arala dun ve ondan oncekı gun kı mısafırlıklerımızde hedıyeler geldı yıne cok cici seylerr cok kısmetlı bu bıdıklar yaaa bıde bıze gelse ya hedıyee fln :))
dün piramit pasta yapayım dedim muzlu oluyor ya bi halta benzetemedim..piramit şeklini vereyim derken her taraftan kreması taştı ben de kalakaldım öylee oysa ki yaparım ne var diyordum ama öylee kolay değilmiş ben halime gülünce rüya da güldü annesine...
canım ben pramit pastası şöyle yapıyorum
kakaolu biskiviyi alimünyum folyaya 3 e 6 şeklinde diziyorum dikdörtgen olyo yani
üstüne muzlu puding döküyorum bunu iki kat yap
sonra istüne iki tane muzu uzunlamasına koyuyorum
sonrada folyoyu katlıyım üçgen şekline sokuyorum buzdolabında iki saat falan bekletiyorum
çıkınca da üstüne yine kakalou puding döküyorum mis gi,bi oluyo
cokacimcoookcokacimcoookayyyy tatlı krizine gircem yinee öffffff yemeğede gitmedim :a015:canım ben pramit pastası şöyle yapıyorum
kakaolu biskiviyi alimünyum folyaya 3 e 6 şeklinde diziyorum dikdörtgen olyo yani
üstüne muzlu puding döküyorum bunu iki kat yap
sonra istüne iki tane muzu uzunlamasına koyuyorum
sonrada folyoyu katlıyım üçgen şekline sokuyorum buzdolabında iki saat falan bekletiyorum
çıkınca da üstüne yine kakalou puding döküyorum mis gi,bi oluyo
ay iki saat giremedim döktürmüşsünüz 1 saattir yazdıklarınızı okucam diye çatladım....
testi yaptım negatif çıktıııı ayyyy nasılda tırsmıştım şükür ki yok......
nurancımm saçlar hemen uzamış çok yağşuklu bir beyfendi olmuş....
oy oy sanada gelmiş ya ciciler biz napalım deniz bizim öyle ablamızda yok gerçi benim eşimde bana araba aldı sayılır demi kızlar daha napsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?