2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu da bendenizzzz! (çok kilo aldım biliyorumm )
canım valla çok güzel duruyosun kaydirigubbakcemile3 benim gözüme çok bişey batmadı
benim eşimde hafif balık eti sever hamile kalmadan önce 53 kiloydum hortlak gibi:)) kilo almam için yapmadığını bırakmadı şimdi de 59 oldum ama iyi böyle

serpill bizimde 4 dişimiz var canım yalağuzz deılsınızzzz :))

bizimkininde daha 4 dişi var 5. yolda

biz geldik
kızımla şöyle bi sahil turu yaptık
ordanda sevmeleri için babannesine götürdüm kızımı evde yoktu kayınpedirimvarıdı
taze incir toplamış bahçeden zeynebe yedirdim bir yediki sormayın maşallah kuzuma
dedemizin zeytinliği var orda herşeyimizi kendi yetiştiriyor sağolsun
organik yiyoruz yani
biz yazın hiç pazarlık almayız sebze ve meyvemizi hep bahçeden getirir k.pederim
bana gelin hava alın bahçede biraz diyo ama ben hiiiçççç sevmiyorum oraya gitmeyi
aslında gitsem kızımda biraz toprakla oynasa ne iyi olur
belki tüm enerjisini toprağa akıtır ne dersiniz :)))

nurancım benim eşimde beni çok zayıf istemiyo
zaten bende sadece 3 kilo vermek istiyorum 57 olsam yeter bana
çok bişey istemiyorum ama gitmiyo malesef
bide kullandığım hap şişiriyo beni
1 ay sonra bırakıcam o zaman 3 kiloyu üüffffffffff diye üflücem

sevdacım arada bir götürsen iyi olur hem sana da değişiklik olur....
ben olsam haftada bir mutlaka giderdim...

kızlar diş olayında doğaç 2.5 ay önce 3tane birden çıkardı çok zorlandı 2.5 aydır tık yoktu şimdi zamanı geldi sanırsam ama çok zorlandı eşimin kuzeninin oğluda 3tane birden çıkarmış havale geçirmiş çocuğun gözü kaydı ameliyat olucak bizde dedik hatta diş bu kadar hastanelik edermi diye meğer o da 3tane birden çıkarmış doğaç maşallah çok zorlandı kuzum ama kurtardı şimdikiler nasıl olcak acaba yine üst üste olmaz inş. o zaman hep diyodum size her gün ishal diye o yüzdenmiş hala arada normal yapar genelde cıvık hep ama su gibi değil diş yani baya bi mahvediyo çocukları

sevdacım gerçekten depresan kilo aldırıyo anlamıyosun ne yediğini ben kullandığım dönem kendimi tutmakta zorlanıyodum şimdide bu alerji hapı yan etkilerinden zayıflatması vardı yememe rağmen zayıflattı gerçekten bursadaki düğünde kaynanamın yanında kadının biri beni sordu kim diye gelinim dedi kız gibi ya daha dedi bende atladım oğlum var bide dedim ne diyosun sen dedi bide çocukmu doğurdun dedi evet dedim 40 bin kere maşallah dedi kuaförde kızın biride kaç yaşındasınız dedi inanmadı yaşıma hele çocuğuma hiç inanmadı yani kilo gerçekten insanda yaşı büyütüyo zayıf olunca daha küçük gösteriyo insanı çok motive oluyo ya insan böyle güzel sözler duyunca opuyorumnanaktan

ay deryaaaa yaaa ah bu teo bitiriyor beni koyma şöyle resimler bir gün istemeden nazar değdirceğim aman maaşaallah 41.5 kere:))

sana gelince kendime çok benzettim sen benim esmerimsin galiba evet zayıf değilsin ama öyle kötü şişman görünen bir tip değilsin hatta yakışanlardansın e tabi verirsen daha da fıstık olursun ama böyle de çok güzel teonun annesi..

rüya da 12 kilo oldu sanırsam ama bu aralar yedikleri daha çok boya gidiyor 85 i geçti gibi geliyor gözüme çünkü geçen ay 83.5tu.diş olayına gelince allah a şükür biz de hiç öyle belirtiler olmadı ateş,ishal gibi sadece huzursuzluk oldu o da benim kızım hep ikişer üçer diş çıkardığı için oluyor..mesela en son azılar çıktı üç tane birden şimdi de dördüncüsü geliyor ama tek olunca pek sıkıntı yaratmıyor toplamda 10 tane diş var görünen ....eylül ün 10 unda doktora gidicez pnömokok un son dozu için bakalım o zman paylaşırım gene son değişiklikleri..

evet denizcim ben öğretiyorum eşime eşim yıllardır fobisi yüzünden kullanmaya korkmuş şimdi ben ona cesaret veriyorum öğretmeye çalışıyorum artık istiyo sürmeyi yavaş yavaşta olsa azim geldi artık inş. böyle gider hep kaza korkusu yüzünden bu zamana kadar durmuş ama ehliyeti var onuda kendi isteğiyle almamış mecbur koşmuşlar iş yerinden öyle almış benden pek memnun sen iyi öğretiyosun diyo bazen diyom anlatamıyosam bi arkadaşın göstersin diye tabi ben yumuşak yüzlüyüm bundan memnun tabi

buna gerçekten çok katılıyorum kilo insanı çok yaşlı gösterebiliyor ama zayıfların bazıları da çok çökmüş görünüyor önemli olan sağlıklı kiloda olmak yani yanaklarımızın al al olması bazı zayıf insanlar çok soluk ve yorgun görünüyor o zman da yaşlı gösterebiliyorlar...

bencede kılo kadınlaarda yaşı buyuk gosterıyor oldugundan daha oldun yaşlı gosterıyorsun. bende az evvel aralla sıtenın bahcesınde cardaklarda kadınlarla oturdum aral oynadı cımenlerde kılo olayı konusuluyordu depresan ılacları kullanan ıkı kısı vardı cok kılo aldırıyormus bırı 1 yılda 10 kılo almıs fln bunlardan bahsederlerken bende atladım aa kılo aldırıyorsa bende alayım o ılaclardan dedım sırnaşık şey kadınların hepsı cok karsı cıktılar sen supersın harıkasın sakın kılo alma bebek gıbısın kımse demez sana evlı bırde cocugu var dıye .. kıloayada hıc ıhtıyacın yok dedıler sora bızım gıbı yasından buyuk gosterırsın hem 30 undan sonra vermek cok zor denızcım fln dedıler amann sorma bır motıve oldummm anlatamamm.. :lepi:

dunde bı teyze var sıteden yıne sema dıye ben mıgrosa gııdıyordum selamlastık denızcım sana hastayız tum sıte kadınları olarak dedı.. bende sema teyze ben kılo almak ıstıyorum ama cırkınlestım dedım sacmalama kırarım bacaklarını ne kılo bızım gıbı mı olcan dedı sora ztn verılmıo harıkasın dedı.. ay mıgrosa nası gıttıgımı bılemedım :))))

ama bana cok nazar degıyor anında basıma bısey gelıyor yada basım agrımaya baslıyor.. bak sımdı kadınlarla oturduktan sora basıma bır agrı gırdı anlatamam :1no2:

bu arada resımde harıka cıkmıssınız.. cıdden cok guzel gozukuyorsun canım senın dısler yapmamı aysegul ıncı gıbı dızılmışlerde maşallahh :kedi:

ben geldim ayy ecrin bebişi sevdi tabi severken bir de kuzucuğun başına vurdu ayy ayy bu cadıyla dışarı çıkmak kabus yaa hep her yerleri karıştırıyor valla utnadım resmen hiç 1 sn ye oturmadı bendie aşırı yordu...

deryacım sanada maşallah kuzucumada ayy ne tatlı yaa teo çok iyi boy pos endam hesabı herzaman diyorum çok iyi. maşallah..sende çok aşırı kilolu görünmüyorsun aslında......

ayşegülcüm ne kadar güzel çıkmışsın yani eşinin yerinde olsam seni çoook kıskanırdım doğrusu maşallah....doğaçın kide bencede diştendir normalde bu şekilde değilse...

denizcim ciclerin çok hoş aralında sende güle güle giyin canım...

esracım dualarım senini içinde canım umarım düxelir herşey...ama hamile olmadığına sevindim gözünaydın...

off bizim cimcimede bir veriyor verdiğini sadece alıyor yesede yaa aşırı çok kaka yapıyor serpilcim hemen dediğin gibi yediğini yaa ağızdan yada arkadan çıkarıyor ne olacak biizm halimiz bilmem..sevdacımm zeynebe maşallah iyi yaa kiloda boyda iyi yani biizm ne olacak bilmiyorum yanii hiç ilerleme yok ....bir boy kilo çeker koyarım bakalım ne yorum yapacaksınız....

kiloya değilinmiş ben asla alamam ecrin yemedikçe bende sinir oluyorum yemek gelmiyor içimden yiyecek olsam bile ecrin asla rahat vermiyor ...

Son düzenleme:
canım maşallah rüya yaa nasıl 12 ve boy 85 bence sende yazma böyle bak moralim bozuldu benim cimcimeme daha 9 buçuk ile olmadı yaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamabenim kuzumda hep her ay diş çıkarıyor bu ayda 3 tane azı dişi çıkardı ..senağlama

denizcim dişlerim orjinal vede hiç çekilmediler maşallah diyeyim kendi kendime ama sadece sen demedin yaptırdınmı diye yapma zannediyolar nedense bi kere yengemle dişçiye gitmiştim dişçinin yiğeni bi kadın benim dişleri gördü işte bu amca dedi ne zamandır aradığım diş tipi bu dedi kadın tutturdu bida göremem ben seni dedi fotosunu çektirdi dişimin ve amcasına bunun aynısını istiyorum dedi şok olmuştum gerçekten dişin bile hayranı var

banada normal geliyo nedense bide dudaklarımı silikon zannediyolar oda orjinal tek orjinal olmayan yerim göğüslerim öncede bahsetmiştim protez var ama o yapılması gereken bişeydi benim için hiç pişman değilim

doğaçı komşuda bırakmıştım saatlerce orda durdu arada sadece altını değiştirmeye getirdiler iyi yemek yemiş orda şaşırdım dedimki bundan sonra size yemeğe getircem oğlumu dedim seve seve dediler biz halimizden memnunuz diyolar

bu arada çok teşekkür ederim kızlar güzel yorumlarınız için sizlerde çok tatlısınız ve sizinde eşleriniz kıymetinizi bilsin bence hepiniz çok özelsiniz benim gözümde

yasemincim ecrinin kilosuna takma canım sakın başka çocuklarla kıyaslama sağlıklı olsun yeter ben sadece bunu istiyorum doğaçta kilo almasını değil yaşamak için olan miktarı yesin istiyorum

ayşegül maşallah çok güzelsin öyle kilon falan herşey yerinde:)))
doğaçında diştendir yaa bugün batuhanda ishal gibi oldu 5. patladı patlıcak

Sibelcim bayıldım yorumlarına saol canım benim senin nazarın değmez Teoşa kötü gözle bakman lazım :) Kızlar ben biliyorum kilolu olduğumu hatta üzerine aldığımı görün diye koydum resmimi (kilom ortada zaten ticker da )hem de dediğim gibi yanlış resmi eklemişim bunda gerçekten çok tombişim yanaklar falan..(normalde aslında zayıfım yani :))))

kilo yaşlı gösteriyor diyosunuz ben katılmıyorum o kişiye göre değişiyor bana kalırsa ben bu kilomda olduğum halde hala beni bazen yaşımdan çok küçük sanıyorlar,şaşırıyorum..hem sanırım aranızda en yaşlı da benim.. yaşın bence kiloyla değil yüzdeki ifadeyle bağlantısı var kırışıklar,çökme,bakış vs..

Ayşegülcüm çok tatlısın canım,maşallah diyim bende senin zaten başta sempatikliğin,sıcaklığın yeter fıstığım..kayınvalidene baktım da hiç öyle intihar edecek tip de yok hani!

Kızlar çocukların kiloya takılmayın bence boyu uzuyorsa,sağlıklıysa sorun yok,kiloyu her zaman alır nasılsa.. bu arada biz 10kiloyu en son 4 aylıkken görmüştük (gerçekten Teo da çok iriydi) sonrasında hep 10 üzeri gitti şimdi 13,5-14 arasıdır sanırım 2 aydır gitmedik doktora.. şu su çiçeği aşısı hala kafamda gidince onu yaptırcam

:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:BİZİM YORUMLARI BEĞENMİYORSUN HERHALDE.....şutarafagittisenağlama:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…