- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
ayşegülcüm sağlık ocaklarında rutin aşı takviminde yok bu aşı o nedenle söylemmeişler dir.
evet bizim çocukluğumuzda yoktu ama biz bu kadar suni ortamda değildişk yediklerimiz soluduğumuz hava aynı değil güzelim.
kızımda da yaptırmıştım özellikle kreşe gittiklerinde faydasını görüyoruz tüm sınıf su çiçeği olmuştu biz 2 3 kızarıkla atlattık hiç izde kalmadı.
bu arada ayşegül bursaya gelmişsin inş.tanışırız bizlerde . yıldırımda oturuyorum ben sevce mudanyada
street benim okuluma yakın evin güzelim her sabah geçiyordum oradan
deniz sende uzaksın güzelim ama ortak bir nokta belirleyelim buluşalım.
Yasemincim şimdi gördüm msjını kusura bakma canım ama sen kaçmışsın.. teo bu akşam benim haşatımı çıkardı biraz gezelim dedik bi kordon yapalım dedik ama çocuklarla özellikle Teoyla olmuyor bunu tekrar tekrar anladım 2-3 km yolu kucakta getirdim ayağımda topuklular,bas bas bağırıp ağlıyan zıpır,tek göğsümü çaktırmadan çıkardım emzire emzire geldik ara sokaklardan,tüm nazı bana ben kaçtım yeğenimi aldım ablam teoyu aldı onda sustu,kuzu gibi pusetinde oturdu ,bu çocuk benden ne istiyo yaaaa.. eline mısır aldım (yeni keşfettim pusetle bi yere giderken süper oluyor onu kemirecem diye husuzluk etmeyi unutuyor) ama kandıramadım bu sefer! neyse eve geldi mama yedi sızdı ama gece sıcaktan,soğuktan uyanıyor bazen bazen de yataktan düşüyor malesef yere yastıklar koydum canı çok yanmıyor.. şimdi memeyi kesince gece uyanmaları ne zor olur onu düşünüyorum,şimdi ver memeyi sussun oluyor o zaman ne vercem sütte içmiyor gerçi alışcak mecburen,alışmalı bu gün de muzlu süt aldım son şansım bari onu sevse..
ayşegülcüm b.kesirdeolduğunu biliyorum .tez zamnada bekliyoruz bursaya. belkiş toplanırız bahaneyle bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?