2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sızde de carpıntı oluyormu sık sık.. bende cok oluyor .. bır dr a gıtsem mı acep ?

sağolun kızlar tek isteğimiz bu şu anda Allah hayırlısını versin

ayşegül sizede geçmiş olsun ş......... yabancı gördüm mü kazıklıyolar hemen yokmu oralı bi tanıdık onla filan götürseydi bide eşin yada arkadaşlarından sürekli giden onun tanıdığı filan belki o kdar masraf çıkarmazlar o zaman burası da öyle malesef küçük yer nede olsa

son zamanlarda huysuzluk bütün çocuklarda var herhalde ecede geceleri hiç uyutmuyo üstünü örtüyorum ağlıyo açıyo dalamıyo tekrar bi aşşaaa iniyorum yanına bi yukarı çıkıyorum sabahın köründede uyanıyo sersem sersem geilyorum işe bide sadece benim omzumda uyuyo babası bazen ben alıyım diyoda yıkıyo ortalığı diş mi diyorum onunda geldiği yok bilmiyorum nolcak

maşallah deyinde zeynep bir haftadır güzel uyuyor
bir kere kalkıyo hemen ayaklarıma alıyorum dalıyo tekrardan
bunada şükür bir kere uyanıyo diyo şükreder oldum valla
inşallah sabahlara kadar deliksiz uyuyacakları günlerde gelecek kızlar
sabredelim

zeynepe
kırıkkalenin havasından mı suyundanmı bilmem burda uyumuy huysuzlanıyo eskişehirde gece yatar sabah kalkardı ece yada 1 kere uyanır yanına uzanınca uyurdu tekrar şimdi nerdeeeeeeeee yanına yatınca uyusa yine razıyım uyanmasına

bence diiişşşş serpilcim bizdede durum farksız çünkü

denizcim bende de var halsizlik ve kilo kaybı yapıyor bn dr.gitmiştim helekii hamileyken aşırı olurdu benim dr.demiştim dinlenmekle geçebilirmişti ama benim dinlenmek nerede.....umarım seninkide benimki gibi bir şeydir bende de sık sık olur...

zeynebe de maşallah.....

havalr gerçekten yeniden ısındı canımda sıkıldı aman bunalıveriyorum dışarı çıkmak istiyorum kafa dinlşemek istiyorum..bir de sizze bir şey soracağım arkadaşlar ramazan geldi şükür oruç tutanınız oluyormu ben geçen sene ecrinden dolayı tutamamıştım bu ay tutayım diyorum aam yelnız olunca birde ayakta çok kalınca denizinde dediği gibi çarpıntım başlıyor vee hooooppp ben yerde.....sadece su şekerli su yatmakal geçiyor tansiyonum yani oynuyor ...

kızlar bebekelrineze değişik her gün menü hazılıyormusunuz merakettim benim artık öyle değişik bir şey yapmıyorum artık büyüyünce öyle her şeyi karıştırıpta çorbalar felan olmuyor ecrin yemeiyor artık tadı tuzu yerinde istiyor zaten iştahsız 2 , 3 kaşık yiyor ondanda olmayayım diye bende zorlamıyorum farklı şeyelre geçemiyorum yani eskiden yapıyordum bıraktım artık bizim yemekelr çorbalar gibi yapıyorum ...

inşallah öyledir ayşegül

yasemin bende geçen sene tutamadım 4 gün tuttum ama bu sene tutcam inşallah emzirmeyi bıraktırmamımn bi sebebide oydu zaten ama dediğin gibi hava sıcak benimde şekerim düşer gözlerim kararır nasıl iftarı edicem bilmiyorum ama Allah sabrını verir diyorum kaç sene böyle gidicek bide o zaman hiç tutamayız bakalım görücez cuma günü nasıl geçicek

ayrıca bende artık ayrı hazırlamyorum bizle yiyo aa mesela o gün pilav bulgur pilavı yada çorba yemiiceksek de yapıyorum ece için onları seviyo çünkü kıymalı arpaşehriye en sevdği çorba oda koyu olcak yoksa çorbada içmiyo aylardır yoğurt ağzına sürmüyo ölyeiyz biz artık

bende arala bızım yemeklerdne verıyorum.. dun bızımle masaya oturdu normal sandalyeye .. aramızda yedırdık ona babasıyla pılav yemezdı parmak uclarımla verdıgımde baya yedı..
onun dısında tavukklu sebzelı corbasını cok sevıyor.. ben bızım yemeklerdne yedırme taraftarıyım ztn az tuzlu az yaglı oluyor

deryacım maşallah teo ya çok güleç bi bebek ben batuhanın resimelerini valla zor çekiyorum

batuhan bizimle yiyo ama yinede hemen hemen hergün ona göre çorba yada yemek yapıyorum öğlen kendi yemeğini akşam bizimkinden yiyo
dün öğlen dolma yedi akşama bir lahmacun götürdü

geçen sene ben de tutamadım bu senede bilmiyorum tutmayı çok isityorum hatta kaç gün denedim adurabilecekmiyim diye ama olmuyo batuhan hala emdiği için çok zorluyo beni elim ayağım titiriyo resmen

ayşegül geçmiş olsun cnm ikinci el araba olunca öyle oluyor sürekli bir arıza...

denizcim aral her haliyle çok tatlı maaşallah ona yaa ne şakalar yapıyor öyle aman dikkat et zarar vermesin de kendine.

ben rüyaya sabah kahvaltıda omlet veriyorum peynirli yoksa peyniri ayrı yemiyor bir de ıhlamur içiriyorum bazen de milupanın 8 tahıllı yapıyorum inek sütüyle bu ikisi dışında bazen zeytin ve domates de yiyor ama çok az..öğle ise çorba veriyorum genelde kendimiz için olandan yada onun sevdiği bir yemek yaptıysam ondan veriyorum köfte,patatesli sebzeli yemek fln..yada tavuk eti..akşam üzeri biberonla süt veriyorum 200cc kadar bu arada hala bardaktan içmeye alıştıramadım sütü..yatmadan önce de muhallebi yiyor illa onu istiyor hala...ama bazen yemek yedirdiğim de oluyor yani..bir de anne sütü var gerçi bıraktırmaya çalışıyorum ama...böyle işte...

ben geçen sene sadece 10 gün oruç tutabilmiştim keşke hepsini tutsaydım ama bu sene tutacağım allahın izniyle bakalım..

nurancım maşallah yaa yinede bana aşırı çok yani tediği batuhaının ben heiç görmedim öyle bizim yaptığımız yemeklerden bile bazen yediremiyoru zorla yedirdiğimden bazen bilerek çorba yapıyorum lık yutuyor sıcak oldumu bazen sıcak olsada tutyo ağzında eğer öyle pilav vs gibi yani şeyelr yaptıkmıda iştahsızlıktan onu lık yutturma şansım olmadığından çıkarıveriyor anca 1 kaşıkla idereediyoruz ...zor oluyor bana da yemek seçiyor biliyom bunu çok aç oldumu itirazsız yer çokta güzel çiğner ama ecrin 3 günde 1 acıkır......

canım nasıl süte alıştırdın yaa ecrin sudan başka ne meyve suyu nede süt vs içmiyor offfffff offfffffff.....

yemeğen çocuk çok zor oluyo batuhanda ilk dişini çıkarırken hiç bişey yemiyodu çook üzlüyodum bende
ama şimdi Allah a şükür yiyo herşeyi bazen istesede ben vermiyorum çatlıcak diye

[

hoşgeldin nihalcim bende akçaydayım tatlım olur da yolun düşerse beklerim sen boşver kaynananı çık gel bana,bu sene benim de ağzım yandı kaynana evinden bilirim:))[/QUOTE]

sağolasın deryacım ama malum ramazan başlyor. 1 eylül itibariylede okulda olacağız.anlayacağın başka bahara kaldık. evet çok üzüldüm ben de fırsat buldukça okudum geçmişi. ama takmıyorum ben de arıyor beni k. validem yaptığını anladı ama çok kırdı beni çokkk. çokkk teşekkürler.

kızlar tayinim çıktı okuduğum lisede öğretmen olacağım. yarın eski okulumla ilişiğimi keseceğim.12 yıldır aynı okulda görev yapıyorum bi tuhaf oldum ama çok da sevindim.

ii geceler hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…