nurancım hiç üzülme canım saçları gitti diye böyle çok daha şeker yaa maşallah nede yakışıklı yerim ben seniiiiiiiii
aynen bende senin gibiyim sevda bi gün geciksin test alırım
esra ve yasemin Allah yardımcınız olsun inşallah düzeltirsiniz aralarınızı eşlerinizle her zaman için bi çocuğun boşanmayı kabul etmesi çok zor ama özellikle şu anda anne babaya en çok ihtiyaları olduğu zaman ne kadr etkilenirler kimbilir inşallah akıllarını dbaşlarına topalr ve sizin kıymetinizi anlarlar da huzurlu bi aile ortamınız olur :Saruboceq:
oghhhhh herkes online :))
serpilcim kolay gelsin sana eceyle zor olucak işin
herkesin bayıldığı basit bi tarifim var
1 kilo süt- 1 sb un -1 sb şeker- yarım paket margarin- 1 vanilya bunları karıştırıp pişir
kaba dök üstünede çikolata sosu al pişir onu dök mükemmel bişi yani:lepi:
nurancım çok tatlı batuhan maşallah çok yakışıklı gerçekten bütün oğlanları toplayalım büyüyünce çapkınlığa çıksınlar :))
denizcim aralı tek büyütmelisin canım o zaman senin istediğin gibi yetişmesi için kendi düzenini kurmalısın ama gerçekten insan nefes almak istiyo büyüklere ihtiyacımız çoookkk ben memnunum valla şımartsada annem şımartmıyo ama öyle olsa bile razıyım kendimle ilgilenebiliyorum azda olsa gözüm arkada kalmadan işlerim yapıyorum mesela geçenki düğünde doğaçı asla götüremezdim çok soğuktu hava ve mama yapabileceğim bi yerde yoktu eve sabah 4te girdik annem olmasa gidemezdik gezemezdik geçirdiğim bütün kışı düşündükçe deliriyorum gerçekten
serpilcim aynı olay bizdede var hiç fark yok ben düzeltiyorum doğaç mahvediyo saldım çayıra bende yoruluyorum bida bida toplamaktan her yeri 1sene daha dayancağız işte ben bu seneyi düşününce azcık rahat edecekken 2. yi asla istemiyorum eğer varsa aldırıcam kesinlikle istemiyorum hatta biz eşimle hayatta hiç istemiyoruz ama sırf doğaç için olcak yalnız kalmaması için onun içinde zaman var 2010 kış düşünüyorum olursa
ben artık size hiç bişey yazmıycam hiç yorum yapmıyosunuz küstüm
ben bu ay yırttım sıra sizde ayşegül ve esra..
ben artık size hiç bişey yazmıycam hiç yorum yapmıyosunuz küstüm
ben bu ay yırttım sıra sizde ayşegül ve esra..
kızlar ya eşlerle olan tartışmaları okuyunca çok üzülüyorum
dicek birşey bulamıyorum eşlerinize
onlara sağlıklı çocuk vermişsiniz herşeyleriyle ilgileniyorsunuz daha ne istiyoki bunlar anlamıyorum şu eşlerinizi
geçinmek varken sorun çıkarmak niye
Ben o yakışıklı batuhanı yerim,sıpa evet ya keşke görüşebilseler..
AYŞEGÜLCÜM 2010 DA ASLINDA BANA ERKEN GİBİ GELİYOR...2011 EN İYİSİİ BENCE....:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?