2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet kesınlıklee fıyatı cok uygun bence.. evet deryacım toyz shoptan aldık vardır ankarad toyz kesınlıkle..
ama bu tektı kaçak getırılıyormus sanırım bunlar o kısımlarını pek dınleyemedım aral la ugrasmaktan ya.. koskoca korupark avm de kı toyz shop bı yamuk cıkmaz herhal :)
kızlar ıcın olnalarıda pempeydı bayıldım onlara yaaa .. umarım bulursunuz olmazsa ben bı gıttıgımde sorarımordakılere akradan nerden buluruz dıye yonlendırırler bızı

Serseriiii maymun bonus olmuş :))

bizim de yarın son günümüz hem bavul toplayıp hem de son günün tadını çıkarmam lazım,öyle de bi yayıldım ki 1,5 aydır nasıl toplancam bilmem...bu akşam teo tarih yazdı ve 20.55 de uyudu sabah erkenden kalkar gerçi,az önce de yataktan düştü aşkım benim neyse ki çok acımadı bi yeri sanırım emdi geri uyudu,babamız bu işe çok sevinecek yani erken yatma olayına..akşamlar bize kalcakkk

ya kızlar bu teo çok fena oldu yani meraklı her yere giriyor,karıştırıyor son vukuatımız bugün onu banyoda klozetin içine elini sokmuşl suyla oynarken yakaladım ıyyyykk.. napcağımı şaşırdım hemen dezenfekte etmeye çalıştım kolonya falan ama her fırsat bulduğunda soluğu banyoda alıyor (girme dedik ya) bir de küçük yeğenimin lazımlığına taktı oyuncak gibi onunla oynamak istiyor deliriyorum yaaaa..

ay derya kesınlıkleee uygulayın.. bende ıst dan geldıgımden berı zar zor kendı duzenımı oturtmaya basladım bunların basında da aralı gunduz 1 kere uyutmak var oyle oldugunda (onceden babaannesı gunde ıkı kere uyutuyordu saatlerce sallayıp) aksam 9 da yatıyor bnm bıcırık .. aksamları esınle fılm ızle ne bılem naparsan yap artıkk :))) ohh cok ıyı oluyor valla neydı o oyle onceden yaaa12 ye kadar dururdu o yatınca hoppp denızde yataga atardı kendını

hahahahhaha koptum yaa gece gecee sırnaşık şey ınanmıyorum ya .. bızımkıde bı kac kez ben banyodayken (yalnız asla gırmıyor) gelıp elını kenarlarına vurdu hemen sabunla fln yıkadım ama daha ıcıne egılemedı sızın boydan dolayı daha zor bu konuda durumunuz lap dıye sokuyor adam elını napsın boy var

gündüz de zaten bir kez uyuyor ama 2-3 saat uyuyor o ara işlerimi hallediyorum akşamda alıştı burda kızlarla 10 gibi yatakta oluyor bizimde ankarada bazen 1-1.30 bulurdu yaaa gerçi annesi de gece kuşu ya :)

artık banyonun kapısı hep kilitli ,kilitlemesem onu da bastırıp açıyor sıpa (evin kapısını da açıyor) sonra da kızlar tuvalete girecek oluyolar habire aç kapa oynuyoruz yaa :)) babasına dedim çıldırıyor pimpirik bey ! :)))

denizcim aral güle güle kullansın canım çok güzelmiş aralada yakışmış...deryacım bencede alın teomada kuzumada onada yakışır ......

ayrıca deryacım çok güzelmiş eşyaların çok zevklisin senden bu konuda öğreneceğim çok şey var..denizcim fikirler güzel bencede ...

oyy yerım onu benn cok tatlı olmus yaa ecrın cok tatlı maşallahh yasemın

derya anlat çatlarımmmm

parmagı fln sıkısmasın dıye pımpırıklenıyordur adamcazz bende korkuyorum o tur seylerden ya :bbo:

oyy yerım onu benn cok tatlı olmus yaa ecrın cok tatlı maşallahh yasemın

derya anlat çatlarımmmm

Geçen eşim burdayken denizden geldik teoyu yıkadım salonda yanımızda dolanıyordu çıplak olarak bende azıcık havalansın giydiriyim diye bekliyorum biz lafa daldık eşimle sonra bi baktık halıda bişeylerle oynuyor (halbuki sabah da yapmıştı ) sen tut halıya kakasını yap sonra da onunla oyna oyuncak gibi Allahtan ağzına atmamış (yediği mısır taneleriyle oynuyordu bütün bütün yutmuş ,iğrencim dimi:))) öyle yani görünce çıldırdık hemen ağzını falan kontrol ettim sonra b..k yiyen olmasın çocuk! :))

üzerşerine düştükce daa bır ınada bındırıp devam ettırıyorlar.. Aral ınadına parmagını burnuna sokuyor ben yapma dedıkce.. oyune ettı onu

hahahhahahah ayyyy gece gecee bu kadar gulmemıstım ne zamandır :)) allahta senı guldursun ya :)
canım bnm kız ne bılsın oyy kıyamam ben onaa yaa yavrucakkk
koptum ama orası ayrı bır konu delikafadulden ozellıkle mısır tanelerıneee sırnaşık şey

Aminnnn! buraya geldik geleli zaten saatlerimiz şaştı günde üç posta yapıyor (sanırım incirlerin marifeti! ) evet yapma dediğin herşey çocuklar için YAP! ireme de akşama kadar Teoya vurma,saçını çekme ,itme vs.. uyarılarda bulunuyorum inadına inadına gözümün içine baka baka yapacağını yapıyor sıpa sonrada annesiiii oğlun ağlıyor diyor,naptın irem diyorum ısırdım diyor.. :)) bizim akçay maceraları anlat anlat bitmez zaten akşama kadar teonun peşindeyim bi an boş bıraksam ya kediyi ayağından tutup kaldırmaya çalışıyor,ya gül ağacına düşüyor (bugün düştü) ya toprak yiyor..

günaydııın kızlar gece kuşu olmuşsuuz denizle derya ya neler kaynatmışsınız ben erkenden yattım valla bu adet beni iyice bitkin düşürdü 3gündür mal gibi geziyodum bu sabahta bi enerjiyle kalktım maşallah diyim serpilinde benimde facede bahçemiz var sebze meyve hayvan yetiştiriyoruz hemen hasat yapmaya girdim bi kaç buğdayım büyümüş toplayınca puan aldım onun yerin yeniden ekim yada hayvan aksesuar alabilirim çok zevkli sizde deneyin ilk serpile bu ne ne alaka demiştim ama şimdi baya sardı doğrusu gerçek bi bahçem varmış gibi geliyo

bu arada dero bayıldım gülmekten teonun macerasına ya bak yaramaza geçen annemede dedim doğaç ocakla çok oynuyo teonun boyu uzun ya bide yürüyo artık onun ulaşamayacağı yer yok gibi bişey dedim derya yandı dedim her yere ulaşıyo demi derya senin işin daha zor gerçekten

yasemincim ecrin ne şirin olmuş ya bonus kafa :) maşallah prensese

denizcim beni sobelemişsin ama ben görmedim bakıp çıkmışım demekki bu arada motorunuz hayırlı olsun canım çok güzel gerçekten aküsü ne kadar dayanıyo ama onun adı atvmi onu anlamadım atv büyük yetişkinler için olanı değilmi bu çocuk için olanın adı akülü araba değilmi ! fiyatıda gerçekten çok uygun gerçekten güle güle kullansın

günaydın kızlar oku oku bitmedi vlla ne çok kaynatmışınız aral güle güle kullansın canım atv niz çok güzel biz burda ebeveyn kontrollu bisiklet bile alamadık yaa her taraf yamuk yumuk yollar hep yokuş eskişehirede gidince büyyüüüücek benim yawrum binemiiicek böyle şeylere benneyaptımki

ewet ya ayşegül süper dimi bahçe akşam oldumu benim kabaklar olmuştur pirinçleri toplıyım diyoz bazen eceden fırsat olmuyo eşim sahura kadar ders çalıştığı için bi ara hasat edip ekiyo tekrar ikimizinkinide ben ev de aldım küçük bide piskelet aldım

haftasonu sabah babannesi aldı eceyide 11 buçuğa kadar uyudum iki gün ama dün gece berbattı zaten ub aralar 11 i buluyo uyuması gündüz çok mu uyuyo acaba derya sen demişsin ya 1 kere 2 3 saat diye ece sabahtan 3 saate yakın ikindiye yakın 2 saate yakın uyuyo sonra 11 den sonra zor uyutuyoruz bide direniyo uyumıııcam diye salıncağında salla kucağımda gezdir yerde dön saçını okşa battaniyede salla hepsini yaptırıyo bi kaç kere neyse uyuttuk beşiğine alıştırmaya çalışıyorum tekrar kış geliyo çünkü üşürse yerde diye ama yok 1 saat sonra uyanıyo kafasını vuruyo köşesine ayağını sıkıştırıyo o kadar deli yatıyoki hadi al git yere yatak hazırla tekrar uyutmaya çalış o kdar yoruldum ki durmadan ağladı sahurdsan snora sütünüde içmedi aç yattı sabha kadar .çok sinirlendim iki diş delmek üzere hatta delmiş babannesine göre o yapıyosa eğer inşallah düzelir tekrrar bide ben artık beşiği kaldırcam ebediyen galiba çünkü yatmıyo alışmıyo yer yatağında devam oda zaten küçük bide kocaman yatak iyi oluyo orda :çok üzgünüm:

günaydınnn ooo kızlar kaynatmışınız...

aral ve ecrin ikiniz de ne tatlı olmuşsunuz.... ısırırım....

aralın bisikleti hayırlı olsun bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…