- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
denizcim aynı şeyleri inan bizde yaşıyoruz canım
ben yinede babannesinin yanınızda olmasının senin için avantaj olduğunu düşünüyorum
ben zeynebi tek başıma büyütüyorum ve aralın sana yaşattıklarının kat katını yaşıyorum
parmak tutup gezmek istemeler kucak isteme istediğini yapmayınca ağlama sürekli ilgi isteme
bunun gibi biçok şey
ben ve burda biçok arkadaşımız tek başına yapıyor bunları
inan sabah kalkıp saçımı hemen kıskaçlı toka takıyorum ve akşam yatana kadar aynaya bile bakamıyorum yatarken çıkarıyorum anca tokamı
durum bu kadar vahim yani
saç ve cilt bakımını ben aylardır unuttum zaten((
bide şöyle düşün sen enazından aralı bırakıp eşinle biyerlere gidebiliyosun stresini atıyosun
bodruma tatile gittin ist. gittin
çok uykusuz olduğun zaman aralı hemen alt kata bırakıp uyuyabiliyosun
malesef bizim böyle bi lüksümüz yok bebeişler uyanıksa bizde uyanık olmamız lazım
sen kendin söylüyorsun sinemaya gittik eşimle
yemeğe gitti vs.
biz zeynep doğduğundan beri bırak sinemayı eşimle başbaşa bir market alışverişine bile gitmedik canım
yani anlatmak istediğim şımarıklıksa sorun kendi adıma söylüyeyim zeynepte aral gibi şımarık
ve yalnız büyüyor
bence kayınvalidenin yanında olması senin hayatını kolaylaştırıyor ve sen bunun farkında değilsin
kendini bide benim yerime koy bacım
denizcim aynı şeyleri inan bizde yaşıyoruz canım
ben yinede babannesinin yanınızda olmasının senin için avantaj olduğunu düşünüyorum
ben zeynebi tek başıma büyütüyorum ve aralın sana yaşattıklarının kat katını yaşıyorum
parmak tutup gezmek istemeler kucak isteme istediğini yapmayınca ağlama sürekli ilgi isteme
bunun gibi biçok şey
ben ve burda biçok arkadaşımız tek başına yapıyor bunları
inan sabah kalkıp saçımı hemen kıskaçlı toka takıyorum ve akşam yatana kadar aynaya bile bakamıyorum yatarken çıkarıyorum anca tokamı
durum bu kadar vahim yani
saç ve cilt bakımını ben aylardır unuttum zaten((
bide şöyle düşün sen enazından aralı bırakıp eşinle biyerlere gidebiliyosun stresini atıyosun
bodruma tatile gittin ist. Gittin
çok uykusuz olduğun zaman aralı hemen alt kata bırakıp uyuyabiliyosun
malesef bizim böyle bi lüksümüz yok bebeişler uyanıksa bizde uyanık olmamız lazım
sen kendin söylüyorsun sinemaya gittik eşimle
yemeğe gitti vs.
Biz zeynep doğduğundan beri bırak sinemayı eşimle başbaşa bir market alışverişine bile gitmedik canım
yani anlatmak istediğim şımarıklıksa sorun kendi adıma söylüyeyim zeynepte aral gibi şımarık
ve yalnız büyüyor
bence kayınvalidenin yanında olması senin hayatını kolaylaştırıyor ve sen bunun farkında değilsin
kendini bide benim yerime koy bacım
ya sevda şu baş dönmeleri,ağlama nöbetleri,kabuğuna çekilme,konuşmak istememe gibi şeyler yaşıyorum şu sıralar depresyondamıyım dersin?aklıma takıldı gitsemmi acep doktora!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?