günaydın kızlar
ismim serpil nihalcim doğru hatırlıyosun erkek çocukları daha bi yaramaz oluyo iyi çıkarmışsın misafirleri aradan bizim de anca bizim gibi arkadaşlarımız var karı koca bir yada iki çocuklu bi onlar gelir kalabalık olmayız problem olmaz bide eşimin bazı arkadaşları gelir bazen ilk geliyolarsa tedirgin olurum nası lgeçecek nasıl insanlar sevmem bedne siz gibi öyle otran insanları tamama yardım ederler filan ama kafamız uymaz çoğu zaman bende iadei ziyaret yapmam onlara onlarda bi daha gelmez amaannnn neme gerek havadan sudan konuşcaksam onun anlattığına ben gülmiicem benim anlattığıma o gülmiiicekse gerilmeye ne gerek var dimi bu arada hep unutuyorum tayinin hayırlı olsun bende hep mezun olduğum lisede öğretmen olmayı hayal ederdim şimdi mezun olduğum üniversitede memur olsam diyebiliyorum anca soğudum öğretmenlikten felan
aralın kilosu bencede iyi ecede bu aralar kilo aldı boyu uzadı gibi ama hala ölçmedik pili bitmiş tartımızın sağlık ocağınada götürmedim bilekleri kalınlaşmış yaa bileziği daha yukarda duruyodu önceden buraya gelince aldı galiba bide taşırken ağır geliyo artık kaydirigubbakcemile5
benim ayşegül gibi arkadaşım olsun çok isterdim yakınlarda olmayı tam kafa dengim bende duramam gittiğim yerde yardım etmem lazım ayşegül de işte tam benim gibi ama tabi artık eskisi gibi olmuyo ece hiç peşimden ayrılmıyo evde bişey yapamıyom misafirlikte nasıl yapayım bu akşam 3 arkadaş geliyo işyerinden arkadaşlarım iftara yemeklerin bi kısmını kayınvalidem yapıcak ben gidince lavabo ovcam evi süpürüp silcem bide biraz yemek yapıcam yetiştiririm inşallah dün tatlımı yaptım elmalı revani pek güzel olmuştu ayy bide hastayım boğazım gıck yapıyo sürekli su içemiyom akşamı nasıl yapcam bakalım çok yazmışım unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar
günaydın arkadaşlar..
hasta bebişlere acil şifa diliyorum...
benim oğlum da çok hastasenağlama rotavirüs olmuş.nerden nasıl geldi bu virüs yaa.o kadar dikkat ediyoruz anlamıyorum.çok çok kötü..hiç bişey yemiyo hep kusuyo su içse kusuyo.bir de o ishal yok mu hayatımda böyle ishal görmedim ben.eridi bitti yavrum.süzüldü gözlerinin altı çöktü.yerinden kalkacak hali yok.2 gün serum verdiler hastanede.sanırım böyle giderse bugün de verilecek.kaç gündür boğazından bişey geçmiyo.çok kötüyüm yaa onu öyle gördükçe hep ağlıyorum.bitsin artık şu hastalık.aşı yaptırmadığıma o kadar pişmanımki.en azından daha hafif atlatırdı.dua edin bize iyileşsin oğlumsenağlama
günaydın arkadaşlar..
hasta bebişlere acil şifa diliyorum...
benim oğlum da çok hastasenağlama rotavirüs olmuş.nerden nasıl geldi bu virüs yaa.o kadar dikkat ediyoruz anlamıyorum.çok çok kötü..hiç bişey yemiyo hep kusuyo su içse kusuyo.bir de o ishal yok mu hayatımda böyle ishal görmedim ben.eridi bitti yavrum.süzüldü gözlerinin altı çöktü.yerinden kalkacak hali yok.2 gün serum verdiler hastanede.sanırım böyle giderse bugün de verilecek.kaç gündür boğazından bişey geçmiyo.çok kötüyüm yaa onu öyle gördükçe hep ağlıyorum.bitsin artık şu hastalık.aşı yaptırmadığıma o kadar pişmanımki.en azından daha hafif atlatırdı.dua edin bize iyileşsin oğlumsenağlama
Arkadaşlar merhaba bende Haziran annesiyim ve size birşey sormak istiyorum. Oğlum geceleri çok sık uyanıyor ve derin uyku uyuyamıyor, hala meme emiyor, ama derdi çoğu zaman meme olmuyor. Bazen ayılıp evde gezip oynamak istiyor. Sizlerin bebişleri nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?