günaydın......
çok uykum var... anne olmak ne kadar zormuşşş yavru kuşum doğduğundan bu yana şöyle uykumu alarak uyandığım gün hatırlamıyorum... onunların canı sağolsun biz herşeye katlanırız değil mi? opuyorumnanaktan
günaydııııın müjde kızlar test yaptım bişey çıkmadı şükür bi oh çektim ama tahmin ediyodum fakat niye geçikti ya karnım ağrıyo falan gibi ne bileyim tık yok hala hadi hayırlısı diyelim bakalım
oh iyi hadi geçmiş olsun sevindim bişey çıkmadığına
esra bende sabah dolmuşta düşünüyodum aynısını sabah uykularına öyle düşkün değildim erken yatar erken kalkardım ama artık o kdar ihtiyacım var ki biri baksada uyusam diyorum haftasonu bari
dün babannelerimiz geldi tam iyileşmediği için çok yormamaya çalışıcaz eylüldeki kontrolune görede duruma bakıcaz artık kim bakıcak eceye hala muallakta eşim dün konuşmuş kendini iyi hissetmezsen bakıcı bulalım diye baban evde sende evdesin ramazanda bakarız birlikte demiş inşallah iyileşir yaa :Saruboceq:
ayşegül hadi gözün aydın bende de tık yok ya 13 gün geçti hala yok....
ben annemleyim o olmasa zaten çalışamazdım...
annelerimizin kıymetini çoğu zaman bilemiyoruz....
seninkininde gitme vakti gelmiş anlaşılan
annen gittikten sonra baya zorlanırsın
allah şifa versi caanım ya eceye babannesi iyi bakıyo sen anlatıyosun ya herkesten daha iyi diye inş. düzelir
ewet canım en iyi o bakıyo ama dr ilacı kesmiş vücudunun tepkisini görmek için o da halsizlik yapmış zaten moralide çok iyi değil yürüyüşe bile çıkamıyo bizle yoruluyorum diyo kansızlık hep vardı zaten dün akşam kan üzümü diyolar ya ondan aldık sabah bi tabak doldurdum fındıklı olanı sen ye fındıksızı ece yesin diye pekmez alıcaz bide yalnız olunca kendinede dikkat etmiyo burda hiç olmazsa biz şunu ye bunu yağ deyince yapıyo şimdi bide baza şifonyer filan alıcaz onlara küçük oda vardı ya onların odasını daha rahat hale getiricez inşallah bide dr oluşmamış tekrar derse çok sevincez inşallah :Saruboceq:
günaydııııın müjde kızlar test yaptım bişey çıkmadı şükür bi oh çektim ama tahmin ediyodum fakat niye geçikti ya karnım ağrıyo falan gibi ne bileyim tık yok hala hadi hayırlısı diyelim bakalım
tunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aral sabaha kadar uyutmadı yınee off offff beee bırde bunu belledı gece 4 te fln kalkıyor 6 ya kadar uyumuyorrrr bugun saate bır baktım 6,45 olmuş ve ben artık dayanamıyorum ayagımda sallarkende sırtımc ok agrıyor cunku one egılıp elını tutmak zorundayım baska turlu durmuyor ..
esıme al asagıya gotur dedım annemler erken kalkıyorlar cunku .. neyse goturdu bende uyudum bırraz..
aysegul gozun aydın cano .. dun tele msj atmıssın aldım kaydettım numaranı ..
kızlar göçtük araba 800liralık masraf çıkardı neymiş dandik yapılmış herşeyi falanda filanda tüketti bizi ya bu usta çok iyi yada kazıkçı ben size demedimmi balıkesirin halkı tuttumu yapıyo bizi diye boşuna demedim ank. 2usta gördü bişey demedide bu daha motoru açmadan araba ölmüş dedi sinirden ölüyorum şu an taksit falanda olmuyo ay sonu gelmiyo nasıl bi hayat nasıl bi düzen bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?