2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Davulun sesi uzaktan hoş tabi ama ben gerçekten çok istiyorum....

Tabi yine de Allah herkesin gönlüne göre versinnn..

Amin... Allah herkesin gönlüne göre versin...

canım benim ne olacak böyle yaa..umarım gelir adetin vede ayrıca streliysen ondan da mı gelmiyor ki...eşinle aran nasıl şimdilerde...

İyi değiliz canım maalesef.... mafoldumben

evet katılıyorum sana deryaccım bizimde annelerdeyken köpeğimiz vardı ve eceliyle öldü sonrasın da okadar çok üzülmüştüm kii çok küçükken gelmiş ve simsiyah köpek tüyleri beyazladı yaşlanmıştı öldü kendiliğinden çok üzüldüm ağladım zor yani bağlanılıyor bir köpeğe bile..hala annleerinde köpeklri tabi ben varken kpeğimiz öldükten sonra aldık o da duruyor seninde dediğin gibi kıyamıyorlar atamıyor ama bakıcı gibi insan istiyor ölmesini bekliyorlar ir daha da köpek almayacaklar...

ay kızlar iftara iki saat kaldı allahıma şükürler olsun bu sene tam istediğim gibi tutuyorum ama son saatler biraz zorluyor.

denizcim evet doğru yazmışsın atv motora benziyor aralcım güle güle kullansın,sen de çocuğun oyuncağına binip bozma bakim haaaaaaaa

deryacım eviniz çok güzel allah her zaman mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.sanırım artık evine dönmüşsündür..ay insanın evi gibisi yok valla ben ne annemde ne babamda ne de kayınvalidemlerde rahat edebiliyorum evim çok özel nerde ve nasıl olduğu önemli değil bize ait olsun yeter..

ben de hep genelde müstakil evlerde oturdum ama şimdi apartmandayız yaseminpark ta ama bahçeli ve yüzme havuzlu evimiz yapılıyor beşevler e orda kayınpederimin arsası vardı şimdi iki tane villa yaptırıyor biri bize biri de kendilerine...ama daha 3 katı oldu 2 si yer altında havuz katı fln..daha üste iki kat yapılacak ve krizden dolayı yavaş ilerliyor herhalderüya ilkokula başlayana kadar biter inşallah..

ay kızlar hazır rüya uyuyorken ben de biraz kestireyim yemekleri yaptım şimdi iftarı beklemek kaldı öptüm hepinizi..

slm kızlar kötü bi haberim var polisten ilk cezayı yedim emniyet kemeri yüzünden eşim diyo plakadan kaynaklı yabancı olduğumuz için taktı diyo offf ya polisler sormuş eşim diyo telsizle daha önce cezası varmıymış diye sıfır demişler hiç cezası yok demişler eşim yeni çıkıyo daha trafiğe demiş ehliyeti 2001de almış ama demişler yeni kullanıyo kullanmadı o zamandan beri demiş 65liracık ceza eğer 15 gün içinde ödersek düşermiş ceza offf offf ilk sicil bozuldu ya bugün baya trafikteydim daha pişmem lazım ya sinyalleri hep uutuyorum arabalar arkadan düdüt diyo tabi parklar hala sorunlu bana biri lazım diyorum yine eşime son biraz daha anlatcak bulmam lazım birini biraz daha göstersin eşim iyiydin diyo ama ben iyi bulmuyorum kendimi doğaçta vardı ve malum ağladı durdu bakalım napıcaz artık köpeklerden bahsetmişsiniz ben bayılırım 5 sene besledik evde ama evde çok zor koku yapıyo gerçekten babam sinirlendi başkasına verdi çok tatlıydı çok zor oldu ayrılmak annem ondan sonra çok hasta oldu üzüntüsünden çok bağlıydı ona şimdide doğaça bağlandı hastalığını unuttuğunu söylüyo gerçekten değişti annem benden daha güçlü gözüküyo o yüzden kalmasını istiyoruz bizimle mutlu aslında ama gelde anlat rahat edemiyo işte

arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar. gülşahcım seninde ramazanın hayırlı olsun.

allah yapılan tüm duaları kabul etsin.

ben pek giremiyorum kaçıyorum sanmayın üzülürüm. 2 tane çocuk olunca herşey daha farklı karamsarcım ben ce naçizane fikrim çok erken 2. için. ben de epey arayı açtım ama ki 7 yaş var arada çok ama çok memnunum. yıpranan anne poluyor en fazlaki şuan tam dikkat isteyen bir durumdalar.

denizcim kız daha yeni evlisin .içine sinen bir model bulunca yaptır bnece ama ben de yaptıtırsam katlamalı yaptıracağım.birde buruşmayan cinsinden.bende 8 sene ütüledim bilirim o eziyeti. ben yanlışlıkla sıcağa atmıştım cezasınıda çektim tabi.

hepinizi öpüyorum canlarım.

ayşegülcüm geçmiş olsun canım.... :çok üzgünüm:
emniyet kemerini takmayı ihmal etmezsin artık....

ayşegülcüm geçmiş olsun canım.... :çok üzgünüm:
emniyet kemerini takmayı ihmal etmezsin artık....

sağol canım unutmam artık herhalde takarım cezadan sonra şehir içi serbes oluyo diye takmamıştım yabancı plakalara yazıyo polisler malesef

bu arada doğaç artık kendi yemeğini kendi yiyo sabah koydum önüne omlet domates falan verdim çatalı döke saça başladı yemeye ben yedirsem bu kadar yemezdi kendi yiyince hevese geldi karnı doyunca etrafa saçmaya başladı tabi olsun ben bunada razıyım valla

ayşegülcüm aslında artık yavaş yavaş sonuçlarına katlanarak kendilerinin yemek yemelerine müsade etmemiz gereriyor...
enes mesela tavuk yediğimiz zaman bütün olarak verin ben kemireyim diyor ozaman daha çok yiyor ama gelin görün ki oturduğu yerde yemiyor dolaşmak istiyor ve her yeri batırıyor ben peşinde aman oraya elleme aman buraya dökme derken kriz geçiriyorum.. ama tavuk yemesini görseniz çok komik :)

esracım ben mama sandalyesinde veriyorum tablasınıda önüne koyuyorum gezemiyo oturduğu yerden yiyo

günaydın kızlar
tekrar geçmiş olsun ayşegülcüm doğaçada maşallah artık öyle istiyolar alışsınlar hem büyüdüler
esracım mama sandalyesini ben aldımda hiç kullanamadım bi tek sen baksan alıştırırsın ama herkesin yedirme düzeni bir olmuyo kayınvalidem ında yediremedi hiç sattık bizde
ecede gezeerek yemeyi seviyo bu aralar bide fındık yiyolar babanneyle ikisininde enerjiye ihtiyaçları var iki dişine denk getirip kırması var bayılıyorum sabahlarıda bizimm çaylara saldırırdı pekmesli ılık su yapıyo babannesi kızımın çayıda gelmişş ayy çok güzelmiş deyince bayılıyo hüp diye diye içiyo

kızlar selammm.. hoşgeldın nıhalcım..

aysegul cok buyuk gecmısler olsun canım ya sızın oralarda boyle alan fln yok mu kullanıp pratık yapabılıcegın .. oyle olsa cok ıyı olurdu sınyallerı fln sureklı kullanırdın park ederdın ben bursada ılk o şarampole uctugumuz arabamızla hepsını ogrenmıstım.. sımdı bu arabamızı kullanamadıgım ıcın hepsı gıttı tabı aklımdan ama bnm dıreksıyonum harıka.. sadece vıtesı gecırırken unutuyordum bırde dıkılıyordum vıtes degıstırmekten.. sımdı eger ınsallahhh alırsak tptıronık alıcaz o sorunda ortadan kalkıcak :)

ayşegülcüm çok üzüldüm geçmiş olsun canım biizm buralarda o kadar takılmıyorlar aslında eşim sürerken hiç takmaz kaç kere de denk geldik ama şükür bişey olmadı dediğin gib sanırım plakayla alakalı...

maşallah doğaçada....
eceyada maşallah ...
enesede maşallah...YERıM BEN SıZııııııı
ecrinde istiyor kendi başına yemeği kşığı alıp yiyor dün de kendi yemek isyedi ama bn izin vermedim çünküç oook döküyor oyun oynuyor yemekte gözü yok ya...

nihalcim hoşgeldin.....tekrar yazıyorum tayininde hayırlı olsun......

kızlar Aral hastalandı 3,5 ta doktora gıdıyoruz...
kusuyor oglum yuzu bembeyaz oldu.. aşağı vermıştım sabah 11 e dogru..
gece cok terlesmıstı ve uyanmıstı sabaha karsı.. saatlerde uyumamıstı ortamızda oturdu yattı ellerımı tuttuu
bır ara salladım uyumadı sonra basım cok agrıdıgı ıcın erı yattım yanıma aldım oyle uyumusuz.
sabah 10,30 da kalktık.

babaannesı geldı aldı goturdu kahvaltısını ettırmıs dedesı bahceye ındırmıs.. öğürmeye baslamıs orda gerı eve cıkardıgında kusmus cagırdılar gıttım mutfaga kusmustu oldugu gıbı sabah yedıklerını
aldık yukarı getırdım su ıcmek ıstedı sora ıctıgı suyuda kustu babasıyla konusuyordumo anda ben telefonda hemen kapadım.. sora esım gerı aradı cok telaslandı dr u aradık 3,5 ta goturucez .. medıcal parktakı cocuk dr una goturucez ılk kez gıdıcez o doktora arkadasımın tavsıye ettıgı bır doktor bu hanım..
umarım dedıgı gıbı ıyı bır dr dur..

suanda hıc halı yok babaannesı geldı yatak odasında oturuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…