- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
günaydın kızlar...
ben hç iyi değilim akşam bir test daha almayı düşünüyorum...
hala adet olamadım... şişlik var....mide bulantısı var... başımda dönüyor....
böle devam ederse cumartesi doktora gidicem.....
ayşegülcüm noluyo bize yaaaaa mafoldumben
günaydın kızlar
ayşegül üzüldüm canım araba için kendinizi geliştirip hemen satarsınız inşallah yaa kazık yeniyo işte böyle herkesi kendimiz gibi sanıyoruz artık herkes dolandırıcı olmuş biz de bu evi aldığımıziçin çok pişmanız artık hiç sevmiyorum kırıkkaleyi gideriz inşallah tez zamanda evide satar memleketimizden alırız insanlarla uğraşmak çok zor
esra sanada geçmiş olsun canım gidin bi dr kızlar çok gecikti ya hayra alamet değil belki başka bi rahatsızlığınız vardır
[
hoşgeldin nihalcim bende akçaydayım tatlım olur da yolun düşerse beklerim sen boşver kaynananı çık gel bana,bu sene benim de ağzım yandı kaynana evinden bilirim:))
günaydın kızlar...
ben hç iyi değilim akşam bir test daha almayı düşünüyorum...
hala adet olamadım... şişlik var....mide bulantısı var... başımda dönüyor....
böle devam ederse cumartesi doktora gidicem.....
bilmiyom ya mevsimselmi hormonsalmı anlamamadım bi türlü evde mal gibi geziyom resmen unutkanım aşırı derecede annem olmasa beni toplayan yok herşeyi o hatırlatıyo uyusam saatlerce uyuyacam doğaç gece kalkıyo ağlıyo kılımı kıpırdatamıyom kendi haline bırakıyom yavrum ağla ağla susup uyuyo tabi komşularda küfür ediyodur bana bi baksa şuna diye dermanım olmuyo gerçekten dün sanayiden aldım arabayı getirdim sanki oraya kadar yürüyerek gitmiş gibi bitkin geldim bide baş ağrısı falan ya bundan öncede adet öncesi çok halsizleşirdim ama bu kadar sürmedi ya
bu arada arabaya 800ü verdik aldık usta dediki bi an evvel elden çıkarın bunu dedi çok sorunlu araba almışsınız dedi galerilere falan satın dedi dedik ustaya 1 sene idare etmezmi eder dedi acemiliği çıkaralım bi dedik olur dedi 8 ay yada 1sene kullanın dedi sonra hemen değiştirin dedi kazıklanmışız anlıcağınız arabanın genetiğiyle oynanmış resman bütün parçalar başka model arabalara ait toplama yapılmış artık idare edicez iyice öğrenelim satacaz hemen bidakine bu ustaya gösterip alalım diyorum ilk. aldığımda gösterdiğim öküzmüş hiç bşey anlamadı iyi dedi aldık bizde aldıktan sonraki başka bi ustaya gösterdik bu arabayı çok değiştirmişler demişti şimdikide aynı şeyi söylüyo delircem ya ondan uygun fiyata satmış adam babasıı hatrına değilmiş yani
ben şekerden korkuyorum aslında serpilcim dr. Daha önce küçük bi dengesizlik olduğunu söylemişti inip çıktığını falan şekerde zayıflatırmış insanı ağzım kuruyo çok terliyorum falan kulaklarımda uğultu oluyo tansiyonum hep düşük 9a6 da hep inş. Bişey çıkma eşimde cmtesi izne ayrılıyo gider geliriz artık hastaneye inş. Bişey yoktur en son testte kansızlık çıkmamıştı bende ondan şüphelenilmişti halsizlik için ondan değilmiş geriye ya şeker yada guatr çıkıyo sebep olarak bi hormon testi yapar herhalde dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?