2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

son üç gün! inşallah salı akşamı evimizde uyuyacağızzzz! evimi ve kocamı ösledimmm!

canım nasıl süte alıştırdın yaa ecrin sudan başka ne meyve suyu nede süt vs içmiyor offfffff offfffffff.....

Aynı dertten muzdaribiz yasemincim Asrın da asla içmiyor sütü.. her türlü denedim kakaolu,muzlu,aptamil vs..kesinlikle sevmedi tadına bakıp yere atıyor,tükürüyor deli olcam! su dışında hiç bişeyi biberondan içmiyor gerçi geçen ayran içti biberonla dün de portakal suyu sıktım içti..
çocuklar için coco popslar var ya yeğenlerim ondan yerlerken Asrına da koyuyorum bolca da süt onu yerken sütte içmiş oluyor yavaş yavaş tadına alıştırmaya çalışıyorum anne sütüyle kıyas yapıyor sanırım ama ecrin emmiyor da içmesi lazım sende bu yazdıklarımı bi dene istersen canım

sağol deryacım yazdıklarımı okumuşsundur zaten sizinle aynı fikirdeyim ....hamile kalmayı seviyor yada istiyor olmam inanki hani herkesin istediği ama daha vaktinin olduğu istekeler gibi yani...ben kendim yaşadıklarımı daha iyi biliyorum benim yerime başkası olsa zaten ecrini bile niye doğurdum yada niye evlendim derdi şu son 1 sene ierisinde yaşadıklarımdan dolayı konuşuyorum bu şekilde çok zor dönemden geçtim...

deryacım bende çok çeşitili şeyler denedim sütte ama işe yaramadı ecrin de teo gibi tükürdü keşke tükürüklede kalsa ohh içecek bahanesiyle halılarımı mahvetti kaç kere...hatta bu kiderin sütdlimi felan aldım onuda sevmedi attı yere yani öyle m.suyunuda biberonla döküyor oyun oynuyor heryerleri batırıyor çok zor oluyor bütün gün temzilik yapıyorum her zman böyleyiz ..yemen eline bir şey veriyorum acaba alışırda yer mi diye ama he pgidyor koltukara siliyor evimi ne kadar tenizlesemde artık dokularını işledi leker çıkmıyor yani..ecrin bayılıyor bölye şeyler yapama...

yasemincim 2. için daha çok erken kızların da dediği gibi. herşey düzelsin rayına otursun sonrası daha güzel olur canım

batuhan normal sütü içiyo ama aptamil yada pınarın çocuk sütünü sevmiyo zaten emiyo Allah tan

kızlar yaa bugün oruç tutuyim dedim ama çok zor geçti
batuhan emdiği için her emişinde başım döndü çok zorlandım zaten peşinde koşmaktan yoruldum hemen(

aaa ne güzel yaaaa çok sevindim canım her öğretmene nasip olmaz valla eski lise anıların canlanır durur artık :))
Ayşegülcüm ne arabaymış ya ne çok uğraştırdı daha şimdiden.. ankarada götürdüğünüz ustalar araba sahibinin tanıdığı yerlermiydi,hani önceden anlaşmıştır falan size de temiz araba demiştirler.. çok üzüldüm canım umarım daha fazla masraf çıkarmaz sen bu işi iyice kıvır bu arabada daha iyisini alırsın inşallah!
valla herkes dökülüyor sanırsam bu kalp çarpıntısı olayı ve sırt ağrısı bende de var denizcim yaaa önce sen git doktora bakalım ne diycekler ben bu sıpayla bi yere gidemiyorum benim akşam üzeri 6-7 gibi bir de başım dönüyor anlamadım gitti neden?psikolojik mi? geçen sene de dönüyordu safrakesesi çıktı umarım bişey çıkmaz daha..
kızlar geldik sorunsuz ağlamadı doğaç kilosu 9800 müş boy 80 cmmiş aralıktaymış aşısıda su çiçeğini sordum dr.la konuşu onaylarsa getirin bizde vururuz dedi
Süpersinnn canım oldu bu iş artık bunu pekiştir al oğluşu çık çık gez hem oratik yap hem de arabaya alış korkunu yen,ben yapamadım sen yap! ama bu sefer bende çok kararlıyım bu kış evde oturup eşimi beklemiycem alıpğ oğlumu gezcem inşallah gider gitmez araba sürmeye başlıycam inşallahhh..

Denizcim benim salon,mutfak ve oturma odam katlamalı çok da rahatım valla hiç zorluk çekmedim..gerçi perdeler koyu renk (çok sık yıkamıyorum aramızda kalsınyerimseniben) tüllerde çok kolay sadece boru takıp çıkarıyosun bişey yok yani.. mutfak stor onu da daha hiç yıkamadım tozunu alıp nemli bezle siliyorum... ben tavsiye ederim yani! ne şanslısın bak kendi perdeni kendin yarat yapmışsınız bende yaptırabilirmiyimmmmmm? :)) bende salonun tüllerine gıcığım alırken ilk yerden seç beğen dediler mecbur seçtik birini ama şimdi deseni hoşuma gitmiyor ilk fırsatta değiştirecem ama az para da değil,duruyor şimdilik fonlarını tafta yaptırdım iki renkli belki fotolarda görmüşsündür iki farklı rengi iç içe diktiler hoş oldu evde olsam sana resimler gönderirdim perde klasörüm vardı kendi bilgisayarımda ne çeşit perdeler vardı yaaa..

Teo burda yataktan inip yanıma gelmeye alıştı sanırım ankarada artık yavaş yavaş kendi yatağına alıştırcam zaten yatağın yan korumaları var bende destek koyarım inip ,çıksın..abi oldular yaaaa ne güzel!

evet büyüdüler çok güzel en güzel şey bu yani 1 sene içerisinde ne kadar çok şey gördük neler yaşattılar bizlere...:1hug::asigim:

canım zor yani emiyormuş birde ..ecrin emmiyor ben bu gün tutmadım adtim yeni bitti yarına tutacağım ama korkuyorum yani nasıl olacak diye bende de çarpıntı halsizlik zaten ecrinlede yemek yapma sorunumuz var .....

ben kaçıyorum arkadaşalar sahur vakti kalkacağım sofra ye iç ecrinde uynıyor zaten uykum çok bölünüyor...iyi geceler öpüyorum sizi......

günaydııın kızlar ramazanda izne ayrılmak ne zor ya eşim izinli 25 gün falan evdeyiz mecbur ne yapıcağımızı şaşırdık bu küçük şehirde araba var evet ama süren yok ne komik demi biraz gaza gelmem gerek gerçi eşimin bu izni bi yönde fırsat oldu sürüşler hızlancak o da bende eşim baya ilerlledi güzel kalkışlar yapıyo artık hiç durmuyo mekan arıyacağız onun için bende yavaş yavaş şehir trafiğine girerim artık herhalde deryacım eryamanda aslında batıkent gibi trafik yok bişey yok kendi etrafındaki avmlere gidecek kadar sürsen yine yeter kızılaya gitcek halin yok sürekli zaten benzinde dayanmaz acil ve kolay yerler senin için rahat orda zaten bende ilk bizim orda batıkentte sürdüm çok sakindi ama sincan trafiğinede girdim biliyosundur az çok orayıda tek yön ve sürücüler çok kaba bide köprü yapımı var daha fenaydı ilk yoğun trafiğim orası oldu istasyon tarafları ama ilk günlerime baktığımda çok acemiymişim gibi geliyo şimdi daha cesaretli daha dikkatliyim araba sürme işini yapamayacak bişey yok kızlar hepiniz yaparsınız evet ilk başta zor oluyo ama zamanla düşünmeden eliniz ayağınız otomatik hareket etmeye başlıyo düşünmüyosunuz vitesi falan sadece yola odaklanıyosunuz ben mesela müzik dinleyemiyorum aklımı veremiyorum hala bide telle konuşamam herhalde daha pişmek gerek sağdan ve yavaş gittiğiniz müddetce korkmayın hiç bişey olmaz cesaretlenin sizde bu iş sadece erkek işi değil acil bişey olsa allah korusun bilmek gerek arabanız olmasa dahi öğrensin herkes bence

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. aral uyudu bende damladım buraya ıs guc duruo dursun yaaaa bıtmıyorkıı nankor ev ıslerı :))

deryacım ya ben sımdı cok mrk ettıme vının perdelerını.. aysegulunkılerı az cok gormulugum var mavış mavış cok guzeller ama senınkılerıde cok mrk ettım.. sen zevklısındır acep nasıl tüllerin CADIARZU
benım bırde koltuklarım sıyah .. bıldıgınız sıyah.. cok zor temızlenmesı fln her evı supurusumde onlarıda supuruyorum mınderlerını kaldır cırp gerı yerıne dız.. bırde cok yastıklı onlar modaydı ya bır ara.. hay allmaz olaydım hep yastıklar bozuluyor gıcık oluyorsun.. neyse dıyecegım o kı koltuklarında kasaları harıc uzerrlerındekı cıkabılen fermuarlı mınderlerını vede yastıklarını da krem yaptırmak ıstıyorum.. sıyah&krem (krem dedıgım cok koyu deıl krık beyazdan daha koyu ) olacak koltuklar halılarda o renk tullerı perdelerıde krem yaptıram dıom yanı kırık beyaz gıbı onlarda .. ama onlarda baska renk kullanmayalımd ıyorum yanı sıyahtan artık böö geldı..yemek masamız fln venge rengı ldugu ıcın cok zor emızlıgı fln zırt pırt toz alıyorum. barı perdelerım acık renk kalsın..

ay bı yerden para fln cıksın esyalarımı degıstırıcem hemen cok aceleyle aldık hıc ıcıme sınmedı renk uyumları

uşenmedım gıttım dogum gunu resımlerınden buldum deryanın perdelerını :))))

deryacım krem koltukların mor yastıkları var..
evın boyası krem gıbı ama daha acık sanırım yukarılardan bordo renkle gecmısssınzı cok guzel duruyor.. perdeler de mor sanırsam ama tullerın ıcındekı kremın yanındakıler bordomu benmı ole gordum

cok guzel sonuc olarak ..

kızlar ben de boyle tarz tul perde dusunuyorum daha seffaf dusunun bunları .. vede kısa.. içinde belli belirsiz damask deseneler olabılır.. cunku koltuklarım damask dsenlı

Son düzenleme:
kk nın evim güzel evim topiğine girdim az önce
bazı insanlar hakkaten çok zevkli ya
eşyaların uyumu harika bazı evlerin
bu arada nurancım sende açmışsın evinin kapılarını gördüm canım eşyaların çok zevlki alınmış

saol denizcim evet duvar koltuklarla aynı renk,perdenin fonunun bir kısmı koltukların yastığının rengi yani mor tafta bir kısmı da fuşya rengi aynı renkten dediğin gibi perdenin karşısındaki duvara da desenli kabartmalı duvar kağıdıyla fon yaptık ve duvarın kartonpiyer kısımları da aynı renk.. (yani perde fonunda iki farklı taftayı birleştirdiler değişik oldu) tülleri en kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum aceleye geldi orada uyar gibi geldi ama eve gelince hoşuma gitmedi bir de o boncukları çıkarıp yerine farklı bi şeyler düşünüyorum

oturma odam da turkuaz,fıstık yeşil ve koyu kahve onun perdesinide kahve-mavi yaptırdım yine duvara fon yaptırdım yeşil ve halımda duvar renginde krem-yeşil.. tülün uçlarına hani tüyler satılıyor ya otriş için onlardan alıp geçirdim çok hoş oldu ayrı bi hava verdi değişiklik isteyenlere tavsiye ederim..

resim ekliyim dedim ama malum akçaydayım buradaki bilgisayardaki resimlerden bu kadar bulabildim..

ya da ip perde nasıl? bi ara çok heveslendim hoşuma gidiyor öyle bi şey de deneyebilirsin arada kolye gibi boncuklu iplerde koyuyorlar ya..
bi ara brillantın kataloğu vardı orada siyah-beyaz bi perde vardı çok hoşuma gitmişti dur bulabilirsem eklerim..

Son düzenleme:
slmmm
2 aydır tatildeyim bugün ilk kez denizin tadını çıkardım Asrını uyutup denize gittim yaklaşık 1 saat yüzdüm (su buz gibiydi bu arada)ama serin serin hoşuma gitti özlemişim hep asrınla gittiğimiz için doğru dürüst yüzemiyordum ona tabiidim neyse ardından güneşlendim,kitap okudum (aylar sonra) ve huzur yaptım denizi dinledim sahilde bomboştu malum ramazan herkes gitti,sonuç itibarıyla güzel bi gündü..

sizler nasılsınız bugün topiğimiz sakinmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…