sömürmüşüm yani ama yemek yıyomuşum bunun yanında.. hıc bellı etmıyom suanda (
evet sen kılo konusunda kendıne dur dıyebılyıorsun bu konuda senı tebrık etmek lazım valla bravo sana

ayşegullll hastalandın mı canooo ? mrk ettım msn de de yoksun.. bu arada ne zaman bursaya gelıyordunuz sız ve neresıne bursanın yazarmısın canım ?

ayşegullll hastalandın mı canooo ? mrk ettım msn de de yoksun.. bu arada ne zaman bursaya gelıyordunuz sız ve neresıne bursanın yazarmısın canım ?

hala tık yok deniz ama çok halsizim sanırım yakın olcam testte almadım bakmadım ama yoktur diyorum çok dikkat ediyoruz çünkü bursaya yarın gidiyoruz ama tam ne taraf bilmiyorum eşimin halası orda oturuyo kuzeninin düğüne gidiyoz hemen bilet alıp tekrar dönücez en geç otobüsle ya arabanın suyu kirlenmiş onu bi boşalltırcaz yarın sabah yani bu sebepten sürüşlere ara verildi bişey falan olur diye henüz yolları bilmiyorum balıkesirde dahil eşim yardım ediyo arabayı sürmemde sorun yokta tek sorunum yollar malesef hayatını hep dolmuş ve otobüste geçirince yollara bakmıyoruz tabi nerdeyiz nereye gidiyoz diye şimdi iş başa düştü öğrencez artık gide gele ama dediğim gibi kendime iyice güveneyim yol konusunda çıkıp gelicez eşimle en kısa zamanda eşimde çok istiyo eşlerle tanışmayı öyle bi anlatıyorumki mesela deryayla serpilin eşlerini işte tam senin anlaşacağın beyler kafa dengin falan diye o da çok istiyo kendi teklif etti zaten bana tanışalım gidelim diye bursayada çok yakın ya buraya bursa geçen öyle bi sürmüşümki arabayı eşim diyoki şurda dolanmasaydın düz gitseydik bursadaydık şimdi diyo kaydirigubbakcemile3

ay keşkeee gelseydınızz o zaman burda bır mola soraa devam ederdın duruşlere canım.. :)
tamam o zaman ben dugun yakındaysa senı bır 5 dk goreyım dıye belkı gelırdım dıyecektım ama madem ölee doğaç oldugu bı zaman gelırsenız eger kı geln mutlaka goruşuruz canım .. dugunde bol eglenceler dılıyorum sıze..

aral benı mahfettı ya bende alt kata verdım bensız hıc bısey yapmıyor ya gorsenı varyaa abartmıyorum sureklı parmagımdan tutup tutup oıstedıgını yaptırtıyor.. sonunda bagırdım bende yorgunum cocuum dıue sankı anlayacakkk :)) o da aglamaya basladı dayanamıyorum aglamasına yaa hem aglıyor hemde yıne parmagımı tutmaya calışıyor gecede parmagımızı tutup uyuyo.. nolcak böle yaa bılenınız varmı hıc bışey yapamaz oldum artıkk nefes aldırmıyor

Son düzenleme:
46,500 e duşmuşum bu tempo yuzunden neysekı babaannesı geldıde azcık rahat ederım artıkk acıl kılo almam lazım

spraktın dıye bır şurup var ona başladım dun gece her gece duzenlı ıcıcem ama fecı uyku yapıyor .. bu sabah aralı aşağı verdım babası goturdu 8 de gozumu açamıyordum ellerım tutmuyordu felçlı gıbydım resmen .. neyse 11 e kadar uyumuşum ölu gıbı bu şurup uyku yapıyor hemde cok fena .. eczacı kadında gece ıc dedıydı ıctım ama sabaha kadar suruyor demek kı etkısı 11 e kadar uyuduguma gore..
ama kılo olayını cıddıye almam gerek artık yoksa olmıcak böle

ecrin maaşallah çok tatlııııı ...... opuyorumnanaktan

denizcim biz vermeye sen almaya uğraşıyorsun.... nasıl bir düzendir bu yaaaaaa...

Slmmmmm millettt!
herkesin keyifler iyidir umarım.. beni sorarsanız dün öğlen tam Asrını uyuttum salona geldim bahçeden bana sesleniyorlar bi baktım kayınvalidem,eşimin yengesi ve kuzeni şok oldum resmen (eşimin amcasının da burada yazlığı var ) Sürpriz yapmışlar eşim de hiç söylemedi geleceklerini görünce çok şaşırdım napcağımı,nasıl davranacağımı kestiremedim büyüklük bende kalsın dedim ve hiç bi şey olmamış gibi davrandım soğuk da olsa konuştum falan.. (zaten yeri gelirse diyecem bizde eve gelen misafire surat asmak olmaz diye,lafımı da sokarım :)) neyse oğluş da 2 saat uyudu onlara inat ,yavrum nasıl özlemiş babannesini bi sarıldı ki görünce giderlerken de ayrılamadılar arkalarından gel gel yapıp bağırdı falan..tabi dedemiz henüz uğramadı kesin beni çağıracaklar yarın falan ama gitmiycem bi bahane bulacağım onlar gelsin.. bu konu da burda bitmez di ya oğlum ve kocam için herşey...yaşadıklarım hala içimde!hala çok kızgın ve kırgınım!

Ya evet Ecrin çok şeker olmuş maşallah yasemincim o boncuk gözlere ve dişlere bayıldım bizim dişlerimizin araları açık olcak sanırım gerçi süt dişi bunlar belli de olmaz..

Denizcim sende çok tatlısın canikom ama accuk daha alırsan şöyle 5 kilo fallan süper olursun canım,düğün resimleri çok hoştu yani oradaki kilon sanırım daha fazla yüzün ,yanakların azıcık kilo çok yakışır ,çok kolay ya o şurupla beraber alırsın çok ye offf ne biliyim bana acayip kolay geliyor kilo almak...

ayyy gıcık geldi tam döktürüyorum yazıyorum bir sürü şey Asrın geliyor esc tuşuna basıveriyor hopppp herşey gidiyor..cıcıkkk (gıcık diyo bu aralar ablalrından duyup)

Denizcim Asrın öyle şımarıp,çıldırdığı zamanlarda ben ondan kaçıyorum başka bi yere gidiyorum beni görmüyor bi yarım saat falan geldiğimde herşey normale dönmüş oluyor tek nazları annelerine çünkü bu sıpaların,seni sömürmesine izin verme her dediğini yapma yoksa bu alışkanlık haline geliyormuş bi süre sonra canım ve bu davranışında istikrarlı davranacakmışsın..

Asrın da bu aralar herşeyden birer kaşık yiyor azıcık azıcık doyuyor bu da işime geliyor hem ben uğraşmıyorum hem de herşeyden vitaminini almış oluyor aman yemesin bende zorlamıyorum isteyince öyle bi yiyor ki..

suan da ellerım butun bedenım zangır zangır tıtrıyor.. oglum cok sımartılmıs ve bı suru sorund aha..

suan da ellerım butun bedenım zangır zangır tıtrıyor.. oglum cok sımartılmıs ve bı suru sorund aha..

sinirlenme canım bizimkilerde farksız değil sevgiden şımartılıyolar sen kendine göre bi düzen kur ben evde eşime anneme bile müdahele ediyorum hepimiz farklı davranmadan idare ediyoruz zaten nine ve dedelerle büyüyenler anne baba disiplini derken şaşıp kalıyolar kafalarına eseni yapıyo çocuklarda bi karar ver babannesininde sana faydası çok nefes almanı sağlıyo unutma ya zorluğa katlanıp kendin bak arala

Aynen ayşegüle katılıyorum bizimkiler sadece bize şımarıyorlar ama aral babaneyi,dedeyi de her an yanında gördüğü için muhtemelen onlara da şımarıyor,nazlanıyordur..biriniz yorulunca istediği olmayınca diğeri yapıyodur sanırım o yüzden de şımarmıştır canım bir de o parmağımı bırakmıyo yazmışsın ya Ecrin gibi belki o da gitmenden korkuyordur parmağını tutunca aklınca kendini sağlama alıyordur.Hepsi üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşatıyorlar öyle böyle büyüyorlar işte ama şunu biliyorum son bir senede ruhen en az bi 5 sene yaşlandımmafoldumben(hani benim gençliğim nerdeeeee?)

aynı şeyi bende diyorum deryacım hele şu geçen kış ömrümden ömür gitti resmen attan düşmüş eşeğe döndüm sürekli ağlayan bi bebek eş ev derken yerlebir oldum demin ank.dan arkimle yazıştık görümcemin benden yaşlı gösterdiğini söyledi hala güzel buluyomuş ama dediki ilk tanığım halinlede fark var açıkcası dedi çocuklar eşler için paralıyoruz resmen ben mesela eşimede bu ara söylüyorum kadın olduğumu bile unuttum artık sürekli kendine bakan gezen tozan ben ne hale geldim çok şeye üşeniyorum artık evimde değişiklik yapıyım diyorum kafama göre olmuyo diyorum yine doğaç mahveder kırar döker mesela benim salondaki büyük sehbam o çarpmasın diye iki koltuk arasında sıkışmış bişekilde duruyo mesela tv kanepenin hemen dibinde kapatılmış bi şekilde kablolar gizlensin diye hiç rahat durmuyo yani gönlüme göre yaşayamıyorum herşeyi çocuğa endeksli düzenliyorum tabi bu durumda beni etkiliyo alıştığım düzeni yapamıyorum ve etkileniyorum sabah kalkardım kendime bakmaya başlardım ben saçımı fönlerdim kahvaltımı yapardım falan şimdi açmıyım tokmuyum yok doğaçın karnı doysun onunla ilgileneyim gezdireyim altına yapmış onu halledeyiz camım kirlenmiş doğaçı engelleyerek yapmaya çalışmalar falan yoruldum artık gerçekten bugün de dedim annecim büyü nolur artık diye off offf ne döktürdüm ama yalnız değilim bu konuda sanırım yakında annemde gidecek çok alışmıştım çok yardım ediyodu burda böyle sık sık takılıyosam annem sayesin o gitse zor gelirim buraya valla

gunaydın canlarımmm daha sonra yazıcam sızlere.. gercekten ıkı arada kalmıs durumdayım .. suanda musaıt deılım gelıp yazarım optum her bırınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…