2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

esracım seni çok iyi anlıyorum canım annem olmadığı dönem bende senin gibi derdim şimdi çok mutluyu uyuyorum ama annem tuturdu gidecem artık diye eşimle yalvarıyoz hiç üzmüyoz inanın kırılmasın diye elimizden geleni yapıyoruz bu zamana kadar ondan durdu zaten ama sıkıldı sanırım artık o da haklı napsın

ayşegül hadi gözün aydın bende de tık yok ya 13 gün geçti hala yok....
ben annemleyim o olmasa zaten çalışamazdım...
annelerimizin kıymetini çoğu zaman bilemiyoruz....
seninkininde gitme vakti gelmiş anlaşılan
annen gittikten sonra baya zorlanırsın

oh iyi hadi geçmiş olsun sevindim bişey çıkmadığına

esra bende sabah dolmuşta düşünüyodum aynısını sabah uykularına öyle düşkün değildim erken yatar erken kalkardım ama artık o kdar ihtiyacım var ki biri baksada uyusam diyorum haftasonu bari
dün babannelerimiz geldi tam iyileşmediği için çok yormamaya çalışıcaz eylüldeki kontrolune görede duruma bakıcaz artık kim bakıcak eceye hala muallakta eşim dün konuşmuş kendini iyi hissetmezsen bakıcı bulalım diye baban evde sende evdesin ramazanda bakarız birlikte demiş inşallah iyileşir yaa :Saruboceq:

allah şifa versi caanım ya eceye babannesi iyi bakıyo sen anlatıyosun ya herkesten daha iyi diye inş. düzelir

esracım bendede tık yok hala iyiki bi ilaç kullandım ha kullanmasam tıkanıyodum sabahları burnum akar aksırmalar tıksımalar beni mahvediyo şimdi sade ölene kadar sprey kullanmam gerekliymiş o da düzensizlik yapıyomuş ne yapıcam şaşrdım ya

allah şifa versi caanım ya eceye babannesi iyi bakıyo sen anlatıyosun ya herkesten daha iyi diye inş. düzelir

ewet canım en iyi o bakıyo ama dr ilacı kesmiş vücudunun tepkisini görmek için o da halsizlik yapmış zaten moralide çok iyi değil yürüyüşe bile çıkamıyo bizle yoruluyorum diyo kansızlık hep vardı zaten dün akşam kan üzümü diyolar ya ondan aldık sabah bi tabak doldurdum fındıklı olanı sen ye fındıksızı ece yesin diye pekmez alıcaz bide yalnız olunca kendinede dikkat etmiyo burda hiç olmazsa biz şunu ye bunu yağ deyince yapıyo şimdi bide baza şifonyer filan alıcaz onlara küçük oda vardı ya onların odasını daha rahat hale getiricez inşallah bide dr oluşmamış tekrar derse çok sevincez inşallah :Saruboceq:

inş. düzelir ya ben çok üzülüyom gerçekten anne baba olanlara bu lafım olamayanlara tam tersi olsun çok sinirleniyorum hep iyilere bişey oluyo kötüye bişey olmuyo

ohh hadi gözün aydın canım
yorgunluktan stresten de bazen gecikiyo yaa

tunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aral sabaha kadar uyutmadı yınee off offff beee bırde bunu belledı gece 4 te fln kalkıyor 6 ya kadar uyumuyorrrr bugun saate bır baktım 6,45 olmuş ve ben artık dayanamıyorum ayagımda sallarkende sırtımc ok agrıyor cunku one egılıp elını tutmak zorundayım baska turlu durmuyor ..
esıme al asagıya gotur dedım annemler erken kalkıyorlar cunku .. neyse goturdu bende uyudum bırraz..

aysegul gozun aydın cano .. dun tele msj atmıssın aldım kaydettım numaranı ..

kızlar göçtük araba 800liralık masraf çıkardı neymiş dandik yapılmış herşeyi falanda filanda tüketti bizi ya bu usta çok iyi yada kazıkçı ben size demedimmi balıkesirin halkı tuttumu yapıyo bizi diye boşuna demedim ank. 2usta gördü bişey demedide bu daha motoru açmadan araba ölmüş dedi sinirden ölüyorum şu an taksit falanda olmuyo ay sonu gelmiyo nasıl bi hayat nasıl bi düzen bu ya

tamam canım gelicek falan olursak iletişime geçeriz Şeniz

AraL ın yenı ınadı da bu ıstee.. bunu yaparken oyel zevk alıyor kı ama burnunun delıgını bulana kadar cok ugrasıyor yapma piss deyınce de guluyor :)

denizcim aynısını batuhanda yapıyo hatta kaç kere kanattı burnunu (
yapma diyince ianatlaşıyo daha çok sokuyo

araba masraflarıda insanı öldürüyo yaa herşeyi para (

kızlar yaaa
ben acayip çikolata yiyorum
az önce aldım elime alpella kavanozunu inanırmısınız 500 gramlığın yarısını yedim nerdeyse kaşıkla
bir hagtayı bulmuyo bitiriyorum
sanırrım kilo veremememin sebebi bu

çirkin aral çirkin aral kaydirigubbakcemile3
ecede arada bi yapıyo aynısını kızınca üstüne düşüyo hiç bişey demiyorum bi kaç gündür yapmıyo bakalım

sevda al bendende o kdar hayır cuma günü napıcam bilmem bu kadar yemeye alışmışken kayınvaliemler met helvası getirdi esk den bende işe getirdim bi kutusunu eeeeeeee ikram ediiiceem de öyle kalabalık kimse yok bi iki kişi gerisi kaldımı bana aklıma geldikçe atıyorum ağzıma nolcak bu kilolar bilmem :mymeka:

slm....kızlar nasılınız bakayımmm..herks yorgun bebişlerin günü tut herhalde bizim cadıda sabahı zor ettik gece deseni vukaat yani kusutu yemedi ağladı durmadı off offff.....

ayşegülcüm gözünaydın canım sevindim çünkü aldırmakta kararlıydın..arabanızıda çok üzüldüm daha yeni alnız bir tonda masraf başak bir ustaya da götürün belki daha ucuza yapılabilir ben anlama ama eşim harika anlar belli ustalrı vardır esk.de hep onlara götürür ve bazen başak yerlerede götürür hemöen pahalı yada ucuz yaptı yapıyor diye yorumunu yapar...

denizcim çok komik olmuş aralda bu hareketi sanırım her bebiş yapıyor oy oyyyy yerim ama ben onu bu bile yakışıyor ona şekerim.....

sevdacım serpilcim bende çok çikolata yerim ama yemeğim ve öğüünümü çok aksatıyorum sanırım ben onda kilo alamıyorum...sizde aksatın belki kilo verirsiniz..şaka şaka sonr çok kötü bir şey bu yaa .........

deryacım ecrin kendinden biraz büyüklerede bebiş bebek diyor cimcime kendine asla demiyor adınıda dmeiyor ben bende der..herşeye atlar sazanım biri bişey yapsızn bendeee diye bağırırr....

ayyy bugun ne sıcakk bayılıcammm nerdeysee yaaa.. ve hıc halım yokkkk Aralda uyumuyor sabahın 4,30 undan berı ayakta nerdeyse...
bugun havuzada ınmek gelmıyor ıcımden ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…