2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

serpilcim ben havuç yada patates salatası yapıyorum oyle durumlarda veya kek ..

havuç salatam şöyle havuçları rendelıyorum daha sonra teflon tafada bıraz alt ust edıyorum sogumaya bıkrakıyorum derın bır kaba yogurt azcık mayonez sarımsak cevız (kırıyorum cevızı ellerımle) ve tuzu karıştırıyorum soguyan havuçlarımı da eklıyorum harıka oluyor

kekte ztn 30 dk da olan bışey bence kek yap canım hem tuzluların yanında kek ıyı gıder ıyı bır gece olmasını dılerım senın ıcın umarım cocuklar cok yaramaz deıldır :))))

deryacım ben hep okuyorum canım yazılarını ama nedendir yorum yapmıyorum daha doğrusu yazmıyorum hep içimden diyom diyeceğimi ne salakım demi sade sende değil herkeste aynı şeyi yapıyorum belki online olmamaktan şimdi bak sıcak sıcak herkes online güzel oluyo

Serpilcim benim kılasik salatam patates salatası yada kısır hemne olur zaten ....birde peynirli poğaça ve denizinde dediği gibi kek....birde tatlı yapğarım pudingliler çabuk oluyor...

Teo bugün de çizik uyandı (sabaha karşı 5-6 gibi) ilk kez erken yattı akşam 21.30 da sevinmiştim ama faturası bana çıktı yine kendini yere atıp anlamsız çığlıklar ve ağlamalarla güne başladık. deniz soğuk olunca havuza su doldurduk bahçede iroşumla oynadılar (su kuşu suyu görsün soğuk falan demiyor,her şeyi unutuyor) şimdi de yoruldu ve yine erken sızdı..

Bebekleri seviyorum ama eşime karşı güvenim yok ecrinde küçük eğer yine bir kaza olmazsa bencede 3 yaşını doldurmasını isterim ecrinin....

deryacım doğru diyosun aslında baya olmalı farkta görümcemin eltisi 8 yaşında oğlu var 2.yi gözü yemiyo hala rahata bi alıştımki diyo işime gelmiyo diyo bende öyle olmaktan tırsıyom gaza gelmişken olsun yoksa pes edebilirim çünkü gönlümde hiç yok aslında 2.

Bu gün bebiş görmeye gideceğim inşallah bir aksilik çıkmazsa kızlar...bakalıom minicik bebeğe ecrin hemen bebişşş der ....

batuhanda aynı valla su delisi
sudan çıukarmak imkansız gibi bişi ağlmaktan sesi kısılacak yakında hergün suyun içinde:)))

BEN HAMİLE KALMAYI SEVİYORUM YAAAAA :roflol::roflol:

deryacım kusura bakma canım yaa haftasonu bende okudum hep yazdıklarını ama ben gelip gidip eşimin elinden alıp 2 dk bakıyprum hiç online olup cevap yazamıyorum ama işteyken öylemiii yaaa ne ece var ne kociş ; ayşegülünde dediği gibi herkes onlineken kouşmak çok iyi hiç bişey kaynamıyo unutulmuyo

manav yok yakınlarda havuç salatasıda güzel olurdu eşime söyleyim çıkarlarsa alsınlar
ama kek yapamam yaa bide yarın kayınvlidemler gelicek onlar için yemek pişirmem lazım gerçi dolma hazır dolapta bekliyo ocağa koyucam sadece bide çorba yapıcam
tatlı olarak nuranın tarifi ve kurabiye yeter yawww ayyyy eşim kalsa kurupasta alcak ben stres yapıp kafasını şişiriyomuşum ya misafir kabul etmiicem yada sana söylemiicem diyo kaydirigubbakcemile3

öyelymiş yaa bende duydum banada diyolar ikinciyi hemen yap yoksa çok zor olur diyolar
ama ben istemiyom yaa çok erken batuhanda nasılsam ikincide de öyle olmak istiyorum
ne bilim batuhan gibi onuda hevesle büyütim arada büyüsün diye değil

canım senın annen daha onceden de soylemıstın totrıtesını koyuyor sımartmıyor dıye kaldıkı sızde esınle oyle oldugunuz oylemıstınız dogac dustugunde hemen yanına kosmuyoruz cok ılgılenmıyoruz demıstın..
annen sımartsa kucagından ındırmese sureklı dogaç doğaç dese.. cocugun tek baışna bıle oynamasına kendı kendıne bırşeylerı keşfetmesıne ızın vermese.. ayagını bır an taşa bastıgında ayyyy oglum gel buraya deyıp cekıp zorla corap gıydrse.. kı ben buna cok kızıyorum .. yemegını yerken uzerıne cok duşse.. reklamlara yoneltse ha bıre.. aglamasın dıye hemen agzına emzıgı soksa.. her dedıgını anında yapsa.. sende bnm gıbı dusunurdun .. ama ben herseye ragmen her zaman ıyılıkle uyarıyorum .. tamam deyıp yapılıyor yıne... ben sadece bunu soyledım sızlere..
yoksa ben annemın bana yardım etmesıne karsı deılım bız dun gece aralı uyuttuk sınemaya gıttık eşımle.. o yanında durdu alt katımızda olmalarıda bnm ıcın bır şans tabıkı.. ama sadece artık cok bılınclendıler mesela aral aglayarak elde etmeyı cok ıyı anladı bılıyorkı agladıgında susması ıcın ıstedıgı yapılıcak.. ben sadece cok sımartılmasın cok aral aral aral dıye pesınde dolasılmasın ıstyorum .. cok mu sey ıstıyorum :1no2:

valla bila haaaa maşallah diyelim o zaman peki bütün çocuklar uyuyomu benimki yeni kalktı annem uğraşıyo

bende ıkıncıyı dusunuyorum .. ama 2 - 3 yıl sonra.. cunku yasak var bana dogurma aral cok yaramaz dıyorlar..

bizde Allah izin verirse ece 8 yaşındayken ikinciyi istiyoruz okula başlasın okumayı öğrensin arkadaşlarına öğretmenine alışsın ve kendi kendine yetsin bizi uğraştırmasın bide inşallah o zaman borcumuz filn kalmazsa ücretsiz izin alıp en azından yaşına kdar ben ilgilenmek istiyorum herşeyini doyadoya yapıyım ecede keşke dediklerim onda olmasın Allah o günleri göstersin inşallah kimi üşenirsin diyo kimide çok rahat en iyisi çok yaş diyo bkalım ben ne diicem

benim kızım şimdi uyanmıştır herhalde yemek yiyolardır yada dışarı çıkmışlardır

arala dun ve ondan oncekı gun kı mısafırlıklerımızde hedıyeler geldı yıne cok cici seylerr cok kısmetlı bu bıdıklar yaaa bıde bıze gelse ya hedıyee fln :))

dün piramit pasta yapayım dedim muzlu oluyor ya bi halta benzetemedim..piramit şeklini vereyim derken her taraftan kreması taştı ben de kalakaldım öylee oysa ki yaparım ne var diyordum ama öylee kolay değilmiş ben halime gülünce rüya da güldü annesine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…