kızlar Aral hastalandı 3,5 ta doktora gıdıyoruz...
kusuyor oglum yuzu bembeyaz oldu.. aşağı vermıştım sabah 11 e dogru..
gece cok terlesmıstı ve uyanmıstı sabaha karsı.. saatlerde uyumamıstı ortamızda oturdu yattı ellerımı tuttuu
bır ara salladım uyumadı sonra basım cok agrıdıgı ıcın erı yattım yanıma aldım oyle uyumusuz.
sabah 10,30 da kalktık.
babaannesı geldı aldı goturdu kahvaltısını ettırmıs dedesı bahceye ındırmıs.. öğürmeye baslamıs orda gerı eve cıkardıgında kusmus cagırdılar gıttım mutfaga kusmustu oldugu gıbı sabah yedıklerını
aldık yukarı getırdım su ıcmek ıstedı sora ıctıgı suyuda kustu babasıyla konusuyordumo anda ben telefonda hemen kapadım.. sora esım gerı aradı cok telaslandı dr u aradık 3,5 ta goturucez .. medıcal parktakı cocuk dr una goturucez ılk kez gıdıcez o doktora arkadasımın tavsıye ettıgı bır doktor bu hanım..
umarım dedıgı gıbı ıyı bır dr dur..
suanda hıc halı yok babaannesı geldı yatak odasında oturuyorlar
kızlar Aral hastalandı 3,5 ta doktora gıdıyoruz...
kusuyor oglum yuzu bembeyaz oldu.. aşağı vermıştım sabah 11 e dogru..
gece cok terlesmıstı ve uyanmıstı sabaha karsı.. saatlerde uyumamıstı ortamızda oturdu yattı ellerımı tuttuu
bır ara salladım uyumadı sonra basım cok agrıdıgı ıcın erı yattım yanıma aldım oyle uyumusuz.
sabah 10,30 da kalktık.
babaannesı geldı aldı goturdu kahvaltısını ettırmıs dedesı bahceye ındırmıs.. öğürmeye baslamıs orda gerı eve cıkardıgında kusmus cagırdılar gıttım mutfaga kusmustu oldugu gıbı sabah yedıklerını
aldık yukarı getırdım su ıcmek ıstedı sora ıctıgı suyuda kustu babasıyla konusuyordumo anda ben telefonda hemen kapadım.. sora esım gerı aradı cok telaslandı dr u aradık 3,5 ta goturucez .. medıcal parktakı cocuk dr una goturucez ılk kez gıdıcez o doktora arkadasımın tavsıye ettıgı bır doktor bu hanım..
umarım dedıgı gıbı ıyı bır dr dur..
suanda hıc halı yok babaannesı geldı yatak odasında oturuyorlar
ayşegül umarım konuşma konusunda doğaç babasına çekmez canım
ne kadar erken konuşurlarsa bizim için o kadr iyi olurtabi
zeynep bu konuda iyi gidiyor maşallah
selammmmm
ben annemdeyim kızlar
cumaya kadar burdayım annem biraz rahatsız kansız çıktı bende evdeduramadım içim rahatetmedi dün atladım geldim kızımla
kan iğnesi verdi dr dün ve bugün vurdurduk o kadarı bile ayağa kaldırdı maşallah ama daha var tabi
kızlar bana ramazan bir yaradı sormayın
kendimi hep halsiz ve bitkin hissederdim
şimdi ise çok enerjiğim maşallah
yerimde duramıyorum tabiri caizse :)))
ayrıca 59 kilo oldum :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?