- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
aaa yasemin senmisin erken diyen kız daha yeni kürtaj olan senmi diyosun kız az daha doğurcaktın unutma kaydirigubbakcemile3
oooo
batuhanın saçlarda dikilmiş
maşallah modayıda takip ediyoruz hımmm
boşverin beni..
Kızlar iki çocuk arası yaş farkı az olmamalı burda yaşayıp gördüm yeğenlerimin arası 3 yaş birbirlerini yiyorlar yada teo il küçük yeğenim 1 yaş ev tımarhaneye dönüyor benim vidalarım atıyor falan en güzeli 4-5 yaş büyük çocuk bilinçli oluyor
boşverin beni..
kızlar iki çocuk arası yaş farkı az olmamalı burda yaşayıp gördüm yeğenlerimin arası 3 yaş birbirlerini yiyorlar yada teo il küçük yeğenim 1 yaş ev tımarhaneye dönüyor benim vidalarım atıyor falan en güzeli 4-5 yaş büyük çocuk bilinçli oluyor
Teo bugün de çizik uyandı (sabaha karşı 5-6 gibi) ilk kez erken yattı akşam 21.30 da sevinmiştim ama faturası bana çıktı yine kendini yere atıp anlamsız çığlıklar ve ağlamalarla güne başladık. deniz soğuk olunca havuza su doldurduk bahçede iroşumla oynadılar (su kuşu suyu görsün soğuk falan demiyor,her şeyi unutuyor) şimdi de yoruldu ve yine erken sızdı..
deryacım doğru diyosun aslında baya olmalı farkta görümcemin eltisi 8 yaşında oğlu var 2.yi gözü yemiyo hala rahata bi alıştımki diyo işime gelmiyo diyo bende öyle olmaktan tırsıyom gaza gelmişken olsun yoksa pes edebilirim çünkü gönlümde hiç yok aslında 2.
deryacım doğru diyosun aslında baya olmalı farkta görümcemin eltisi 8 yaşında oğlu var 2.yi gözü yemiyo hala rahata bi alıştımki diyo işime gelmiyo diyo bende öyle olmaktan tırsıyom gaza gelmişken olsun yoksa pes edebilirim çünkü gönlümde hiç yok aslında 2.
nurancım çok tatlı batuhan maşallah çok yakışıklı gerçekten bütün oğlanları toplayalım büyüyünce çapkınlığa çıksınlar :))
denizcim aralı tek büyütmelisin canım o zaman senin istediğin gibi yetişmesi için kendi düzenini kurmalısın ama gerçekten insan nefes almak istiyo büyüklere ihtiyacımız çoookkk ben memnunum valla şımartsada annem şımartmıyo ama öyle olsa bile razıyım kendimle ilgilenebiliyorum azda olsa gözüm arkada kalmadan işlerim yapıyorum mesela geçenki düğünde doğaçı asla götüremezdim çok soğuktu hava ve mama yapabileceğim bi yerde yoktu eve sabah 4te girdik annem olmasa gidemezdik gezemezdik geçirdiğim bütün kışı düşündükçe deliriyorum gerçekten
serpilcim aynı olay bizdede var hiç fark yok ben düzeltiyorum doğaç mahvediyo saldım çayıra bende yoruluyorum bida bida toplamaktan her yeri 1sene daha dayancağız işte ben bu seneyi düşününce azcık rahat edecekken 2. yi asla istemiyorum eğer varsa aldırıcam kesinlikle istemiyorum hatta biz eşimle hayatta hiç istemiyoruz ama sırf doğaç için olcak yalnız kalmaması için onun içinde zaman var 2010 kış düşünüyorum olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?