2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun götürün tabi dr. ne olur n olmaz...ama bildiğim kadarıyla kusma ateş ishal hepsi bir arad oldu mu kötüymüş umarım okadar değildir belkide güneş felan çarpmış olabilir o da kusma yapabiyor...

geçmiş olsun deniz ece de hasta burnu akıyo hapşuruyodu ilaç başladım dün akşam hep dışardalar ya üşütüyolardır belki ondandır inşallah önemli bişey değildir

ecede beni uyutmadı geçen gece kızdım söylendim bi sürü al kucağına gezelim diyo ağlayıp duruyo uyurken meğer hasta oluyomuş kuzum sümüklü sümüklü geziyo şimdi

abbas yolcu! şimdi bavulları topladım Asrının uyanmasını bekliyoruz uyanınca dedemiz bizi izmire götürecek sonra da akşam 20.00 uçağıyla Ankaraya uçacaz inşallah dua edin de uslu uslu otursun kucağımda teyzeleri,tek başınayım durmazsa diye çok geriliyorum..

Geçmiş olsun Denizcim midesini üşütmüştür umarım önemli bi hastalık yoktur ,acil şifalar!

deryacım sana hayırlı yolculuklar...

denizcim arala geçmiş olsun... :teselli:
üşütmüştür annesi bakalım doktor ne dicek inşallah en kısa zamanda atlatır...

sümüklü eceye de selamlar umarım o da en kısa zaman da sümüklerinde kurtulur :roflol:

ece yede geçmiş olsuun ..bu havalrda dr. demişti güneş nezlesi oluyorlarmış burun akıntısı felan yapıyormuş hapşuruk ecrinde zaten hasta hala hasta benden bulaştı benim ece gibi burun durmuyor sümüklüyüm yani..ecrin de aynı şekilde dün dr.götürdüm boğazları kızıarmış ama ecrin güneş nezlesi değil benden grip bulaşmıştı...
,deryacım hayırlı yolculukalr canım sağsalim umarım evineze varırsınız asrın beyde yerini beğenirde oturur....:Saruboceq:

yasemincim ecrine de geçmiş olsun sana da.....
akşam olsun da enesimle kucaklaşayım şap şap mememe vursun memeyi açana kadar ortalğı aya kaldrıyo o ayrı tabiiii.....
enes abisi diyo çok tatlı ya yerim ben onu....

slm kızlar ben yazı yazdım ama gitmemiş geçici sorun yazdı tekrar yazayım eceye ecrine ve arala geçmiş olsun teoyla deryaya iyi yolculuklar
ya havalar soğuyo sabaha karşı ondan oluyo bence yaramazlar üstlerini açıyolar bide rahat durmuyolar ben pijama giydiriyorum artık üstünü açtığı için çorabını bile giydiriyorum doğaçta hala çok iştahsız ne versem ilk alıyo sonra tükürüyo o an sinir oluyorum böyle durumlarda hep biberonla muhallebi yediriyorum tek ona hayır demiyo iştahsızken bayılıyo sütle muhallebiye emmediği için alışık doğaç mamalara hala seviyo sorun yok şükür o konuda ama ben ek besin yemesini daha çok seviyorum sürekli mama yemicek çünkü akşam güzel yiyo bütün aile toplanınca eliyle gösteriyo hangisinden yemek istediğini konuşma konusunda doğaç çooook geri ya hiç ilerleme yok geçmi konuşcak acaba diye korkuyorum babasına çekerse 4yaşında konuşur çok uzun süre 4yılda ya

selammmmm
ben annemdeyim kızlar
cumaya kadar burdayım annem biraz rahatsız kansız çıktı bende evdeduramadım içim rahatetmedi dün atladım geldim kızımla
kan iğnesi verdi dr dün ve bugün vurdurduk o kadarı bile ayağa kaldırdı maşallah ama daha var tabi

kızlar bana ramazan bir yaradı sormayın
kendimi hep halsiz ve bitkin hissederdim
şimdi ise çok enerjiğim maşallah
yerimde duramıyorum tabiri caizse :)))
ayrıca 59 kilo oldum :lepi:

hasta bebişlere geçmiş olsun
evet hava burdada baya serinledi dikkat etmemiz lazım artık
bide burası tam uludağın etekleri dahada serinledi
bursalı arkadaşlar biliyordur
annemler teleferikte oturuyorlar

deniscim motorunuz çok güzel aralda mutlu olmuştur eminim
ayşegülcüm senin cezanada üzüldüm canım kemeri takmayı ihmal ediyoruz malesef
bonus aral ve ecrin çok şirin olmuşsunuz
deryacım sende güze bir yaz geçirdin kışa bomba gibi girersin artık

aklımda kalanlar bunlar kızlar
unuttuğum bişeyler varsa affola

ayşegül umarım konuşma konusunda doğaç babasına çekmez canım
ne kadar erken konuşurlarsa bizim için o kadr iyi olurtabi
zeynep bu konuda iyi gidiyor maşallah

ayşegül umarım konuşma konusunda doğaç babasına çekmez canım
ne kadar erken konuşurlarsa bizim için o kadr iyi olurtabi
zeynep bu konuda iyi gidiyor maşallah

sorma sevdacım insan kendinde sorun arıyo acaba yeterince ilgilenemiyomuyuz diye herşeyin ismini tekrarlıyorum söylesi öğrensin diye yeterlimi olmuyo anlamadım ya başka ne yapmalıyım bilemedim siz özel bişey yapıyomusunuz bu arada doğaç doğana kadar muhabbet kuşu besledim ve onu bül bül gibi konuşturdum ya herşeyi öğrettim biliyodu bi doğaça öğretemiyorum anlamadım :gitme:

ben geldım..

oncelıkle eceyede gecmıs olsun dıleklerımı yollıyayım.. valla ömrumden ömur gıttı yıne
dr a gıttık esım geldı bızı aldı Aralın hıc halı yoktu normalde arabaya bayılıyor arabada hıc durmaz saga sola atlar vıtese uzanmaya calısır ama bu kez böyle olmadı... kucagımda oylece durdu yavrum..
dr hanım cok ıgılendı sagolsun. cok begendım..herseyı sordu ırdeledı..
veeeeee
bogazında enfeksıyon oluşmuş yıne...........................!!!! delı olucam yaa o kadar ıgne yedı suruplar antıbıyotıkler yınede hasta oluyor cocugum .. butun eskı tahlıllerını ası kartını fln ıstedı 10 eylulde ılacları kullanıp tekrar gıdecegız..hemen kartını uzattıı bısey olursa hemen arayın dedı.. ben soguk bısey vermedıgımızı soyledım cok dıkkat edıyorum dedım
bebeklerın dış cıkarma donemınde herseyı agızlarına soktuklarını ellerını bı yerlere vurup agızlarına goturduklerını bunun gıbı seylerınde enfeksıyona yol actıgnı soyledı..
eve getırdık tarhana corbası ıcırdım azcık yedı ve kustu.. su ıctı kustu.. butun ev battı ustu bası battıı bunun yanı sıra cok duygusal sureklı dudagını büzüyor. aglıyor halsız ..
bısey yemıyor sadece su ıstıyor..

uyutup bıberonla besledım az oncede kalktı ..umarım tum bebısler hemen ıyılesır..

deryacım sanada ıyı yolculuklar..

çok geçmiş olsun denizcim arala acil şifa diliyorum canım ya çk üzüldüm gerçekten toparlar inş.
doğaçta akşam yemek yemedi aç yatacak şimdi noluyo bu çocuklara ya anlamıyorum

kızlar geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederiz sabah şurubunu içirmemişler unutmuşalr sinir oldum ona akşam içirdim sabah yine ben içirip gidicem sümüklü oldu iyice
ecrine de sanada geçmiş olsun yasemin zaten evde biri hasta oldumu bulaşıyo herkese

ecenin de iştahı idare eder bu aralar ne isterse onu veriyorum ısrar etmiyorum akşam yedimi yemedimi gözüm görmüyo ama kendi karnımı doyurcam derken 5 dk önce oturuyoruz ki o arada yediriyorum çorba salata filan acıkıncada istiyo kendisi zaten bıraktık kendi haline

ayşegül dayımın oğluda geç konuşmuştu onu çok şımarttıklarından öyleydi gerçi ıhh ıhh diye göstererek anlatırdı herşeyi ece şimdi bile ondan daha iyi konuşuyo maşallah ya bide bu araalr kitaplığın bi rafını boşaltıp çıkıyo oturuyo içine yada ordan sandalyee çıkıyo ordan cama yatako dasına giriyo önce aynanın önüne çıkıyo ordan şifonyere tırmanıyoda tırmanıyo markette keçi sütü gördüm aldım severekte içti ama iyice keçi oldu çıktı bu cadı herneyse ayşegül çok dert etme yaa konuşur nolcak doğaçım çok akıllı maşallah zamaı gelince nasıl konuşur hemde

arala tekrar geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah

derya sizede hayırlı yolculuklar inşalah rahat bi yolculuk olur teo üzme anneyi emii

ayyyyyyyy bu arada sabah noldu ece yerde yatıyo sabah kalktı anne anne anne diyo kalktım burdayım kızım dedim güldüyattı tekrar uyudu bende indim yanına yattım kuzum yaa gittim sandı yada rüyasında gördü öyle zorki artık onu bırakıp gitmek başka odaya bile gitsem nasıl arıyo beni anne annee anniii diye

denizcim çok geçmiş olsun canımdr.muz bizede demişti ben çok dikkatediyorum ecrin emmediğinden çok hasas bir bünyesi var ve hemen hasta oluyor o yüzden ama dr.sizede demiş ellerini ağızlarına götürüyorlar o yüzdende hasta oluyorlarmış bizim bu önceki rahatsızlığımız diş çıkarırken ellerini ağıza sokmasından kaynaklanmıştı işte zaten diş sırasında daha da çok hastalık kaparlarmmış diş değilde enfeksiyondan hastalanırlarmış ..enfeksiyon ateş yaparmış dişten çok yani her şeyin başı enfeksiyon....

konuşmaya değinilmiş bizim cadı rahat bilinçli 40 kelimeyi söylüyor bilinçsin bei papağan gibi tekrarlıyor ne duyarsa ...bazı hayvan renkleri sayıları bile öğrendi.......maşallah....takılma ayşegülcüm zamanı vardır her bebeğin gelişimi aynı olmaz dili gelişmesede başka yönde birikim yapıyordur muhakka konuşmaya başladımıda arkası kesilmez sen bile şaşırırsın beyinde birikim yapar...

geçmiş olsun canım ALLAH ŞİFALR VARSİN ANNE...SENİNİ ADINADA SEVİNDİM BENİ BU GÜN ORUÇ VALLLA SARSTI YANİ ACIKTIM....YADA ECRİN ÇOK YORDU HER ZMANKİNDEN DAHA ÇABUK ACIKTIRDI...benneyaptımki

gunaydın canlarım ..

Aral bugun daha ıyı maşallah
umarım tum bebekler ve anaları ıyıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…