2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

serpilcimm bnm oglanda artık oturarak yapmaya basladı ben yakında alıcam lazımlık .. belkı ıse yarar dedıgın gıbı canım ..

kızlar lazımlık yerine klozet kapaklarına takmak için çocuklara yapılmış kapaklar var
ben onlardan alıcam koçtaşta görmüştüm
zaten biz klozeti kullanmıyoruz küçük kapağı takıcam orası kızımın özel tuvaleti olcak :))
ben şimdilik tuvalete alıştırmayı düşünmüyorum
önümüzdeki doğumgününden sonra başlıcam nasipse
şimdi her 10 dakikada bir götürüp bıktırmak istemiyorum
hem biliyosunuzdur gerçi ama uzmanların görüşüde 2 yaş

yasemin ne güzel geziyosun canım
sana ve zeynebe çok iyi gelmiştir bu tatil
kilo olayınıdda dert etme arkadaşım bende hala 60 kilodayım
gitmiyo işte
hem ben alıştım bu duruma artık dert etmiyorum
sağolsun görenler ayyyy ne güzel zayıflamışsın çok iyi görünüyorsun falan deyince bende biraz motive oluyorum işte :))))

deniz sende süpersin canım
ama nedense sen her resimde bana farklı görünüyorsun canım yaa
sağ profil sol profil yada direk önden
hepsi seni farklı gösteriyo

öğretmekten ziyade ben sanırım kendisinin öğrenmesini bekliiicem sevdacım alsak malsak onlar şaka tabiii tek bi kişinin öğretmesi gerek eeeee bizde bi annem oluyo bi kayınvalidem bi ben hrkes farklı davranıyo olmaz yani zor o bizim için 3 yaşa kadar yolu var öğrenir nasıl olsa

bende öyle düşünmüştüm ama bir tuvaleti ardiye olarak kullanıyorum
diğerinide biz
onada koymak istemiyorum lazımlık düşünüyorum ama bizimki yere yapmaya bayılıyo ((

deniz sende süpersin canım
ama nedense sen her resimde bana farklı görünüyorsun canım yaa
sağ profil sol profil yada direk önden
hepsi seni farklı gösteriyo

genel ınsanlar sagdan yada soldan farklı cıkabılıyorlar cnm burundan kaynaklanıyor sanırsamkünee ne bılem dur bı daha bakam resımlerıme sırnaşık şey

denizcim süpersin canım çok hoşçıkmışsı..kayınvaldnlerle aran nasıl düzeldi mi....
yasemincim gez canım gez iyi gelir sanada..zeynebimi öp özledik koy bir resim....

esracım ne yapacağız bu kocaları biz yaaa....

benim kilolar düşüyor zayfım bayabii çevrme şikaytete başladı bittin sen diye...

size bir haberim ecrin tuvaletini tuvalete yapıyor öğrndi.....ama ben hala bez tutuyoruz.....llazımlığımız varda oyuncak yaptı tuvalete gidiyor...

cimcimemin geçen ay kii hali yeni yok ...çekip koyarım...kafası nasıl mor ve kızarık fakasını kanattığı zmandın sonraki gün...

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy maşallah ecrine nasıl büyümüş tatlanmış bu arada dişleri çok güzel ya doğaçınkiler iri ve ayrık çok komik ya nasıl yaramaz ecrin uf yapmış alnını saçlarıda çok sevimli yasemin kıvır kıvır 40 bin kere maşallah nazarım değmesin kuzuma

günaydınnnnn
bugün kızım beni işyerinde ziyarete gelicek çok heyecanlıyım babasıyla hergün attaaa gidiyolar çok programlılar maşallah babası atta gidelimmi diyince herşeyi bırakıyomuş atta baba atta bba demeye başlıyomuş hadi getir benim kıyafetlerimi diyomuş babası hemen başlıyomuş pantolon gömlek çorap arada minder yastık onları napcaksa banada sabah ayakkabılarımı getirmiş anne attiii diyo yawrum ağladı yine arkamdan

yasemin maşallahhh ecrin çok tatlııı dişleride çok güzel ayşegülün dediği gibi bak o da kıvırcık teo kadar olmasada eceninde böyle ya saçları uçlarından kestirince düzelirmi acaba babasının böyleymiş ama şimdi düz başkada yok bizde kıvırcık dayımın çocukları dışında benim çok hoşuma gidiyo lüle lüle sallansa uzadıkça

batuhanında saçlarının uu hep kıvır kıvırdı
saçlarını kestiriken berber dediki bi daha böyle kıvırmaz ((
daha düz olur dedi

oy oy oy maşallah ecrine çok tatlı olmuş bızdık
banada gözleri çok güzel göründü bu sefer iri iri tü tü nazarımız değmesin
bide annesini üzmese eskisi kadar tam süper olcak :)))

hu huuuuuuuuuuuuu kızlarrrrr

yasemıncım harıkaa mukemmel bır kızın varr Allahım sızlere bagışlasınn.. maşallahh dıyeyım ..
sakın kılosunu fln takma canım sen Allah sana boyle guzeller guzelı bır prenses vermışş ılerde dışlerı tamamlanınca o sorunuda bıter bızde ayşeguller gecen gun onu konuştuk bızım veletlerde 9 - 10 kılo arası bışey .. cok normaller yanı saglıklı olsunlarda

ben takmıyorum artık kiloyu miloyu yemezse yemesin ya bizde küçükken öyleymişiz aklımız erince ne bulsak götürdük kilolar aldık mis gibi onlarda öyle olucak bide zayıf olsalarda şirinler bence ben mesela büyüyüncede zayıf kalsın istiyorum kilolu hoş olmuyo büyüyünce hantal duruyo

aynen bende yerse yesin diyorum kendisi zaten iyice acıkınca mama diye tutturuyo
keşke ilerdede böyle zayıf olsa bende çok zayıfmışım küçükken ama sonra almışım şimdide veremiyoum

ay sormayınn ben 4 kılo 800 gram dogmuşumm .. ama hatırlıyorum da cocukkende hep zayıftım sımdıde zayıfım anam bende bı sorun var galibeeee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…