2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sevdacım öyle taze taze dalından yemek gerçekten çok süper bizim bahçede de incir,karadut,şeftali,nektarin ağaçları var her gün kahvaltı öncesi dedemiz incir koparıyor Teo da bayılıyor hiç tuvalet sorunumuz yok hatta günde 2-3 kez yapıyor tabi anası da aldığı bu kiloları o incirlere borçlu :))
bence de arada götür zeynebi çiçek,böcek oynasın biz küçükken oynardık yaaa yeni nesil hep ev çocuğu yetişiyor tabi bizimkiler de muhtemelen öyle olcak bi dışarda oynamanın tadını bilmiycekler üzülüyorum valla onlar adına..artık etraf güvenilmez benim çocukluğum lojmanda geçti kapalı,güvenlikli bi alan olduğu için bazen gece 11-12 kadar oynardık dışarda (tabi anneler balkondan seyrederdi)şimdi güvenli alan bile olsa insanlar güvenilmez..

:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:BİZİM YORUMLARI BEĞENMİYORSUN HERHALDE.....şutarafagittisenağlama:umursamaz:

Aşkolsun canımcım hepinize ayrı ayrı çok tsk ederim yorum yaptığınız için..sibel biraz motive edici yazıyor Asrına da ,banada ondan yani :))

Bence şu kilo olayı göreceli kişiden kişiye değişiyor bende zayıfım sanki aha çökmüş bir durumdyım yanii yakışana göre ....

Ecrini daha yeni uyuttum ama kalkıyor tekrardan gecenin bir yarısı yanıma alıyorum yat kalka sabah oluyor işte bizim buna şükür sürekli ağlasa daha zor...

Yasemincim şimdi gördüm msjını kusura bakma canım ama sen kaçmışsın.. teo bu akşam benim haşatımı çıkardı biraz gezelim dedik bi kordon yapalım dedik ama çocuklarla özellikle Teoyla olmuyor bunu tekrar tekrar anladım 2-3 km yolu kucakta getirdim ayağımda topuklular,bas bas bağırıp ağlıyan zıpır,tek göğsümü çaktırmadan çıkardım emzire emzire geldik ara sokaklardan,tüm nazı bana ben kaçtım yeğenimi aldım ablam teoyu aldı onda sustu,kuzu gibi pusetinde oturdu ,bu çocuk benden ne istiyo yaaaa.. eline mısır aldım (yeni keşfettim pusetle bi yere giderken süper oluyor onu kemirecem diye husuzluk etmeyi unutuyor) ama kandıramadım bu sefer! neyse eve geldi mama yedi sızdı ama gece sıcaktan,soğuktan uyanıyor bazen bazen de yataktan düşüyor malesef yere yastıklar koydum canı çok yanmıyor.. şimdi memeyi kesince gece uyanmaları ne zor olur onu düşünüyorum,şimdi ver memeyi sussun oluyor o zaman ne vercem sütte içmiyor gerçi alışcak mecburen,alışmalı bu gün de muzlu süt aldım son şansım bari onu sevse..

günaydınnnn sabahın ilk misafiri benim doğaç erken kalktı ve gece ağladı yine bu diş değilde nedir sizce ? of of unutmuşum kaç gün çekiyoduk bu dişin ilk zamanlarıını be arada tekrar teşekkür ederim kızlar güzel sözleriniz için sizlerde çok güzelsiniz deryacım sende çok tatlısın canım ankarada olsam gerçekten sürekli görüşceğim buluşcağım arkadaşlarım içidesin ben herkesle görüşmem arkadaşım az ama özdür serpilide çok sevdim o da çok tatlı anlaşabileceğim ömür boyu dostluk kurabileceğim kişilersiniz diğer arkadaşları yüzyüze görmesemde çok sevdim onlarlada görüşsek anlaşabileceğimi sanıyorum çünkü ikinizdede bunu önceden hissetmiştim inşallah kısmet olur birgün görüşürüz hepinizle kızlar aklınızda bulunsun yolunuz düşerse bigün muhakkak beklerim misafirim olun

günaydın hanımlar
ayşegül yine çok güzelsin canım maşallah sarı saç sana yakışıyo beni yaşlı gösteriyo yaa bende seviyorum aslında
kayınvalidenide ilk defa gördüm galiba ne kadar sert bakışlı :1ninca:
benim misafirler geç geldi erken gitti iyi oldu yaww çok yorulmadım yaaa bende burda bi kafa dengi sık sık glip gidiicem birilerini bulammıııcam galiba sohbetler hep aynı sıkıcı kafamçokkarıştı neyse arada bi gidip gelinebilecek insanlardı mamalarımda güzel olmuştu nuran tatlı çok güzel oldu sağol canım ben onu sossuz yapıyordum sosla daha bi güzel oldu bide yoğurtlu patates yaptım oda hafif ve çok güzel kızlar tavsiye ederim tarifin veririrm isteyen olursa iş yerine getircektim bugün ama sarımsak kokar diye getirmedim delikafadulden

ecede geceleri sürekli uyanıyo yada uyurken ağlıyo birden bağırıyo gündüz genelde bişeyi yok dışarı çıkalım dite huysuzlanıyo sadece ama geceleri bide sürekli kaka yapıyo ishal değil koyu kıvamlı ama günde 4 5 kere yapıyo bu da mı dişten bilmiyorum bizimde genelde ateşsiz sorunsuz geçiyodu bi iki gün huysuzluk ishal oluyodu ama bakalım ne kadar sürcek bu sefer

günaydınnnn....
ayşegülcümmm maaşallah çok güzelsinnn

denizcim bencede sen kiloyu kafana fazla takma....

yasemincim doktor yaptırırsın zamanı geldi demişti su çiçeği aşısı için işim çıkmazsa cumartesi götüreyimde yaptırayım
ayrıca ecrinin kilosunu bence kafana takma... eneste haziran bebişlerini boy ve kilo açısından biraz geriden takip ediyor sorun değil her çocuk bir olmaz....

merhaba lar

uzun bir aradan sonra bursadayım özledim evimi şehrimi.

geçmişi çok fazla okuyamadım son bikaç sayfaya baktım.

derya şekerim evetbalık etliyiz ama bana göre iyisin bir 5 kilo gitse süper olur..teo da çok tatlı lülesaçlar kestirme kalsın bence düzleşiyor kestirdikçe.

ayşegül sarı saçyakışıyor bana da diyorlaraçık tenlisin sarıya boyat diye ama ben kızılı daha çok seviyorum ısrarla kızıladevam.

bu hafta akçaya gidecektik güya ama ahmet dönüşte ishal kusma derken iyice hastalandı .salgın var dedi doktorumuz şuan daha iyi.offffffff be denize gitmek istiyorummmm.yaklaşık 1.5yıldır evdeyim 1eylülde başlıyorum çalışmaya ama tatileihtiyacım var..15 gün kaldık eşimin ailesinin yanında ama siniredip gönderdilerbeni.

su çiçeği aşısını biz 13. ayda olduk.

daldan dala atlıyorum şimdilik hoşçakalın sizleri bebişleri öpüyorum.

ya kızlar bu su çiçeği aşısı bi doz mu ne kadara yaptırıyosunuz bize söylemedi drumuzzaten gitmiyoruzda ne zamandır ne zamana kadar yaptırılıyo bide bu yakınlarda gitmeyi düşünmüyodum da dra gitsek mi ki

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay sersem gıbıyım yaa bu ılactan hala kendıme gelebılmıs degılım sabah sanıyorum :)))
herkesler ıyıdır umarım..

su cıcegı asısını bende gecen gun duydun 3 dozda vuruluyormus ama bıze hıc kımse bahsetmedı ya bnm burda sıteden arkadasım soyledı oglununkılerı vvurduruyormus sende vurdur dedı..
her ay bı tane olmak uzere 3 doz..
14. ayda vurulması gerekıyormus dedı bırde..

denizcim aşıyı biz tek doz vurdurduk. 2. si daha ileri yaşlarda galiba
akşama karnesine bakarım.

aşı fiyatıda 60 civarındaydı.

suus serpil di galiba ismin hatırlayamadım özür dilerim aşıyı dışarıdan alıp sağlık ocağındada vurdurabilirsin ama önce konuş bazıları yapıyo bazıları yapmıyorlar.

ben de öyle biliyorum biz de 13.ayda vurdurduk fiyatı dediğin gibi 60 civarıydı şimdilik başka da yok eylül de pnömokok son doz var aralıkta da karma olacak galiba..

ewet bende şimdi netten baktım biraz tek dozmuş
druyla görüşürsek belki yaptırırm bakalım
sağolun kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…