canım valla çok güzel duruyosun kaydirigubbakcemile3 benim gözüme çok bişey batmadı
serpill bizimde 4 dişimiz var canım yalağuzz deılsınızzzz :))
nurancım benim eşimde beni çok zayıf istemiyo
zaten bende sadece 3 kilo vermek istiyorum 57 olsam yeter bana
çok bişey istemiyorum ama gitmiyo malesef
bide kullandığım hap şişiriyo beni
1 ay sonra bırakıcam o zaman 3 kiloyu üüffffffffff diye üflücem
aysegul esıne araba kullanmayımı ogretıceksın ben mı yanlıs okudum .. senmı ona o mu sana ogretıyor bu araba surmeyı anlamadım ben bacım..
derya azcık kılo ver be bacım maşallahh ama yanı almıssın sankı ... yazlık yerde spor cok eglencelı olur ben bu halımle bodrumda oteldekı fıtness aletlerının hepsını kullandım :))))
ama 47,500 olmuşum cok sevındım ya bnm hedefım 50 yı bulmak o da cok yakın bana artık bu surup sayesınde yıyorum babaannemızde yardıme dıyor arala bakmamda.. hersey duzelıyor yupppiiii
sevdacım gerçekten depresan kilo aldırıyo anlamıyosun ne yediğini ben kullandığım dönem kendimi tutmakta zorlanıyodum şimdide bu alerji hapı yan etkilerinden zayıflatması vardı yememe rağmen zayıflattı gerçekten bursadaki düğünde kaynanamın yanında kadının biri beni sordu kim diye gelinim dedi kız gibi ya daha dedi bende atladım oğlum var bide dedim ne diyosun sen dedi bide çocukmu doğurdun dedi evet dedim 40 bin kere maşallah dedi kuaförde kızın biride kaç yaşındasınız dedi inanmadı yaşıma hele çocuğuma hiç inanmadı yani kilo gerçekten insanda yaşı büyütüyo zayıf olunca daha küçük gösteriyo insanı çok motive oluyo ya insan böyle güzel sözler duyunca opuyorumnanaktan
sevdacım gerçekten depresan kilo aldırıyo anlamıyosun ne yediğini ben kullandığım dönem kendimi tutmakta zorlanıyodum şimdide bu alerji hapı yan etkilerinden zayıflatması vardı yememe rağmen zayıflattı gerçekten bursadaki düğünde kaynanamın yanında kadının biri beni sordu kim diye gelinim dedi kız gibi ya daha dedi bende atladım oğlum var bide dedim ne diyosun sen dedi bide çocukmu doğurdun dedi evet dedim 40 bin kere maşallah dedi kuaförde kızın biride kaç yaşındasınız dedi inanmadı yaşıma hele çocuğuma hiç inanmadı yani kilo gerçekten insanda yaşı büyütüyo zayıf olunca daha küçük gösteriyo insanı çok motive oluyo ya insan böyle güzel sözler duyunca opuyorumnanaktan
ay deryaaaa yaaa ah bu teo bitiriyor beni koyma şöyle resimler bir gün istemeden nazar değdirceğim aman maaşaallah 41.5 kere:))
sana gelince kendime çok benzettim sen benim esmerimsin galiba evet zayıf değilsin ama öyle kötü şişman görünen bir tip değilsin hatta yakışanlardansın e tabi verirsen daha da fıstık olursun ama böyle de çok güzel teonun annesi..
rüya da 12 kilo oldu sanırsam ama bu aralar yedikleri daha çok boya gidiyor 85 i geçti gibi geliyor gözüme çünkü geçen ay 83.5tu.diş olayına gelince allah a şükür biz de hiç öyle belirtiler olmadı ateş,ishal gibi sadece huzursuzluk oldu o da benim kızım hep ikişer üçer diş çıkardığı için oluyor..mesela en son azılar çıktı üç tane birden şimdi de dördüncüsü geliyor ama tek olunca pek sıkıntı yaratmıyor toplamda 10 tane diş var görünen ....eylül ün 10 unda doktora gidicez pnömokok un son dozu için bakalım o zman paylaşırım gene son değişiklikleri..
Sibelcim bayıldım yorumlarına saol canım benim senin nazarın değmez Teoşa kötü gözle bakman lazım :) Kızlar ben biliyorum kilolu olduğumu hatta üzerine aldığımı görün diye koydum resmimi (kilom ortada zaten ticker da )hem de dediğim gibi yanlış resmi eklemişim bunda gerçekten çok tombişim yanaklar falan..(normalde aslında zayıfım yani :))))
kilo yaşlı gösteriyor diyosunuz ben katılmıyorum o kişiye göre değişiyor bana kalırsa ben bu kilomda olduğum halde hala beni bazen yaşımdan çok küçük sanıyorlar,şaşırıyorum..hem sanırım aranızda en yaşlı da benim.. yaşın bence kiloyla değil yüzdeki ifadeyle bağlantısı var kırışıklar,çökme,bakış vs..
Ayşegülcüm çok tatlısın canım,maşallah diyim bende senin zaten başta sempatikliğin,sıcaklığın yeter fıstığım..kayınvalidene baktım da hiç öyle intihar edecek tip de yok hani!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?