- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
zeynepe
kırıkkalenin havasından mı suyundanmı bilmem burda uyumuy huysuzlanıyo eskişehirde gece yatar sabah kalkardı ece yada 1 kere uyanır yanına uzanınca uyurdu tekrar şimdi nerdeeeeeeeee yanına yatınca uyusa yine razıyım uyanmasına
1 lahmacun muuuu kafamçokkarıştı :1shok: maşallahhhhh
ayşegül geçmiş olsun cnm ikinci el araba olunca öyle oluyor sürekli bir arıza...
denizcim aral her haliyle çok tatlı maaşallah ona yaa ne şakalar yapıyor öyle aman dikkat et zarar vermesin de kendine.
ben rüyaya sabah kahvaltıda omlet veriyorum peynirli yoksa peyniri ayrı yemiyor bir de ıhlamur içiriyorum bazen de milupanın 8 tahıllı yapıyorum inek sütüyle bu ikisi dışında bazen zeytin ve domates de yiyor ama çok az..öğle ise çorba veriyorum genelde kendimiz için olandan yada onun sevdiği bir yemek yaptıysam ondan veriyorum köfte,patatesli sebzeli yemek fln..yada tavuk eti..akşam üzeri biberonla süt veriyorum 200cc kadar bu arada hala bardaktan içmeye alıştıramadım sütü..yatmadan önce de muhallebi yiyor illa onu istiyor hala...ama bazen yemek yedirdiğim de oluyor yani..bir de anne sütü var gerçi bıraktırmaya çalışıyorum ama...böyle işte...
nurancım maşallah yaa yinede bana aşırı çok yani tediği batuhaının ben heiç görmedim öyle bizim yaptığımız yemeklerden bile bazen yediremiyoru zorla yedirdiğimden bazen bilerek çorba yapıyorum lık yutuyor sıcak oldumu bazen sıcak olsada tutyo ağzında eğer öyle pilav vs gibi yani şeyelr yaptıkmıda iştahsızlıktan onu lık yutturma şansım olmadığından çıkarıveriyor anca 1 kaşıkla idereediyoruz ...zor oluyor bana da yemek seçiyor biliyom bunu çok aç oldumu itirazsız yer çokta güzel çiğner ama ecrin 3 günde 1 acıkır......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?