kızlarr gunaydınnnnnnn... bende hastalanmışım yaa . off ne gıucık bısye bu yaa karnım agrıyor umarım sıddetı artmaz..
bugun oğluşumu sıtyede gezdırıcem motoruyla..
valla tipi atv motorlarına benzedıgı ıcın oyle dedım ben 4 tekerı var cunku onların kucultulmuşu gıbı adeta :)
kızlar bahcelerınız hayırlı olsun ya ayy keşkee gercegıne sahıp olabılsek cok cok cok ıstedıgım bırsey bu
bahcelı bır evım olsun mustakıl bahcesınde bıseyler yetıstıreyım ne bılem domates bıber...
aysegulcum evet senı gormustum gece altta adın yazodu sevındım yazarsın dıye ama gıttın kuşum
günaydııın kızlar gece kuşu olmuşsuuz denizle derya ya neler kaynatmışsınız ben erkenden yattım valla bu adet beni iyice bitkin düşürdü 3gündür mal gibi geziyodum bu sabahta bi enerjiyle kalktım maşallah diyim serpilinde benimde facede bahçemiz var sebze meyve hayvan yetiştiriyoruz hemen hasat yapmaya girdim bi kaç buğdayım büyümüş toplayınca puan aldım onun yerin yeniden ekim yada hayvan aksesuar alabilirim çok zevkli sizde deneyin ilk serpile bu ne ne alaka demiştim ama şimdi baya sardı doğrusu gerçek bi bahçem varmış gibi geliyo
bu arada dero bayıldım gülmekten teonun macerasına ya bak yaramaza geçen annemede dedim doğaç ocakla çok oynuyo teonun boyu uzun ya bide yürüyo artık onun ulaşamayacağı yer yok gibi bişey dedim derya yandı dedim her yere ulaşıyo demi derya senin işin daha zor gerçekten
yasemincim ecrin ne şirin olmuş ya bonus kafa :) maşallah prensese
denizcim beni sobelemişsin ama ben görmedim bakıp çıkmışım demekki bu arada motorunuz hayırlı olsun canım çok güzel gerçekten aküsü ne kadar dayanıyo ama onun adı atvmi onu anlamadım atv büyük yetişkinler için olanı değilmi bu çocuk için olanın adı akülü araba değilmi ! fiyatıda gerçekten çok uygun gerçekten güle güle kullansın
ben bahçeli evde oturuyorum kocman olmasada yeşillik ağaçlık çiçekelr ama yetiştirmek felan yok istiyorum bende..ama yapamıyorum...annemelrin bahçeleri büyük onlar b,raz bir şeyeler yptılar ama ..ne fayda onlarda tavuk felanda var yedi zavavllım yeşillikleri koruladılarda ama...lmaz:
çatlakkkkk deniss içindeki çocuğu kaybetme olurmu! büyüğünden sana da alsın enişte o zaman ana oğul takılırsınız..:))Aral uyuyor uyansın annesıyle motor kullancakk ..
ay bışey dıycemmm bende bındım motora benıde taşıdı hahahahha annemlerın yanında bındım hemıde :))) eşım hemen denizzzzz in aşağı motoru zorluyorsun dedı hevesın kursagımda kaldı
deryacım denizcim benden sonra kaynatmışsınız deryacım teo daa hakketten fena yanii ecrin yapıyor ama en azından anne ee bırt dedim diyo ellemedi daha inşallahj ellemezde.....ayy hele ooo tanelerle oynaması gerçekten güldüm yani..aslında çok zor bir duurm anne için o an.....
aaa ilk defa duydum yaptırsam mı acep bende gidince bi sorayım bari..yaş geçmeden :))haftasonu sabah babannesi aldı eceyide 11 buçuğa kadar uyudum iki gün ama dün gece berbattı zaten ub aralar 11 i buluyo uyuması gündüz çok mu uyuyo acaba derya sen demişsin ya 1 kere 2 3 saat diye ece sabahtan 3 saate yakın ikindiye yakın 2 saate yakın uyuyo sonra 11 den sonra zor uyutuyoruz bide direniyo uyumıııcam diye salıncağında salla kucağımda gezdir yerde dön saçını okşa battaniyede salla hepsini yaptırıyo bi kaç kere neyse uyuttuk beşiğine alıştırmaya çalışıyorum tekrar kış geliyo çünkü üşürse yerde diye ama yok 1 saat sonra uyanıyo kafasını vuruyo köşesine ayağını sıkıştırıyo o kadar deli yatıyoki hadi al git yere yatak hazırla tekrar uyutmaya çalış o kdar yoruldum ki durmadan ağladı sahurdsan snora sütünüde içmedi aç yattı sabha kadar .çok sinirlendim iki diş delmek üzere hatta delmiş babannesine göre o yapıyosa eğer inşallah düzelir tekrrar bide ben artık beşiği kaldırcam ebediyen galiba çünkü yatmıyo alışmıyo yer yatağında devam oda zaten küçük bide kocaman yatak iyi oluyo orda :çok üzgünüm:
günaydııın kızlar gece kuşu olmuşsuuz denizle derya ya neler kaynatmışsınız ben erkenden yattım valla bu adet beni iyice bitkin düşürdü 3gündür mal gibi geziyodum bu sabahta bi enerjiyle kalktım maşallah diyim serpilinde benimde facede bahçemiz var sebze meyve hayvan yetiştiriyoruz hemen hasat yapmaya girdim bi kaç buğdayım büyümüş toplayınca puan aldım onun yerin yeniden ekim yada hayvan aksesuar alabilirim çok zevkli sizde deneyin ilk serpile bu ne ne alaka demiştim ama şimdi baya sardı doğrusu gerçek bi bahçem varmış gibi geliyo
bu arada dero bayıldım gülmekten teonun macerasına ya bak yaramaza geçen annemede dedim doğaç ocakla çok oynuyo teonun boyu uzun ya bide yürüyo artık onun ulaşamayacağı yer yok gibi bişey dedim derya yandı dedim her yere ulaşıyo demi derya senin işin daha zor gerçekten
yasemincim ecrin ne şirin olmuş ya bonus kafa :) maşallah prensese
denizcim beni sobelemişsin ama ben görmedim bakıp çıkmışım demekki bu arada motorunuz hayırlı olsun canım çok güzel gerçekten aküsü ne kadar dayanıyo ama onun adı atvmi onu anlamadım atv büyük yetişkinler için olanı değilmi bu çocuk için olanın adı akülü araba değilmi ! fiyatıda gerçekten çok uygun gerçekten güle güle kullansın
hayır yasemincim henüz adet olamdım...
doktora da gidemedim test aldım yine negatif çıktı...
stresli günler geçiriyorum daha ne olsun....
bizde bahçeli bi ev istiyoruz yaa eskişehire gidersek bi gün kayınvalidemlerle ikikatlıbi ev almaya karar verdik önünde küçük bahçesi apartmanda insanlarla uğraşma derdi yok gürültüsü yok asmanı dik altına at bi masa otur ohh bi iki de sebze yetiştir bahçande yeter de artar bile benim annemin tarafı hep müstakil evde oturuyo hatta kendileri yaptılar evlerini bi özeniyorum onlara onların çocuklarıda bize özeniyo sanki ne var beton yığınları arasında oturmayaklava:
Aral uyuyor uyansın annesıyle motor kullancakk ..
ay bışey dıycemmm bende bındım motora benıde taşıdı hahahahha annemlerın yanında bındım hemıde :))) eşım hemen denizzzzz in aşağı motoru zorluyorsun dedı hevesın kursagımda kaldı
Esracım aynı hayal bnm ve esımınde var.. bır alman kurdu kopegımız olsun .. cok cok ıstıyoruz.. bırde emeklılıge yakın ya ızmır tarafı foca fln gıbı yada bodrumda yaşamayı hayal edıyoruz...
belkı bu hayallerımız o zaman gercekleşır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?