2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şimdi ayşegülle konuşurken aklıma geldi kızamıkçık aşısını duydunuzmu ben izindeyken eskişehirde başlamıştı kampanya 18-35 yaş arası hamile olmayan kadınlara yapılıyo ve aşıdan sonra 1 ay filan hamile kalmıyosun orda sormuştm pilot bölge olduğunu ben kayıtlı olmadığım için yapamıııckalarını her ilde olup olmadığını bilmediklerini söylediler .... hamilelikte kızamıkçık geçirilirse bebeğin özürlü olma ihtimali çoook çok yüksekmiş o yüzden herkes olmuştu
neyseeeee ben buraya geldim burdada varmış bi arkadaşım bizim drlar olmadı son kullanma tarihli aşılarmış onlar bende olmııcam dedi vazgeçirdi beni sonra ablamla konuştuk ki faydası zararından daha çok sonuçta yaptırmaya karar verdim 31 ağustos son gün sağlık ocaklarında ücretsiz yapılıyo öncesinde belki gebelik testi yapılabilir önemli çünkü bebeğin sağlığı açısından
ben eskişehir kırıkkale ve bursa da olduğunu biliyorum sizde bi öğrenin bulunduğunuz illerde varmı drla konuşup yaptırın isterseniz

kızlarr gunaydınnnnnnn... bende hastalanmışım yaa . off ne gıucık bısye bu yaa karnım agrıyor umarım sıddetı artmaz..

bugun oğluşumu sıtyede gezdırıcem motoruyla..
valla tipi atv motorlarına benzedıgı ıcın oyle dedım ben 4 tekerı var cunku onların kucultulmuşu gıbı adeta :)

kızlar bahcelerınız hayırlı olsun ya ayy keşkee gercegıne sahıp olabılsek cok cok cok ıstedıgım bırsey bu
bahcelı bır evım olsun mustakıl bahcesınde bıseyler yetıstıreyım ne bılem domates bıber...

aysegulcum evet senı gormustum gece altta adın yazodu sevındım yazarsın dıye ama gıttın kuşum

deryacım denizcim benden sonra kaynatmışsınız deryacım teo daa hakketten fena yanii ecrin yapıyor ama en azından anne ee bırt dedim diyo ellemedi daha inşallahj ellemezde.....ayy hele ooo tanelerle oynaması gerçekten güldüm yani..aslında çok zor bir duurm anne için o an.....

ayeşegülcüm geldi yaa yinede iyi ama bu ..yoksa glemseydi adetin daha kötü olurdun.

sağolun teyzeleri.......

serpilcim biizm burda oldular aşıyı bende bu ay yaptıracağım çok faydalı zorunluydu olmayana ceza var......kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
ben bahçeli evde oturuyorum kocman olmasada yeşillik ağaçlık çiçekelr ama yetiştirmek felan yok istiyorum bende..ama yapamıyorum...annemelrin bahçeleri büyük onlar b,raz bir şeyeler yptılar ama ..ne fayda onlarda tavuk felanda var yedi zavavllım yeşillikleri koruladılarda ama...lmaz:

çok güzelmiş bu sanal bahçe steres tmak için de iyi ibr şey aslında...

esracım adet oldun mu canım sen...

hayır yasemincim henüz adet olamdım...
doktora da gidemedim test aldım yine negatif çıktı...
stresli günler geçiriyorum daha ne olsun....

bizde bahçeli bi ev istiyoruz yaa eskişehire gidersek bi gün kayınvalidemlerle ikikatlıbi ev almaya karar verdik önünde küçük bahçesi apartmanda insanlarla uğraşma derdi yok gürültüsü yok asmanı dik altına at bi masa otur ohh bi iki de sebze yetiştir bahçande yeter de artar bile benim annemin tarafı hep müstakil evde oturuyo hatta kendileri yaptılar evlerini bi özeniyorum onlara onların çocuklarıda bize özeniyo sanki ne var beton yığınları arasında oturmaya klava:

Aral uyuyor uyansın annesıyle motor kullancakk ..
ay bışey dıycemmm bende bındım motora benıde taşıdı hahahahha annemlerın yanında bındım hemıde :))) eşım hemen denizzzzz in aşağı motoru zorluyorsun dedı hevesın kursagımda kaldı

ıstanbulda ıstıyorum ben evı aslında ama orda oyle mustakıl fln asla olmaz.. olurda vılla fln olur heralde :))) onada bızım gucumuz yetmez..
Ay vallahı bır kızım bırde evım olsun cok ıstıyorum ya.. Allah gonlume gore verır ınsallah

bende bahçeli ev istiyorum... içinde hayvan da beslemek istiyorum... mesela küçük bir kurt köpeğini alıp büyütmek hayallerim arasın da...
Allah herkesin gönlüne göre versin......

Esracım aynı hayal bnm ve esımınde var.. bır alman kurdu kopegımız olsun .. cok cok ıstıyoruz.. bırde emeklılıge yakın ya ızmır tarafı foca fln gıbı yada bodrumda yaşamayı hayal edıyoruz...

belkı bu hayallerımız o zaman gercekleşır...

annemin evi triplex bahçesi de var evlenene kadar oturduğum ev yani.. bende bahçenin ayırdığım bir kısmına çeri domates,süs biberi falan ekiyordum ,bir kısmına diyorum çünkü köpeğimiz bahçede oynadığı için bazen gezdiremediğim zamanlarda tuvalet için bahçeyi kullanıyor ayırdığım kısma giremiyordu ellerinle yetiştirdiğin şeyleri organik organik koparıp yemenin tadı çok ayrı gerçekten,şimdi de yazlığın bahçesine ektik bişeyler zaten bir sürü ağaç var her meyveyi dalından koparıp yemek süper bişey..
köpek konusuna gelince bir daha asla almam alacak olana da durup çok iyi düşünün derim benim terier köpeğim var hala yaşıyor 10 yaşında ama ablam da bende evlenip gidince anneme kaldı kadıncağız yazık ne kıyıp bi yere verebildi ne de başka bi yöntem..ama çok zor her gün düzenli 2 kez gezdirmek zorundasın,ilgilenmek zorundasın çocuk gibi.(ama sevgisi de apayrı tabi)

hatta bizim komşunun da vardı çok yaşlanmıştı kör,sağır oldu köpek geçenlerde tatile gitmek için ötenazi yaptırmışlar şimdi vijdan azabı duyup ağlıyorlarmış.. annemde yazık kaç senedir tatile gidemiyor kadın ya ablam gelince ona bırakıyor (bırakıyor dediğim de ablam her gün gidip yemek verip,gezdiriyor hayvan yine yanlız evde )çok üzülüyorum ona ama yapacak bişey yok,ecelini bekliycez böyle söyleyince daha bi kızıyorum kendimne de çünkü aileden biri artık o..çok zor çokkkk!

selam kızlar
geçmişe biraz bakıyım dedim aralla ecrini gördüm kaydirigubbakcemile5 ne tatlı olmuşlar öyle bonus kafalar :))
benimde hep hayalimde bahçeli bir ev şimdi olmasa bile emekliliğimde çook istiyorum

çatlakkkkk deniss içindeki çocuğu kaybetme olurmu! büyüğünden sana da alsın enişte o zaman ana oğul takılırsınız..:))

gece kaçtınız valla ayşegül de sen de ne güzel muhabbet ettik biz denizle..
valla yasemincim ben ankaraya gidince klozet için çocuk kilitleri oluyor ya onlardan alıcam mecburen bu oğlana güven olmas..:) Teonun maceraları artık ankarada devam edecek yarın dönüyoruz zaten onun gerginliği var offf ya..

aaa ilk defa duydum yaptırsam mı acep bende gidince bi sorayım bari..yaş geçmeden :))
]

ewet ya ayşegül süper dimi bahçe akşam oldumu benim kabaklar olmuştur pirinçleri toplıyım diyoz bazen eceden fırsat olmuyo eşim sahura kadar ders çalıştığı için bi ara hasat edip ekiyo tekrar ikimizinkinide ben ev de aldım küçük bide piskelet aldım
aaa bende bi el atıyım o oyuna anlamadım pek ama siz güzel diyosanız,yeterince beynimiz büyüdü dimi:)
haftasonu sabah babannesi aldı eceyide 11 buçuğa kadar uyudum iki gün ama dün gece berbattı zaten ub aralar 11 i buluyo uyuması gündüz çok mu uyuyo acaba derya sen demişsin ya 1 kere 2 3 saat diye ece sabahtan 3 saate yakın ikindiye yakın 2 saate yakın uyuyo sonra 11 den sonra zor uyutuyoruz bide direniyo uyumıııcam diye salıncağında salla kucağımda gezdir yerde dön saçını okşa battaniyede salla hepsini yaptırıyo bi kaç kere neyse uyuttuk beşiğine alıştırmaya çalışıyorum tekrar kış geliyo çünkü üşürse yerde diye ama yok 1 saat sonra uyanıyo kafasını vuruyo köşesine ayağını sıkıştırıyo o kadar deli yatıyoki hadi al git yere yatak hazırla tekrar uyutmaya çalış o kdar yoruldum ki durmadan ağladı sahurdsan snora sütünüde içmedi aç yattı sabha kadar .çok sinirlendim iki diş delmek üzere hatta delmiş babannesine göre o yapıyosa eğer inşallah düzelir tekrrar bide ben artık beşiği kaldırcam ebediyen galiba çünkü yatmıyo alışmıyo yer yatağında devam oda zaten küçük bide kocaman yatak iyi oluyo orda :çok üzgünüm:[/QUOTE]
bizimki mi az uyuyo yaa! evet günde 2 saat falan öğlen o kadar!

Ayşegülcüm Teonun boy falan hikaye meraktan nerelere giriyor karıştırıyor viledanın içine cıp cıp elini sokuyor mesela su olsun ona yeter ki..ama o mısır tanelerini ve o günü ubutmayacağım eşimle birbirimize bakıp çığlık attık ha ha ha :)) tam anlamıyla şokkkk!

Son düzenleme:
canım benim bende hiç apartmana özenmem doğrusu istememde alışkınım ve gürültüm de çoktuer benim atarla beni yaaaaaa:roflol::roflol:

eşin yeni iyi demiş kızgın:

Son düzenleme:
ayy hiç tavsiye etmem sever,m ama bebekle yada çocukla asla....bizim bahçeyi görseniz ozman valla köpek yuvasıydı bir ara alman kurtundan tutnda doberman cinsine yakın tuhaf sağır bir köpek var ona kadar kangal ne cins arasanız vardı...eşim hastasıdır köpeklerin...:roflol:ama neyseki şimdilik süs köpeği olan beyaz kıvırcık tüylü köpük var vede sarı bir ne cinstir bilmem o dolanıyor alman kurtunuda petrolün bahçesine götürdü diğer 4 köpeğimizide birilerine verdik diğer beyaz alkman kurdumuzda rahmetli oldu...tanbi bunların hepsi bir arada beslenmedi ara ara eksildi verdi yani sonra başka geldi...yani okadar köpek bir arad zaten olmazdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…