2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arala dun ve ondan oncekı gun kı mısafırlıklerımızde hedıyeler geldı yıne cok cici seylerr cok kısmetlı bu bıdıklar yaaa bıde bıze gelse ya hedıyee fln :))

cicileride hayılı olsun bol bol kirletmeler arala :)))
haklısın yaa bizide görsünlewr biraz

kızlar ablamın ıngıltereden getırdıgı bıkınılerımı gostermek ıstıyorum sıze resımlerını cektım nasıllar sızce

canım ben pramit pastası şöyle yapıyorum
kakaolu biskiviyi alimünyum folyaya 3 e 6 şeklinde diziyorum dikdörtgen olyo yani
üstüne muzlu puding döküyorum bunu iki kat yap
sonra istüne iki tane muzu uzunlamasına koyuyorum
sonrada folyoyu katlıyım üçgen şekline sokuyorum buzdolabında iki saat falan bekletiyorum
çıkınca da üstüne yine kakalou puding döküyorum mis gi,bi oluyo

ay kızlar herkese ne oluyor hep ikinci bebek konuşulmuş yok ben almayayım valla rüya yı anaokuluna verip biraz yaalnız kalmak istiyorum başka bir bebkle uğraşmak değil...tabi kısmet bu işler hani belli de olmaz..

oy oy sanada gelmiş ya ciciler biz napalım deniz bizim öyle ablamızda yok gerçi benim eşimde bana araba aldı sayılır demi kızlar daha napsın :)

saol valla bi dahakine öyle yaparım gerçi uzun bir süre yapmayı düşünmüyorumkaydirigubbakcemile3

cokacimcoookcokacimcoookayyyy tatlı krizine gircem yinee öffffff yemeğede gitmedim :a015:

ay iki saat giremedim döktürmüşsünüz 1 saattir yazdıklarınızı okucam diye çatladım....

testi yaptım negatif çıktıııı ayyyy nasılda tırsmıştım şükür ki yok......

deryacım teo maaşallahhh çok tatlı olmuş....

nurancımm saçlar hemen uzamış çok yağşuklu bir beyfendi olmuş....

denizcim bikiniler harikaa......

sevdacım bizde diyoruz eşlerimiz bizi anlasalar böle şeyler olmayacak herkesin hakkında hayırlısı

yasemincimmm Allah bizlere sabır versin.....

ayşegülcüm biz deryayla rahat bir ohhhh çektik darısı başına......

şımartılma konusuna gelince bizde annemle çok çatışıyoruz... annem enesin her dediğini yapıyor bir dediğini iki etmiyor.. deniz aynı senin kayınvaliden gibi işte.... birşey dediğim zaman da kırılıyor idare etmeye çalışıyoruz birbirimizi...

çok şükür canım sevindim valla
ayrıca da teşekkür edriz teyzesi

kızlar benim cadı uyandı
teminden beri müzik kanalı açtık oynayıp zıplıyoruz kızımla
ona ayak uydurucam diye nefes nefese kaldım vallahi :)))

oy oy sanada gelmiş ya ciciler biz napalım deniz bizim öyle ablamızda yok gerçi benim eşimde bana araba aldı sayılır demi kızlar daha napsın :)

bnm herıfte alsa keşkeee.. sırnaşık şey
maşallah canım allah kaza bela vermesın ..

bu arada ben bızedehedıye gelse dedım ama unutmusum ben ıstanbuldayken esımın teyzelerı bana cok cici şal desenlı bı bluz getırmışler corap fln almışlar bana ..
azcık unutkanlık varda bende

deryacım teoya maşallah
hakkaten çok büyük duruyor canım ya
valla zeynep yanında kardeşi gibi durur onun
80cm olmuşuz
kiloda 10,900

bende kavga ettim şimdi doğaçla sabahtan beri bişey yemedi dünde öyleydi ama hiç bişey sokmuyo ya ağzına hasta falanda değil delircem ya kilosunda falan değilim azcık bari yese rahat edicem çokmu 2kaşık yemesini istemem tüketti bizi annemde delirdi bende zorladık şimdi baya bi yesin diye banamısın demedi kilitledi ağzıı kaldı ağlaya ağlaya bi hal oldu bizde sinirimizle kaldık aç ya bildiğiniz aç 2gündür

inş. bendede bişey yoktur canım ya ama ben sanmıyorum bendede bişey olsun hissederdim doğaçta hissetmiştim sık sık idrara çıkıyodum bide güçsüzlük oluyodu halsizim ama ilaçtan benim bugün almadım iyiyim mesela kesin ialacın yan etkisi benimki yoksa gerçekten dikkat ediyoruz dün eşime sordum eminsin demi dedim bişey olmamıştır diye allah bilir aşkım diyo ya aman allah olmayana versin hele şimdi sorsanız hiç istemiyorum sinirimden

deniz bikiniler çok şık canım
ben artık kapandığım için giyemiyorum
olanlarıda hep arkadaşlarıma verdmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…