2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aslında mns ni açıyordum eskiye oaranla doğru daha az açıyorum ....:bbo:

ayşegülcüm doğduğundan beri ecrin böyle sanırım areketi çok fazla bir snye oturmuyor bir snyede susmuyor habire bıd bıd bıd bişeyelr anlatıyor..arada da gülüyor haaaaa.....zaten canım kanmıyor ama uysal yönelride var yani mesela bir bebek elindeki oyuncağı aldımı ağlar ama başka oyuncakla kanmaz asla ben izahederim bak ağlıyor felan diye artık gönlü olur ellemez kendiliğinden yaparsa yapar bişeyi yoksa kanmıyor yemek konusunda özellikle çok sevdiği bir şeyle bile yediremiyorum yani...

ahhh ahhhhhhhh ne bu kılzar yaa 80 cm boylar 9800 gr kilolar moralim bozuluyor ecrin kıyafetli 9500 200 düşsek,çoook uuzn zmandır kilo almıyor boyuda 78 cm di uzadımı bilmem.....

helal sna nihalcim ben okadarını bebekle ağırlayamam eşime dedim annmeleri felan çağıralım bir akşam diye tmm edi eşim ama ecrine kim bakaak ben yemek yaparken her zaman annemlere bırakırım böyle ağır işim oldumu kadncağıza iftara gelin ama çocuğa sen bakacaksın mı diyeceğim .....akıl verin yaa ne yapsam kiii başka bakacak insanda yok çağırdımıda k.valdemler tabi babanneme dedem annemler abim ve eltim hepsi bir gelecekelr...kalabalık yani...

Son düzenleme:
aysegulcum aynen bende oyleyım... sevdıgın ınsaların dısında neden bırılerını eve buyur edıceksınkı ztn.. sebep ne ? ne konusucaksın kı onlarla.. bende mısafır agırlamayı sohbet etmeyı cok severım ama bu sene hıcc ısım olmaz oyle seylerle.. aral la cok zor cunku.. bende gıttıgım yerlerde duramam.. sıtedekıler hamıleyken bıle kosturmama ck kızıyorları oturtamıyorlardı benı ama sımdı sırt agrımdan ve araldan fırsat buldukca gıttıgın yerlerde yapabılıyorum .. :)
ya ne bılıyım o hazırlasın ben oyleee oturayım ıcıme sınmez ztn zoruma gıder rahatsız olurum bu durumdan.. ztn kayınvalıdem yada annem yanımda olsun oyle yerlerde hıccc oturmam
k.valıdem bısey demez ama annem hemen kalk yardım et oturma fln dıye çimdikler beni :)

bence Aralın kılosu ıyı dr da dedı ıyı dıye cunku bezı bıle yoktu altında tartılırken

günaydın kızlar
ismim serpil nihalcim doğru hatırlıyosun erkek çocukları daha bi yaramaz oluyo iyi çıkarmışsın misafirleri aradan bizim de anca bizim gibi arkadaşlarımız var karı koca bir yada iki çocuklu bi onlar gelir kalabalık olmayız problem olmaz bide eşimin bazı arkadaşları gelir bazen ilk geliyolarsa tedirgin olurum nası lgeçecek nasıl insanlar sevmem bedne siz gibi öyle otran insanları tamama yardım ederler filan ama kafamız uymaz çoğu zaman bende iadei ziyaret yapmam onlara onlarda bi daha gelmez amaannnn neme gerek havadan sudan konuşcaksam onun anlattığına ben gülmiicem benim anlattığıma o gülmiiicekse gerilmeye ne gerek var dimi bu arada hep unutuyorum tayinin hayırlı olsun bende hep mezun olduğum lisede öğretmen olmayı hayal ederdim şimdi mezun olduğum üniversitede memur olsam diyebiliyorum anca soğudum öğretmenlikten felan

aralın kilosu bencede iyi ecede bu aralar kilo aldı boyu uzadı gibi ama hala ölçmedik pili bitmiş tartımızın sağlık ocağınada götürmedim bilekleri kalınlaşmış yaa bileziği daha yukarda duruyodu önceden buraya gelince aldı galiba bide taşırken ağır geliyo artık kaydirigubbakcemile5

benim ayşegül gibi arkadaşım olsun çok isterdim yakınlarda olmayı tam kafa dengim bende duramam gittiğim yerde yardım etmem lazım ayşegül de işte tam benim gibi ama tabi artık eskisi gibi olmuyo ece hiç peşimden ayrılmıyo evde bişey yapamıyom misafirlikte nasıl yapayım bu akşam 3 arkadaş geliyo işyerinden arkadaşlarım iftara yemeklerin bi kısmını kayınvalidem yapıcak ben gidince lavabo ovcam evi süpürüp silcem bide biraz yemek yapıcam yetiştiririm inşallah dün tatlımı yaptım elmalı revani pek güzel olmuştu ayy bide hastayım boğazım gıck yapıyo sürekli su içemiyom akşamı nasıl yapcam bakalım çok yazmışım unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar

günaydııınnn bugün bende erkenciyim hatta doğaçıda ben uyandırdım kalk öpeyim bi doya doya dedim dün börek yapmıştım sabah ondan yedirdim biraz da domates fiks menüsü zaten doğaçın kendi çatalla yemeye bayılıyo kavunuda kendi yiyo çatalla

bende serpil seni çok seviyorum o kadar kanım kaynadıki anlatamam uzaktada olsak hep görüşeceğim ender insanlardan çok güzel anlaştık halada msnde yazışıyoruz ve çok mutlu oluyorum ben yakında olsak gerçekten sık sık görüşürdüm hiç canımız sıkılmazdı eminim
deryayada bayıldım o da o kadar tatlıki enerji dolu kıpır kıpır bi hatun sohbeti güzel ama diyorumki benim bi kolum nasılsa hep ankarada deryayada serpilede yakın olcam görüşme fırsatım olucak azda olsa serpil eskişehire gitsende yakın sayılır ankaraya çokta uzak değil hem ankaraya göre eskişehir balıkesirede yakın opuyorumnanaktan

bide bursa dolaylarına uzansam çok güzel olur ordada sevdayla deniz var onlarlada görüşmeyi çooook istiyorum anlaşabileceğimi düşünüyorum inş. kısmet olur ya
kızlar yolu düşen gelsin bu taraflara nolur ya bursa yakın 2saat ben cesaret edemiyorum henüz otoyla yani ilk benden beklemeyin fırsat bulursanız beklerim

yasemin hiç düşünmem veririm anneme ben eceyi ki rahat rahat hazırlanayım nolcak yabancı mı ki sen bak da ben hazırlığımı yapayım derdim hatta annem gelcekse anneme kayınvalidem gelcekse kayınvalideme baktırırdım :sm_cool:

günaydın arkadaşlar..

hasta bebişlere acil şifa diliyorum...

benim oğlum da çok hastasenağlama rotavirüs olmuş.nerden nasıl geldi bu virüs yaa.o kadar dikkat ediyoruz anlamıyorum.çok çok kötü..hiç bişey yemiyo hep kusuyo su içse kusuyo.bir de o ishal yok mu hayatımda böyle ishal görmedim ben.eridi bitti yavrum.süzüldü gözlerinin altı çöktü.yerinden kalkacak hali yok.2 gün serum verdiler hastanede.sanırım böyle giderse bugün de verilecek.kaç gündür boğazından bişey geçmiyo.çok kötüyüm yaa onu öyle gördükçe hep ağlıyorum.bitsin artık şu hastalık.aşı yaptırmadığıma o kadar pişmanımki.en azından daha hafif atlatırdı.dua edin bize iyileşsin oğlumsenağlama

canım ya çok geçmiş olsun inş. biran evvel düzelir oğlun allahım bütün yavrularımız sana emanet bu mübarek ayda dua edelim kızlar allah hepimize bebişlerimize sağlık versin :Saruboceq:

acil şifalar diliyorum canım inşallah bi an önce iyileşir oğlun onlar hasta olunca dünya duruyo bizim için

ayşegül gelicez inşallah biz o tarafa görüşürüz bi şekilde orda arkadaşlığımızın devam edeceğine inanıyorum görüşebilirsem diğer arkadaşlarla da görüşmek tanışmak istermi bu sefer olmadı ama ilk fırsatta eskişehirde yaseminle görüşcem inşallah yerleşirsek sık sık hemde

serpile katılıyorum yasemincim annene ver baksın ya ne var bunda onların bu saatten sonra görevleri benim annem zaten seve seve yapar valla ama kayınvalide uzaktan sever başkada bişey yapmaz hala depresyonda gerçi depresyonda olmadığı zamanlardada yardımcı olmazdı orası ayrı konu neyse allah sağlık versin o da yeter

saturn cok gecmıs olsun cok cok uzuldum .. nasıl anladılar rotavırus oldugunu...? umarım bır an evvel ıyılesır canım.. off yaa cok zor senı anlayabılıyorumm...
Aralda bu sabah 6 da kalktı yıne ortamızda yatıyordu ztn gece hep mızmızdı ..
soguk terler dokuyordu yıne kalktı duramadı yatakta.. su ıcmıstı ıcı yanar gıbı bıberonuyla su ıctıı neyse kalkınca halıya kustu oldugu gıbı .. sorada kızdı .kusmasından sonra sınırlenıyor..
suratı kırec gıbı oldu yıne yavrumun.. erıdı ya ıkı gunde off yaaaa
daha sonra babamız uyusun dıye oturma odasına gıttık ıkı kere ıshal seklınde kaka yaptı .. sımdı asagıda uyuyor ıkı kerede asagıda yapmıs.. dr unu arıcaz bugun

belkı bızımkıde baska bıseydır .. bogazında kızarıklık gordum dedı dr belkı enfeksıyon deılde o da rotavırus fln olmustur .. ne bılıyım ben yaa.. enfeksıyonda atesı cıkardı böyle kusmazdı..
moralım sıfır yıne... duzelemedı oglum

butun meleklerımıze sıfa versın Allahım cok zor bebeklerın hastalanması ya

Arkadaşlar merhaba bende Haziran annesiyim ve size birşey sormak istiyorum. Oğlum geceleri çok sık uyanıyor ve derin uyku uyuyamıyor, hala meme emiyor, ama derdi çoğu zaman meme olmuyor. Bazen ayılıp evde gezip oynamak istiyor. Sizlerin bebişleri nasıl?

vallahı bnm oglumda aynı .. bazı bebejkler boyle olyorlar ıste.. ablamın kızı ıse gece yatır sabah kalkar.. hemde ac uyusa bıle uyur yanı.. ben memeyı kestıkten sonrada Aral uyanmaya devam etti.. mızmızlık var hep uzerınde soyle bır 5 saat 4 saatyada onu bırak 2-3 saat kesıntısızı uyumuyor hep donuyor kalkıyor aglıyor .. 14 aydır gecelerımız yarım yamalak..
bır arkadasım var kızı 4 yasında hala oyleymıs gece babasını kaldırıp oyun oynatıyormus.. ınsallah oyle olmayız.. ne dıyım daha..

ben aralı bıberonla beslıyorum gece mamasını koyu kıvamlı yapıyorum kı tok tutsun dıye yınede 2 saat sora ayakta

çok ama çok üzüldüm çok geçmiş olsun cnm yaa aşı yaptırmamışmıydın?kızlar ben o kadar bağrıyorum herkes yaptırsın diye günü gelince .insanlar neden yaptırmaz hiç anlamam eğer birşey deniliyorsa dünyada herkes yapıyorsa sen de yapacaksın kardeşim sağlık bu ne olacak yani yaptırsan ??çamaşır makinesinin yenisi çıkınca hemen alınır cep telefonu çıkınca hemen değiştirilir herşeyimizi son moda yapıyoruz da neden bu konularda hep ilkçağdaki gibi hareket ediyoruz anlamıyorum iştelmaz:lmaz:lmaz:dilerim bebişin en kısa zmanda iyileşir cnm ya bizi de habersiz bırakma ve lütfen iyileştikten sonra bütün aşılarını eksiksiz yaptır..

denizcim sen aşı yaptırmıştın galiba size de çok geçmiş olsun ya kızlar bu erkek çocuklar neden böyle sanki daha hasta olmaya yatkın gibi burda oğlu olan herkes bir hastalık geçiriyor yoksa oğlan anneleri benim erkek evladım var ona birşey olmaz diyerek hareket ettiğinden dolayı mı böyle???:bbo::bbo:

cnm uyandığını anlar anlamaz emzir yada uyutmaya çalış ama geç farkedersen zaten uylkusu dağıldığı için ne yapsan işe yaramaz ..oyun olayını her akşam yapmıyordur heralde eğer evi karanlık tutarsanız o huyundan da vazgeçebilir allah kolaylık versin benim kızım da kesintisiz uyumuyor kesintisiz uyuyan bebk var mı ki bizde????

sıbelın dedıklerıne katılıyorum.. bırde konusmak da ıse yarıyor bazen.. yavrum bak gece olmus herke suyumus ee yapmıs anne uyumus baba uyumus fln gıbı seyler soylenebılır

denizcim annemin komşusunun bebişide aynı aral gibi hasta canım
oda medikale senin gittiğin dr götürdü ama hala iyileşme yok
kusma ve ishali devam ediyor
iyileşmeleri için biraz zaman gerekicek heralde

saturn senin bebeğinede çokk geçmiş olsun canım
çk üzüldüm

bebeişler için dua edicem kızlar oruçlu ağzımla

merhabalar

saturn geçmiş olsun. umarım tez zamnada sağlığına kavuşur.

denizcim ahmet te kusma ve ishal oldu. doktora gittiğimizde kan testi yaptılar. mikrop çıkmadı. rotavirüs ağızdan bulaşan bir hastalık ve özel bir testle anlaşılıyormuş rotavirüs olup olmadığı herhastanedede olmadığını biliyorum. bizde kan testinde herhangi birşey çıkmadı 4 5 günde atlattık şükür.

kakasında kan yoksa ve yeşil değilse tedirgin olma demişti doktor. suyunu kaynatarak içiriyorum şuan. dene istersen güelim onlar hasta olunca hayat duruyor. az ama sık besleyebilirsin birde suyunu aıcık tuz ve şeker karıştırark hazırlamıştım elektrolit kaybediorlar çok diye. acil şifalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…