2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aa benım arkadasım ne aşısı vurdurdu acepp cocuga yanlıslıkla 3 doz vurdurmasın heuhahaha :)))
hem onun dedıgı aşı ucretsızmış ama ne aşısı kı o 3 dozda hakketten mrk ettım şımdıkk :)
bende bır araştırıp sorayım eşımlede goruşeyım .. gercı ogluma artık ıgne batmasını ıstemıyorum ama ıyılıgı ıcın napalım (

yaaa kızlar bir senede bebk dediğin ne kadar değişiyormuş daha önce de söylemiştim sanırsam ben hayatımda bir bebekle zaman geçirmediğim pek görmediğim için nasıl olduğunu bilmiyordum ama çok harika birşeymiş insanın çocuğunun olması..her geçen gün ondaki gelişmeleri görrdükçe insana yaşama sevinci geliyor..eskiden sevmezdim çocukları şimdi ise hepsini çok seviyorum canlarım benim...rüya o kadar değişti ki artık akıllı bir insan gibi görüyorum onu ne dersem anlıyor beni hep taklit ediyor..yerleri siliyorum alıyor bir peçete eline o da siliyor gerçi aynayı sildi geçen gün ıslak mendille daha da berbat hale getirdi:))orası ayrı ama aklınca bana yardım ediyor ondan sonra ortalığı önce dağıtıyor sonra inanırmısınz herşeyi eski yerine koyuyor bir de bazen gelip gelip sarılışı öpüşü yok mu hasta oluyorum bitiyorum resmen yaaa(öpüyor dediğim daha çok yalama şeklinde:))

allah herkesin çocuğunu bağışlasın isteyenlere de versin iinşallah..

evet ya ahmette yer siliyor benimle toz alıyor napsın çocuk tüm gün benimle.

deniz aşı başka bir aşıdır pinemokok olmasın o üç doz değil bacım yanlışı var arkadaşının.

benim 2. çocuğum ama hepsi farklı tatlı kızım 8 yaşında ama benim gözümde ufacık.ikisinin anne (ahmet hala annni diyor ) gelip saılmları herşeye değer.

derya en yaşlı benim diyordu ama herhalde en yaşlı benim canlarım.33 bitecek pek yakında..( aramızda kalsında)

ay banada diyen olmadı sağlık ocağında sadece 2ya sonra kontrole gel dediler 2 ay oldu çarşamba gidicem pnomokokun son dozunuda ekim gibi vurcaz dedilerdi tarih vercekler şimdi çokmu önemliki bu aşı ne bileyim demezlermiydi öyle olsa ya bide biz küçükken annem diyo bu kadar aşı olmamıştın diye allaha şükür bişeyde görmedik ne bileyim şimdiki çocuklar çürükte ondanmı çıktı bu aşılar ya

maşallah bebişlere ya doğaçta öyle dans edeyim oda başlar alkışlayım o da başlar gırgırı getiririm yerdeki küçük şeyleri almak için illa o yapacak veririm gır gırı sürer döke saça ıslak mendili veririm yemekten sonra ağzını sil diye alır siler bu ara pipi çiş yaptımı eh yaptımı diye soruyom pipisine vurarak eh eh diyo gülüyo canım benim ya öpücük atıyo el öpüyo ama alnına koymayı beceremiyo henüz hav hav bak diyom hav hav diyo arabasını sürerken vıııınnnn diyo çok çabuk öğreniyolar herşeyi dün komşunun kızlarından öğrendi herhalde istemediği şeye çık çık diyo adda gidicenmi diyom kafa sallıyo gidicem diye bunlar hep şaşırtyo gerçekten sibelinde dediği gibi çok hızlı büyüyolar ya maşallah hepsine allah uzun ömür versin bizi onlarsız onlarıda bizsiz bırakmasın allah

ayşegülcüm sağlık ocaklarında rutin aşı takviminde yok bu aşı o nedenle söylemmeişler dir.
evet bizim çocukluğumuzda yoktu ama biz bu kadar suni ortamda değildişk yediklerimiz soluduğumuz hava aynı değil güzelim.
kızımda da yaptırmıştım özellikle kreşe gittiklerinde faydasını görüyoruz tüm sınıf su çiçeği olmuştu biz 2 3 kızarıkla atlattık hiç izde kalmadı.

bu arada ayşegül bursaya gelmişsin inş.tanışırız bizlerde . yıldırımda oturuyorum ben sevce mudanyada
street benim okuluma yakın evin güzelim her sabah geçiyordum oradan
deniz sende uzaksın güzelim ama ortak bir nokta belirleyelim buluşalım.

nihalcim bizim evimiz değil eşimin halasının evi nilüferde biz balıkesirde yaşıyoruz zaten bi gelecek olsam oraya hepinizi toplamalıyım bi biriyle biriyle olmaz olmuşken toplu görüşelim ayarlıyalımda aslında şu telefonlarımızıda alsak birbirimizin en azından nette olmayanada ulaşırız karar verince

cnm ozelden msj atıyorum sana numeeromuuuu :) ara benı bebemmmm

evet sibelcim ya ne kadar degıtıler bebekler.. artık cocuk oldular bence.. hepsıde bırbırınden zekı .. hepsının ayrı bır tatlılıgı var .. bnm ıcın burdakı hazıran annnişlerinin bebekleride kendi cocugum gıbı .. hepsını cok sevıyorum oyle benımsedım.. bırı hastalansa cok sızlıyor ıçım..

ben ezelden berı cocuklara aşıktım cok kalabalık bır aılede yetıstıgım ıcın hep cevrem cocuk combalak kaynıyordu.. hep yegenlerımı severdım .. ama sımdı bnmde bır canımın parcası var..
her an şukretsem azdır Allahıma..

bu arada kızlar ıkı gun once bır fılme gıttık dedım ya muhakkak tavsıye ederım.. bız aral uyuduktan sonra anneye bırakıp gıttık ..
kız kardesımın hıkayesı dıye bır fılm ama muhtesemdı bence.. anne olanları baba olanları cok etkılıyor ozellıkle..

cameron diaz oynuyor o kadının fılmlerını kacırmıyorum ztn . ızlemenızı tavsıye ederım

maşşallah teoya ne tatlı sıpa.saçlarlüle lüle kıskandıracak bizleri.oğluşumun saçlar düz 3. kez kestirdik biz .babamız kısacık yaptırıyor.

olsun canım senin durumunda kötüyaa eskiden uysaldı teo ne oldu anlamadım....

ama ger.ekten çok şeker resimlerde de çok tatlı çıkmış maşallah her zaman diyorum oldukça büyük görünüyor ecrin kuzusu yanında kardeşi gibi kalır kız yoksa nazarımız mı diyor acep ne dersin maşallah da diyoruz ama......

ayy ben de daha yeni girebildim ecrini bu gün uyku saatleri şaştı acayip oldu bende gerildim bağırıdm hatta ama hastalığım geçmemiş kızlar daha bu gün halsizlik arttı yani..ecrinede bulaştı yaz gribiyiz......

su çiçeği aşısını alıp yaptırayım bende artık zamanı geçmeden..ecrinde temizliğe bayılıyor heryerleri siler kendini+de düştümü üzeri
ni silkeler....çok komikler..kalp kalbe karşı sanırım bende bu gün düşünüyordummm ne kadar çabuk büyüyorlar değişiyorlar

ayşegülcüm b.kesirdeolduğunu biliyorum .tez zamnada bekliyoruz bursaya. belkiş toplanırız bahaneyle bizde

tamam canım inşallah hep beraber toplanırız benim niyetim eşlerle falanda bir araya gelmek olursa hafta sonu yapalım bişeyler arabası olan arabayla olmayanlarıda alalım bi yerlere gidelim vardır herhalde ile için güzel yerler bursada çocuklarında eğlenebileceği bi mekan toplanınca ayarlarız inş.

denizcim hemen kaydediyorum cano nonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…