2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın....

hepimizin derdi aşağı yukarı maalesef aynı

bugünler geçicek inşallah kızlar....

benimde psikolojik destek almam gerek ama ben gitmemek için diretiyorum.... bakalım nereye kadar....

yasemincim Allah sabır versin bizde dün yine kavga ettik.....

ciddi ciddi artık boşanmak istediğimi söyledim... yapamıyorum , beni kendinden soğuttun dedim,,, ama ne dersem diyim boşşş her şey benim yüzümden olmuş ben her şeye küsüyormuşum... be adam küstürme ozaman diyorummm öle böle derken baya tartıştık... bana imzayı atarsın beni uğraştırmazsın dedi... ne demek istiyorsun sen dedim ne için imza atacakmışım hak var hukuk var.... enes bende kalır istediğin zaman gelir görürsün dedim ses yok..... bakalım şuan da beyimiz düşünme aşamasında artık gözüm hiçbirşey görmüyorrrr hakkımızda hayırlısı....

kızlar ayrıca adetim 10 gün gecikti hala tık yok.... öğlen eczaneye gidicem Allahım inşallah hamile değilimdir....

günaydııııınn hanımlar öncelikle size sabır diliyorum yasemin ve esracım ne zor durm bizdede olur arada kavga ama bizde tek kişilik o ben :) eşim hep sessiz kalır kaçar esracım allah göstermesin boşanmak bi çocuk varken çok zor canım ya ama hukukta sanırım kadının işi olmasa dahi çocuk küçük olunca anneye veriliyo çünkü anneye ihtiyaç duyduğu yaşlardalar eşde nafaka ödüyo ama sen çalışıyosun sanırım o yüzden çok avantajlı sayılırsın eşin bişey yapamaz gibi gözüküyo şu durumda sen boşanmak yerine tehdit et bence çok etkili olur eneside düşün baba sevgisi olmadan çok zor büyüyolar canım ya

kızlar ayrıca adetim 10 gün gecikti hala tık yok.... öğlen eczaneye gidicem Allahım inşallah hamile değilimdir....

aynı benim gibi esra bendede tık yok hala komşulardan duymuştum soğanın kuru kabuğunu haşlayıp iç olursun demişlerdi dün içtim bakalım olcakmıyım bugün ilaç kullanıyorum ben kullandığım ilaçın kadınlar içn en büyük yan etkisi adet gecikmesiymiş ben buna bağlıyorum bugünde olmasa eğer alıcam test eğer varsa bişey aldırıcam çünkü istemiyorum kesinlikle erken daha bide ilaç kullandım çok

ayşegülcüm ben boşanmak istemiyorum tabi kiii adam olsun başımız da dursun diyorum ama çıldırtyor beni bir de üstüne ben suçlu oluyorum.....
enes açısından çok korkuyorum alır kaçırır diye.....

merhaba kızlar
kaçgündür yoktum kayınvalidem geldi iki gün kaldı gitti ertesi gün geldi yine kaldı bu sefer üç gün...
giremedim kaç gün hepinizi çook özledim

ayşegülcüm esracım inşallah hamile değilsinizdir en azından şu aşamada olmaz....
kızlar boşanmayı en son çare olarak düşünün bebeklerimizin bize olduğu kadar babalarına da ihtiyaçları var.
bu kötü günleri umarım en kısa zamanda atlatırsınız....

canım ben depresyonda degılım kı sadece cok yorgunum.. ruhen ıyıyım mutluyum .. ama sadece ılerde oğlumun kısılıgınde olusucak yanlıslıkları sımdıden duzeltmeye onlemını almaya calısıyorum .. ve sızınle paylasıyorum ..

soylendıgımı sanmayın yanı.. bu arada arabaya cok uzuldum ya sureklı masraf cıkarması cok zorlıcak sızı astarı yuzunden pahalıya gelıcek sıze sanırım umarım bu son olur..
bızımde araba sureklı masraf cıkarıyor esıme bunu satıp daha yenı daha guzel bı aravba alalım dıyorum tiptronik vites.. bende kullanırım hem dıyorum satmak ıstemıyor arabasını .. ama fıkrını degıştırırsem elkı bnmde arabam olur..

canım ben sana dedım goruşelım dıye ama doğaç yok dıye dugununde nerde olucagını blmedıgınden olmadı .. o dedıgın yerı bılıyorum hoş bır yer..
bızımde dugunde slayt gosterımız olmuştu yıne eşım hazırlamıştı ıkı şarkı uzunlugunda bır slayttıı once kucukluk resımlerımız sonra flört dönemımızden resımler.. harıkaydı herkes cok duygulanmıştı yazlar fln da vardı.. sen anlatınca gerılere gıttım bı an ...

canım bende nıluferde carrefour un karsısında oturuyorum .. arkasında deıl ama.. ben caddesın karsı caprazındakı sıtede oturuyorum cok unlu bır sıte oturdugumuz sıte .kıme sorsan gosterıyorlar yanı :)) bırgun beklıyorum canım

günaydın kızlarrrrr
Allah hepimize kolaylık versin çocuk etiştirmek gerçekten çok zormuş yalnız olsan bi dert olmasan bi dert ben memnunum genelde bazen denizin dediği gibi şımarıklıklar olsada onlardan yüz bulup suçlu olduğunda onlara gitmesi gibi ama onuda ben onlarada söylüyorum almayın ilgilenmeyin diye yapıyolar sağolsunlar sonuçta bu ecenin iyiliği için bi yerde her düştüğünde kaldırırsak her istediğnii anında yaparsak sonra ceremesinide hep birlikte çekeriz .. anlayışlı oldukları için şanslıyım o konuda .ben gelmelerini iple çekiyorum hatta yarın bu saatlerde evde olurlar inşallah eşimde dinlenir biraz çok yoruldu yazık 11 iş günü oldu eceye bakmaya başlayalı .... bide benim çenemi çekiyo akşamları sağolsun bişey demiyo ev hiç toplu durmuyo mutfağa giriyorum bi yeri toplayıp siliyorum arkamı dönüğümde ece ya bi leğenin içinde ya çaydanlıığın üstünde gülsemmi ağlasammı
bu akşamda misafir geliyo eşimin arkadaşları iki aile 4 çocuk bide ece zor bi gece olcak gibi hadi orası önemli değil ilk defa geliyolar temizlik yapmama rağmen içim rahat değil ece napcak akşama kadar
poğaça dün yapmıştım bize hemen kaldırdım bu akşam yensin diye sabah da erken uyandırdı ece kurabiye yaptım makarna salatası yapcam gidince bide silip süpürürüm tekrar inşallah yetişir başka kolay ve güzel tarifiniz varmı kızlar napıyım fikir verin

Son düzenleme:
bu arada yıne soylendıgımı sanmayın ama bnm sırt agrılarım fecı sekılde etkılıyor benı.. baska bır dr a gıdıcem esımle konustum az evvel .. ozellıkle sabahları kalktıgımda fecı agrıyor ya .. gece yatarkende agrıya yatıp agrıyal uyanıyorum .. 1-2 saatte kendıme gelıyorum yanı agrıya alısııyorum ..
epıdural yapılan bolgem ıle sırtımın sol kaburga kemıgının oldugu bölum cok fena.. umarım gecer.. bı caresı vardır umarım..

geleım haftasonuma hafta sonumuz harıkaydııııı .. c tesı gunu mudanya yolu uzerınde annemlerın bır akrabasının vıllasına gıttık esımın teyzelerıde geldıler hanı su yalovada oturanlar arala bız bodrumdayken bakanlar esımın yengesı flnda vardı .. Aral coştu orda coştuuu cımenlerde koştu havuza gırdı (sadece ayaklarını soktum tabı ben yıne) ozel havuz olmasına karşın pımpırıklendım .. cok guzel şeyler hazırlanmıştı kendımı durduramadım hazır aral da yakama yapışmıyor etrafın tadını cıkarıyorken herseyden ıkıser tabak yedım :kedi: sonra havuza gırdım hamakta sallandık ogluşumla.. eşım geldı bıra zoturduk bahceye kocaman masa hazırlamıştık .. hem yemek yendı hemde sohbet edıldı resımler cekıldı .. harıkaydı yanı daha sonra evımıze dönduk .. dunde gemlık e yakın bıt yere gıttım yıne annemın akrabasına .. sozumuz vardı ramazan gelmeden aradan cıkaralım dedık .. narlı dıye bır yerde yazlıkları var oraya gıttık oglumasuper ıkı gun gecırdım harıkaydı orasıda denıze gırdık esımle guneşlendık gezdık aral kucuk akulu arabadan surdu ..denıze baktık beraber .. kahve ıctık annemın akrabası olan esın abla fal baktı cok eglendık esım sureklı falıma atlayıp bızı guldurdu :))

bu arada 46,500 e duşmuştum 1 kılo 200 gram almışım bu ıkı gunde :)) en cok buna sevındım

serpilcım hoşgeldın canım yaızn cok kucuk olmuş bebegım okunmuyor :S

nuran bu senın oglan cok canlar yakıcak soyleyeyım cok yakısıklı ve sert bır yuzu var cok karızmatık .. maşallah sübhanallah dıyem bacım .. tü tü tüü

esracım sei çok iyi anlıyorum umarım şu durumda bir de hamilelik çıkmaz yoksa çok daha kötü olabilir...arkadaşlara katılıyorum en son çare ama eminn olun arkadaşlar çarelerde tükendi iszin başınıza bu kadarı gelmişmiyidi bilemiyorum
örneğin dünkü kavga sebebi ben hastayım yaa ecrine bakmakta aşırı zorlandım ecrinle alakalı değil ecrin uysaldı yoracak bir şey yapmadı ama ben hastayım adam yüzümüze bile bakmadı üstelik bana senin neren hasta kalk feln diye laflara başladı ayrıca bende kötü döz demmedim sadec kırıldım ve ağladım bizi bırakıp gidiyorsun işinde yok üstelik yani boştu akşam yanımda olsan daha iyi olurdu dedim hiç tınlamadı umursamadı sonrada yok seni seviyorum felanlara başaldı anlamıyorum yani daha sonrasında da ben kızdım bana neren hasta felan deyince bende nedne böyle diyorsun diye sonrada eşim daha da ileri gitti ve hakaretler işte her zmanki sen ne anlarsın sevgiden sen ne bilirsin sen neiş yaaprsın felanda filan...sizinde günlük bu laflar oluyormuh ehr gün ben bu lafları duymaktan sıkıldım hep hakaret hep başka bir şeye sıkılır beyfendi gelir hıncını benden çıkarır sana kızar bana bağırır hakaret eder haksızdır haklı olmak için üzerime yürür daha neler neler...........

ayşegül ve esra kızlar test yapmadan nasıl duruyosunuz ya
ay ben çatlardım meraktan valla
ben her gecikmede hemen test yaptığım için :))
ayşegülcüm eğer aldırma fikri aklında varsa bence canım ciddi ciddi önlemini almalısın bence
ben şu an kalsamda doğururum

serpilcim kolay gelsin sana eceyle zor olucak işin
herkesin bayıldığı basit bi tarifim var
1 kilo süt- 1 sb un -1 sb şeker- yarım paket margarin- 1 vanilya bunları karıştırıp pişir
kaba dök üstünede çikolata sosu al pişir onu dök mükemmel bişi yani:lepi:

nurancım hiç üzülme canım saçları gitti diye böyle çok daha şeker yaa maşallah nede yakışıklı yerim ben seniiiiiiiii

denizcim kilo almana gerçektençok sevindim ahh birde ben alsam yaa berbat oldum kuru bişeyim...

serpilcim ALLAH KOLAYLIK VERSıN CANIM....

aynen bende senin gibiyim sevda bi gün geciksin test alırım
esra ve yasemin Allah yardımcınız olsun inşallah düzeltirsiniz aralarınızı eşlerinizle her zaman için bi çocuğun boşanmayı kabul etmesi çok zor ama özellikle şu anda anne babaya en çok ihtiyaları olduğu zaman ne kadr etkilenirler kimbilir inşallah akıllarını dbaşlarına topalr ve sizin kıymetinizi anlarlar da huzurlu bi aile ortamınız olur :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…