- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
kızlar eşimle iyiyz maşallah diyeyimde nazarım değmesin hatta bnde iyiym ona karşı kafama taşmı düştü ne yada saksı felan...gerçi bizimki belli olmaz bir bak 5 dk.sonra bozlulur aramız ama eskisi kadar kırıcı olmuyor yani tartışma oluyorda kötü değil kırıcı değil geçici...birde bebek istiyor .......dün birzaz zorladı ama bilmiyorum yani ....
AYŞEGÜL SANIIRM BEN BU GİDİŞLE 2010 BİLE BEKLEMEYECEĞİM ....
ben istemiyorum ecrin daha küçük ama eşimle kardeşi arası 2 yaş sanırım o da öyle istiyormuş...
yasemıncım bence sen de bnm gıbı stresten kılo alamıyorsun .. esın bebek ıstemeyı bılıyor ama sana hıc yardımcı olmuyor bazı konularda.. evde de yorulan ecrıne bakan sensın .. gecelerı bazende olsa ılgılenıyormu ? ne bılyım susturmaya calısıyormu.. bence ıkıncı ıcın bıraz bekle sadece kılo ıcın bebek yapılmaz kı.. -2-3 kılo alırsan kendını daha ıyı hıssedersın sen bence suanda var olan kılonu korumaya calıs canım.. esınle bır dargın bır barısıksınız.. benc bu donemde sakın hamıle kalma.. bır cocuk dunyaya getırmek ona bakmak guzel sartlar sunmak egıtımını yaptırabılmek ..beslemek ogretmek.. cok zor cok meşakkatlı.. eger ıkıncı bır bebek dunyaya getırıceksek oturup konusmalıyız bunu eslerımızle..
ona nasıl bır hayat verebılıcez herseyden onemlısı bu..
ecrın cok zor bır bebeklık gecırdı senıde kendınıde cok yordu yavrucak.. 2 . olunca ılgı azalıcak pekı ecrının suçu ne? onun ısteklerıne daha az egılınecek ıster ıstemez..
bence 1 yıl sonra fln hamış kal dah mantıklı.. hem eşın senı cok uzuyor once onu hallet .. sen bu bebegı ıstıyorsun ama bana yardım edıcekmısın de...
denizcim adam zaten istiyo belkide ondan yasemine iyi davranıyo ama olana kadarda bu böyle gidecektir şaka olsun diye dedim ben kilo olayını tabiki insan sırf kilo için hamile kalırmı ya ama yasemin bana dediki ben seviyorum hamile kalmayı kendi bileceği bişey eğer kendine güveniyosa yapsın ben güvenmiyorum açıkcası eşlere gelince ilk başta he derler yardım edicem aman hemen yapalım oluncada al şunu git sustur derler erkeğin sözüyle değil asla inanmam benim eşim dese mesela ilkinde gördük hiç bi hayır yoktu valla hala ağlayınca yastığını alıp odaya çekip gidiyo yaparsam kendime güvendiğim için yaparım ben olsam ama çok erken diye düşünüyorum
denizcim adam zaten istiyo belkide ondan yasemine iyi davranıyo ama olana kadarda bu böyle gidecektir şaka olsun diye dedim ben kilo olayını tabiki insan sırf kilo için hamile kalırmı ya ama yasemin bana dediki ben seviyorum hamile kalmayı kendi bileceği bişey eğer kendine güveniyosa yapsın ben güvenmiyorum açıkcası eşlere gelince ilk başta he derler yardım edicem aman hemen yapalım oluncada al şunu git sustur derler erkeğin sözüyle değil asla inanmam benim eşim dese mesela ilkinde gördük hiç bi hayır yoktu valla hala ağlayınca yastığını alıp odaya çekip gidiyo yaparsam kendime güvendiğim için yaparım ben olsam ama çok erken diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?