2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bide serpilcim mutlaka yazmışsındır ben kaçırdım sanırım sen nerde çalışıyorsun

deryacım teoya maşallah
hakkaten çok büyük duruyor canım ya
valla zeynep yanında kardeşi gibi durur onun
80cm olmuşuz
kiloda 10,900

maşallah zeynepe sevdacım biz 10nun yüzünü göremiyoz artık ama önemsemiyorum ben kiloyu yaşamak için yese yeter bana teo gerçekten hem uzun hem iri doğaçta küçücük kalmıştı yanında doğaç eceyle aynı boy aynı kilolardı teonun yanında teo baya 2 yada 3 yaşında gibi duruyodu maşallah teoya ya ben çok beğendim güzel yiyo bide benim oğlana görede daha uysaldı

ayşegül canım sen antalyaya gidicektin gittin mi ?

nerde sevdacım nasıl gidelim kız doğaçla yollarda kusuyo ağlıyo 12 saat bizim düt dütlede ben gidemem uzun yola daha hazır değilim kaldık valla doğaç yüzünden bide ramazana geldi eşimin izni onada ayrı sinir oluyom zaten sormayın evdeyiz anlıcan eşime araba sürmesini öğretcem bende ilerletecem iyice tabi annem gitmezse yoksa yine doğaçla zor olur zırlar durur arabada bizlerde panik hali falan filan işte canım ya 1sene daha kapalıyız tatillere

şimdi farkettim yanlış resmi yüklemişim neyse..

tsk ederis teyzeleri Teoşum büyümüş dimi buranın havası yarıyo oğluşuma zaten geçen senede çok farketmişti.. yemesi ise dediğim gibi herşeyden ama azıcık birer lokma,birer kaşık..

eceyle doğaç hala aynı galiba ayşegğl gerçi doğaçın boyu bayaa uzamış görünüyo ece de uzadıda çok değil
ece çok açsa yiyo ama yoksa hayata yediremiyorz bide istediği düzende olcak sofra kurulcak güzelce hanıma karnı doyunca da seviği bi yemekse uzanıyomuş yere ağzını açıyomuş yatark yiyomuş eşek ben öylede yediremiyorum tabiii neyse bi de her yemekten sonra kaka yapmasa alır belki kaç gündür pişik oldu yawrum sürekli kaka yapıyo
sevdacım ben ünv tede çalışıyorum canım
deryacım sende çok güzel çıkmışsın canım yanaklar tombikleşmiş dahada napalım tatilin bize armağanı kilolar oluyo :çok üzgünüm:

deryacım öle göze batan bir kilo yok gayet güzelsin....

sevdacım bikinilerini dağıtma ona buna bayanlara özel havuzlar var sonuçta....

diş geliyo doğaçın sanırım normal değil çünkü ısırıyo çok kötü gecede ağladı çok şu dişler bitsede feraha ersek ya sinir oluyorum ankaraya gidene kadar haerşey güzeldi şimdi yerlebir herşey tekrar düzen kurmak çok zor ya uyku ve yemek bıktım hergün hem kendimize hem doğaça ne yedirceği şaşırıyorum

bu arada deryacım kilo var ama kötü durmuyo bence yakışıyo sana bilmiyorum önceki halini hiç görmedim ama benim gözüme güzel geliyosun canım versende çok zayıfalama bence çok zayıflıkta yakışmazmış gibi geliyo bana

kızlar ben gittim komşunu kızı üniv. fen öğretmenliğini kazandı hayırlı olsuna gidiyoz gelince devam ederiz inş. öpt. hepinizi

aysegul esıne araba kullanmayımı ogretıceksın ben mı yanlıs okudum .. senmı ona o mu sana ogretıyor bu araba surmeyı anlamadım ben bacım..

derya azcık kılo ver be bacım maşallahh ama yanı almıssın sankı ... yazlık yerde spor cok eglencelı olur ben bu halımle bodrumda oteldekı fıtness aletlerının hepsını kullandım :))))

ama 47,500 olmuşum cok sevındım ya bnm hedefım 50 yı bulmak o da cok yakın bana artık bu surup sayesınde yıyorum babaannemızde yardıme dıyor arala bakmamda.. hersey duzelıyor yupppiiii

aysegul bencede sıtendır yememesı dun gece aral sabah karsı uyandı uyutana kadar canım cıktı karnımda nasıl actı anlatamam.. bırde bu surup uyku yapıyor ya gozumu acamıyordum sallarken uyuya kalıyordum esıme verdım gıttım bı muz yedım karnımın gurultusu sustu sora esım salladı ayagında bende yanına oturdum saclarını oksadım uyudu neysekı oylee.. dıslerden canım .. allah sabırlık versın bızlere..

derya yada bence kılo vermesı yakısır ztn ne kadar zayıflayabılrkı canım ya kemıklerı ırı teonunda oyle cok zayıflasalar bıle cırkın durmaz.. mesela bende ıgrenc duruyor kolarım cöp gıbı oluyor .. yapı meselesı ıstee bırde soya cekım durumu..
bence en az deryadan 10-15 kılonun bye bye demesı lazım...
bırde sanırım resım bıraz asagıdan cekılmıs o da kılosunu fazla gostermıs belkıde 10 kıloyla hallolacak bısey..

biliyorum kızlar aldım tatile çıktığımız günden beri rahat 2-3 kilo artım var malesef kış boyu o kadar yürüyüş yap dikkat et zar zor ver şimdide hoppp gelsin kilolar! Denizcim keşke teoşu bırakıp spor yapabilecek fırsatım olsa ablamın başında zaten 2 tane var o yüzden 7/24 şeklindeyiz bu aralar huysuz dursa eskisi gibi pusetiyle yürüyüş de yaparım ama 10 dak sonra kucak diye ağlıyor. ama az kaldı kızlar ank. dönünce vercem hepsini azmettim. (şimdi kitap okuyorum yatmadan önce "asıl şişman beyniniz" diye bakalım gaza getiriyor beni..)

evet kızlar benim boyum çok uzun değil ama ideal kilom 62 falan daha altına düşersem çok çirkinleşiyorum,zaten eşim de beğenmez zayıf hatun ona balıketi olacak illa sibel can vari :) bakalım benim de hedefim en az bi 15 kilo zaten denizcim 2010 yazına kaldı umutlar,mayokiniler :))

10 kilmou offffffff ben,mde o kadar vermem lazım hain kilolar git isteyene denize yasemine biz istemiyoz seni ya öfffffffffffff

ya en az dişi olan biziz galibahala 4 dişimiz var hehe onlarladao kadar tatlı yiyoki denk getirmeye çalışa çalışa

erken diş çıkaran çocuk iyi olmuyor yaaa hem erken çıkan diş erken çürürmüş ne kadar doğru bilmiyorum....
benim ki biliyosunuz 11 dişi var 12.yolda yavrucum mahfoldu yaaaa
boyu da kilosu da etkileniyor.....

yazık yawruma haklısın canım erken çürüyolar tabi yediğiylede alakalı görümcemin oğlunun üst dişleri hep çürüdü 4 aylıkken çıkarmıştı şimdi 4 yaşında dişi yok

iyi bari deniz bende diyorum tek biz kaldık üzüldüydüm protez yaptırcaktım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…