2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkeste bir rahatsızlık var sanırım ihmaletmeyin yaa DENıZCıM sen nden ihmalediyorsun kii koy babannesine git....serpilcim ALLAH KOLAYLIK VERSıN CANIM SENıNı ıŞıNDE ZOR HERŞEYE YETıŞMEK GERÇEKTEN ÇOK ZOR OLACAK SENıN ıÇıN...biz bile evdeyken yetişemiyoruz.......

valla kızlar bebişlerin bize ihtiyacı var
onlar için iyi olmak zorundayız
rabbim bize sağlık versin inşallah
hasta olursak işimiz gerçekten çko zorrrr

ben inşallah sağlık sorunum olmazsa bu ramazan ayı boyunca orucumu tutucam
geçen sene emziriyodum tutamadım
ondan önceki ramazanda hamile olduğumu öğrenmiştim sadece başında 10 gün falan tutmuştum
bu sene bırakmak istemiyorum
ve hatta kısmetse kışın kısa günlerde bıraktığım borçlarımıda tutmak istiyorum

kızlar geldik sorunsuz ağlamadı doğaç kilosu 9800 müş boy 80 cmmiş aralıktaymış aşısıda su çiçeğini sordum dr.la konuşu onaylarsa getirin bizde vururuz dedi

ayşegül yaparsın canım
yürü be kim tutar seni :))
ben şeyi merak ettim siz ankaradan arabayı kimle getirdiniz ?
sen ve eşin henüz uzun yol için hazır değilsiniz
aklıma takıldı::uhm:

ayşegül boyu zeyneple aynıymış canım bende kısa zeynebin boyu diye üzülüyordum
böyle gelişimlerini paylaşınca içim rahatlıyo
kiloları farklı biraz zeynep 10,800 şu an
ama ben doğaçı kilo olarakta boy olarakta fazla olduğunu düşünüyordum resimlere bakarak

ankaradan amcam getirdi canım arabayı eşimle daha hazır değiliz uzun yola aslında eşime göre ben bursaya gidermişim ama ben güvenmiyorum kendime daha

doğaç zayıf ya ama dediğin gibi bakınca çokta zayıf durmuyo bence bu yemesine göre kiloda iyi ben daha aşağı bekliyodum doğaç bide uzun gösteriyo aslıda cüce kaydirigubbakcemile3

aminnn kızlarr
maşallah iyi doğaç ın kilosuda boyuda
kayınvalidemler gelince ece daha toparlanmış gibi geldi dediler ama gitmeye korkuyorum almamştır kilo diye boyuda ne kadar oldu hiç bilmiyorum bi ara ölçtürmek lazım

ayyy aral evde durmayınca havuza ındırdımmm havuza sokmadan oynattım onu cok sevındı .. babaannesı balkondan gordu ayyy denız esıo onu gelıp alayım ben dedı asagı gelıp aldı bende bıraz havuzda dınlendım bır kerede yuzdum ıyı geldı valla... aralda yukarı cıkınca uyumuş..

ayşegul kılosu ıyı bence doğaç ın . aralda o cıvarlar hatta 9,700 yada 9,800 hergun tartıyorum oyle cıkıyor boyunu bılmıyorum

kızlar şu aşıyı vurduracakmısınız ben kararsız kaldım .. Aralı arkadasımın dr una goturucem cok methettı cok ıyı bır dr cok ılgılı dıye bakalım nasıl bır dr muş medıcal parkta yeşim dıye bır hanım..
o soyler aşıyı herhalde ona gore vurdururuz..

kızlar evımın tullerını perdelerını degıstıırıyorum.. yanı ugyuna bısey bulursam degıstırıcem ınsallah..
ama cok kararsızım.. su mekanızmalı katlamalı perdeler kullanıslı degıl dıyorlar.. dıgerlerıde klasık olanlardan bende var suan yere kadar onunda bakımı zor.. yıka utule bırde uzun olunca tam bır bas belası oluyor.. nasıl bısey onerırsınız beraber karar verelım yaaa

katlanan perde benim salon biraz zorluyo doğrusu ama şu var perdeci dedi 6 ayda bir yıkayabiliyosuuz dedi storlarda zaten çıkmıyo onuda ya siliyosun yada toz pas pasıyla tozunu alıyosun bide ben 2 cama 600 lira verdim pahalı bence

benim perdelerde yere kadar olanlardan
ben ütülemiyorum ama denizcim
makinedeyken durudadıktan sonra tam sıktırmıyorum biraz ıslak kalıyo öyle asıyorum pencereye ve buruşmuyo

ama illada değiştireceksen mekanizmalıların zor olduğunu duymuştum bende
onları her yıkamada çıkar tak tellerini çok zormuş
bilgin olsun hani
googleden gir perde modellerine çok güzel modeller var caım
ben araştırmıştım geçenlerde
anlatabilirmiyiim bilmiyorum ama ben en çok bütün değilde ortadan ayrılıp yanlarda birleşen bir model beğenmiştim
ortasındaki ek yeride üstüste geliyo
sen araştır bak bulursun

hayırlı ramazanlar kızlarr nasıl gidiyo ilk saatler

bende katlamalı istiyodum perdelerimi zormuymuş kullanımı gerçi ben ne zaman bu evi satar eskişehirden içimize sinen güzel bi ev alıp yerleşirsek o zaman değiştircem eşyalarımla birlikte herşeyi inşallah o zaman belki başka tüller çıkar :lepi:

gunaydınnnnnnn..

bnm esım desınator kızlar tul perde cızımı yapıyor tasarlıyor.. bu yuzden calıstıgı yerde yaptırıcaz perdelerı tullerı .daha dogrusuz kuması desenı o fabrıkadan cıkıcak dıkımını baska bır yerde bız dıktırcez.. bu bızım ılk tullerıde esım yaptı onun tasarımı ve onun desenı ama ben bunlardan cok sıkıldım mecburen kullanıyorum yanı
bnmkılerde ıslakken cıkartılıyor makıneden sevdacım ama kesınlıkle utu ıstıyor cunku asla acılmıyor kırısıklıkları.. up uzun tullerı uulemek kadar zor ıs yok .. en son oglumun d gununde yıkadım utuledım bır dahada ben yapmam bu ısı dedım esıme. ya kadın tutalım yada degıstırırız o zamana kadar dedım :))

katlamalıların zor oldugunu esımde soyledı .. ay ne etsem kı acep
sevda senın dedıgını tam kavrayamadım sabah sabah fazla calısmıyo aklım galıbeeee :))
ben bırde nete bakam

günaydıııın sanada hayırlı ramazanlar serpicim ve diğer hatunlar

katlanan perdeyi şöyle anlatayım size perdenin arka tarafında küçük halkalar var o halkaların içinden ip geçiyo kumaşın içinden geçirip bağlıyosun ipi çektiğinde katlansın diye yukardan korniş yok cırt cırt var hani çantalarda falan olur cırt cırt kumaşı yapıştırıyosun tavana yani mekaizmasına o yönden çıkması kolay aşağıdan çek cırtcıtda çıkar hemen perdeni aralarındada parde boyunda çubuklar var onlarıda çıkarıyosun öyle yıkıyosun aslında anlatırken zor gibi geliyo ama zor değil katlanan perde ne kadar küçük parçalıysa o kadar kolay büyük bi pencere boyuysa çubukta o boy olucağı için ağır oluyo takarken bide kiriş falan varsa pencere kenarlarında çubukta büyük olunca zor oluyo benim bi cam öyle diğerinde balkona küçük yapıldığı için 2ye bölünmüş o kolay oluyo güzel bi yönü ütü istememesi çucukların ağırlığından dolayı asınca düzleşiyo ama aldığınız kumaşlada alakalı organze kumaş kullanıyosanız kırışmasından kaçmak zor yaptırcaksanız bütün odalara değil sadece salona yaptırmanız iyi olur hanımlar çok uğraştırır yoksa benim diğerleri uzun yere kadar ve ben ütülemiyorum hiç kırışmıyoda 30 derecede narinde yıkıyorum perdeleri hemen asıyorum deniz tahminim sen perdeyi ilk aldığında biraz yüksek ısıda yıkadın ve çok sıktırdın şimdi düşüktede yapsan kırışmaya devam eder bende ank.daki evde öyle yapmışstım düzelmemişti hep ütülemek zorunda kalmıştım bide perdeyi atarken katlayıp at düzgün bi şekilde bana perdeci söylemişti bunuda koluna al sar perdeyi kattan kastım çarşaf gibi değil ha kat izi olur yoksa kolunda makara gibi sarmak ok.

bu arada adet oluyorum sanırım belirtiler gelmeye başladı hanımlar oh be ilaçta bitti zatan ondan herhalde şimdi oluyo kurtuldum darısı esraya hadi bakalım

günaydın..... ben hala olamadım... şiştimmm.... :)
hadi gözün aydın ayşegülcüm... bende sabırsızlıkla bekliyorum.... tamda ramazanın başındayız ay olayım da kaza ederim zati 90 gün borcum var olur 100 gün bu sene tutmayı düşünüyorum büyük bir kısmını inşallah....

ayyy kızlarr soyle bır baktım da kk nın perde tul fln topıklerıne anammmm cok guzel cesıtler var amaa cok zor bee ay ben ugrasamam cocukla .. ztn herkes cok zor oldugunu yazmıs..
uff normal duz tulde ıstemıyorum ne etsem yaa ..
esım kararını ver bı hafta sonu ısyerıne gel kartelalardan secelım dedıydı.. kumas turunu fln.. desenı de ben secıcem esım yapıcak..
dalga gecıyor benle adımızı yazalım dıye delı adam

selam kızlar
gece 3 te sahura kalktık ben mutfakta hazırlık yaparken takur takur seslerden zeynep uyandı mecburen ona bakması için eşimide uyandırdım
onlar oyalanırken bende masayı hazırladım
ama ne yediğimizi hiç anlayamadık eşimle
parmaktan tutup hep kaldırdı bizi masadan :)
sonrada 6 ya doğru uyudu 9 da kalktık
kızlar hergece böyle uyanırsa naparım ben
sese karşı çok hassas en ufak bir tıkırtıda uyanıyor
parmak uçlarımızda dolanıyoruz hanfendi uyanmasın diye

aynen canım bizde öyleyiz gece hep kulağım ecedeydi çok şükür uyanmadı ama zaten 3 e doğru uyumuştu 1 den sonra sallaya sallaya anca uyuttuk bu gece rahat sahur yaptık yatak odasıyla mutfakdadayalı kesn kalkar zor olcak bizim için bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…