- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
kızlar ayrıca adetim 10 gün gecikti hala tık yok.... öğlen eczaneye gidicem Allahım inşallah hamile değilimdir....
slmmmm kızlar ben geldim baya döktürmüşsünüz depresyondan bahsetmişsiniz bende bi kaç ay kullandım yani deniz bacım hepimiz aynıyız sanırım sıkıntılar içindeyiz senin kilo kaybın halsizliğin güç bırakıyo seni ve zorlanıyosun tabi istemesen yemek yemeye zorla kendini canım yoksa gidişatın kötü gerçekten bi psikiyatıra git demiştim sana daha öncede bu arada depresanlar kilo aldırıyo haberin olsun dene bi istersen dün bursadaki düğündeydik eşim dediki bursadaki arkadaşlarınla görüşelimmi falan dedi telefonları varmı dedi eşim ya dedim doğaçta yok şimdi bide düğün gece bitcek kalcak yer sorunu falan var olmaz dedim başka bi zamanda müsait bi durumda görüşürüz gideriz dedim yani eşim çok hevesli kızlar görüşmeye sizlerle eşlerinizle çocukları çok merak ediyo resimlerini görüyo bayılıyo hepsine düğün kır düğünüydü çok güzel bi düğündü nikah memuru gelince slayt yapmışlar gelinle damadın bebeklik çocukluk fotolarını ve şimdiki flört resimlerini koymuşmuşlar herkes çok etkilendi süperdi ya ama çok üşüdük mudanya yolunda büyük bi yerdi tepeydi denizcim sen sormuştun ya hangi semte gidiyosunuz diye eşimin halası nilüferde oturuyo carfurun arka kısmında ne kadar güzel bi şehirde yaşıyosunuz kızlar ya bizim burası berbat ya ben en son bursaya ilkokulda uludağına gitmiştim teleferikle karşıya geçmiştim bide çarşıda o zamanlar özdileğin böyle büyük yeri yoktu fabrika satış yeri vardı büyük ordan havlu almıştım hiç unutmam bide yeşil camiyi gezmiştim şimdi hayal meyal geliyo herşey çok farklı gibi neyse bu arada dün arabayı sanayiye götürdük yine bi sürü masraf çıktı ya 500 liralık bilgisayara gircek tam bi bakım görcekmiş bu araba şimdiden göcürdü bizi sonumuz hayır olsun diyorum başka bişey demiyorum usta dediki motoru yeni ama toplama yapmışlar genetiğiyle oynamışlar anlıcanız bize kakalamışlar ama ben ank. 2tane ustaya gösterdim ilki alacağımda 2.si aldıktan sonra böyle bişi diyen olmadı anlamadık bişey offff offff ben dertli siz dertli allah sonumuzu hayır etsin valla
teşekkürler teyzesi :)))batuhan ne yakışıklı olmuş saçlara bak maşallah
nuran bu senın oglan cok canlar yakıcak soyleyeyım cok yakısıklı ve sert bır yuzu var cok karızmatık .. maşallah sübhanallah dıyem bacım .. tü tü tüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?