2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ah be denizcim nerde bizde sinemaya gidecek fırsat
yokki altkatımızda bi babannemiz ((

babannemiz var ama malesef zeynep onda hiiççççç durmuyor
sevemedi gitti babannesini
onu görünce hemen ağlamaya başlıyo kaçıyo bize
anlamadık gitti
evde mesela hadi kızım babanneye gidiyoz diyom
hemen ııı ıııı yapıp kafasını sallıyo gitmicem diye :)
k.validemin yanındada soruyorum bazen
yine aynı hareketi yapıyo onada
bende anne sakın yalnış anlama ben kesinlikle öğretmiyorum diyorum bak :)
hem onu sevmesi aradada olsa yanına bırakabbilmek benim açımdan da çok iyi olurdu
ama sevmiyo işte babannesini yapabileceğim bişey yok (((
kadının yapmadığı şaklabanlık kalmıyo ama etkileyemiyo zeynebi

deryacım şimdi ecrin inankii bilgisayar masasının üzerinde oturuyor ve biryandan da teo ya bakıp gülüyor ve bıddık bebişşşşşş diyee sevinip okşuyor........

:umursamaz::umursamaz::umursamaz:3 gün oldum yazalı hasta olduğumuu şimdi yine yzdım..........hiiçççokadar kişi var okumuyorsunuz bileee yazılarımı........mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

teonun resımlerı cok guzel maşallah cok guzel guluyor.. aralda pek bı cıddılesıyor resımc ekılıcegı zaman zar zor yakalayabılırsek ıstee arada cekıyoruz ..

sevdacım sende o zaman anne annesıne bırakıver yakınsa.. uyku saatıne denk getırın aksam kacta uyuyorsa uyduktan sonra vınnnn. bız oyle yapıyoruz..
yada bana bırak canım carrefour a gıdersınız fılmede ben bakarım hıc sorun deıl aralla guzel guzel oynarlar

yasemin geçmiş olsun bu havada nerden buldun o hastalığı yaww

deryacım teoşum süzülmüş sankim biraz zayıf gibi geldi eski resimlere göre..sen yazdığına göre öğle yemeği yedirmiyorsun sanırsam doğru mu?

denizcim sen çok şanslısın ya çok özeniyorum ne kadar iyi kayınvaliden var benimki de bakar ama ancak zorunlu bir durum olduğunda eğer sadece eşimle gezmek için bırakmak istesem binbir suratla alıyorlar ben de artık biz nereye rüya yı oraya götürüyoruz çopk akıllı uslu benim kızım gerektiği yerde dinliyor beni o yüzden allahı var bana hiç çektirmedi diyebilirim..

saüğolun arkadaşalr ...zorla da olsa kendimi ifade ettim ......opuyorumnanaktanyüzsüzzzzzzzzümmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
geçmiş olsun yasemincim deryacım teo her zamanki gibi çok tatlı ben oldu bitti gülüşüne hastayım kendine has bi gülüşü var maşallah

bu arada kızlar yükleyebilirsem face doğaçın kolbastı oynayışını koyuyorum şu gerçekten kolbastı oynuyo ha gülmekten yıkılırsınız

saüğolun arkadaşalr ...zorla da olsa kendimi ifade ettim ......opuyorumnanaktan

sen bundan sonra yasemincim basın bülteni ver bize herkes kendi halinde valla o kadar çok çocuklarla vakit geçiriyoruzki kendimizden geçiyoruz canım ya kendi adıma söyleyim az kalaslık var bende :kedi:

canım dedim yaa daha öncedende yazmıştım sanırım hava değişimi yaptı...aslında bana iyi gedli teo ama öğlen yemeği yemiyor mu yedirmiyormu anlamadım yazmak istediğini deryanın...senin miniğede maşallah ama artık ecrinde söz dinliyor beni anlıyor sadec yemek ve gezme sorunumuz dişte tabi canım benim hep diş çıkarıyor rahatsız oluyor gripte aslında...hep hasta ecrin bu sorunlar olmazsa ecrin eskisine göre uysal aslında hep hastalık yemek felan bizim huysuzluklar ama bunlarda bayabii yoruyor beni..eskisi kadar ağlamıyor çok şükür geceleride ağlama krizlerine girmiyor şükür sabaha kadar kalkıyor ama yine yatıyor...

Son düzenleme:
doğru canım ama şu kalas lafına demiyor ayrıca hiçte katılmıyorum canım benim......:1herkes kendi halinde yani hep koşuşturmacada kendimize vakit ayıranıyoruz ki...nasıl kendimizden geçmeyelim..maşallah doğaça yerim ben onu ecrinde oynuyor tepiniyor ama aşırı öyle değil eller var ayakalrda tepiniyor zıplıyor öyle..komik ama...kaydirigubbakcemile3hug:
sen bundan sonra yasemincim basın bülteni ver bize herkes kendi halinde valla o kadar çok çocuklarla vakit geçiriyoruzki kendimizden geçiyoruz canım ya kendi adıma söyleyim az kalaslık var bende :kedi:

deryacım şimdi ecrin inankii bilgisayar masasının üzerinde oturuyor ve biryandan da teo ya bakıp gülüyor ve bıddık bebişşşşşş diyee sevinip okşuyor........
Yerim o bıdığı ben maymun bebiş diye mi seviyor oğlumu kendi neymiş zilli? :))
:umursamaz::umursamaz::umursamaz:3 gün oldum yazalı hasta olduğumuu şimdi yine yzdım..........hiiçççokadar kişi var okumuyorsunuz bileee yazılarımı........mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Canım benim bende yeni farkedenlerdenim çok geçmiş olsun,acil şifalar..
deryacım teoşum süzülmüş sankim biraz zayıf gibi geldi eski resimlere göre..sen yazdığına göre öğle yemeği yedirmiyorsun sanırsam doğru mu?

Sibelcim zayıflamadı ama artık yürüdüğü için daha hareketli ve boya gidiyor kilosu iyi olmasına rağmen bazen gözüme benim de zayıf geliyor ama sallamıyorum yaaa..evet Teo öğlen yemiyor danino,meyve vs.. bişeylerle geçiştiriyoruz sabah ve akşam yiyor canım (gerçi tatilde tüm düzen şaştı bizim artık sabahta saçma sapan yiyor,mama sandalyesi olmadığı için tabak elimde peşinden koşturuyorum ve eskiden tv manyağıydık şimdi dönüp de bakmıyor bile..

Güzel sözleriniz için teşekkür ederiz teyzeleri Teoman Asrın hepinizin ellerinden öpüyormuşş! :)

Tatlım aynı şekilde ama bizimki tadımlık oldu resmen ters zamanda geldin yada ben tatile çıktım yoksa daha bi kaç kez daha görüşürdük ne güzel,bebişlerde oynardı beraber.. neyse nasılsa ankarada ayağın var yine görüşürüz inşallah burdan zaten hergün görüşüyoruz

hoşgeldin nihalcim bende akçaydayım tatlım olur da yolun düşerse beklerim sen boşver kaynananı çık gel bana,bu sene benim de ağzım yandı kaynana evinden bilirim:))

günaydın......

çok uykum var... anne olmak ne kadar zormuşşş yavru kuşum doğduğundan bu yana şöyle uykumu alarak uyandığım gün hatırlamıyorum... onunların canı sağolsun biz herşeye katlanırız değil mi? opuyorumnanaktan

günaydııııın müjde kızlar test yaptım bişey çıkmadı şükür bi oh çektim ama tahmin ediyodum fakat niye geçikti ya karnım ağrıyo falan gibi ne bileyim tık yok hala hadi hayırlısı diyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…