2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydınn kızlar ..
ay deryacım cok tesekkur ederım bulmus eklemıssın.. valla bnm ev oyle dandını kı bu konuda.. senınkılere bayıldım.. dedıgım gıbı evlenırken herseyımız gıbı evın esyaları ve perdeler flnda aceleye geldı .. hatta bnm evımde perde yok tul ve guneslık var.. hepsını degıstırıcez kısmetse.. ama hersey paraya bakıyor .. ne kadar tuller ve fonluklar fabrıkadan cıkıcak olsada dıkımıne dızaynına cok para gıdıcek yıne of offf.. ama kımsenın evınde olmayan bısey olcak esım bıze ozel yapıcagı ıcın ..
ben sadelıkten yanayım .. sevmıyorum oyel curcunayı.. ama buna ragmen ev curcuna oldu kucuk olunca nereye ne koysan hemen kalabalık gosterıyor evı..
ınsallah ılerde kendı evımolursa sadece krem tonlarını koyucam ..
gecen gun dedım ya bır vıllaya gıttık annemın akrabasının.. ay bayıldım evın sadelıgıne yaa koltuklar deryanın kı gıbı kremdı perdelerı oyle kombınlemısler yıne.. cok hoş ve zarıftı .. krem kenarlıklı cercevelerde resımler vardı şömınenın yanında.. cok guzeldı yanı

dero bnm koltuklar sıyajh halımdada sıyah rengı mevcut.. onun ıcın cok dusunuyorum ne yapsam dıye en cok krem rengı kafama uyuyorr .. ve sade olsun ıstıyorum ..

kızlar olunca olursa şayettttt... resımlerını eklerım

herkese ıyı pazarlar
derya bnm ıcınde yuzz bacım..

Ah deniz ah elim biraz para görmesin hemen ev eşyası,süs eşyası vs harcarım ben.. odamdaki ve salondaki tabloların içindeki resimleri bile odaların rengine göre internetten seçip çıkarttım,bastırttım öyle astım..daha çok projem var aslında mesela küçük kare veya yuvarlak aynalar olur ya konsol üstü için onlardan da aldım 1 senedir duruyor eşim engelliyor duvar kağıdının üzerine olmaz diye..
ya da antrede yuvarlak bi asma duvar var üzerini renkli mozaik taşlarla süslemeyi düşünüyorum ama oğluş olunca olmuyor bunlar yaaaa zamanla yavaş yavaş artık..
Bizim de ev çok büyük değil küçük tuvaleti kapattım kiler yaptım mecburen ütü masası,elektrik süpürgesi,bavullar vs..oraya koyuyorum yoksa dediğin gibi curcuna...

ya bir de krem güzel hoş da bi süre sonra sıkıyor bence kayınvalidemin salon da sırf kremrengi koltuklar,perdeler,halı falan içim bayılıyor ben renk görmek istiyorum hem de temizliği çok zor oluyor..tatile giderken koltukları örtersin ya onun gibi her yer aynı renk :))

yokk bnm kı sıyaj krem ve mor olucak sanırsamm.. bugun avm de baktık perdelık dosemelık bır magaza var cokkk pahalııı.. onun modellerıne renklerıne baktık tabı orada yaptırmamız ımkansız...
ben sadece esıme kafamdakı tonları gosterdım

derya bende evle ugrasmayı cok sevıyorum araldan once esımle ben neler yapardık cercevelermı dersın cıcekler bocukler mı dersın.. kapı suslerımı dersın hanı su ponponlu olanlardan ama aral dogunca hepsıııne ara verıldı evde boncuk doldu :) en son avıze susledım yatak odama aral vardı ve 1 ayda bıtırdım mınnacaık bır süsü hahahaha :)

kızlar bugun ıftarda koruparktaydık kayınvalıdem bıze ıskender de yemek ısmaarladıı onlar yerken aral durmadıgı ıcın ordakı toyzz shop a goturdum bır tane atv vardı sıyah aral bayıldı ona atladı bındı hemen surmeye basladı hatta daha ılerıye gıdıp magazadan cıktı :)))))) sag ayagının altında gaz pedalı var ona basınca gıdıyor bırakınca duruyor.. vıdeosunu cektım resımlerını fln hemen koştum gosterdım bzımkılere.

cıkısta yıne gırdık o magazaya ve babaannesı Aral a o atv motoru aldı :)) ay cok tatlı bısey oglumun mutlulugu gozlerınden akıyordu eklıcem resımlerı

bak dero ben nasıl dusunuyorum bılıyormusun .. eve mor aksesuarlar alıcam konsola fln.. bı ıkı tane abartmıcam..
bı kac tane mor yastık bayılıyorum o renge kadıfe moru ama ..
tuller krem ama kırık beyaz gıbı bır krem fonluklarda mor olcak nasıl?

aa nasıl bişeymiş ki o motor,merak ettim aralcım güle güle kullansın...deniz sen oruç tutuyormusun?

tam benim renkler yanlız bende bir de fuşya var.. bak yastıklarım bunlarda tam net gözükmüyor gerçi ama imalat bana ait bi ara dükkanımda yastık da satıyordum böyle takım halinde süsleyip.. bunu da kendime ayırmıştım,satmadım..:)) o arkadaki tablonun içindeki resimlerde siyah beyaz bazı can alıcı yerleri fuşya kendim yaptım o kısımları genel olarak bakınca salonla çok uyumlu oluyor ve yan tarafımızdaki ayaklı lamba ona da o dönen yanar dönerli parlak şeritleri ben geçirdim tepe de falan çok uç fiyatlıydı o lambalar daha ucuza geldi,seviyorum bu tarz şeyleri hep diyorum zaten yanlış bölümde okumuşum...

Son düzenleme:
ben tutmuyor daha dogrusu tutamıyorum derya.. aslında cok ısterdım ama ınan bu haldeyken bıle basım donuyor carpıntım oluyor Aral bıraz daha buyusun ınsallah tutucam

ayy ne guzel reısmler oylee duvar kagıdın cok guzelmıs deryacım bayıldımm cok tatlı bır mor ısteee bu yaa cok guzel maşallahh evının aydınlıgı hıc kararmasın ınsallah

bende bu sene istiyordum ama emzirdiğim için gözüm yemiyor emerken acayip susuyorum içim çekiliyo sanki,bu sıcakta dayanamam sanırım seneye inşallah..

kızlarr atv motorumuz bu 4 tekerleklı... akusu var ıste onunde ısıkları var.. bırde dugmeler var on tarafın ıc kısmında ıste fren sesı var melodıler var marşa basıldıgında arabadan cıkan ses var korna var varda var.. motorumuzun yanlarında fln alevler fln var havalı erkeklere ozel :))

ayy ne guzel reısmler oylee duvar kagıdın cok guzelmıs deryacım bayıldımm cok tatlı bır mor ısteee bu yaa cok guzel maşallahh evının aydınlıgı hıc kararmasın ınsallah

saol canım aminnnnn hepimizin evinin ışığı,huzuru,mutluluğu,kahkahası bol olsun inşallah.. sana fikir olur belki diye ekledim hani mor yastık falan demişsin..:) bir de mor huzur verip sakinleştirici bir renk biliyorsun özellikle yatak odanızı bu tonlarda yapın diyorlar benim yatak odam da bu tonlarda..

emzırırken bende cok susardım o sut uretımınden oluyormus oyle duyduydumm :ecrin_bebek:

wayyy gerçekten de çok havalıymış yakışmış oğluma da nasıl da güzel kurulmuş sıpa :) sorması ayıp kaça aldınız deniz bende bu tarz bişey istiyorum teoya da!

bunuda eve getırdıgımızde aral uyuyunca cektım sızın ıcın daha yakın olsun dıyee.. esım delımısınız sız hepınız yaa dıyor cok guluyor bıze kızlar yaaa.. cok samimiyiz diye sanırsam benneyaptımki

wayyy gerçekten de çok havalıymış yakışmış oğluma da nasıl da güzel kurulmuş sıpa :) sorması ayıp kaça aldınız deniz bende bu tarz bişey istiyorum teoya da!

ay kesınlıkle almalısın teo daha ıyı surer araldan boyu fln uzun ya hem daya ıyı basar gaza emınım...
159 tl ye aldık gamyoncuiremsu

ay kesınlıkle almalısın teo daha ıyı surer araldan boyu fln uzun ya hem daya ıyı basar gaza emınım...
159 tl ye aldık gamyoncuiremsu

Aaaa valla fiyatı da süper yani eşimin beğendiklerinin yanında toyz shopdan falan mı aldınız deniz yani oyuncakçı mı?belki şubesi varsa hani burdan da bakarım.. güle güle kullanın tekrar..

az önce de ablam bana gülüyordu napıyosun yine resimlerle diye anlattım,nelerle uğraşıyosun diyo..:)) biz böyleyizzzz napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…