2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimki uyandı ama ben uyanmasın afırsat vermeden dayadım memeyi ağzına geri uyudu sabah 6 da ayaktaydı beyimiz...... :dilcikar:

Allah kolaylık versın kızlar .. Aralda ıyıce ortamızda uyumaya alıstı delırıcez yaa..
esımle yatagına kouyoruz hemen hıssedıp uyanıyor derın uykuda bıle uyanıyor yatagında. cok alıstı ortamıza.. odasını yapınca nasıl alıstırcaz bılmıyorum :s

bakın bnm ogluma nasılda anasına ev ıslerınde yardım edıyor :)))) (aman babası gormesın)

hayırlı ramazanlar arkadaşlar nasıl gidiyor bakalım ilk günden oruç benim yok bu gün yarın nasipse başlayacağım adetim çook uzun sürüyor ama aslın adette denilmez< lke geliyor ee tabi etkiliyor günü uzatıyor...

ayşegülcüm maşallah doğaça iyi yani boyu uzuyor ecrin daha 80 olmadı...canım gözünaydın çok sıkıntı veriyor gelemdimi hem hamilemiyim hemde sterese sokuyor bunaltıyor ..

denizcim havuz sefan bol olsun arkadaşım bu sıcakalrda güzel bence sizin apartmanda mı bu havuz ...maşallah aralada hadi bizmki kızda yardımediyor seninki taş fırın olmayacak herhalde olmasında benim başımda varda ne işe yarıyor ki....naniknanik
perdelerin eğer çok kötü değilse acele etme bence içine sineni al sonrasında yine üzülme...

sevdacım işimiz zor sanırım biizm aynı şekilde bir tıkırtı küçük bir ses olsun hoop kalkıyor bu yüzden bir yere gittikmi uyutamıyorum doğal olrak ses oluyor evimiz sessiz bir ben varım...

esracım artık inş.seninde gelirde kurtulursun ...

Son düzenleme:
kızlar eşimle iyiyz maşallah diyeyimde nazarım değmesin hatta bnde iyiym ona karşı kafama taşmı düştü ne yada saksı felan...gerçi bizimki belli olmaz bir bak 5 dk.sonra bozlulur aramız ama eskisi kadar kırıcı olmuyor yani tartışma oluyorda kötü değil kırıcı değil geçici...birde bebek istiyor .......dün birzaz zorladı ama bilmiyorum yani ....

AYŞEGÜL SANIIRM BEN BU GİDİŞLE 2010 BİLE BEKLEMEYECEĞİM ....

ben istemiyorum ecrin daha küçük ama eşimle kardeşi arası 2 yaş sanırım o da öyle istiyormuş...

yasemin sen bekleme bence çünkü resimde çok zayıf gözüküyosun canım ya başka türlü kilo alamıcaksın zayıf olanlar 2.den sonra genelde kilo kalıyomuş diye duydum belki sendede kalır sen istiyosun zaten 2.kazada baya hevesliydin istiyodun madem eşinde istiyo güveniyosanız kendinize yapın ama ben güvenmiyorum şimdi aşağı indik komşularda diyo sürekli seninki çok ağlayarak büyüdü diye zor büyüdü seninki diyolar hala çok ağlıyo dışarda hafif bi düştü yıktı ortalığı hem düşüyo hemde koşmaya devam ediyor hem yine düşüyo bida zır zır off offf ömrümü yiyo iştah sıfır hala bide yemediği gibi eline geçen herşeyi fırlatıya yemek biberon ne bulursa sinirlenince kafasını küt küt geçiriyo duvara yere bütün bunlardan sonra çok korkuyorum gerçi ikinciler genelde uslu oluyo derler ilki fena olanların alt komşum çok çekmiş ben gibi 2. istemeden hamile kaldı ve 9 ay hiç heves yapmadı bebeğm olcak diye istemiyom istemiyom diye diye doğurdu çıtı çıkmıyo bebeğin hiç gece falanda duymuyoz çok sakinmiş bebek

yasemıncım bence sen de bnm gıbı stresten kılo alamıyorsun .. esın bebek ıstemeyı bılıyor ama sana hıc yardımcı olmuyor bazı konularda.. evde de yorulan ecrıne bakan sensın .. gecelerı bazende olsa ılgılenıyormu ? ne bılyım susturmaya calısıyormu.. bence ıkıncı ıcın bıraz bekle sadece kılo ıcın bebek yapılmaz kı.. -2-3 kılo alırsan kendını daha ıyı hıssedersın sen bence suanda var olan kılonu korumaya calıs canım.. esınle bır dargın bır barısıksınız.. benc bu donemde sakın hamıle kalma.. bır cocuk dunyaya getırmek ona bakmak guzel sartlar sunmak egıtımını yaptırabılmek ..beslemek ogretmek.. cok zor cok meşakkatlı.. eger ıkıncı bır bebek dunyaya getırıceksek oturup konusmalıyız bunu eslerımızle..
ona nasıl bır hayat verebılıcez herseyden onemlısı bu..

ecrın cok zor bır bebeklık gecırdı senıde kendınıde cok yordu yavrucak.. 2 . olunca ılgı azalıcak pekı ecrının suçu ne? onun ısteklerıne daha az egılınecek ıster ıstemez..

bence 1 yıl sonra fln hamış kal dah mantıklı.. hem eşın senı cok uzuyor once onu hallet .. sen bu bebegı ıstıyorsun ama bana yardım edıcekmısın de...

denizcim adam zaten istiyo belkide ondan yasemine iyi davranıyo ama olana kadarda bu böyle gidecektir şaka olsun diye dedim ben kilo olayını tabiki insan sırf kilo için hamile kalırmı ya ama yasemin bana dediki ben seviyorum hamile kalmayı kendi bileceği bişey eğer kendine güveniyosa yapsın ben güvenmiyorum açıkcası eşlere gelince ilk başta he derler yardım edicem aman hemen yapalım oluncada al şunu git sustur derler erkeğin sözüyle değil asla inanmam benim eşim dese mesela ilkinde gördük hiç bi hayır yoktu valla hala ağlayınca yastığını alıp odaya çekip gidiyo yaparsam kendime güvendiğim için yaparım ben olsam ama çok erken diye düşünüyorum

a.s.hayırlı ramazanlar güzel haziran anneleri;hepinizi ve bebişlerinizi çok seviyorum..hayırlara vesile olsun bu ay herkes için..öpüyorum

gülşah bizde seni çok seviyoruz..... güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz.... opuyorumnanaktan

oyyy bı tanem benımm senıden ramazanın hayırlara vesıle olsun ınsallah canım benımm.. sedat a cok selamlar .. annene vede elıf le yusufada

gülşah seninde ramazanın hayırlı olsun Allah dualarımız kabul etsin inşallah bu ay.. biz de seni seviyoruz

yasemin bencede daha erken yaa bebek için hele ki bu kadar zor zamanlar geçrirken ecrin bi taraftan bebek bi taraftan düşünsene halini yardım edecek kimsede olmayınca insan kafayı yer yaaa ben bile cesaret edemiyorum ki biz evde 4 kişi ilgilenirken eceyle çünkü en önemlisi ecenin ruh sağlığı sevgi ilgi arsızı olmuşken birden ortak çıkacak ona ne kötüüü -tatlicadiarzu-

ay dılımı ısırayım bnm esım cok yardımcı oluyor aral konusunda gecelerı ozellıkle.. bazen gunduz cok korumacı oldugundan yarardan cok zararı oluyor ama olsunn.. şükürki banane demez dersede kafasını kırarım ( dıyene bak) kaydirigubbakcemile3

ilginiz için sağolun arkadaşlar AYŞEGÜLCÜM doğaç iin saydıkların hepsi zaten biliyorsun ecrin içnde geçerli hep ağlar aşırı ilgi ister beni ara aşırı düşgün bensiz uymaz başaksı uytamaz sadec ben ve ananesi uyutuyor babasındavs asla uymaz çok huysuz olmasada aslında bir çok kişi misafirliğe gelden gidende bana ALLAH SABIR VERSıN DERLER..
DENıZCıM BÜTÜN SÖYLEDıKLERıNE KATILIYORUM EŞıM HıÇ YARDIMCI OLMAZ SıNıR EDER ÇOCUK AĞLAR BAKSANA DER BANA AYAĞA KALKMAYI BIRAK DÖNÜPTE BıLE BAKMAZ HATTA KATILMAKLADA KALMADIM DÜN BU SAYDIKLARINI EŞıME BENDE BıR BıR DEDıM EŞıME DAHA ARMIZ BıLE LıMONı ıYı BıR EVLıLıĞıMıZ YOK DEDıM VE AYRICA DOĞDUĞUNDAN BERı ECRıN HıÇ ıLGıLENMEDıN ıLGıLENMıYORSUNDE VE 2.OLUNCA DAHA KÖTÜ OLUR ÇÜNKÜ EVıN ECRıNıN YÜKÜ HEP BENDE ANNEMELERDE OLMASA ZATEN BU ZAMANA KADAR HASTANELıK OLURDUM BEN ÇÜNKÜ ECRıN SÜREKLı AĞLARDI DURMAZDI YEMEZDE ZATEN YANı HER ŞEYı ANLATTIM AMA BıLMıYORUM ÖYLE ıSTıYOR YARDIMCI OLURUM DıYOR BENDE OLMAZSSIN DıYORUM..SERPıLCıM ZATEN BEN KAFAYI YEMıŞTıM ÖNCEDEN....ŞıMDıLERDE DAHA YENıCE BıRAZ ıYıYıM..

Son düzenleme:
Daha ben inanki size böyle yazıyorum yani istiyor felan diye ama inankii ecrinin kışın ağlama krizlerini yani kısacası kafayı yemiştim daha kendime bile gelemdim kii nasıl olacak zaten kendimi toparlayamadım ....denizinde dediği gibi zaten benim kilo vermemin en sebebi steres sinir ecrin ağladıkça yemedikçe sinir oluyordum öncelri kafayıo yemiştim daha yenice kendime gelmeye başlamışken 2. Bir hamilelik tekrar aynı şeyleri yaşamk bilemiyorum yani....ölürüm zaten hep bunu diyorum dedimde 2.hamile kalırsam ölürüm diye yada karnımdaki yavrucak zarar görür çünkü ecrinle ilşgilenmekten kendime asla akit ayıramıyorum ki...

evet istiyor ama bencede sadec lafta kalacağı bir gerçek nedne 2. iyi olsunki ecrinie düşkün seviyor evladı tabikide sevecek ama yani yi,ne kavgaediyoruyz 2.olunca ne değişecek sadec nüfusumuz 1 tane daha yasemin hanımın yükü 1 tane daha artacak....olanlar bana olacak diye düşünüyorum bende...lmaz:yani yardım felan bahane bencede...zaten yardımetmek istese şimdide ederdiki...

Saol canım yazdıklarınızı okuyordum..bence de şimdi hiççç niyetlenme zaten ne demişler bi kocana bir de çocuğuna güvenme demişler :)) her şey düzelsin ecrin biraz daha büyüsün öyle düşünün derim çocuk bakmak o sorumluluğa tekrar girmek çok zor bunu hepimiz yaşadık gördük. ben ilk çocuk 3 yaşını doldurmadan 2.düşünmüyorum çünkü en azından 3 yaşından sonra kreş çağı kreşe gider,2. yazık o da minik bebek ilgi ister vs... bu konu yazsam sabaha kadar uzar gider..en iyisini sen bilirsin canım bizden yorumlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…