yasemın senın kız cok dıllı yaa maşallahhh
saüğolun arkadaşalr ...zorla da olsa kendimi ifade ettim ......opuyorumnanaktan
yasemin geçmiş olsun bu havada nerden buldun o hastalığı yaww
deryacım teoşum süzülmüş sankim biraz zayıf gibi geldi eski resimlere göre..sen yazdığına göre öğle yemeği yedirmiyorsun sanırsam doğru mu?
denizcim sen çok şanslısın ya çok özeniyorum ne kadar iyi kayınvaliden var benimki de bakar ama ancak zorunlu bir durum olduğunda eğer sadece eşimle gezmek için bırakmak istesem binbir suratla alıyorlar ben de artık biz nereye rüya yı oraya götürüyoruz çopk akıllı uslu benim kızım gerektiği yerde dinliyor beni o yüzden allahı var bana hiç çektirmedi diyebilirim..
sen bundan sonra yasemincim basın bülteni ver bize herkes kendi halinde valla o kadar çok çocuklarla vakit geçiriyoruzki kendimizden geçiyoruz canım ya kendi adıma söyleyim az kalaslık var bende :kedi:
Yerim o bıdığı ben maymun bebiş diye mi seviyor oğlumu kendi neymiş zilli? :))deryacım şimdi ecrin inankii bilgisayar masasının üzerinde oturuyor ve biryandan da teo ya bakıp gülüyor ve bıddık bebişşşşşş diyee sevinip okşuyor........
Canım benim bende yeni farkedenlerdenim çok geçmiş olsun,acil şifalar..:umursamaz::umursamaz::umursamaz:3 gün oldum yazalı hasta olduğumuu şimdi yine yzdım..........hiiçççokadar kişi var okumuyorsunuz bileee yazılarımı........mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
deryacım teoşum süzülmüş sankim biraz zayıf gibi geldi eski resimlere göre..sen yazdığına göre öğle yemeği yedirmiyorsun sanırsam doğru mu?
Tatlım aynı şekilde ama bizimki tadımlık oldu resmen ters zamanda geldin yada ben tatile çıktım yoksa daha bi kaç kez daha görüşürdük ne güzel,bebişlerde oynardı beraber.. neyse nasılsa ankarada ayağın var yine görüşürüz inşallah burdan zaten hergün görüşüyoruzgünaydınnnn sabahın ilk misafiri benim doğaç erken kalktı ve gece ağladı yine bu diş değilde nedir sizce ? of of unutmuşum kaç gün çekiyoduk bu dişin ilk zamanlarıını be arada tekrar teşekkür ederim kızlar güzel sözleriniz için sizlerde çok güzelsiniz deryacım sende çok tatlısın canım ankarada olsam gerçekten sürekli görüşceğim buluşcağım arkadaşlarım içidesin ben herkesle görüşmem arkadaşım az ama özdür serpilide çok sevdim o da çok tatlı anlaşabileceğim ömür boyu dostluk kurabileceğim kişilersiniz diğer arkadaşları yüzyüze görmesemde çok sevdim onlarlada görüşsek anlaşabileceğimi sanıyorum çünkü ikinizdede bunu önceden hissetmiştim inşallah kısmet olur birgün görüşürüz hepinizle kızlar aklınızda bulunsun yolunuz düşerse bigün muhakkak beklerim misafirim olun
bu hafta akçaya gidecektik güya ama ahmet dönüşte ishal kusma derken iyice hastalandı .salgın var dedi doktorumuz şuan daha iyi.offffffff be denize gitmek istiyorummmm.yaklaşık 1.5yıldır evdeyim 1eylülde başlıyorum çalışmaya ama tatileihtiyacım var..15 gün kaldık eşimin ailesinin yanında ama siniredip gönderdilerbeni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?