2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok tatlısınız denizcim
ecede tam sevgi arsızı oldu bi bana sokuluyo öpüyo bi babasına bi dedesine babannesininde başını açıp saçını çekiyo kavga ediyolar hep kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eceden banada bulaştı nasıl burnum akıyo boğazım acıyo sabah ilaç içtim geldim ama mendil dyanmıyo valla yani ya ondan bulaştı yada yanına yattım sahura kadr üstümüz açık kaldı haliyle örttürmüyo cadı üşüdüm offf offff kış gelsede tulumunu giyip yatsa böyle çok zor hep çıyo üstünü

denizcim çok tatlı çıkmışsınız....
serpilcim bizde de aynı sorun var hep üzerini açıyor çorap giydiyorum hemen hoop çorapları çıkarıyor ardından da pantolnu çıkarıyor sonrada bezi.. geçende ıkıl ıkıl tişörtünü çıkardı çok komikti kafada da kalmış .....

aman yok Allahtan o kadar soyunmuyo yasemin ecrin donar kız her gece bezine kadr çıkarırsa
ben zaten çorapsız yatırıyorum ama battaniyeyide hiç tutmuyo üstünde yerdede yatınca daha soğuk oluyo had beşik olsa kapalı 4 yanı problem yapmam çok

güzel haziran annelerine benden selam olsun opuyorumnanaktan

denizcim aralın iyi olmasına çok sevindimmm foto da çok güzel o bize döndüğü totoyu ısırırım.....

kız ne battanıyesıı ben aralı bır badıyle yatırıyorum .. dr kesınlıkle terlemesın uzerını ortmeyın demıstı ztn dun.. bız carsafla bazı soguk gecelerde uzerını ortuyorduk yazın ama uzerını acıyor hıccc ıstemıyor kışın ne yapıcam bılmem hadı sımdı evım cok sıcak oluyor ..

esracım hoşgeldın canım .. nasılsın ? enes nasıl ay bı resmını ekle ya şu bıcırıgın..

valla ben msn ı acıtıgımda hıcc yasemını goremıyorum sadece aysegul serpıl fln oluyor dıgerlkerı nerde acepppp.. bende msn acmıyorum artık ya burası donuyor o zaman .. PC DANDıK ASCIKTAA :)))

bizim ev artık serin oluyo deniz bende üşüyorum 1 2 hafta öncesinde örtmezdim üstümü artık bi sarınıyorum battaniyeye görmen lazım ee bi ara kalkıp bi bakıyorumben deli gibi sarınmışken bizim ki yerde üstü açık yatıyo üzülüyorum bu sefer uyuyamadım doğru dürüst kontrol edicem diye -tatlicadiarzu-

slm kızlar denizcim çok tatlısınız aral ne güzel duruyo kuzu gibi biz öyle anları zor yakalarız fotoyla ya anca çok uykusu gelcek yada yorgun olcak pozluk süre zor
yasemincim ecrin ne kadar yaramazmış kız nasıl beceriyo bezine kadar çıkarmayı çok hiper aktif gibi geliyo bana sen anlattıkca ama çokta zeki yandın sen kandıramazsında sen ecrini bizimki o kadar değil hareketli ama çorabını zor çıkarıyo çok ağlıyo ya doğaç bu ara süttende başka bişey içmiyo aç sürekli hasta değil kesin ne ateş ne burun akıntısı diyorumki diş yine gelcek sanırım güzel gündüz uykusu uyuyan çocuk bugün yeni uyudu annem zor uyutmuş biz eşimle direksiyon dersindeydik bu arada eşim çok iyi gidiyo kavramaları falan halletti ama trafikte kendine güvenmiyo
burasıda gündüz çok sıcak ben doğaçın üstüne gece tülbent örtüyorum battaniye için erken yanar bu havada ama ayağında hep çorap var ne demişler ayağını sıcak başını serin tut diye :) ahada ondan yapıyom :)

[nihalcim hoşgeldin.....tekrar yazıyorum tayininde hayırlı olsun......[/QUOTE]

hoşbulduk deniz ve karamsar. teşekkürler ben de çok seviniyorum tayin olayına.

ayşegül geçmiş olsun. bir daha olmaz inş.

deryacım inş. teo seni üzmeden varmışsınızdır evinize.

denizcim geçmiş olsun arala da. geçen hafta bizde kusma ve ishal vardı. salgın var galiba aman dikkat et canım.

sevdacım geçmiş olsun annene allah şiflar versin.

serpil (suus inş. yanşıl değildir. evet burası da serinleöeye başladı. ben akşamları üşüyorum ama ahmet de üzerini açıyor.

kızlar çok yorgunum uykum var ama ne uyudum ne iş yaptım.

6 7 yıldır 7 aile iftar yapıyoruz. ilk başladığımızda 1 er çocuk vardı.şimdi herkes çocukları 2 ledi 3 ledi derken akşam iftarda 29 kişiydik. çok yorgunum çokkk.gece 3 de yattık eşimle savaş alnı gibiydi ev ama çok da güzeldi. beyleri yemekten sonra dışarı gönderdik kakara kikiri yaptık hanımlarla.çocuklarda tam anlamıyla azdılar. tüm yorgunluğuma da değdikalabalığı sevmeyen ahmet onlarla koşturacağı m diye bitti. ve ilk defa kendi uyudu halının üzerinde sızdı resmen kalkmam lazım toplanmam lazım.

cuma akşamı da evlenen kuzenleri alacağım çokkkk çalışmam lazım çokkk

denizcim aklımda eklicem ama yeni fotolar işyerinde ki bilgisayarda yok... evden flash belleğime alayım...

bu arada Aral 80 cm kılosuda cırıl cıplak ıken tarttı dr 9,820 cıktı

denizcim doğaçla aral aynı sayılırlar desene napcağız bunların iştahını şimdi uyandı ve yine ağzına lokma sokmuyo deli olucam ya babası aşağı indirdi şimdi attayı duyar duymaz ayakkabılarını alıp geliyo giydirin diye sokakcı tam ya eve gelmek istemiyo hiç
nihalcim sağol canım ne güzel eğlenmişsin ben cesaret edemem o kadar kişi ağırlamaya doğrusu bide misafirimin hepsini sevmem lazım iyi tanımadığım yada elektrik almadığım kişilere tahammül edemem ben içimden bişey yapmak gelmez eğlenmem için canım arkadaşlarım olmalı beni anlayan bi kere eşim davet etmişti iş arkadaşlarını 3 aile ve bi sürü çocuk doğaçta hastaydı sinir olmuştum kadınlar süs biberi gibi oturmuşlardı önlerine hizmet beklemişlerdi bi taraftada oğlum ağlıyodu hiç anlayışlı değillerdi bi daha çağırma bu kişileri demiştim eşime ama eşimde pişman olmuştu doğrusu çocukların kurcalamadığı şey kalmamıştı evde ben çocuğuna sahip çıkan ve yardım seven misafir severim prenses hazretleri hatunları sevmem kendimde öyleyimdir bi yere gidince rahat oturamam illa yardım etmek isterim derya ve serpilde eminim onaylıyacaklardır beni onlardada duramamıştım

ayşegül bizim ki de sokak çocuğu oldu çıktı garibim yakında parkta yok öle kapı önüne çıkarıyor annem...

bende hiç yerinde kıpırdamayan misafiri sevmem ve senin de dediğin gibi misafirliğe gittiğim de mutlaka yardım etmek isterim rahat edemem..

[nihalcim sağol canım ne güzel eğlenmişsin ben cesaret edemem o kadar kişi ağırlamaya doğrusu bide misafirimin hepsini sevmem lazım iyi tanımadığım yada elektrik almadığım kişilere tahammül edemem ben içimden bişey yapmak gelmez eğlenmem için canım arkadaşlarım olmalı beni anlayan bi kere eşim davet etmişti iş arkadaşlarını 3 aile ve bi sürü çocuk doğaçta hastaydı sinir olmuştum kadınlar süs biberi gibi oturmuşlardı önlerine hizmet beklemişlerdi bi taraftada oğlum ağlıyodu hiç anlayışlı değillerdi bi daha çağırma bu kişileri demiştim eşime ama eşimde pişman olmuştu doğrusu çocukların kurcalamadığı şey kalmamıştı evde ben çocuğuna sahip çıkan ve yardım seven misafir severim prenses hazretleri hatunları sevmem kendimde öyleyimdir bi yere gidince rahat oturamam illa yardım etmek isterim derya ve serpilde eminim onaylıyacaklardır beni onlardada duramamıştım[/QUOTE]

çok haklısın ben de sevmem ama ortamımı çok güzel yoksa ahmetle 39 kişi misafir ağırlamak çok zor olurdu. dediğim gibi biz 7 yıldır yapıyoruz herkes yardım eder birbirine kazık gibi durmaz.çekemmem ölee hatunları yoksa.

evimi toparladım ohhh bitti işim bugünlük. kızlar ne zor erkek çocuğu hepinizin ilkleri bir tek benim galibaa 2 çocuklu birde derya vardı ader ama gelmiyor artık. kızım çekmece dolap karıştırmazdın ahmett ise çekmece dolap açabildiği ne varsa dışarı. meyvelikten armut alıp oturma odamdaki halıya şeftali muz ne varsa sürmüş halım düz renk canım çıktı sildim ama hala izi var. ve ben beğenmediğim eski halılarımı tekrar serdim yenilerii kaldırdı.kızım söyleniyor anne bunlar ne diye eski değil aslında evlenirken alınmıştı hala taşgibiler ama desenlerini beğenmiyordum ah ah erkek çocuklar derlerdlde inanmazdım.

neyse kızlar ben gider
hepiniizi öpüyorum.zemuszemus

harfler ikili çıkıyor laptop son demlerinni yaşıyor eskidi garibim ama durana kadar devam kusura bakmayın öğretmenim imla demeyiniz lütfen
lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…