canım nasıl süte alıştırdın yaa ecrin sudan başka ne meyve suyu nede süt vs içmiyor offfffff offfffffff.....
aaa ne güzel yaaaa çok sevindim canım her öğretmene nasip olmaz valla eski lise anıların canlanır durur artık :))[
sağolasın deryacım ama malum ramazan başlyor. 1 eylül itibariylede okulda olacağız.anlayacağın başka bahara kaldık. evet çok üzüldüm ben de fırsat buldukça okudum geçmişi. ama takmıyorum ben de arıyor beni k. validem yaptığını anladı ama çok kırdı beni çokkk. çokkk teşekkürler.
kızlar tayinim çıktı okuduğum lisede öğretmen olacağım. yarın eski okulumla ilişiğimi keseceğim.12 yıldır aynı okulda görev yapıyorum bi tuhaf oldum ama çok da sevindim.
ii geceler hepimize...
Ayşegülcüm ne arabaymış ya ne çok uğraştırdı daha şimdiden.. ankarada götürdüğünüz ustalar araba sahibinin tanıdığı yerlermiydi,hani önceden anlaşmıştır falan size de temiz araba demiştirler.. çok üzüldüm canım umarım daha fazla masraf çıkarmaz sen bu işi iyice kıvır bu arabada daha iyisini alırsın inşallah!bilmiyom ya mevsimselmi hormonsalmı anlamamadım bi türlü evde mal gibi geziyom resmen unutkanım aşırı derecede annem olmasa beni toplayan yok herşeyi o hatırlatıyo uyusam saatlerce uyuyacam doğaç gece kalkıyo ağlıyo kılımı kıpırdatamıyom kendi haline bırakıyom yavrum ağla ağla susup uyuyo tabi komşularda küfür ediyodur bana bi baksa şuna diye dermanım olmuyo gerçekten dün sanayiden aldım arabayı getirdim sanki oraya kadar yürüyerek gitmiş gibi bitkin geldim bide baş ağrısı falan ya bundan öncede adet öncesi çok halsizleşirdim ama bu kadar sürmedi ya
bu arada arabaya 800ü verdik aldık usta dediki bi an evvel elden çıkarın bunu dedi çok sorunlu araba almışsınız dedi galerilere falan satın dedi dedik ustaya 1 sene idare etmezmi eder dedi acemiliği çıkaralım bi dedik olur dedi 8 ay yada 1sene kullanın dedi sonra hemen değiştirin dedi kazıklanmışız anlıcağınız arabanın genetiğiyle oynanmış resman bütün parçalar başka model arabalara ait toplama yapılmış artık idare edicez iyice öğrenelim satacaz hemen bidakine bu ustaya gösterip alalım diyorum ilk. aldığımda gösterdiğim öküzmüş hiç bşey anlamadı iyi dedi aldık bizde aldıktan sonraki başka bi ustaya gösterdik bu arabayı çok değiştirmişler demişti şimdikide aynı şeyi söylüyo delircem ya ondan uygun fiyata satmış adam babasıı hatrına değilmiş yani
valla herkes dökülüyor sanırsam bu kalp çarpıntısı olayı ve sırt ağrısı bende de var denizcim yaaa önce sen git doktora bakalım ne diycekler ben bu sıpayla bi yere gidemiyorum benim akşam üzeri 6-7 gibi bir de başım dönüyor anlamadım gitti neden?psikolojik mi? geçen sene de dönüyordu safrakesesi çıktı umarım bişey çıkmaz daha..HAVADAN MI ACABA BU DURUMLAR DIYICEMDE YOK YOK BENDE KI HAVADAN DEGIL.. ınanın ıs yaparken bayılıcak gıbı oluyorum yaa sırt agrılarım fecı fecı.. epıdural yerımden baslıyor sol kısmına yayılıyor sırtımın... valla şömyle bır 5 sene sonrasını duşununce cok tırsıtyorum yaaa şımdı bu haldeyım ılerde ne olcam acepp
carpıntım ıcınde burda kalp arıtmı hastanesı var oraya gıdıcem.. ama ne zamannn.............
serpıl allah kolaylık versın canım ısın cok zor
Süpersinnn canım oldu bu iş artık bunu pekiştir al oğluşu çık çık gez hem oratik yap hem de arabaya alış korkunu yen,ben yapamadım sen yap! ama bu sefer bende çok kararlıyım bu kış evde oturup eşimi beklemiycem alıpğ oğlumu gezcem inşallah gider gitmez araba sürmeye başlıycam inşallahhh..kızlar geldik sorunsuz ağlamadı doğaç kilosu 9800 müş boy 80 cmmiş aralıktaymış aşısıda su çiçeğini sordum dr.la konuşu onaylarsa getirin bizde vururuz dedi
kızlar evımın tullerını perdelerını degıstıırıyorum.. yanı ugyuna bısey bulursam degıstırıcem ınsallah..
ama cok kararsızım.. su mekanızmalı katlamalı perdeler kullanıslı degıl dıyorlar.. dıgerlerıde klasık olanlardan bende var suan yere kadar onunda bakımı zor.. yıka utule bırde uzun olunca tam bır bas belası oluyor.. nasıl bısey onerırsınız beraber karar verelım yaaa
son üç gün! inşallah salı akşamı evimizde uyuyacağızzzz! evimi ve kocamı ösledimmm!
Teo burda yataktan inip yanıma gelmeye alıştı sanırım ankarada artık yavaş yavaş kendi yatağına alıştırcam zaten yatağın yan korumaları var bende destek koyarım inip ,çıksın..abi oldular yaaaa ne güzel!
yasemincim 2. için daha çok erken kızların da dediği gibi. herşey düzelsin rayına otursun sonrası daha güzel olur canım
batuhan normal sütü içiyo ama aptamil yada pınarın çocuk sütünü sevmiyo zaten emiyo Allah tan
kızlar yaa bugün oruç tutuyim dedim ama çok zor geçti
batuhan emdiği için her emişinde başım döndü çok zorlandım zaten peşinde koşmaktan yoruldum hemen(
uşenmedım gıttım dogum gunu resımlerınden buldum deryanın perdelerını :))))
deryacım krem koltukların mor yastıkları var..
evın boyası krem gıbı ama daha acık sanırım yukarılardan bordo renkle gecmısssınzı cok guzel duruyor.. perdeler de mor sanırsam ama tullerın ıcındekı kremın yanındakıler bordomu benmı ole gordum
cok guzel sonuc olarak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?