- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
ya kızlar bu teo çok fena oldu yani meraklı her yere giriyor,karıştırıyor son vukuatımız bugün onu banyoda klozetin içine elini sokmuşl suyla oynarken yakaladım ıyyyykk.. napcağımı şaşırdım hemen dezenfekte etmeye çalıştım kolonya falan ama her fırsat bulduğunda soluğu banyoda alıyor (girme dedik ya) bir de küçük yeğenimin lazımlığına taktı oyuncak gibi onunla oynamak istiyor deliriyorum yaaaa..
artık banyonun kapısı hep kilitli ,kilitlemesem onu da bastırıp açıyor sıpa (evin kapısını da açıyor) sonra da kızlar tuvalete girecek oluyolar habire aç kapa oynuyoruz yaa :)) babasına dedim çıldırıyor pimpirik bey ! :)))
parmagı fln sıkısmasın dıye pımpırıklenıyordur adamcazz bende korkuyorum o tur seylerden ya :bbo:
oyy yerım onu benn cok tatlı olmus yaa ecrın cok tatlı maşallahh yasemın
derya anlat çatlarımmmm
Geçen eşim burdayken denizden geldik teoyu yıkadım salonda yanımızda dolanıyordu çıplak olarak bende azıcık havalansın giydiriyim diye bekliyorum biz lafa daldık eşimle sonra bi baktık halıda bişeylerle oynuyor (halbuki sabah da yapmıştı ) sen tut halıya kakasını yap sonra da onunla oyna oyuncak gibi Allahtan ağzına atmamış (yediği mısır taneleriyle oynuyordu bütün bütün yutmuş ,iğrencim dimi:))) öyle yani görünce çıldırdık hemen ağzını falan kontrol ettim sonra b..k yiyen olmasın çocuk! :))
hahahhahahah ayyyy gece gecee bu kadar gulmemıstım ne zamandır :)) allahta senı guldursun ya :)
canım bnm kız ne bılsın oyy kıyamam ben onaa yaa yavrucakkk
koptum ama orası ayrı bır konu delikafadulden ozellıkle mısır tanelerıneee sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?